Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(lahti @ 2015 02 19, 19:38)
Kas naujo, panos? ((:

Mes jau baigėm sužadėtinių kursų dalį, kur su pora susitikti reikia. Dabar liko trys paskaitos - dvi su kunigu ir viena su akušere. Jas praeisim kovą ir tada jau finišas bus {{{:

Taip pat po truputį pradėjau ieškotis papuošalų, radau keletą smagių variantų sagtelėm į škuoseną Anglijos butikuose, žiūrėsim, gal užsisakinėsiu iš jų. <: O dėl auskarų neapsisprendžiu, ar iš Swarovski imti kokius, ar kuklesnius auksinius nusipirkti, kuriuos būtų galima nešioti ir vėliau. Ką jūs planuojat su papuošalais daryti?

o kiek jums išvis pamokėlių yra? nes mums tai tik 4 ax.gif
dėl auskarų, tai manau rinksiuos kuklesnius, nes suknelė pakankamai puošni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 20, 07:16)
o kiek jums išvis pamokėlių yra? nes mums tai tik 4 ax.gif
dėl auskarų, tai manau rinksiuos kuklesnius, nes suknelė pakankamai puošni smile.gif

Mums iš viso 8 pamokėlės, trunkančios po 2 valandas. Šiaip nemažai, ir tos dvi valandos tokia Gera paskaita gaunasi. <:

O auskarų kokių ieškosit? Su perlais, aukutėm, auksinių, ar šiaip juvelyrikos?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 02 20, 14:01)
Mums iš viso 8 pamokėlės, trunkančios po 2 valandas. Šiaip nemažai, ir tos dvi valandos tokia Gera paskaita gaunasi. <:

O auskarų kokių ieškosit? Su perlais, aukutėm, auksinių, ar šiaip juvelyrikos?

norėčiau su perliukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 20, 16:05)
norėčiau su perliukais ax.gif

As ir perliuku noreciau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau pasiklausti, kaip su alkoholio kiekiais? kiek ko perkate? 4u.gif kaip skaičiuojate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2015 02 27, 22:00)
Sveikos,
norėčiau pasiklausti, kaip su alkoholio kiekiais? kiek ko perkate? 4u.gif kaip skaičiuojate? g.gif

mes pirkom 40 brendžio, 40 degtinės. bet čia dviem dienom, apie 40 žmonių. dar šampano manau prie bažnyčios apie 6butelių reiks tikrai, važinėjantis limuzinu su poromis panašiai tiek. užsakiau 50 ltr alaus. dar reiks vyno paskaičiuot, bet manau kokių 10 - 15 butelių užteks gal g.gif ir po kelis butelius saldžių gėrimų
jau turiu audinius suknelei, prasidės siuvimas bigsmile.gif jau iš tikro pradeda viskas dėliotis į vietas, nebedaug svarbių reikaliukų liko rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif rašiau ir kitoje temoje... pati esu iš Kauno, bet planuojame susituokti Anykščiuose, o vakarinė dalis irgi norėtume, kad būtų kažkur tose apylinkėse. Gal turite ką parekomenduoti? domina ir teigiami, ir neigiami atsiliepimai smile.gif ir ar aš teisi, kad pirmiausia ieškau sodybos, tada žinodami datą ieškosime ir visko kito? nes labai sunku pasirinkti datą, kai dar nieko konkrečiai neturime... o kolkas manau sunkiausia rasti vietą, ypač, kai tiek nedaug laiko belikę, o tik dabar pradėjome planuoti... Tuoktis žadame rugpjūčio mėnesį. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2015 02 28, 13:33)
Sveikos smile.gif rašiau ir kitoje temoje... pati esu iš Kauno, bet planuojame susituokti Anykščiuose, o vakarinė dalis irgi norėtume, kad būtų kažkur tose apylinkėse. Gal turite ką parekomenduoti? domina ir teigiami, ir neigiami atsiliepimai smile.gif ir ar aš teisi, kad pirmiausia ieškau sodybos, tada žinodami datą ieškosime ir visko kito? nes labai sunku pasirinkti datą, kai dar nieko konkrečiai neturime... o kolkas manau sunkiausia rasti vietą, ypač, kai tiek nedaug laiko belikę, o tik dabar pradėjome planuoti... Tuoktis žadame rugpjūčio mėnesį. smile.gif

mes ir pirmiausia sodybą užsisakėme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 28, 08:18)
mes pirkom 40 brendžio, 40 degtinės. bet čia dviem dienom, apie 40 žmonių. dar šampano manau prie bažnyčios apie 6 butelių reiks tikrai, važinėjantis limuzinu su poromis panašiai tiek. užsakiau  50 ltr alaus. dar reiks vyno paskaičiuot, bet manau kokių 10 - 15 butelių užteks gal  g.gif  ir po kelis butelius saldžių gėrimų
jau turiu audinius suknelei, prasidės siuvimas  bigsmile.gif  jau iš tikro pradeda viskas dėliotis į vietas, nebedaug svarbių reikaliukų liko  rolleyes.gif

Dėl šampano bent jau mums vedėjas sakė, jog butelį skaičiuoti 5 žmonėms. Pas mus bus 45 svečiai, tai išeina apie 9 buteliai šampano po ceremonijos, po to fotosesijoje (joje dalyvaus ~25 žmonės), kuri truks ~2 valandas su nuvažiavimais visais, paimsim dar 4 butelius šampano mimozoms ir vieną litrą jacko tiems, kas norės stipresnių kokteilių su kola ir viskas. Iš gaiviųjų bus apelsinų ir persikų sultys mažuose buteliukuose, cola ir negazuotas. Tuos pačius gėrimus vėliau naudosim kokteiliams laive.

Tolimesnius gėrimus imsime restorane, tai jau ten kaip kas nori.

Kaip faina dėl audinių ((((: sveikinu! 4u.gif

QUOTE(Ingiuxe @ 2015 02 28, 13:33)

Čia jau priklauso nuo jūsų, kam pirmenybę teikiate - bažnyčiai ar šventės vietai. Mes asmeniškai bažnyčią ir vietą tuo pačiu metu ieškojome ir derinome, o datą jau buvom pasirinkę iš anksto. <:
Atsakyti
o kokia jūsų nuomonė, geriau U formos stalas ar maži staliukai? man mielesni jaukesni maži staliukai, draugui U. Taip pat ir dėl muzikos, aš labiau linkstu prie vedėjo su DJ, o draugui tinka muzikantai.. :/
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2015 02 28, 21:52)
o kokia jūsų nuomonė, geriau U formos stalas ar maži staliukai? man mielesni jaukesni maži staliukai, draugui U.

Taip pat ir dėl muzikos, aš labiau linkstu prie vedėjo su DJ, o draugui tinka muzikantai.. :/

Man dar neteko dalyvauti vestuvėse, kur būtų atskiri staliukai. Pačių vestuvėse bus U formos stalas. Tiesiog, mūsų pasirinktoje sodyboje būna bendras stalas. Kažkaip ir galvos nesukom dėl stalų formų ir išdėstymo smile.gif

Pas mus bus muzikantas, kuris ir vakarą praves. Man kažkaip norisi gyvos muzikos vestuvėms. Juolab, kad mūsų muzikantas dainuoja šiuolaikiškas dainas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2015 02 28, 21:52)
o kokia jūsų nuomonė, geriau U formos stalas ar maži staliukai? man mielesni jaukesni maži staliukai, draugui U. Taip pat ir dėl muzikos, aš labiau linkstu prie vedėjo su DJ, o draugui tinka muzikantai.. :/

man mieliau U formos, nes svečiai yra kartu, bendrai. Dalyvavom gimtadienyje, kur buvo atskiri staliukai, tai antrą dieną net nebuvo minties atskirai susėst, sustūmėm stalus, daug smagiau 4u.gif
Atsakyti