QUOTE(rootha @ 2015 04 29, 09:05)
aš šukuosnos dar net neišsirinkus, plaukai ilgi, ju daug, tai gal kokia kasa ant sono papinti reiks, o poto nugarbanot, tokia neapsisprendele...
Kasos man labai gražu, ypač jei suknelės nugara su didele iškirpte. ((:
QUOTE(Almost. @ 2015 04 29, 09:13)
aš nusprendžiau tokį netvarkingą kuoduką apačioj turėt ar pan., kažką su pynimais kad būtų manau
Aš vis dar galvoju tarp netvarkingo kuodo ir tvarkingo kuodo vieną dieną įsivaizduoju labiau tinkant tvarkingą, nes suknelė iš atlaso, sunkesnė, lyg ir prašosi klasikos, bet netvarkingas man taip pat labai puikiai žiūrisi, tai tokiuose pasvarstymuose ir sėdžiu. Kažkaip šį mėnesį apskritai dėl nieko neapsisprendžiu, tikiuosi, jau nuo gegužės paaktyvėsiu vestuvių reikaluose ir rinksiu pliusiukus. {{:
O šiandieninis mūsų pasiekimas, tai susitikimas su Jakumu. Na jau kaip šauniai žiedukas atrodo! Norėjau plono, juvelyras įkalbėjo pirma padaryti storesnį, o po to žiūrėti. Tai šiandien jau ėjom matuotis, buvau atkakliai pasiryžusi ploninti, bet jau kai užsidėjau pasimatuoti, taip gražiai tas storesnis žiedelis su sužadėtuvių žiūrėjosi, šakės! Nutarėm viską dėl deimantų - MB dėsis vieną didesnį juodą su kvadrato formos įrėminimu, kad griežtesnių formų įgautų, o pas mane mažesni balti deimantukai eis per visą žiedą su vieno deimantuko dydžio tarpeliais, kad panorėjus metinių proga, galėčiau papildyti žiedą ir tarpelius po truputį naikinti. <<: Kitą savaitę jau turėtų būti pagaminti, laukiu nesulaukiu!