Labas,
Mūsų nuostabi ir ilgam paliekanti gražius prisiminimus šventė buvo rugpjūčio 1 d. Būsimoms nuotakoms linkiu sėkmės!
sveikutes, uzsukau cia pirma karta ar yra nuotaku kurios teka gerokai ipusejus rudeniui? pvz kaip mano spalio24d.
QUOTE(si mo @ 2015 09 10, 11:45)
sveikutes, uzsukau cia pirma karta ar yra nuotaku kurios teka gerokai ipusejus rudeniui? pvz kaip mano spalio24d.
Mūsų šventė bus spalio 3d
Sveikos
Ar normalu likus dviem savaitėm iki vestuvių kasnakt sapnuoti košmarus, kad netinka suknelė ar dar kažkas?
Ar normalu likus dviem savaitėm iki vestuvių kasnakt sapnuoti košmarus, kad netinka suknelė ar dar kažkas?
QUOTE(Mumuke @ 2015 09 13, 20:10)
Sveikos
Labai normalu aš tiek visko prisapnavau.... bet gerai kad neišsipildė o paskutine nakti susapnavau ka buvau pamiršus padaryti/įsidėti gražios Jums šventės
Spalio nuotakos/ nuotaka, ka turesite uzsimesti ant peciu, jei prastas oras pasitaikys?
As vestuvems nusipirkau auksinius vien blizguciais dekoruotus batus visai galva susisuko
As vestuvems nusipirkau auksinius vien blizguciais dekoruotus batus visai galva susisuko
QUOTE(Feta! @ 2015 09 14, 10:55)
Spalio nuotakos/ nuotaka, ka turesite uzsimesti ant peciu, jei prastas oras pasitaikys?
Aš nusipirkau tokią skraistę
Mano vestuvės spalio 2 dieną, tai su tokia tikrai nesušalsiu ))
QUOTE(saulyteee @ 2015 09 13, 22:05)
Labai normalu aš tiek visko prisapnavau.... bet gerai kad neišsipildė o paskutine nakti susapnavau ka buvau pamiršus padaryti/įsidėti gražios Jums šventės
Ačiū
QUOTE(Feta! @ 2015 09 14, 10:55)
Aš ne spalio, bet rugsėjo pabaigos nuotaka, tai turėsiu arba paprastą baltą švarkelį, arba tiesiog megztuką
QUOTE(Feta! @ 2015 09 13, 18:31)
Mūsų šventė bus spalio 3d
ka galvoji daryti su avalyne? buti su bateliais ar aveti jau ka truputi siltesnio?
Turiu nepanaudotą baltą šalikėlį sudėtyje yra kašmyro, naujas, neišpakuotas, tiesiog neprireikė tad, jei ką domintų - į až.
aš turėjau kailinukus baltus, tokie švarkelio tipo, ne žieminiai man gegužės mėnesį vakare labai tiko jei reikėtų rašykit a.ž., parduodu, dydis S/M.
QUOTE(si mo @ 2015 09 16, 11:49)
ka galvoji daryti su avalyne? buti su bateliais ar aveti jau ka truputi siltesnio?
Avekite pacius graziausius batelius uzdaru priekiu. Jokiu aulinuku