QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 17:46)
ne nu aš dėl to ir klausiu, nes man planuotojos vietą pas floristę irgi jau rezervavo, bet aš galvoju, kaip tai atrodo, jeigu pvz. dar neturiu konkretaus užsakymo, nežinau tiksliai, nei ko noriu, nei kam. tai vietos rezervavimas reiškia tiesiog tai, kad jos mano datai išpildys mano užsakymą, kad ir koks jis bus?
Jūsų kada šventė? kažkada arti mūsų man atrodo? ar gegužės mėn? o siuntėt Save the Date korteles ar tiesiog nusprendėt taip vėlai dalinti kvietimus, nes neturit svečių užsienyje?
mes irgi dalinsim tik likus 2 - 3mėn (išeis turbūt kažkur likus 2-2,5, nes dar neužsisakėm net, bet jau turim galutinę idėją, liks išsiųsti ir užsisakyti), bet prieš tai siuntėm Save the Date korteles visiems svečiams, kad žinotų iš anksto, jog norime juos matyti savo šventėje
Jūsų kada šventė? kažkada arti mūsų man atrodo? ar gegužės mėn? o siuntėt Save the Date korteles ar tiesiog nusprendėt taip vėlai dalinti kvietimus, nes neturit svečių užsienyje?
mes irgi dalinsim tik likus 2 - 3mėn (išeis turbūt kažkur likus 2-2,5, nes dar neužsisakėm net, bet jau turim galutinę idėją, liks išsiųsti ir užsisakyti), bet prieš tai siuntėm Save the Date korteles visiems svečiams, kad žinotų iš anksto, jog norime juos matyti savo šventėje
tai manau išpildys, jei su planuotojm viską sutarėt, jos perdavė manyčiau floristei
mūsų šventė gegužės 16d.. nesiuntėm save the date, nes kas užsienyje kvietimus perdavėm anksčiau o visiems kitiems tikrai užteks laiko pasiruošti