QUOTE(lahti @ 2014 12 13, 20:25)
Šiaip kai dar neplanavom vestuvių, man viskas taip gražu atrodydavo, miela, ir tos smulkmenėlės, kaip desertų rinkimai, kvietimų maketavimai, spalvų sprendimai, torto ragavimai, etc atrodė tikrai labai faina, miela ir to labailabai laukiau. O dabar kažkaip kai jau turim pagrindinius dalykus, tai visokie pyragaičiai, vestuviniai tortai, nuotakos puokštė, kvietimai, tokia nereikšminga nesąmonė atrodo, kuri pasimato tik vienoje kitoje foto, o išleidžiama tam ne tik krūvos pinigų, bet ir nervų. Su saldumynų stalu tas pats ima rodytis - rinksies, rinksies ilgiausia, o per visą vakarą gal vieną pyragaitį ir paragausi...
Na, kažkaip nebetenku aš to planavimo džiaugsmo ir vis imu pasvarstyti apie vestuvių šventimą tik dviese, bet jau vėlu kažką keisti.
dalinai jungiuosi prie Tavęs ir Tavo minčių.. nežinau, kiek kartų per dieną pagalvoju, kad jei ne mūsų planuotojos, tai turbūt spjaučiau ant visų avansų, visų jau turimų planų ir tiesiog dviese su liudininkais susirašyčiau mūsų miesto civilinės metrikacijos biure, nueitumę kažkur pavalgyt ir viskas.. kartais taip nusibosta sukti galvą dėl visko. iki šiol nežinau, kokios puokštės noriu, ką rinktis gėlėms dekorui, ką dėt ant saldaus stalo. negalvoju apie meniu, nieko negalvoju.. nes kažkaip net ir nežinau, kai pradėjom planuoti intensyviai viską, tai kažkaip viskas kitaip, nei kad gulint ir skaitant gražius tinklaraščius jau po visko
keisti kažką niekada nėra per vėlu
reikėtų tik susitaikyt su tam tikrais nuostoliais, bet jei tai nėra TAI, ko norite judu abudu, tai kam kankintis?
QUOTE(Voo @ 2014 12 13, 21:21)
O bet tačiau, pačios vestuvių dienos tai aš labai laukiu, kažkaip ją labai tokią jaukią ir laimingą įsivaizduoju, su visais draugais, šeimomis, tikiuosi visi bus smagūs ir laimingi
labai noriu greičiau pačios dienos, pasiimt žiedus ir sulaukus vakaro lėkt šokt ir judint klubų kur nors pagal ritmą muzikos arba šokt į baseiną
QUOTE(Voo @ 2014 12 14, 09:32)
Žiūrėkit, o jūs rinkdamosi suknelę, galvojat kažkiek apie ėjimą su ja į bažnyčią (kas tuoksitės bažnyčioj)? Turiu galvoje, ar galvojat, ar ne per daug atvira ji bus ir panašiai? Tarkim aš norėčiau suknelės su labai gilia iškirpte nugaroje, su beveik nuoga nugara eičiau, bet galvoju, gal nederėtų taip?
jei pati jausies gerai, tai kodėl manai, kad nederėtų?
aš norėjau, kad priekis būtų pridengtas su suknele, nugara galėjo būti ir nuogesnė, bet priėjau sprendimo, kad visur būtų pridengta lengvais nėriniais arba tiuliu, tai nebūsiu plikutis
bet planuoju ir nuometą dėvėti..
QUOTE(Grafee` @ 2014 12 14, 11:58)
nes galvojau apie 2 šakočius ant saldaus stalo
o šakočius dėsit, nes juos mėgstat patys ar tiesiog šiaip?
aš kai pagalvoju, tai nenoriu šventėje tų tradicinių mišrainių baltų, šakočių, penkiaaukščių tortų, silkių ir įdarytų karpių.. man labai priimtinas
Pukšt saldaus stalo variantas, tai neatmetu galimybės, kad kažkas panašaus bus ir pas mus
Enjoy this moment.
This moment is your life.