Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(Voo @ 2014 12 08, 23:02)
Aaaaaj kažkaip nebuvo įkvėpimo  biggrin.gif
Nu ir dabar vis dar nelabai yra, bet kad jau reik. Aš tai galvoju jaučiu net nedarysiu kortelių, sukursim FB tokį bendrą neoficialų Save the date forumą su visais svečiais, įkelsim kokią gražią savo nuotrauką (nėr tokios laugh.gif ) ir parašysiu kokią kalbelę gražią  biggrin.gif
O vėliau jau gražiai kvietimus kursiu  rolleyes.gif

Jo, Almost, būtinai po visko įkelk  bigsmile.gif 

Pukšt, čia tokie pyragėliai ir bus? Kaip skaniai atrodo! Aj bet jūs mergaitės ne Vilniaus krašte, kiek atsimenu, tai nepatarsit, kurios kepyklėlės/maisto tiekėjai geresni, nes aš ir nežinau  unsure.gif 

Aš vakar supratau, kad pirmam šokiui noriu Lanos dainos Yound and beautiful, tokie man gražūs žodžiai, bet maniškis nebuvo labai sužavėtas  biggrin.gif  O jūs šoksit?  biggrin.gif

as apie FB taip paciai maniau, kad padarysiu grupe FB, bet maniskis pasisiause biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2014 12 08, 22:15)
Ant saldaus stalo bus 4 rusiu mini desertai (sokoladiniai, karameliniai, vaisiniai ir jogurtiniai), macaroons 4 spalvu, guminuku asorti, vasiai ir tortas smile.gif

Prie metrikacijos manau turesime prie sampano triufeliu smile.gif

Kaip pavydu, kai jau aiškiai žinot ko norit ir kas bus thumbup.gif
man dar gražu (ir patinka biggrin.gif ) tie oriniai morengai ar kaip jie vadinasi g.gif mažiukai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 09 gruodžio 2014 - 21:04
Sveikos, Lietuvos būsimos nuotakos smile.gif

Jungiuosi ir aš į visą būrį 4u.gif

Didieji planavimo darbai nuveikti jau thumbup.gif dabar visokios smulkmenėlės ir įdėjos galvoje kribžda, tai vis ką nors pasigaminu vestuvėms smile.gif

QUOTE(Pukšt @ 2014 12 08, 21:15)
Prie metrikacijos manau turesime prie sampano triufeliu smile.gif

Aš vis pagalvoju apie braškes prie šampano po ceremonijos g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 12 gruodžio 2014 - 21:32
QUOTE(moske_poske @ 2014 12 09, 15:27)
as apie FB taip paciai maniau, kad padarysiu grupe FB, bet maniskis pasisiause biggrin.gif

biggrin.gif
Nu aš nesutikčiau taip daryti, jei tai būtų kvietimas, nes jau jį norisi gražiai kruopščiai padaryti ir išsiųsti, o Save the Date man kažkaip nėra toks svarbus. Pagalvojau, kad taip bus netgi patogiau, nes galėsim su visais pasitarti, jei kam kokių klausimų kils ir galėsim ten surašyti visas smulkmenas, kurių nenorėčiau rašyti kvietime ar atskirai siuntinėti visiems žinutes. Va tarkim, mes norim visų paprašyti parašyti po vieną dvi mėgstamas dainas, tai kaip tik ten ir rašysim smile.gif

QUOTE(saulyteee @ 2014 12 09, 22:03)

man dar gražu (ir patinka biggrin.gif ) tie oriniai morengai ar kaip jie vadinasi g.gif mažiukai 4u.gif

Aha, gražiai žiūrėtųsi prie šampano biggrin.gif
Man dar gražu, kai patiekia Canelés ar kitokius kokius orinius pyragaičius. Aj viskas iš tiesų gražu per tas vestuves biggrin.gif

Dar tiksliai nenusprendžiau, bet aš galvoju apie spurgytes. Bet nežinau dar biggrin.gif

QUOTE(Grafee` @ 2014 12 12, 22:28)
Sveikos, Lietuvos būsimos nuotakos smile.gif

Jungiuosi ir aš į visą būrį  4u.gif

Junkis junkis biggrin.gif

Nu papasakok viską laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2014 12 13, 16:29)
Nu papasakok viską  laugh.gif

Na, kaip ir dauguma nuotakų.. turime sodybą, fotografą, muzikantą smile.gif kvietimai jau parkeliavo į namus, tai ir aš dabar laukiu kelionės namo, kad juos pamatyti gyvai biggrin.gif tortas taip pat jau užsakytas rolleyes.gif

Savosios suknelės lėksiu matuotis pavasarį, kai būsime LT. tikiuosi, kad ji tiks man ir bus TOJI MANO wub.gif

Visą vestuvių viziją jau turiu, smulkmenas, dekoracijas ir pan., viską kuriu pati.. tai turiu veiklos dabar ir namie ramu (kaip sako MB) biggrin.gif

Dabar po truputį jau bandau išsirinkti pas ką darysiuos makiažą.. nes šukuoseną darys mano kirpėja smile.gif

Po Naujųjų pradėsime su MB mokytis savojo vestuvinio šokio cool.gif
Atsakyti
O aš kažkaip pradėjau po truputį nerimauti. Šiaip kai dar neplanavom vestuvių, man viskas taip gražu atrodydavo, miela, ir tos smulkmenėlės, kaip desertų rinkimai, kvietimų maketavimai, spalvų sprendimai, torto ragavimai, etc atrodė tikrai labai faina, miela ir to labailabai laukiau. O dabar kažkaip kai jau turim pagrindinius dalykus, tai visokie pyragaičiai, vestuviniai tortai, nuotakos puokštė, kvietimai, tokia nereikšminga nesąmonė atrodo, kuri pasimato tik vienoje kitoje foto, o išleidžiama tam ne tik krūvos pinigų, bet ir nervų. Su saldumynų stalu tas pats ima rodytis - rinksies, rinksies ilgiausia, o per visą vakarą gal vieną pyragaitį ir paragausi...

Na, kažkaip nebetenku aš to planavimo džiaugsmo ir vis imu pasvarstyti apie vestuvių šventimą tik dviese, bet jau vėlu kažką keisti. Man ir rodymasis su vestuvine suknele mieste ar kur kitur per fotosesiją atrodo toks nejaukus, kai žmonės žiopsos. Na, kažkaip visos smulkmenos, kurios prieš tai atrodė svarbios, įdomios ir nekantravau jas rinktis - dabar kažkaip išblėso ir atrodo, kad bijau aš tos dienos. biggrin.gif gal kažkam panašios mintys kilo?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2014 12 13, 23:25)
O aš kažkaip pradėjau po truputį nerimauti.

Heh, aš kai sakiau, kad nėra man įkvėpimo, tai tą ir turėjau galvoje, tikrai labai panašiai jaučiuosi unsure.gif
Kai pradėjom viską planuotis, tai tokia užsidegus buvau, ieškojau visų paslaugų tiekėjų, siunčiau laiškus, susirašinėjom, jau net nežinau kiek laiškų visiems parašiau biggrin.gif Ir dabar, kai jau turim visus svarbiausius dalykus, atėjo tokia ramybė ir kažkaip atrodo dar ir per anksti visomis smulkmenomis rūpintis, ir atrodo nieko jau ir nebežinau ko norėčiau, nei saldumynų kokių, nei torto, nei spalvų, nei gėlių, nieko.. apie suknelę net nekalbu laugh.gif Ir man irgi viskam po truputį pinigų darosi gaila ph34r.gif

Bet aš galvoju, viskas išsispręs su laiku console.gif irnesakyk.gif
Nes turi juk vieną dieną ateiti nušvitimas, kai paaiškės, ir kokių spalvų norisi, ir kaip viską puošti ir vėl bus malonu viską derinti, nu tikiuosi aš, kad taip bus biggrin.gif

O bet tačiau, pačios vestuvių dienos tai aš labai laukiu, kažkaip ją labai tokią jaukią ir laimingą įsivaizduoju, su visais draugais, šeimomis, tikiuosi visi bus smagūs ir laimingi rolleyes.gif Tik labai nelaukiu fotosesijos, bijau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voo: 13 gruodžio 2014 - 23:23
Matyt, visos nuotakos prieiną tokį tarpsnį.. kai jau susiderinom visus didžiausius vestuvių reikalus, tai atsipučiau ir kokią savaitę buvo tokia savijauta - tarp žemės ir dangaus biggrin.gif

Dabar vėl nusileidau ant žemės lotuliukas.gif

Planuodama mūsų šventę, aš kažkaip labai nesimėtau dėl to, ką, kaip, kiek ir kur daryt.. viziją jau turėjau iš anksčiau, o dabar tiesiog su malonumu ją įgyvendinu rolleyes.gif ir jei kažkokį klausimą jau nusprendžiau daryti TAIP, tai ir nebesidairau daugiau ta tema į šonus smile.gif

O kad nepamirščiau, ką sugalvojau, tai susidariau sau šventės aprašymą su nuotraukom biggrin.gif pvz. saldų stalą sudarys tas ir tas, vazelės bus tokios ir pan., pasidarau vizualizaciją..

Ir labai laukiu tos dienos wub.gif aišku, kažkiek vis jaudinuos ir galvoju, ar viską spėsim tą rytą padaryt biggrin.gif

Be mūsų šventės planų, dar ir draugei padedu planuot josios šventę rolleyes.gif ir man tai patinka.. kiba reik profesiją keist? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 13 gruodžio 2014 - 23:33
QUOTE(lahti @ 2014 12 13, 23:25)
gal kažkam panašios mintys kilo?

turbut kiekvienai buvo, bus arba yra tokios mintys... as irgi lb noreciau sventes tik dviese, netgi svajojau net LT tuoktis, bet situacija daro savo, pagal savo poreikius nusprendziau daryt ne baliu, o tiesiog vestuvine popiete, lengviau buvo viska sugalvot, nesirinkau jokiu imantrybiu, bet tikiuos, kad vestuvine diena bus man tikrai grazi ir laiminga...
beje vestuvines sukneles dar net nebuvau nuejus pasimatuot, net nenutuokiu kokia man tiktu, esu zemute, su papildomais kg, tai net bijau matuotis doh.gif
Atsakyti
Grafee`, aha aha, aš irgi turėjau labai aiškią viziją, ko noriu, jau prieš metus kokius biggrin.gif
Bet kai pradėjau visko konkrečiai ieškotis, visokius vestuvinius blogus žiūrėti, tai tieeek naujų idėjų kilo, o aš šiek tiek perfekcionistė esu, tai visai sunku dabar išsirinkti biggrin.gif Bet kai jau visai pasimetu, tai visuomet prisimenu, kad ne dekoracijos ir ne tos smulkmenos juk tą dieną bus svarbiausia, tai ir nusiraminu biggrin.gif

Žiūrėkit, o jūs rinkdamosi suknelę, galvojat kažkiek apie ėjimą su ja į bažnyčią (kas tuoksitės bažnyčioj)? Turiu galvoje, ar galvojat, ar ne per daug atvira ji bus ir panašiai? Tarkim aš norėčiau suknelės su labai gilia iškirpte nugaroje, su beveik nuoga nugara eičiau, bet galvoju, gal nederėtų taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2014 12 14, 11:30)
beje vestuvines sukneles dar net nebuvau nuejus pasimatuot, net nenutuokiu kokia man tiktu, esu zemute, su papildomais kg, tai net bijau matuotis  doh.gif

Neabejoju, kad atrasi savo suknelę 4u.gif kuri atskleis būtent tavo pliusus wink.gif juk ne viena nuotaka yra tokia kaip tu, ar aš.. ar dar kitokio kūno sudėjimo.. paprasčiausiai, tiesiog reikia suknutę rinktis ne pagal tai, kad "va, noriu šitos ir viskas".. ir nesvarbu, kad ji klaikiai ant tos nuotakos atrodo smile.gif

Viskas visoms bus gerai, savo šventėse būsime ka-ra-lie-nės wub.gif
QUOTE(Voo @ 2014 12 14, 11:32)
Bet kai pradėjau visko konkrečiai ieškotis, visokius vestuvinius blogus žiūrėti, tai tieeek naujų idėjų kilo, o aš šiek tiek perfekcionistė esu, tai visai sunku dabar išsirinkti  biggrin.gif

Tarkim aš norėčiau suknelės su labai gilia iškirpte nugaroje, su beveik nuoga nugara eičiau, bet galvoju, gal nederėtų taip?  unsure.gif

Nu toč' toč' lyg apie mane rašytum biggrin.gif todėl aš mažai landžioju ten visur biggrin.gif o jei ką išsirenku, tai į tą įdėją įdedu dalelę ir savęs (kažką savo pergalvoju, kad būtų mum su MB artima), todėl ji tampa man artima ir miela smile.gif ir nebereik daugiau ieškoti.. nes pagalvoju, kad ir kiek visko gražaus yra vestuvėms, visko nesukišiu biggrin.gif todėl apsispakajinu ir džiaugiuosi planavimu smile.gif

Aš manyčiau, kad atvira nugara nėra toksai jau didelis blogis.. g.gif o tu nuometą turėsi? nes, jei dėl nuogumo bažnyčioje abejoji, tai nugarą nuometas pridengtų smile.gif
O kai ieškojome fotografo sau, tai ne vieną nuotaką mačiau ir su atvira nugara, ir su gilesne iškirpte priekyje..
Atsakyti
beje pas ka dideles vestuvės ir esat saldumynų megėjai, tai galit pagalvoti apie plikytų pyragaičių bokštą, įspudingai atrodo, skonis nerealus ir tikrai neįprasta.
user posted image
Atsakyti