Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(lahti @ 2015 04 15, 22:59)
Lietuvoj labai panašios kainos {: mini jau su popieriukais apie 65 eurus kainuoja, wide be popieriukų - 70 eurų. Mes nusprendėm wide imti, nes planuojame jį panaudoti ir kelionių metu ar kokiose šeimos šventėse. Vienu žodžiu, be darbo jis neliks, tai ir prie tų vestuvinių išlaidų nelabai skaičiuojasi...
Ką mąstot su vardo kortelėm/dovanėlėm daryti?

Gal galit išduoti kur pirkot wide modelį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 04 15, 05:23)
aš vakar jau buvau suknelės primatavime  thumbup.gif  wub.gif  liko dar daug smulkmenų, bet jau pagrindiniai dalykai suorganiozuot, apsiėjom be planuotojų  4u.gif

aš vis tiek kažkaip įsivaizduoju, kad vietoje gyvenant ir ten pat švenčiant vestuves lengviau turbūt viską susiorganizuot tinkamai ir taip, kaip nori, be planuotojų pagalbos smile.gif nors žiūrint į tai, kokia smulkmeniška ir įnoringa esu aš, tai turbūt ir Lietuvoj gyvendama neišsiversčiau be planuotojų laugh.gif
kokį suknutės modelį pasirinkai? bigsmile.gif

QUOTE(lahti @ 2015 04 15, 20:59)
Lietuvoj labai panašios kainos {: mini jau su popieriukais apie 65 eurus kainuoja, wide be popieriukų - 70 eurų. Mes nusprendėm wide imti, nes planuojame jį panaudoti ir kelionių metu ar kokiose šeimos šventėse. Vienu žodžiu, be darbo jis neliks, tai ir prie tų vestuvinių išlaidų nelabai skaičiuojasi...

Ką mąstot su vardo kortelėm/dovanėlėm daryti?

aha, aš žiūrinėjau, mačiau, kad apie €70 kainuoja wide su popieriukais (10vnt.). pramaklinau akcijas, kai buvo galima kažkur už €60 nusipirkti wide, nes mini nenoriu.. čia pas mus apie €80 - €90 mini kainuoja, wide šiek tiek brangiau.. šiaip svarsčiau visokius variantus. nuomotis tokio dalyko nenorėčiau, pirkti lyg ir norėjau, bet ir taip nemažai išlaidų, o ir sugalvojom mums tinkamesnį svečių knygos variantą. bet va jeigu planas grius, tai teks suktis iš padėties biggrin.gif

vardų kortelėms ant stalo jau idėją turim ir liko tik ją pilnai įgyvendinti. o dėl dovanėlių vis dar nesu tikra.. žiūrėsim, kaip biudžetas džiugins ar liūdins ir tada spręsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruteee @ 2015 04 16, 07:34)
Gal galit išduoti kur pirkot wide modelį? smile.gif

Dar nepirkom, bet kai pirksim, tai iš čia ((:

QUOTE(Almost. @ 2015 04 16, 09:20)

nuomotis tokio dalyko nenorėčiau, pirkti lyg ir norėjau, bet ir taip nemažai išlaidų, o ir sugalvojom mums tinkamesnį svečių knygos variantą. bet va jeigu planas grius, tai teks suktis iš padėties  biggrin.gif

vardų kortelėms ant stalo jau idėją turim ir liko tik ją pilnai įgyvendinti. o dėl dovanėlių vis dar nesu tikra.. žiūrėsim, kaip biudžetas džiugins ar liūdins ir tada spręsim  smile.gif

O kokią idėją dėl svečių knygos sugalvojot?

Mes kažkaip norėtumėm arba tik su kortelėm išsiversti, arba dovanėles padaryti vietoje kortelės. T.y. nenorim dviejų dalykų (((: tai vat ir galvojuosi, ką čia padarius.. Jei tik korteles daryti, tada idėją irgi turiu, bet taip nesinori išmesti pinigus vien "popieriukui", norisi jau geriau pridėti kažkiek ir padovanoti kad ir mini saldainių dėžutes ar tą patį keksiuką... Tai va taip ir tupinėju dėl tokios smulkmenos vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 04 16, 13:31)
O kokią idėją dėl svečių knygos sugalvojot?

Mes kažkaip norėtumėm arba tik su kortelėm išsiversti, arba dovanėles padaryti vietoje kortelės. T.y. nenorim dviejų dalykų (((: tai vat ir galvojuosi, ką čia padarius.. Jei tik korteles daryti, tada idėją irgi turiu, bet taip nesinori išmesti pinigus vien "popieriukui", norisi jau geriau pridėti kažkiek ir padovanoti kad ir mini saldainių dėžutes ar tą patį keksiuką... Tai va taip ir tupinėju dėl tokios smulkmenos vis biggrin.gif

mums pasiūlė ir mes sutikom laugh.gif daryti "filmuotą knygą" smile.gif kad svečiai tiesiog sakytų palinkėjimus į kamerą ir paskui mes galėtume sau peržiūrėt ramiai.. kadangi neaišku, kur keliai mus nuves po tų vestuvių, neaišku, kaip ir kur sparnus nuleisim, tai vežiotis su savimi ir saugoti tokius reikalus, kaip knygos, paveikslai ir t.t. gali būti gana sudėtinga. žinai, būna tiesiog pasiimi vieną lagaminą svarbiausių daiktų ir keli sparnus. o va atminties kortelę kartu vežiotis tikrai paprasta smile.gif

mes galvojom tik apie valgomas dovanas kažkaip įdomiai supakuotas, bet tikėtina, kad atsisakysime šitos minties. kadangi visokiais skanėstais įdomesniais pasirūpinsime furšeto ir vakarienės metu, tai nebežinau, ar bus ten didelis reikalas pakuoti kažką papildomai. aišku, nice touch , kaip sakoma, bet ar mums tikrai to reikia, tai nežinau dar. mano vyro apskritai požiūris toks, kad "O tai čia privaloma, reikia kam nors ką nors dovanot iš viso?" laugh.gif
Atsakyti

Kas darys su polaroid palinkejimus tai radau labai grazius albumus. Zinau kaip sunku rast kazka grazaus ir nekaimisko, tai va : liumi ranku darbo idejos (FB) smile.gif ir pasakykis savo nuomone kaip jum darbeliai jos??smile.gif galvoju sakytis is ten...
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 04 16, 09:20)

kokį suknutės modelį pasirinkai?  bigsmile.gif

su pūsta apačia, o vakarui su lengvu sijonuku smile.gif
mes darom stalo korteles ir dovanėles atskirai
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 04 16, 15:08)
mums pasiūlė ir mes sutikom laugh.gif daryti "filmuotą knygą"  smile.gif kad svečiai tiesiog sakytų palinkėjimus į kamerą ir paskui mes galėtume sau peržiūrėt ramiai.. kadangi neaišku, kur keliai mus nuves po tų vestuvių, neaišku, kaip ir kur sparnus nuleisim, tai vežiotis su savimi ir saugoti tokius reikalus, kaip knygos, paveikslai ir t.t. gali būti gana sudėtinga. žinai, būna tiesiog pasiimi vieną lagaminą svarbiausių daiktų ir keli sparnus. o va atminties kortelę kartu vežiotis tikrai paprasta  smile.gif

mes galvojom tik apie valgomas dovanas kažkaip įdomiai supakuotas, bet tikėtina, kad atsisakysime šitos minties. kadangi visokiais skanėstais įdomesniais pasirūpinsime furšeto ir vakarienės metu, tai nebežinau, ar bus ten didelis reikalas pakuoti kažką papildomai. aišku, nice touch , kaip sakoma, bet ar mums tikrai to reikia, tai nežinau dar. mano vyro apskritai požiūris toks, kad "O tai čia privaloma, reikia kam nors ką nors dovanot iš viso?" laugh.gif

o, geras ((: mes tą pačią mintį aptarėme su filmuotojais, nes nenorėjom tradicinio filmuko, kur ten a la jaunasis jaunąją suka ore, jaunieji bučiuojasi, jaunieji valgo keksiukus, etc. tai irgi nutarėm, kad ir svečius pakalbins, labiau reportažinį filmavimą darys. įtraukėm ir ne tik palinkėjimus, bet taip pat vaikų vardų rinkimą, mūsų ateities viziją ir t.t. na, kad būtų daugiau klausimų ir kiekvienas žmogus galėtų šiek tiek pasukti gavą {{:

o dėl dovanėlių tai taip, mes ir tik už valgomas ar kitaip sunaudojamas... ir išties, jos nėra must have dalykų sąraše, bet vien tik už stalo kortelę mokėti 1,5 euro, kai už 2 eurus gali kažką apčiuopiamesnio pasiūlyt, nesinori. ;< nors aišku, tada būtų mažesnis galvos skausmas ir nereiktų per daug kažką mąstyt. <;

QUOTE(Idomii @ 2015 04 16, 18:24)
Kas darys su polaroid palinkejimus tai radau labai grazius albumus. Zinau kaip sunku rast kazka grazaus ir nekaimisko, tai va : liumi ranku darbo idejos (FB) smile.gif ir pasakykis savo nuomone kaip jum darbeliai jos??smile.gif galvoju sakytis is ten...

Gavom mes iš jų jau, tai labai rekomenduoju! Kruopštus darbas, bendravimas malonus, ko daugiau bereikia {{:
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 03 11, 17:24)
sveikos  smile.gif

artėja vasara, tai temutė su visais darbais nuveiktais ir likusiais vėl atgyja  bigsmile.gif smagu skaityt, kas kiek pasistumėjo į priekį 59.gif

pas mus kol kas kaip ir tyla.. iš tiesų todėl, kad patiems reikia imtis proto (man, tiksliau laugh.gif ). Sužadėtinių kursai beveik baigti. Liko išmokti maldeles, susiskambinti su kunigu ir suderinti datą dėl pirmos Komunijos priėmimo. Ačiū Die, kad turiu neblogą atmintį, tai neturėtų būti sunku  blush2.gif  biggrin.gif Reikia tik rasti to noro ir pašaukimo prisėsti ir pasimokyti.. O pratybos visos užpildytos.

Šeštadienį buvau pirmam suknelės matavime. Kol kas tik iš "užuolaidinės" medžiagos (tokio tipo - nuotraukoje NE AŠ smile.gif ) matavimas buvo. Čia tam, kad suderintumę kiek įmanoma galutinai suknutės detales visas ir kad dizainerė galėtų jau pradėt dėliot vaizdą iš mano medžiagų pasirinktų. Kovo pabaigoje eisiu į antrą matavimą ir tada žiūrėsim, kaip ir kas bus toliau  smile.gif Kol kas esu labai patenkinta suderintu galutiniu preliminariu vaizdu, o kaip bus toliau - bus matyt  smile.gif Jei viskas tvarkoj, tai balandžio pabaigoj turėčiau jau turėt suknutę pas save..

Gavau batus. Ir vienus, ir antrus, ir trečius. Žodžiu su batais bus įdomu  biggrin.gif mano numylėtieji gražuoliai realybėje tam tikroje šviesoje meta nemenka aukso atspindį dėl satino medžiagos, tai nežinau, kaip atrodys galutinis vaizdas prie baltos suknelės. todėl turiu išsirinkusi pilkus batelius, kurie spalviškai tinka prie mūsų pasirinktos temos ir turiu tokius, tik uždaru priekiu. Barbiniai , bet irgi viena iš išeičių būtų  smile.gif Daugiau net nenoriu pagalvot apie jokių batų paiešką, nors iki šventės gali dar n+k porų, kurias pritaikyčiau ir vestuvėms, papildyt mano spintą  blush2.gif  biggrin.gif

Šiuo metu planuotojos ieško skaniausių macaroonsų pajūrio pusėj. Reikia galutinai apsispręst ir išsirinkt juos. Pagalvojau, kad dar ir dėl mašinos nieko nežinom, bet kažkada šio mėnesio eigoj turėtų paaiškėt reikalai, nes mūsų nusižiūrėta kompanija planuoja atsinaujinti savo autoparką. Planuotojos šios savaitės pabaigoj vyks į Vilnių, tai paieškos mano norimų smulkmenų (didelių helio balionų, pilko lino audinio staltiesėms ir servetėlėms). Kvietimai jau užsakyti, balandžio pradžioje - iki vidurio planuotojos jau turi gauti ir išsiųsti visiems svečiams  smile.gif Reikia galutinai apsispręsti dėl meniu vakarienei, dėl furšeto po ceremonijos vietos ir dėl fotosesijos detalių  smile.gif Tiesa, dar klaustukas dėl dekoro stiliaus ir priemonių. Žinau, kad planuotojos jau suderino reikalus su floriste, tai turbūt eigoj tik reikės man galutinai apsispręsti, kokių gėlių tiksliai noriu dekorui ir savo puokštei. Ai, ir planuotojos turi išsiaiškinti, ar bažnyčioje prieš ceremoniją galima mūsų norima muzika, o ne bažnyčios siūloma. Labai tikiuosi, kad leis ir galėsim mėgautis savo pasirinkimu  smile.gif
Papildyta:
lahti , o gal gali papasakot daugiau apie tą laivą? kokį pasirinkote ir kokia bus kaina, jei ne paslaptis? kas į tai įeina? galvoju, kad gal irgi mums galėtų būt kaip viena iš išeičių po ceremonijos su jaunimu lėkt į laivą, kad nereikėtų sukt galvos, kur kitur nulėkt..  unsure.gif

Sveikos,

Matau diskutuojat apie macarons. Siaip pasaze jie tikrai bjaurus, vienas cukrus, su pertepimais liudesys. Pernai draugu vestuvese buvo nerealus macarons, ragavom ir patys tos mergaites keptus. Likom patenkinti, gavom labai skanius wink.gif Ideciau kontaktus tik nezinau ar galima, kad nebutu kaip reklama kokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baisa-pabaisa: 20 balandžio 2015 - 09:01
QUOTE(lahti @ 2015 04 17, 20:37)
o, geras ((: mes tą pačią mintį aptarėme su filmuotojais, nes nenorėjom tradicinio filmuko, kur ten a la jaunasis jaunąją suka ore, jaunieji bučiuojasi, jaunieji valgo keksiukus, etc. tai irgi nutarėm, kad ir svečius pakalbins, labiau reportažinį filmavimą darys. įtraukėm ir ne tik palinkėjimus, bet taip pat vaikų vardų rinkimą, mūsų ateities viziją ir t.t. na, kad būtų daugiau klausimų ir kiekvienas žmogus galėtų šiek tiek pasukti gavą {{:

mums labai tinka ir specialybiniu atžvilgiu laugh.gif ir dėl patogumo, ir dėl įdomumo.. tik mes filmuotojų neimsim, tai toks turės turbūt savadarbis filmukas būt, negaminsim ten specifinio kažkokio smile.gif

QUOTE(baisa-pabaisa @ 2015 04 20, 08:00)
Matau diskutuojat apie macarons. Siaip pasaze jie tikrai bjaurus, vienas cukrus, su pertepimais liudesys.  Pernai draugu vestuvese buvo nerealus macarons, ragavom ir patys tos mergaites keptus. Likom patenkinti, gavom labai skanius wink.gif Ideciau kontaktus tik nezinau ar galima, kad nebutu kaip reklama kokia.

nemanau, kad tai būtų reklama, nebent ta mergaitė - Jūs pati hihihi.gif
mes savo šventei macaroons jau išsirinkome, bet tikiu, kad kitoms merginoms Jūsų rekomendacijos gali padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 04 20, 09:59)
nemanau, kad tai būtų reklama, nebent ta mergaitė - Jūs pati hihihi.gif
mes savo šventei macaroons jau išsirinkome, bet tikiu, kad kitoms merginoms Jūsų rekomendacijos gali padėti mirksiukas.gif

biggrin.gif Aš senokai nebe mergaitė o būt neblogai dar būt ir Jūsų rūpesčiai pagyvent wub.gif Jei ne paslaptis pas ka užsisakėt macarons? Nes kiek žinom kepėjų jau išvisų lygtai ragavom g.gif Įdomu būtų jei ką naujo dar atradot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baisa-pabaisa @ 2015 04 20, 10:35)
biggrin.gif  Aš senokai nebe mergaitė o būt neblogai dar būt ir Jūsų rūpesčiai pagyvent  wub.gif  Jei ne paslaptis pas ka užsisakėt macarons? Nes kiek žinom kepėjų jau išvisų lygtai ragavom  g.gif Įdomu būtų jei ką naujo dar atradot  ax.gif

merginos iš Pajūrio kepyklėlės užsakė. Pasiklausinėjau dar ir kelių draugių, skanavusių skirtingose vietose, labai gyrė būtent tuos macaroons, tai rami laukiu šventės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 04 20, 11:37)
merginos iš Pajūrio kepyklėlės užsakė. Pasiklausinėjau dar ir kelių draugių, skanavusių skirtingose vietose, labai gyrė būtent tuos macaroons, tai rami laukiu šventės  smile.gif

Iš ten dar neragavom. Būnant Palangoj būtinai paragausim. Lendu jų darbelių pažiūrinėt. Dėkui 4u.gif
Atsakyti