Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

Pas mus irgi panasiai.. Vestuviu ceremonija bus 15val, po kurios bus sveikinimai ir panasiai, po ju mes vaziuosim fotografuotis, o sveciai i sodyba, kurioje bus paruostas staliukas su uzkandziais.. Sveciai gales pabendrauti tarpusavy, uzpildyti palinkejimu knyga, apsiziureti miegamas vietas ir pan., manau tas laikas greit prabegs ir kazkokio didelio uzemimo neprireis rolleyes.gif
Atsakyti
aš jau buvau matuotis suknelių, pasikeitė norai kardinaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2014 11 20, 18:16)

Ir kokiu dabar norisi? biggrin.gif kur buvai matuotis?
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2014 11 20, 16:16)

sakiau iškart irnesakyk.gif biggrin.gif

mes su drauge jau buvom berods keturiuose salonuose, dar turim rezervuotus vizitus į kitus keturis, vieną be rezervacijos ir dar vieną preliminariai rezervuoti žadam, tai žodžiu per visus kartus mano norai ir požiūriai keitėsi nežinau, kiek kartų doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 11 20, 18:35)
sakiau iškart irnesakyk.gif  biggrin.gif

mes su drauge jau buvom berods keturiuose salonuose, dar turim rezervuotus vizitus į kitus keturis, vieną be rezervacijos ir dar vieną preliminariai rezervuoti žadam, tai žodžiu per visus kartus mano norai ir požiūriai keitėsi nežinau, kiek kartų  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va va, ir man taip buvo biggrin.gif rodos, nieko kažko labai pritrenkiančio nenoriu, tiesiog jaustis gerai ir "nuotakiškai", bet tos suknelės tooooookia dilema didžiulė, tiek modelių pražiūrėjau ir tieeek valandų praleidau skrolindama internetą ar matuodamasi salonuose, kad norisi kuo greičiau nusipirkti ją ir kad būtų ramu. Bet bijau, kad su tokiu požiūriu greit neteksiu kantrybės, griebsiu pirmą gerai atrodančią ir po to gailėsiuos. ;o
Atsakyti
QUOTE(Coollux @ 2014 11 20, 18:31)
Ir kokiu dabar norisi? biggrin.gif kur buvai matuotis?

na norėjau laisvo kažkokio, paprasto modeliuko, "Tiulio fėjos" stiliaus. Pasirodo jis man siaubingai netinka, nes išryškina nereikalingus dalykus biggrin.gif Nenorėjau pūstos, o išsirinkau kaip tik papūstą, princesišką, bet atrodau tikra nuotaka wub.gif ir man tas modeliukas idealiai tinka. planavau, kad po ilguoju sijonu slėpsis trumpas ir vakare liksiu su trumpu. vėlgi paaiškėjo, kad pagal mano figūrą nėra taip paprasta doh.gif teks ko gero rinktis trumpą suknelę vakarui. matavausi salone "Laimės laiptai". Yra labai didelis pasirinkimas, modeliai stilingi. Bet su mama nusprendėm, kad reikia siūti, tuomet vilkėsiu naują gražią suknelę, pasiūtą idealiai man cool.gif o išsinuomavusi iki gegužės kažin ką gausiu
Atsakyti
Sveikutes

Gal galit parekomenduoti gerus ir nebranginykus muzikantus alytaus apskrityje? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
jungiuosi jau ir aš į jūsų būrelį.
Kol kas esam numatę tik vestuvių datą- birželio 13d.
Kaži nuo ko dabar pradėti planuotis?
Atsakyti
QUOTE(Sinaja @ 2014 11 26, 11:10)
Sveikutės,

Kaži nuo ko dabar pradėti planuotis?

prima, nunesti pareiskimus arba jei bus tik baznytine santuoka tada i baznycia uzsiimti laika, o poto vieta, maistas, muzika, fotografas, filmuotojas, vedejas, o dar poto sukne, ziedai, tortas, transportas, floristika ir kitos smulkmenos mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, nuotakos mirksiukas.gif
ir kaip sekasi planuotis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2014 12 03, 11:52)
sveikos, nuotakos  mirksiukas.gif
ir kaip sekasi planuotis?  bigsmile.gif

Sveika!
Planai po truputį, bet užtikrintai juda į priekį biggrin.gif pradėjom planuoti gegužę, tai šiuo metu yra pareiškimai nunešti, išvažiuojamosios ceremonijos vieta rezervuota, restoranas vakarienei irgi, turim fotografą ir išsinuomavom senovišką automobiliuką, po Kalėdų laukiu susitikimo dėl suknelės siuvimo. Tai iš didelių dalykų liks tik žiedai, tortas ir jaunikio kostiumas smile.gif o daugiau smulkmenėlėmis teks užsiimti: balionai, kvietimai, šampanas iškart po ceremonijos ir pan.
Atsakyti
Sveikos!

Pas mus irgi po biski juda i prieki viskas. Pasirasiau sutarti del sukneles siuvimo, laukiam sutarties del maisto ir inventoriaus, uzsisakem saldu stala irgi.. Deliojasi pliusai. O dabar liks tik smulkenas susidelio jau arciau sventes. smile.gif
Atsakyti