Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(lahti @ 2015 03 07, 11:57)
manau, tie, kas pasirenka klasiką, niekada nesuklysta  4u.gif  4u.gif  sveikinu uždėjus dar vieną pliusiuką!

ačiū 4u.gif jau ir su bažnyčia pilnai susitvarkėm, tik reiks susisiekt su valytoja, ar galės po mūsų žiedlapius išvalyti biggrin.gif kitu atveju neleidžia barstyti doh.gif na šiaip dar nemažai reikaliukų liko - reikia su šeimininke, floriste ir muzikante daug ką aptarti
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 03 07, 13:30)
ačiū 4u.gif  jau ir su bažnyčia pilnai susitvarkėm, tik reiks susisiekt su valytoja, ar galės po mūsų žiedlapius išvalyti  biggrin.gif  kitu atveju neleidžia barstyti  doh.gif  na šiaip dar nemažai reikaliukų liko - reikia su šeimininke, floriste ir muzikante daug  ką aptarti

Mums irgi neleidžia barstyti bažnyčios teritorije, tad bersime žiedlapius jau išėjus pro vartelius bažnyčios ((:

Na, o aš noriu irgi pasidžiaugti savo pasiekimais. Užsisakėme laivą, kuriame vyks dalis fotosesijos. thumbup.gif Pakalbėjom su MB, kad nesinori keturių valandų praleisti pozuojant dviese, tai prieš bažnyčią nuvyksime į dvarą, ten padarysime dviejų fotosesiją, o po bažnyčios lipsime į laivą su jaunimu, ir pusantros valandos pasilinksminsime, tuo tarpu fotosesija jau bus reportažinė ir nereiks sukti galvos. ((:

Kadangi vestuvės šiaip vieno vakaro, norėjosi kitą dieną susitikti kur nors papietauti. Ilgai galvojom variantus, pirma norėjom palapinę prie jūros išnuomoti ir užsakyti švediškus užkandžius, kad ypač nevietiniai galėtų pasidžiaugti jūros malonumais. Bet po to pakeitėm nuomonę. Kviesim tik tėvus, brolį ir seseris. Kadangi norėjosi vis tiek vietelės prie jūros, tai nusižiūrėjom Chateau Amber vilą už Palangos. Savaitgalį žadam apžiūrėti ir palikti avansą. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes buvome grįžę Lietuvon kelioms dienoms, pasitvarkyti reikaliukų, tai užsisakėm jau žiedus, tėvai staiga prisiminė, kad turi pažįstamą juvelyrą tai pas jį ir daromės, padarė biškį nuolaidos, kas yra labai smagu rolleyes.gif
Susitikom su maisto tiekėju, tai dabar ramiau, nes jis nenorėjo pasirašinėt sutarties, tai bent susipažinom, labai daug klausimų visokių ir patarimų turėjo susijusių su švente. smile.gif
Dar susitikau su suknelės siuvėja, nusipirkom audinius, nėrinius, labai laiminga esu, pati siuvėja labai faina mergina, paliko tokį pozityvų įspūdį thumbup.gif suknelę greičiausiai bus jau pasiūta Birželio mėn kai grįšim dar kartą namo bigsmile.gif
Dar paragavom torto kurį užsisakėm šventei, tai irgi likom patenkinti, viskas puikiai smile.gif

Žodžiu dabar liko smulkmės visokios, ir laukti šventės bigsmile.gif
Papildyta:
tiesa dar užsisakiau gėles, pasirinkau tokias kurių tuo metu nebus sunku rasti - rožės, vintažinės-sendintos rožės, hortenzijos ir eukaliptas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 03 11, 12:01)

smagumėlis, kad vis judat thumbup.gif

QUOTE(Pukšt @ 2015 03 11, 13:06)

Papildyta:

daug darbų padarėt drinks_cheers.gif
aš vakar buvau su floriste susitikusi, ap[tarėm, panašu, kad mūsų šventėje dominuos amariliai rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

artėja vasara, tai temutė su visais darbais nuveiktais ir likusiais vėl atgyja bigsmile.gif smagu skaityt, kas kiek pasistumėjo į priekį 59.gif

pas mus kol kas kaip ir tyla.. iš tiesų todėl, kad patiems reikia imtis proto (man, tiksliau laugh.gif ). Sužadėtinių kursai beveik baigti. Liko išmokti maldeles, susiskambinti su kunigu ir suderinti datą dėl pirmos Komunijos priėmimo. Ačiū Die, kad turiu neblogą atmintį, tai neturėtų būti sunku blush2.gif biggrin.gif Reikia tik rasti to noro ir pašaukimo prisėsti ir pasimokyti.. O pratybos visos užpildytos.

Šeštadienį buvau pirmam suknelės matavime. Kol kas tik iš "užuolaidinės" medžiagos (tokio tipo - nuotraukoje NE AŠ smile.gif ) matavimas buvo. Čia tam, kad suderintumę kiek įmanoma galutinai suknutės detales visas ir kad dizainerė galėtų jau pradėt dėliot vaizdą iš mano medžiagų pasirinktų. Kovo pabaigoje eisiu į antrą matavimą ir tada žiūrėsim, kaip ir kas bus toliau smile.gif Kol kas esu labai patenkinta suderintu galutiniu preliminariu vaizdu, o kaip bus toliau - bus matyt smile.gif Jei viskas tvarkoj, tai balandžio pabaigoj turėčiau jau turėt suknutę pas save..

Gavau batus. Ir vienus, ir antrus, ir trečius. Žodžiu su batais bus įdomu biggrin.gif mano numylėtieji gražuoliai realybėje tam tikroje šviesoje meta nemenka aukso atspindį dėl satino medžiagos, tai nežinau, kaip atrodys galutinis vaizdas prie baltos suknelės. todėl turiu išsirinkusi pilkus batelius, kurie spalviškai tinka prie mūsų pasirinktos temos ir turiu tokius, tik uždaru priekiu. Barbiniai , bet irgi viena iš išeičių būtų smile.gif Daugiau net nenoriu pagalvot apie jokių batų paiešką, nors iki šventės gali dar n+k porų, kurias pritaikyčiau ir vestuvėms, papildyt mano spintą blush2.gif biggrin.gif

Šiuo metu planuotojos ieško skaniausių macaroonsų pajūrio pusėj. Reikia galutinai apsispręst ir išsirinkt juos. Pagalvojau, kad dar ir dėl mašinos nieko nežinom, bet kažkada šio mėnesio eigoj turėtų paaiškėt reikalai, nes mūsų nusižiūrėta kompanija planuoja atsinaujinti savo autoparką. Planuotojos šios savaitės pabaigoj vyks į Vilnių, tai paieškos mano norimų smulkmenų (didelių helio balionų, pilko lino audinio staltiesėms ir servetėlėms). Kvietimai jau užsakyti, balandžio pradžioje - iki vidurio planuotojos jau turi gauti ir išsiųsti visiems svečiams smile.gif Reikia galutinai apsispręsti dėl meniu vakarienei, dėl furšeto po ceremonijos vietos ir dėl fotosesijos detalių smile.gif Tiesa, dar klaustukas dėl dekoro stiliaus ir priemonių. Žinau, kad planuotojos jau suderino reikalus su floriste, tai turbūt eigoj tik reikės man galutinai apsispręsti, kokių gėlių tiksliai noriu dekorui ir savo puokštei. Ai, ir planuotojos turi išsiaiškinti, ar bažnyčioje prieš ceremoniją galima mūsų norima muzika, o ne bažnyčios siūloma. Labai tikiuosi, kad leis ir galėsim mėgautis savo pasirinkimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lahti @ 2015 03 11, 10:01)
Na, o aš noriu irgi pasidžiaugti savo pasiekimais. Užsisakėme laivą, kuriame vyks dalis fotosesijos.  thumbup.gif  Pakalbėjom su MB, kad nesinori keturių valandų praleisti pozuojant dviese, tai prieš bažnyčią nuvyksime į dvarą, ten padarysime dviejų fotosesiją, o po bažnyčios lipsime į laivą su jaunimu, ir pusantros valandos pasilinksminsime, tuo tarpu fotosesija jau bus reportažinė ir nereiks sukti galvos. ((:

lahti , o gal gali papasakot daugiau apie tą laivą? kokį pasirinkote ir kokia bus kaina, jei ne paslaptis? kas į tai įeina? galvoju, kad gal irgi mums galėtų būt kaip viena iš išeičių po ceremonijos su jaunimu lėkt į laivą, kad nereikėtų sukt galvos, kur kitur nulėkt.. unsure.gif
Atsakyti
Kaip smagu,kad aktyviai pasipasakojat kaip + dedates.

Muse svente greitai, sakyciau, darbu yra nemazai like, bet didieji darba padaryti.

Ar buvot kalbejusios apie jaunuju soki, ar su ta pacia suknele soksit?
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 03 11, 22:20)

aš su ta pačia, nes vienoj vietoj nemoku gražiai kojų sudėti, tai po ilgu sijonu nesimatys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 03 11, 13:06)
Sveikos 4u.gif

tiesa dar užsisakiau gėles, pasirinkau tokias kurių tuo metu nebus sunku rasti - rožės, vintažinės-sendintos rožės, hortenzijos ir eukaliptas smile.gif

Labai fainas derinukas bigsmile.gif

QUOTE(Almost. @ 2015 03 11, 17:24)
sveikos  smile.gif

Šeštadienį buvau pirmam suknelės matavime. Kol kas tik iš "užuolaidinės" medžiagos .

Gavau batus. Ir vienus, ir antrus, ir trečius. Žodžiu su batais bus įdomu  biggrin.gif mano numylėtieji gražuoliai realybėje tam tikroje šviesoje meta nemenka aukso atspindį dėl satino medžiagos

Šiuo metu planuotojos ieško skaniausių macaroonsų pajūrio pusėj.

lahti , o gal gali papasakot daugiau apie tą laivą? kokį pasirinkote ir kokia bus kaina, jei ne paslaptis? kas į tai įeina? galvoju, kad gal irgi mums galėtų būt kaip viena iš išeičių po ceremonijos su jaunimu lėkt į laivą, kad nereikėtų sukt galvos, kur kitur nulėkt..  unsure.gif

Labai lauksiu jau pasiūtos suknelės foto, nes kiek pamenu, įdomų ir šiek tiek neįprastą modeliuką išsirinkai ((:

Batai labai gražūs tie pirmieji! Ne veltui "numylėtieji" biggrin.gif Labai papuošimas nugarėlėj gražus, ir tas aukštas kulnas nerealiai atrodo. Tik va man su tokiais net ir porą valandų išbūti turbūt neįmanoma... Ieškosiu mažesnio kulniuko, nors ir ne taip gražiai atrodo ;<

Kai jau ras macaroons'us, būtinai pasidalink naujienom <:

Pasirinkom laivą Emma. Jis talpina iki 30 žmonių, pusantros valandos kelionė iki jūros vartų kainuos 160 eurų maždaug. Gėrimai, maistas, jau iš mūsų pusės bus 4u.gif

QUOTE(Dolyte @ 2015 03 11, 22:20)

Šoksiu ne su ta pačia, nes jos didelis šleifas + tikrai ne patogumo viršūnė. rolleyes.gif Dėl to išvis mąstau jau prieš ateinant į restoraną persirengti į suknelę, kurios ilgis ties keliais. Kadangi viešbutis mums nemokamai davė liukso kambarį, kurio restorane ir švęsime, tai užsukti ir pasikeisti suknelę bus lengva.
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 03 12, 11:20)
Labai lauksiu jau pasiūtos suknelės foto, nes kiek pamenu, įdomų ir šiek tiek neįprastą modeliuką išsirinkai ((:

Batai labai gražūs tie pirmieji! Ne veltui "numylėtieji" biggrin.gif Labai papuošimas nugarėlėj gražus, ir tas aukštas kulnas nerealiai atrodo. Tik va man su tokiais net ir porą valandų išbūti turbūt neįmanoma... Ieškosiu mažesnio kulniuko, nors ir ne taip gražiai atrodo ;<

Kai jau ras macaroons'us, būtinai pasidalink naujienom <:

kad man atrodo nuo pradinio mano noro suknutės modelis geroooookai pasikeitė žinok biggrin.gif pasilikau viršų iš nėrinių su rankovėm, širdelės formos iškirptė, nėrinių sijonas ir šifonas ant viršaus vietoj tiulio sijono smile.gif žodžiu, bus matyt, kas bus biggrin.gif

o jooo, žeuruminei šitie, kaip sakoma.. bet patogu gana dėl platformos ir dėl dirželio aplink kulkšnį. turiu nemažai gražaus laiko pasipraktikuoti. arba tiesiog avėti kitus, bet bent kelioms foto apsiauti šiuos biggrin.gif

kol kas dar turi paragauti iš Baker Street ir tada jau spręsim išgirdę įspūdžius smile.gif labai gaila, bet išgirtaisiais Friedricho pasažo macaroonsais nusivylė unsure.gif

ačiū už informaciją dėl laivo, labai įdomu! reikės pakalbėti su MB. tik problema, kad jis taip tingi važinėt visur. tai daviau užduotį sugalvot, ką veiksim su jaunimu tas kelias valandas iki vakarienės ir kad būtų galima fotografuotis gražioj aplinkoj, nes parke strikinėt man visai nesinori laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 03 12, 14:29)
kad man atrodo nuo pradinio mano noro suknutės modelis geroooookai pasikeitė žinok  biggrin.gif pasilikau viršų iš nėrinių su rankovėm, širdelės formos iškirptė, nėrinių sijonas ir šifonas ant viršaus vietoj tiulio sijono  smile.gif žodžiu, bus matyt, kas bus  biggrin.gif

kol kas dar turi paragauti iš Baker Street ir tada jau spręsim išgirdę įspūdžius  smile.gif labai gaila, bet išgirtaisiais Friedricho pasažo macaroonsais nusivylė  unsure.gif

ačiū už informaciją dėl laivo, labai įdomu! reikės pakalbėti su MB. tik problema, kad jis taip tingi važinėt visur.

Vis tiek skamba labai įdomiai suknelės vizija ((: Bet ji bus plazdanti tokia ar tik viršutinis sluoksnis lengvas?

O kuo frydricho pasažo nepatiko?

Dėl laivo, tai jo, jei Palangoj tuoksitės, tai nelabai patogu bus. Asmeniškai man gaila laiko būtų tiek važinėti. O mums tai viskas vienoj vietoj praktiškai, nes bažnyčia Taiko Karalienės, laivas išplaukia nuo Ryžių Malūno, o šventė Amberton viešbutyje. Bet šiuo atveju labai stringam su transportu. Norisi pasirūpinti ir nuvežti, nes daug nevietinių bus, bet realiai autobusą samdyti dėl valandos tikrai niekas neapsiims, arba mokėsim kaip už septynias. Na, bet dėl šito galvosim vėliau, blogiau atveju nueisim į taksų firmą ir rezervuosim iškart taksi, kad lauktų konkrečią valandą.

Gal kas nors dar pasistūmėjo šventėje? ((:

Mes užsakėm linkėjimų knygą su kišenėlėm momentinėms nuotraukoms, taip pat rezervavom Chateau Amber staliuką sekmadieniui. Sakė, jei geras oras bus, galės stalą ant kopų statyti, tai laikom nykščius su MB, kad pasisektų. Ragavom dar keletą jų patiekalų, na, tai šiaip nėr kažkas VAU, bet gal tiesiog išsirinkom ne tuos patiekalus arba žiemos metu jie ne taip pasikaustę. Na, bet reziumė viskas ok turėtų būti, padegustuosim dar vasarą kažką ir išsirinksim. Taip pat nusipirkom jau ir lėktuvo bilietus medaus mėnesiui, rezervavom viešbučius, liko dar padaryti įmoką už kruizą ir būsim susitvarkę medaus mėnesio išlaidas. ((: Penktadienį važiuojam pasirašyti sutartį su filmuotojais, nusiderėjom nuo 500 iki 400 eu biggrin.gif Tikėkimės, viskas ok bus. (:

Žiūrėjau jau po truputį batų parduotuvėse veža pavasarines kolekcijas. ALDO jau mačiau savo nusižiūrėtus batelius, bet kažkaip visgi pagalvojau, kad pradžioj ieškosiu žemakulnių, nes po pūsta suknele jų vis tiek nesimatys, tai pailsinsiu kojas. O va jau vakarinei daliai prie trumpesnės suknelės žemakulniai nežinau, ar žiūrėsis. Tai jei ką, tada jau ir aukštakulnių dairysiuos. <:
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 03 16, 17:08)
Vis tiek skamba labai įdomiai suknelės vizija ((: Bet ji bus plazdanti tokia ar tik viršutinis sluoksnis lengvas?

O kuo frydricho pasažo nepatiko?

Dėl laivo, tai jo, jei Palangoj tuoksitės, tai nelabai patogu bus. Asmeniškai man gaila laiko būtų tiek važinėti. O mums tai viskas vienoj vietoj praktiškai, nes bažnyčia Taiko Karalienės, laivas išplaukia nuo Ryžių Malūno, o šventė Amberton viešbutyje. Bet šiuo atveju labai stringam su transportu. Norisi pasirūpinti ir nuvežti, nes daug nevietinių bus, bet realiai autobusą samdyti dėl valandos tikrai niekas neapsiims, arba mokėsim kaip už septynias. Na, bet dėl šito galvosim vėliau, blogiau atveju nueisim į taksų firmą ir rezervuosim iškart taksi, kad lauktų konkrečią valandą.

Mes užsakėm linkėjimų knygą su kišenėlėm momentinėms nuotraukoms, taip pat rezervavom Chateau Amber staliuką sekmadieniui. Sakė, jei geras oras bus, galės stalą ant kopų statyti, tai laikom nykščius su MB, kad pasisektų.

net ir nežinau, kaip papasakot biggrin.gif viršus bus romantiškas, nėriniai kartu su šifonu derinti. o apačia bus irgi nėriniai pagrindiniam sijonui, o viršus bus lengvai gofruotas šifonas smile.gif bus ir "uodega" (train vadinamasis) šiokia tokia. žodžiu labai toli nuo vizijos nenutolau, bet šiek tiek pasikeitė norai biggrin.gif

panos sakė, kad joms pasirodė per saldūs ir per riebūs tokie.. bet dabar net ir nežinau - ten kaina realiai geriausia gaunasi, nes jie parduoda sveriamus, kilogramais. kitur parduoda vienetais, bet jos dar nori keliose vietose paragaut ir tada jau reikės apsispręst, ką daryt.

matai, mūsų ceremonija 15val, o vakarienę žadam daryti 19val. tai laiko kaip ir pakankamai bus, tik va dėl to važinėjimo. vis tiek važiuosim kažkur, nes kažką veiksim dar su jaunimu tarpe po ceremonijos iki vakarienės, bet reikia sugalvot, ką. jaučiu neimsim laivo, bet laukiu auksinių minčių iš vyro ir planuotojų kokių pasiūlymų laugh.gif

kaip jums viską pavyko su Chateaux suderint? aš jiems net kelis e-mailus siunčiau, kai ieškojau šventės vietos, bet bergzdžiai - net nesivargino atrašyt doh.gif biggrin.gif tai iškart labai ne kokį pirminį įspūdį sudarė..
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 03 18, 13:36)
net ir nežinau, kaip papasakot  biggrin.gif

matai, mūsų ceremonija 15val, o vakarienę žadam daryti 19val. tai laiko kaip ir pakankamai bus, tik va dėl to važinėjimo.

kaip jums viską pavyko su Chateaux suderint? aš jiems net kelis e-mailus siunčiau, kai ieškojau šventės vietos, bet bergzdžiai - net nesivargino atrašyt  doh.gif  biggrin.gif tai iškart labai ne kokį pirminį įspūdį sudarė..

Tai jau kai gausi, teks rodytis AŽ po šventės arba prieš ją {{{{:

Pas mus žinok panašiai, ceremonija 15:30, o vakarienė 19, bet jau mąstom pusvalandį vėluoti biggrin.gif. Bet o tačiau valanda dar susivalgo šampano gėrimui po bažnyčios, tai ir Jums panašiai bus, jei tokį darysit (šiaip visi planuoja tam skirti pusvalandį, bet iš patirties kitose vestuvėse žinau, kad viskas užsivėlina, norisi su visias nusifotografuoti, trumpai pasikalbėti, galų gale, pačiam to šampano ar kito gėrimo grukštelti, tai su pusvalandžiu neapsisuksi). Tada grubiai tariant beturi tris valandas, o bent jau mums fotografai sakė pasilikti minimum grynas 2 valandas fotosesijai. Tai realiai tip top laikas ir išeina, o dar Palangoj nemaži kamščiai, ir tą apgalvokit... Nebent link šventosios traukti ir ten kažką galvoti, nes jei į Klaipėdos pusę, tai labai pagalvočiau.

Man rodos, aš jiems irgi rašiau vasarą, jei gerai pamenu, ir jie irgi man neatrašė. Trubūt buvo dar tas vestuvių bumas, pats darbo įkarštis, gal dėl to toks išsiblaškymas? Bet žiemą sukontaktavus viską labai greitai sutarėm, tikiuosi, vasarą irgi sklandų ryšį palaikysim. smile.gif
Atsakyti