Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

4u.gif back. labas, mielosios... 4u.gif
ech, atrodo,tiek daaug jau padaryta, bet kiek dar REIKIA padaryt.... radau problema - suknele biggrin.gifD kas diena vis prie kitokio modelio linkstu.... ech, sunku, dabar kaledines nuotaikos truputi nustume vestuvinius rupescius i sona..... juolab, kad esme jau yra - vieta, baznycia, fotografai ir vedejai. na, ir jau nusprendem,kur darysimes ziedus. ir kvietimai,kam dar nepasakyta, pagaminti smile.gif) o visa kita....... sakiau, susiimsime po svenciu smile.gif) per 5 men. padarysim kaip nors smile.gif)) o kaip jusu nuotaikos ? kuo zadate vaisinti prie baznycios?
Atsakyti
QUOTE(drugeliete @ 2014 12 21, 18:36)
kuo zadate vaisinti prie baznycios?

Galvojame apie šampaną ir braškes, bei vieno kąsnio užkandėlės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliete @ 2014 12 21, 16:36)
ech, atrodo,tiek daaug jau padaryta, bet kiek dar REIKIA padaryt.... radau problema - suknele biggrin.gifD kas diena vis prie kitokio modelio linkstu....

ir kvietimai,kam dar nepasakyta, pagaminti smile.gif)

o kaip jusu nuotaikos ?

o jooo, suknelė tikra problema laugh.gif
aš visai netyčia savaitgalį pamačiau tobulą galimos suknelės variantą, BET ji buvo juodos spalvos. nu bet sakiau jei netyčia rasčiau tokią suknelę baltos spalvos ir ant manęs ji atrodytų taip pat gerai ar net geriau, nei ne ant manęs laugh.gif tai tikrai jamčiau aš ją ir baigčiau sukti galvą dėl visko.. po tiek modelių, kiek išsimatavau, jau man net bloga darosi galvot apie suknutę..

čia turiu klausimėlį - Jūs ne visiems svečiams gaminsite kvietimus, o tik tiems, kam nesakėte / nekvietėte žodžiu į šventę? g.gif

puikios thumbup.gif bigsmile.gif juda juda reikaliukai, planuotojos jau baigė gaminti ir šiandien turėjo išsiųsti visiems svečiams Save the Date korteles bigsmile.gif tai sėdžiu ir spirgu dabar laukdama žinių iš jų smile.gif po švenčių intensyviai planuosime toliau reikalus.. gana aiškiai žinau, ko noriu dekorui (bent jau dėl gėlių, žvakių, spalvų, tekstilės), tai teks užsiimti šitais reikalais smile.gif ir po švenčių pradėsime eiti sutuoktinių kursus..
Atsakyti
jap, kai kuriems isdesciau viska per FB - pvz - kurie ne lt smile.gif)) ir nebesiusiu kvietimo - o kam sveistas sviestuotas, bent jau mano nuomone wink.gif)
fainas laukimas!!! ir isivaizduok tas dziugias brangiu zmoguciu reakcijas gavus,,,, wub.gif o mes savaitgali draugo giminems pranesem... padejom kvietimus po eglute, ir liepem eit pakuot dovanas...tai viena teta net apsiverke,,,,, ir sake, kad padarem ypatingas kaledas..... agham, o dar kiek laukia darbu,kad ir ta geguzes 23 d. padarytume ypatinga.......
Atsakyti
QUOTE(drugeliete @ 2014 12 28, 20:35)
jap, kai kuriems isdesciau viska per FB - pvz - kurie ne lt smile.gif)) ir nebesiusiu kvietimo - o kam sveistas sviestuotas, bent jau mano nuomone wink.gif)

fainas laukimas!!! ir isivaizduok tas dziugias brangiu zmoguciu reakcijas gavus,,,,  wub.gif 

o mes savaitgali draugo giminems pranesem... padejom kvietimus po eglute, ir liepem eit pakuot dovanas...tai viena teta net apsiverke,,,,,  ir sake, kad padarem ypatingas kaledas..... agham, o dar kiek laukia darbu,kad ir ta geguzes 23 d. padarytume ypatinga.......

aišku.. smile.gif na mano šiek tiek kitoks požiūris į visą šitą reikalą - aš galvoju, kad popierinio kvietimo niekas neatstos.. nei FB, nei kvietimas žodžiu, nei žinutė, nei skambutis.. niekas kitas smile.gif todėl labai džiaugiuosi, kad tiek aš, tiek mano būsimasis abu turim tokį pat požiūrį ir net ir tiems, kas žino kažką apie šventę (pvz. tėvams) siųsime kvietimus ir "Save the Date" korteles smile.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jau vakar dvi svečių poros parašė, kad gavo šitas korteles bigsmile.gif kaip apsidžiaugiau. MB pusseserė tai apskritai labai gyrė idėją, labai džiaugėsi, sakė, jog jautėsi, kad labai atkreiptas dėmesys į svečią, nors kortelės ir ne vardinės, bet jautėsi, kad daryta asmeniškai kiekvienam svečiui ir su meile, su atidumu, su pagarba.. labai džiaugiuosi tokiu įvertinimu, nes tai yra būtent tai, ko aš siekiu. tebūnie sviestas sviestuotas, bet kiekvieno savo svečio laukiame su didžiausia meile, pagarba ir nekantrumu, todėl norime, kad ir jie jaustų tokį džiaugsmą, kokį jaučiame mes dėl jų dalyvavimo mūsų šventėje smile.gif

kaip smagu! bigsmile.gif va šitos tikros emocijos, mano nuomone, dėl visų, atrodytų, smulkmenų, ir yra pačios pačiausios wub.gif

mes per šventes nelabai kur ir pasistūmėjome planavimo klausimais.. na kaip, iš dalies tik biggrin.gif
prieš Kalėdas susirašiau su siuvėja - po Naujųjų metų tiksimės kažkada su ja ir pradėsime derinti suknelę ir darbus.
MB nusipirko du kostiumus - vieną vestuvėms, bet paskui rado ir kitą, tai nežinau, kaip nuspręs ką daryt ir kurį pasilikti vestuvėms. kadangi rugpjūčio mėnesį esame pakviesti į dar dvejas vestuves, tai labai galimas daiktas, kad šiuo metu per didelius išpardavimus MB dar ir trečią kostiumą nusipirks laugh.gif o tada galės sukti galvą, ką daryti jam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 12 29, 13:01)
aš galvoju, kad popierinio kvietimo niekas neatstos.. nei FB, nei kvietimas žodžiu, nei žinutė, nei skambutis.. niekas kitas  smile.gif 

MB nusipirko du kostiumus - vieną vestuvėms, bet paskui rado ir kitą, tai nežinau, kaip nuspręs ką daryt ir kurį pasilikti vestuvėms. kadangi rugpjūčio mėnesį esame pakviesti į dar dvejas vestuves, tai labai galimas daiktas, kad šiuo metu per didelius išpardavimus MB dar ir trečią kostiumą nusipirks laugh.gif o tada galės sukti galvą, ką daryti jam  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

Man popierinis kvietimas toks net kaip prisiminimas lieka, visąlaik perdėliodama visokius popieriukus atsiverčiu draugų vestuvių kvietimus ir visuomet kažką mielo apie juos prisimenu happy.gif

Almost, jei vėliau norėsi ir galėsi, įkelk savo korteles. Ir dar galėtum apie visus dekorus pasipasakot laugh.gif nes man dar sunku su įkvėpimu biggrin.gif Taip norisi kažko paprasto, bet ir savito tuo pačiu.. kol kas gyvenu tik vestuvinių fotografijų bloguose, niekaip dar visko nesusisteminu galvoje unsure.gif

Mes irgi laukiam išpardavimų biggrin.gif TH Tailored jau pratikrinau, nelabai kas užkliuvo už akies, dabar laukiam Hugo Boss biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ar galite pakonsultuoti.
Vestuvės rugpjūčio 22 dieną.
Kiek žinau sutuoktinių kursų baigimo pažymėjimas galioja tik 6 mėn. Taip?
Jei užsirašytume į vasario mėn kursus ar pažymėjimą galėtų išduoti pvz ne anksčiau 23 vasario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2014 12 29, 20:03)
Man popierinis kvietimas toks net kaip prisiminimas lieka, visąlaik perdėliodama visokius popieriukus atsiverčiu draugų vestuvių kvietimus ir visuomet kažką mielo apie juos prisimenu  happy.gif

Almost, jei vėliau norėsi ir galėsi, įkelk savo korteles. Ir dar galėtum apie visus dekorus pasipasakot  laugh.gif  nes man dar sunku su įkvėpimu  biggrin.gif  Taip norisi kažko paprasto, bet ir savito tuo pačiu.. kol kas gyvenu tik vestuvinių fotografijų bloguose, niekaip dar visko nesusisteminu galvoje  unsure.gif

Mes irgi laukiam išpardavimų  biggrin.gif  TH Tailored jau pratikrinau, nelabai kas užkliuvo už akies, dabar laukiam Hugo Boss  biggrin.gif

aišku, labai priklauso situacija ir nuo paties kvietimo, bet vis tiek žinau, kad bet kuriuo atveju jaunieji savo kvietimus daro su meile ir taip, kaip įsivaizduoja išpildydami savo norą, todėl jie būna patys pačiausi jiems smile.gif

įmečiau Tau į až, užmesk akį ten mirksiukas.gif
kad nežinau, ką pasakot laugh.gif turiu viziją dėl gėlių - noriu būtinai trumpais kotais, atitinkančiais šventės spalvas, kad netrukdytų bendravimui. turiu konkrečią viziją dėl tekstilės šventei. taip pat noriu žvakių nemažai, jei tai bus įmanoma ir įdomesnių mažų vazų. nenoriu jokių aukštų fintikliuškų dekorui, nenoriu, kad trukdytų. noriu jaukios švelnios pastelinės aplinkos. kadangi restorano salė nedidukė, bet gana šviesi, jauki, tai norisi tiesiog papildyti tą grožį ir tiek smile.gif

MB žiūrinėjo kostiumus Hugo Boss, bet nerado nieko tokio labai jau ypatingo, ką norėtų nusipirkti. buvom iki Outletu palėkę, tai ir brangoki kostiumai pasirodė - jis nebuvo nusiteikęs daug išleisti smile.gif už pusę Hugo Boss kostiumo kainos Outlete per išpardavimus nusipirko du kostiumus, puikiai gulančius ant jo, iš Zaros ir River Island biggrin.gif

QUOTE(caramelcandy @ 2014 12 29, 20:28)
Kiek žinau sutuoktinių kursų baigimo pažymėjimas galioja tik 6 mėn. Taip?
Jei užsirašytume į vasario mėn kursus ar pažymėjimą galėtų išduoti pvz ne anksčiau 23 vasario?  g.gif

jeigu kursus planuojate eiti Lietuvoje arba užsienyje pas lietuvį kunigą, tai galite nusiteikti, kad daugumoje vietų, kur veda kursus, jie yra praeinami per +-2mėn smile.gif taigi tikrai išduos tą pažymėjimą po vasario 23..
jeigu kursus žadate eiti užsienyje vietoje užsienio kalba, yra tokių, kuriuos praeina per 1-2dienas, tuomet gali tekti pavėlinti jų datą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 12 30, 00:04)
jeigu kursus planuojate eiti Lietuvoje arba užsienyje pas lietuvį kunigą, tai galite nusiteikti, kad daugumoje vietų, kur veda kursus, jie yra praeinami per +-2mėn smile.gif taigi tikrai išduos tą pažymėjimą po vasario 23..
jeigu kursus žadate eiti užsienyje vietoje užsienio kalba, yra tokių, kuriuos praeina per 1-2dienas, tuomet gali tekti pavėlinti jų datą  mirksiukas.gif

Kursai būtų Vilniuje. Jų puslapyje rašo, kad priklauso 6 paskaitos ir vyksta du kartus per savaite. Tai pasiskaičiavau, kad užtrukti turėtų apie 3 savaites... g.gif. Bet jei išrašytų kokią 19 pvz dieną, tai kaip suprantu mums netiktų...
Atsakyti
Dėl kursų pažymėjimo datos tai kai klausiau sakė ten rašo ne pažymėjimo paėmimo datą, o nuo kada iki kada buvo lankyti. g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mes pasistumejom tik tiek, kad issiuntem "Save the Date" korteles visiems ir nupirkom jaunikui kostiuma smile.gif taip pat kaip ir Almost, ziurejom kostiumu Hugo Boss ispardavime, bet tiesa pasakius nesuzavejo niekas nei kainos nei kokybes nei isvaizdos atzvilgiu smile.gif dar dairemes Ted Baker ir Calvin Klein, bet kazko tokio nepamatem. Patiko pora varijantu is Zaros, bet tas vienintelis kabojo River Island parduotuvej.. smile.gif kadangi norejosi ne standartinio, siek tiek su cinkeliu, butent toki ir gavom, is triju daliu, su liemene ir su puikia nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 12 30, 00:04)
įmečiau Tau į až, užmesk akį ten  mirksiukas.gif

kad nežinau, ką pasakot laugh.gif turiu viziją dėl gėlių - noriu būtinai trumpais kotais, atitinkančiais šventės spalvas, kad netrukdytų bendravimui. turiu konkrečią viziją dėl tekstilės šventei. taip pat noriu žvakių nemažai, jei tai bus įmanoma ir įdomesnių mažų vazų. nenoriu jokių aukštų fintikliuškų dekorui, nenoriu, kad trukdytų. noriu jaukios švelnios pastelinės aplinkos. kadangi restorano salė nedidukė, bet gana šviesi, jauki, tai norisi tiesiog papildyti tą grožį ir tiek  smile.gif

MB žiūrinėjo kostiumus Hugo Boss, bet nerado nieko tokio labai jau ypatingo, ką norėtų nusipirkti. buvom iki Outletu palėkę, tai ir brangoki kostiumai pasirodė - jis nebuvo nusiteikęs daug išleisti  smile.gif už pusę Hugo Boss kostiumo kainos Outlete per išpardavimus nusipirko du kostiumus, puikiai gulančius ant jo, iš Zaros ir River Island  biggrin.gif

Almost wub.gif Kaip gražuuu wub.gif Šaunuoliai Jūs! friends.gif
Kokios gražios spalvos pasirinktos, kokie vokai gražūs bigsmile.gif
Aš kai tokia smulkmeniška, tai man visos tokios detalytės labai svarbu ir miela, pas jus tas užrašiukas ant to daikčiuko, nu negaliu kaip miela wub.gif
Dėkoju už įkvėpimą 4u.gif

Aš tikiuosi ir mes jau greitai sukursim savo Save the Date, ir pradėsiu kurti kvietimus biggrin.gif

O dėl dekoro, tai aš irgi panašiai norėčiau, kad būtų taip jaukiai šiltai paprasta, bet tuo pačiu ir stilinga, lengva, šiek tiek elegantiška, kad būtų daug švieselių nuo žvakių, mažų vazelių iš storo stiklo, kuriose taip vasariškai, ne visai tvarkingai būtų sumerktos gėlės. Tik ko dar nežinau, tai kokių spalvų norėčiau, nes turiu kelis variantus, kurie visi man gražūs, ir niekaip dar nesugalvoju, iš ko padaryti tą table runner, nu bet teks sugalvoti kažkaip biggrin.gif

Maniškis pernai taip pat pirko labai dailų kostiumą iš Zaros draugų vestuvėms, tai jis ir savo vestuvėm pirmiausia jaučiu eis į Zarą biggrin.gif Čia aš tik jau jam noriu įsiūlyti kokį brangesnį, bet žinoma, pirks tik tą, kuris labiausiai jam pačiam patiks. Dabar tai dar būtinai ir į River Island'ą nusivesiu laugh.gif
O Boss'o tai man buvo gražių, labai gražus tamsiai mėlynas, panašus dar juodas su odiniais švarko atvartais.. vyrams lengviau rinktis nei mums suknelę biggrin.gif

Pukšt, gal norėtum ir Tu pasirodyti savo Save the Date? laugh.gif
Bet va tikrai, kai pamačiau Almost korteles, tai iš karto atrodo akyse šviesiau biggrin.gif
Nes kai žiūrinėji visokius paveiksliukus internete, tai kažkaip kitaip jie atrodo, tokie bedvasiai, o kai va matai žmonių sukurtus, atrodo ir man taip viskas lengvai ir paprastai galvoje susidėlios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voo: 30 gruodžio 2014 - 20:26