Labutis aš turiu kvietimų maketą, tai kurpsim tekstą ir spausdinsim
Sveikos
Vakar sedėjau prie kvietimų kūrimo nerealu...
Reikia tik atrasti kelis sakinukus gražius pradžiai, kad nebūtų labai šabloniniai ir pabodę...
Sakykite, gal turite minčių vestuvių antrai dienai? Ką smagaus dar žadate nuveikti su svečiais?...
Reikia tik atrasti kelis sakinukus gražius pradžiai, kad nebūtų labai šabloniniai ir pabodę...
Sakykite, gal turite minčių vestuvių antrai dienai? Ką smagaus dar žadate nuveikti su svečiais?...
QUOTE(caramelcandy @ 2014 12 04, 11:35)
Sveikos
Sveikos, mes irgi norėtumėm ką nors dar su svečiais sugalvoti antrą dieną.. kad nebūtų kad atsikelia..ir kas sau.. bet kažkaip kolkas be idėjų..
mes beveik baigėme kurti Save the Date korteles šiandien dar nuperku vokus ir viską siunčiu planuotojoms tikiuosi, kad jau kitos savaitės vidury viskas bus pagaminta pilnai ir keliaus pas svečius
kadangi mūsų vestuvės bus tik vienos dienos (ceremonija, vakarienė ir kas kur bim bam ), tai antrą dieną manau tik su tuo artimiausiu jaunimu, kuris liks su mumis (svečiai iš užsienio ar kitų miestų) kažką lengvai pašvęsim ir tiek.. be jokio spaudimo, privalėjimo ir t.t.
kadangi mūsų vestuvės bus tik vienos dienos (ceremonija, vakarienė ir kas kur bim bam ), tai antrą dieną manau tik su tuo artimiausiu jaunimu, kuris liks su mumis (svečiai iš užsienio ar kitų miestų) kažką lengvai pašvęsim ir tiek.. be jokio spaudimo, privalėjimo ir t.t.
Mes po sąsagų nupirkimo kaip ir daugiau nieko konkretaus nepadarėm. Viskas stovi vietoje, nes kol nenuėjom į bažnyčią laiko užsiregistruoti (ko kunigas neleido), tol negalim kvietimų daryti ir susiplanuoti laiko. Taip pat negaliu užsirašyti pas vizažistę ar šukuosenų meistrę dėl tos pačios priežasties ir t.t. Tokia truputėlį bezabrazija gaunasi. ;o
QUOTE(Pukšt @ 2014 12 03, 19:24)
Sveikos!
Pas mus irgi po biski juda i prieki viskas. Pasirasiau sutarti del sukneles siuvimo, laukiam sutarties del maisto ir inventoriaus, uzsisakem saldu stala irgi.. Deliojasi pliusai. O dabar liks tik smulkenas susidelio jau arciau sventes.
Pas mus irgi po biski juda i prieki viskas. Pasirasiau sutarti del sukneles siuvimo, laukiam sutarties del maisto ir inventoriaus, uzsisakem saldu stala irgi.. Deliojasi pliusai. O dabar liks tik smulkenas susidelio jau arciau sventes.
O kur suknele siusi ?
QUOTE(Smurfytee @ 2014 12 05, 17:35)
O kur suknele siusi ?
Pas Jovita Valaite (seniau vadinosi Love Birds) - Facebooke - Made By Jovita Valaite
Labs feyonces!
Grįžtu ir aš prie šitų rūpestėlių
Almost, ir kaip išvertėt Save The Date lietuviškai?
Papasakokit, mergaitės, kokius skanumynus dėsit ant saldumynų stalo??
Nes aš sugavojau dar tik tortą ir keksiukus-pyragaičius, nu ir varšės spurgytes tikriausia prie bažnyčios su šampanu
QUOTE(Almost. @ 2014 12 04, 13:52)
mes beveik baigėme kurti Save the Date korteles
Nes aš sugavojau dar tik tortą ir keksiukus-pyragaičius, nu ir varšės spurgytes tikriausia prie bažnyčios su šampanu
QUOTE(Voo @ 2014 12 08, 18:17)
pasakokis, kur buvai atitrukus
nieko blatno - tiesiog parasem "Rezervuokite data" ir tiek Planuotojos turi 15d ar iki jos visiems issiuntineti, tai galeaiu paskui imesti galutini rezultata
QUOTE(Voo @ 2014 12 08, 21:17)
Mes irgi, kaip Almost, raseme "Rezervuokite Data"
Ant saldaus stalo bus 4 rusiu mini desertai (sokoladiniai, karameliniai, vaisiniai ir jogurtiniai), macaroons 4 spalvu, guminuku asorti, vasiai ir tortas
Prie metrikacijos manau turesime prie sampano triufeliu
QUOTE(Almost. @ 2014 12 08, 21:44)
pasakokis, kur buvai atitrukus
Aaaaaj kažkaip nebuvo įkvėpimo
Nu ir dabar vis dar nelabai yra, bet kad jau reik. Aš tai galvoju jaučiu net nedarysiu kortelių, sukursim FB tokį bendrą neoficialų Save the date forumą su visais svečiais, įkelsim kokią gražią savo nuotrauką (nėr tokios ) ir parašysiu kokią kalbelę gražią
O vėliau jau gražiai kvietimus kursiu
Jo, Almost, būtinai po visko įkelk
Pukšt, čia tokie pyragėliai ir bus? Kaip skaniai atrodo! Aj bet jūs mergaitės ne Vilniaus krašte, kiek atsimenu, tai nepatarsit, kurios kepyklėlės/maisto tiekėjai geresni, nes aš ir nežinau
Aš vakar supratau, kad pirmam šokiui noriu Lanos dainos Yound and beautiful, tokie man gražūs žodžiai, bet maniškis nebuvo labai sužavėtas O jūs šoksit?
QUOTE(Voo @ 2014 12 08, 23:02)
Pukšt, čia tokie pyragėliai ir bus? Kaip skaniai atrodo! Aj bet jūs mergaitės ne Vilniaus krašte, kiek atsimenu, tai nepatarsit, kurios kepyklėlės/maisto tiekėjai geresni, nes aš ir nežinau
Aha, nuotraukoj berds jogurtiniai Vilniuje pasiziurek Spoon to the Moon, labai graziai jie daro ir atrodo skaniai