sveikos! Seniai cia buvau uzsukus.....Mes po truputi judam i prieki, as uzsisakiau suknele, tai dabar laukiu kol pasius, pradejau ieskot pakvietimu ir niekaip neapsisprendziu paciai imt daryt ar imt uzsisakyt ir nebesukt sau del to galvos.
Del baznycios tai mes ruosemes aukot 80-90 euru. (cia gautusi apie 300lt) bet kadangi musu data tokia speciali ir tai yra kad kita diena zolines, tai kunigas mums jau sake jei prisidetume prie baznycios puosimo tai tada jie papuostu viena diena pries baznycia zolinem (tai yra musu vestuvem) tai jau automatiskai gausis daugiau kad aukosim baznyciai. tikslios sumos dar nenusprendem
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 12:53)
neberodo link'o ;( įmeskit dar kartą, labai noris ir man paveizėt {:
QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 13:29)
kalbant apie mūsų darbus, tai.. vis dar laukiu žinių iš siuvėjos. sakė šį mėnesį paskambins ir pirmas matavimas bus
lyg ir galutinai apsisprendėm dėl kvietimų - turim kelis maketus preliminarius, sugalvojom visą tekstą, išdėliojimą. liks užsisakyt (ką padarysim kitą savaitę manau) ir laukt jų.
planuotojos pranešė, kad turi informaciją ir kitą savaitę viską pateiks dėl furšeto po ceremonijos
taip pat jau aiškėja detalės dėl dekoro tiek furšetui, tiek restoranui.
ai, sakė, kad jau užrašė mane pas floristę, tai turėčiau greitu metu gauti nemažai informacijos ir dėl to.
taip pat dėl tekstilės buvo visokių klausimų, bet jie irgi kaip ir išsisprendė..
žodžiu visokių dalykėlių smulkių pilna dabar spręsti, nes šventė nenumaldomai artėja
Oi kaip fainiai, kad viskas krutinasi ir klibinasi {: Būtinai parašyk po to, ką dėl furšeto po ceremonios nusprendėt. Ir kokį dekorą rinksitęs?
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 13, 22:29)
Pasirodo ta diena netuokia tik kas antra sestadieni, tai mano sestadinis nepapuole i ta grafika bet paziurejo, kad as pirma rugseji, tai sake perkels i mano norima data isvaziuojamoji ceremonija bus 16 val.
Labai fainas laikas ((: kur išvažiuojamąją darysite?
QUOTE(Dolyte @ 2015 02 13, 23:09)
Merginos, kiek zadate baznyciai aukoti?
Mums parašyta, kad 100 eurų. Kadangi tai jau nustatyta suma, tiek ir aukosime. Būtume gal ir daugiau davę, bet kažkaip nemandagu man atrodo auką nurodinėti, tai daugiau tikrai nepridėsime.
QUOTE(FėJa. @ 2015 02 14, 14:56)
sveikos! Seniai cia buvau uzsukus.....Mes po truputi judam i prieki, as uzsisakiau suknele, tai dabar laukiu kol pasius, pradejau ieskot pakvietimu ir niekaip neapsisprendziu paciai imt daryt ar imt uzsisakyt ir nebesukt sau del to galvos.
Kokią suknelę užsisakėt? ((:
Aš jau ir vakarui suknelę gavau, pasimatavau, tai dydis toks tip top. (: suknelė pūstesnė, nei foto, bet taip gal dar gražiau, šventiškiau. Medžiagos gal ir ne pačios geriausios, bet ir ne blogiausios <<: taip pat su spalva šiek tiek apsirikau, galvojau, kad suknelė balta + kreminiai pagražinimai, bet tie pagražinimai auksiniai <: gavusi net dar labiau apsidžiaugiau, nes vestuvinėse spalvose auksinę norim maišyti + įvairiau atrodo.
Taip pat sugalvojom, ką norim po bažnyčios veikti. Nuomosimės laivą porai valandų su jaunimu paplaukioti, tuo pačiu ir reportažinė fotosesija bus, kuri nenuvargins.
QUOTE(lahti @ 2015 02 14, 20:53)
neberodo link'o ;( įmeskit dar kartą, labai noris ir man paveizėt {:
Oi kaip fainiai, kad viskas krutinasi ir klibinasi {: Būtinai parašyk po to, ką dėl furšeto po ceremonios nusprendėt. Ir kokį dekorą rinksitęs?
Mums parašyta, kad 100 eurų. Kadangi tai jau nustatyta suma, tiek ir aukosime. Būtume gal ir daugiau davę, bet kažkaip nemandagu man atrodo auką nurodinėti, tai daugiau tikrai nepridėsime.
Aš jau ir vakarui suknelę gavau, pasimatavau, tai dydis toks tip top. (: suknelė pūstesnė, nei foto, bet taip gal dar gražiau, šventiškiau. Medžiagos gal ir ne pačios geriausios, bet ir ne blogiausios <<: taip pat su spalva šiek tiek apsirikau, galvojau, kad suknelė balta + kreminiai pagražinimai, bet tie pagražinimai auksiniai <: gavusi net dar labiau apsidžiaugiau, nes vestuvinėse spalvose auksinę norim maišyti + įvairiau atrodo.
Taip pat sugalvojom, ką norim po bažnyčios veikti. Nuomosimės laivą porai valandų su jaunimu paplaukioti, tuo pačiu ir reportažinė fotosesija bus, kuri nenuvargins.
suknele ceremonija darysim sodyboj (sventes vietoj).
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 15, 10:26)
Kokia faina! Manosios suknelės viršus labai panašus, t.y. pasiuvinėtas tinklelis. (((: O tas diržiukas tikrai labai simpatiškai atrodo, paryškina liemenį.
QUOTE(lahti @ 2015 02 15, 13:13)
Kokia faina! Manosios suknelės viršus labai panašus, t.y. pasiuvinėtas tinklelis. (((: O tas diržiukas tikrai labai simpatiškai atrodo, paryškina liemenį.
Man ir tas dirzelis labai patiko
QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 14, 09:46)
čia labai įdomi situacija... pvz. pas mus mieste kiek pasiklausinėjau tai litais būdavo 300lt+dovana (saldainiai ir pan.) ir dar papildomai, jei bažnyčia teikia puošimo paslaugą ir choras, jei gieda. Tai man kosminė suma pasirodė, manau užteks 50eur
bent jau mums kunigas sake baznyciai auka yra db 100 euru aisku daug bet ka padarysi yra kaip yra
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 19, 14:24)
bent jau mums kunigas sake baznyciai auka yra db 100 euru aisku daug bet ka padarysi yra kaip yra
o jūs dabar kursus lankot? žiūriu mes ir Trg temoj bendraujam
Kas naujo, panos? ((:
Mes jau baigėm sužadėtinių kursų dalį, kur su pora susitikti reikia. Dabar liko trys paskaitos - dvi su kunigu ir viena su akušere. Jas praeisim kovą ir tada jau finišas bus {{{:
Taip pat susiradom laivą už priimtiną kainą, sekmadienį suderinau susitikimą apžiūrėjimui ir, jei viskas gerai, rezervavimui.
Taip pat po truputį pradėjau ieškotis papuošalų, radau keletą smagių variantų sagtelėm į škuoseną Anglijos butikuose, žiūrėsim, gal užsisakinėsiu iš jų. <: O dėl auskarų neapsisprendžiu, ar iš Swarovski imti kokius, ar kuklesnius auksinius nusipirkti, kuriuos būtų galima nešioti ir vėliau. Ką jūs planuojat su papuošalais daryti?
Mes jau baigėm sužadėtinių kursų dalį, kur su pora susitikti reikia. Dabar liko trys paskaitos - dvi su kunigu ir viena su akušere. Jas praeisim kovą ir tada jau finišas bus {{{:
Taip pat susiradom laivą už priimtiną kainą, sekmadienį suderinau susitikimą apžiūrėjimui ir, jei viskas gerai, rezervavimui.
Taip pat po truputį pradėjau ieškotis papuošalų, radau keletą smagių variantų sagtelėm į škuoseną Anglijos butikuose, žiūrėsim, gal užsisakinėsiu iš jų. <: O dėl auskarų neapsisprendžiu, ar iš Swarovski imti kokius, ar kuklesnius auksinius nusipirkti, kuriuos būtų galima nešioti ir vėliau. Ką jūs planuojat su papuošalais daryti?
QUOTE(lahti @ 2015 02 19, 20:38)
Kas naujo, panos? ((:
Akusere?!
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 19, 20:35)
Akusere?!
Taip, bus šnekama apie natūralų šeimos planavimą. Šiaip bent jau Klaipėdoje, žinau, kad ši paskaita daug kam yra įdomiausia iš visų. Kadangi mums pirmos penkios paskaitos su jau susituokusia pora labai patiko, tai iš tos akušerės tikiuosi fejerverkų
QUOTE(lahti @ 2015 02 19, 22:15)
Taip, bus šnekama apie natūralų šeimos planavimą. Šiaip bent jau Klaipėdoje, žinau, kad ši paskaita daug kam yra įdomiausia iš visų. Kadangi mums pirmos penkios paskaitos su jau susituokusia pora labai patiko, tai iš tos akušerės tikiuosi fejerverkų
Mano puskei, tai vede kursus issiskyrus moteris :lotuliukas:nuteikia pozityviai
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 19, 21:37)
Mano puskei, tai vede kursus issiskyrus moteris :lotuliukas:nuteikia pozityviai
Oho, net nežinojau, kad taip išvis įmanoma