sveikos
artėja vasara, tai temutė su visais darbais nuveiktais ir likusiais vėl atgyja
smagu skaityt, kas kiek pasistumėjo į priekį
pas mus kol kas kaip ir tyla.. iš tiesų todėl, kad patiems reikia imtis proto (man, tiksliau
). Sužadėtinių kursai beveik baigti. Liko išmokti maldeles, susiskambinti su kunigu ir suderinti datą dėl pirmos Komunijos priėmimo. Ačiū Die, kad turiu neblogą atmintį, tai neturėtų būti sunku
Reikia tik rasti to noro ir pašaukimo prisėsti ir pasimokyti.. O pratybos visos užpildytos.
Šeštadienį buvau pirmam suknelės matavime. Kol kas tik iš "užuolaidinės" medžiagos (
tokio tipo - nuotraukoje NE AŠ
) matavimas buvo. Čia tam, kad suderintumę kiek įmanoma galutinai suknutės detales visas ir kad dizainerė galėtų jau pradėt dėliot vaizdą iš mano medžiagų pasirinktų. Kovo pabaigoje eisiu į antrą matavimą ir tada žiūrėsim, kaip ir kas bus toliau
Kol kas esu labai patenkinta suderintu galutiniu preliminariu vaizdu, o kaip bus toliau - bus matyt
Jei viskas tvarkoj, tai balandžio pabaigoj turėčiau jau turėt suknutę pas save..
Gavau batus. Ir vienus, ir antrus, ir trečius. Žodžiu su batais bus įdomu
mano
numylėtieji gražuoliai realybėje tam tikroje šviesoje meta nemenka aukso atspindį dėl satino medžiagos, tai nežinau, kaip atrodys galutinis vaizdas prie baltos suknelės. todėl turiu išsirinkusi
pilkus batelius, kurie spalviškai tinka prie mūsų pasirinktos temos ir turiu
tokius, tik uždaru priekiu.
Barbiniai , bet irgi viena iš išeičių būtų
Daugiau net nenoriu pagalvot apie jokių batų paiešką, nors iki šventės gali dar n+k porų, kurias pritaikyčiau ir vestuvėms, papildyt mano spintą
Šiuo metu planuotojos ieško skaniausių macaroonsų pajūrio pusėj. Reikia galutinai apsispręst ir išsirinkt juos. Pagalvojau, kad dar ir dėl mašinos nieko nežinom, bet kažkada šio mėnesio eigoj turėtų paaiškėt reikalai, nes mūsų nusižiūrėta kompanija planuoja atsinaujinti savo autoparką. Planuotojos šios savaitės pabaigoj vyks į Vilnių, tai paieškos mano norimų smulkmenų (didelių helio balionų, pilko lino audinio staltiesėms ir servetėlėms). Kvietimai jau užsakyti, balandžio pradžioje - iki vidurio planuotojos jau turi gauti ir išsiųsti visiems svečiams
Reikia galutinai apsispręsti dėl meniu vakarienei, dėl furšeto po ceremonijos vietos ir dėl fotosesijos detalių
Tiesa, dar klaustukas dėl dekoro stiliaus ir priemonių. Žinau, kad planuotojos jau suderino reikalus su floriste, tai turbūt eigoj tik reikės man galutinai apsispręsti, kokių gėlių tiksliai noriu dekorui ir savo puokštei. Ai, ir planuotojos turi išsiaiškinti, ar bažnyčioje prieš ceremoniją galima mūsų norima muzika, o ne bažnyčios siūloma. Labai tikiuosi, kad leis ir galėsim mėgautis savo pasirinkimu
Papildyta:
QUOTE(lahti @ 2015 03 11, 10:01)
Na, o aš noriu irgi pasidžiaugti savo pasiekimais. Užsisakėme laivą, kuriame vyks dalis fotosesijos.
Pakalbėjom su MB, kad nesinori keturių valandų praleisti pozuojant dviese, tai prieš bažnyčią nuvyksime į dvarą, ten padarysime dviejų fotosesiją, o po bažnyčios lipsime į laivą su jaunimu, ir pusantros valandos pasilinksminsime, tuo tarpu fotosesija jau bus reportažinė ir nereiks sukti galvos. ((:
lahti , o gal gali papasakot daugiau apie tą laivą? kokį pasirinkote ir kokia bus kaina, jei ne paslaptis? kas į tai įeina? galvoju, kad gal irgi mums galėtų būt kaip viena iš išeičių po ceremonijos su jaunimu lėkt į laivą, kad nereikėtų sukt galvos, kur kitur nulėkt..
Enjoy this moment.
This moment is your life.