nu, damos, tai kaip juda reikalai?
mums liko šiek tiek daugiau, nei 5sav iki šventės
jau lygiai po 5sav. kylam į gimtinę ir prasidės intensyvūs reikalai - žiedai, bandomieji grožio reikaliukai, paskutiniai susitikimai su tiekėjais reikiamais ir komanda (planuotojom, fotografais, bažnyčia, vizažiste ir kirpėja, juvelyru ir t.t.). žodžiu reikalų bus kaip kiaulę pasipjovus
galvoju dabar, kad vis tik nors laiko tiek mažai liko, bet ne viską turim dar susiorganizavę ir pasiruošę
suknutės neturiu dar
turėjau eiti matuotis šį ketvirtadienį jau beveik baigtą, bet siuvėja paprašė perkelti susitikimą kitai savaitei.. sutikau - neturėjau pasirinkimo kito
tai jau laukiu nekantrauju..
apsisprendžiau galutinai dėl visų batelių, žodžiu su mano apranga viskas jau nuspręsta
vyras tik dar be marškinių, sąsagų ir nėra apsisprendęs dėl varlytės / kaklaraiščio
iš esminių dalykų viskas kaip ir aišku, taip pat jau kaip ir aišku, kiek svečių tiksliai bus. dar vienas žmogus ant klaustuko, bet įtraukiam jį į dalyvausiančius
žodžiu viskas artėja link pabaigos ir jau laukiu nesulaukiu aš TOS dienos
dabar likęs realiai man asmeniškai vienas galvaskausmis, nes kitkuo rūpinasi komanda. labai labai tikiuosi ir laikau kumštukus, kad mus galėtų sutuokti mano taip norimas ir prašytas kunigas. sakė jie ten skirstosi darbais savaitę prieš, tai žodžiu manau, kad tiek aš, tiek planuotojos kontaktuos su bažnyčia ir klaus, kaip ten kokie reikalai
Agnikiii - gal turi nuotrauką šukuosenos ir makiažo?
labai smalsu būtų pamatyt. suknutės irgi
kaip kitoms sekasi?
Enjoy this moment.
This moment is your life.