Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 17:46)
ne nu aš dėl to ir klausiu, nes man planuotojos vietą pas floristę irgi jau rezervavo, bet aš galvoju, kaip tai atrodo, jeigu pvz. dar neturiu konkretaus užsakymo, nežinau tiksliai, nei ko noriu, nei kam. tai vietos rezervavimas reiškia tiesiog tai, kad jos mano datai išpildys mano užsakymą, kad ir koks jis bus? mastau.gif

Jūsų kada šventė? kažkada arti mūsų man atrodo? mastau.gif ar gegužės mėn? smile.gif o siuntėt Save the Date korteles ar tiesiog nusprendėt taip vėlai dalinti kvietimus, nes neturit svečių užsienyje?

mes irgi dalinsim tik likus 2 - 3mėn (išeis turbūt kažkur likus 2-2,5, nes dar neužsisakėm net, bet jau turim galutinę idėją, liks išsiųsti ir užsisakyti), bet prieš tai siuntėm Save the Date korteles visiems svečiams, kad žinotų iš anksto, jog norime juos matyti savo šventėje  smile.gif

tai manau išpildys, jei su planuotojm viską sutarėt, jos perdavė manyčiau floristei mirksiukas.gif
mūsų šventė gegužės 16d.. nesiuntėm save the date, nes kas užsienyje kvietimus perdavėm anksčiau smile.gif o visiems kitiems tikrai užteks laiko pasiruošti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 12, 16:39)
tai manau išpildys, jei su planuotojm viską sutarėt, jos perdavė manyčiau floristei mirksiukas.gif
mūsų šventė gegužės 16d.. nesiuntėm save the date, nes kas užsienyje kvietimus perdavėm anksčiau smile.gif o visiems kitiems tikrai užteks laiko pasiruošti smile.gif

supratau smile.gif

dėl mano klausimo matyt netiksliai supratai, ko konkrečiai klausiu smile.gif bet viskas ok, man atrodo aš pati supratau biggrin.gif nes ką reiškia "Rezervuoti datą pas vizažistę" tai aš suvokiu. Bet ką reiškia "Rezervuoti datą pas floristę" tai kol kas šiek tiek man keistai skamba. Gal kad nepratus prie tokio išsireiškimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 18:41)
supratau  smile.gif

dėl mano klausimo matyt netiksliai supratai, ko konkrečiai klausiu  smile.gif bet viskas ok, man atrodo aš pati supratau  biggrin.gif nes ką reiškia "Rezervuoti datą pas vizažistę" tai aš suvokiu. Bet ką reiškia "Rezervuoti datą pas floristę" tai kol kas šiek tiek man keistai skamba. Gal kad nepratus prie tokio išsireiškimo  biggrin.gif

na aš suprasčiau taip, kad jos turi skirti laiko tavo idėjai, t.y. padaryti kompozicijas, puokštes ir pan., tai jei nerezervuosi datos, tai gali tiesiog negauti tų puokščių, nes nebus laiko joms pagaminti g.gif
Atsakyti
Almost, na tai taip ir yra, kaip pas vizažistę rezervuoji vietą iš anksto, kad tau paslaugą atliktų, taip ir pas floristę darai, kad užsirašytų, kad tą dieną reikės tiek ir aniek puokščių/gėlių, nes nu neateisi vestuvių dieną ir nesakysi "man reikia puokštės" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 02 12, 15:51)
Kas liečia darbus, tai pas mus šioks toks judėjimas vyksta, bet ne masiškas, nes na dar 5,5 mėnesio kaip ir yra biggrin.gif bet detalės po truputį pildosi, yra keli dalykai dėl kurių dar nepadarėm galutinių sprendimų - automobilis, fejerverkai..
Gėlių salone vietą irgi mums jau užsakė, bet dėl pačių gelių dar nesu galutinai apsisrendusi doh.gif iš vis jose nesigaudau tai man kažkaip sunku..

moske_poske, žinai gal jau kokias gėles rinksies savo šventei? smile.gif

Siandien floristei skambinsiu smile.gif vizija daugmaz turiu, ko noriu smile.gif vakar pasirasem sutarti su filmuotoju thumbup.gif siandien vel leksiu i metrikacija, gal pavyks data uzsirezervuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 13, 09:05)
Siandien floristei skambinsiu smile.gif  vizija daugmaz turiu, ko noriu smile.gif  vakar pasirasem sutarti su filmuotoju  thumbup.gif  siandien vel leksiu i metrikacija, gal pavyks data uzsirezervuot smile.gif

Rezervavau laika metrikacijoj! Jeee thumbup.gif wub.gif taip pat uzsisakiau kirpeja, visaziste, floriste thumbup.gif pagrindiniai darbai nuveikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 13, 12:59)
Rezervavau laika metrikacijoj! Jeee thumbup.gif  wub.gif  taip pat uzsisakiau kirpeja, visaziste, floriste  thumbup.gif  pagrindiniai darbai nuveikti thumbup.gif

tai praktiškai viską ir turit, liko tik dekoro smulkmenos visokios? bigsmile.gif sveikinu, kad pavyko taip greit susitvarkyt viską! mirksiukas.gif
Atsakyti
moske_poske, labai smagu kad viską taip greit susitvarkėt ir viskas išėjo thumbup.gif:
Kelintą valandą tuoksitės? bigsmile.gif
Atsakyti
o kur galima paziuret grafika? na pvz kokios laisvos vietos cmb? niekaip nerandu, siaip idomu kiek ta diena populiari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 02 13, 16:44)
moske_poske, labai smagu kad viską taip greit susitvarkėt ir viskas išėjo thumbup.gif:
Kelintą valandą tuoksitės? bigsmile.gif

Pasirodo ta diena netuokia biggrin.gif tik kas antra sestadieni, tai mano sestadinis nepapuole i ta grafika lotuliukas.gif bet paziurejo, kad as pirma rugseji, tai sake perkels i mano norima data thumbup.gif isvaziuojamoji ceremonija bus 16 val.
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2015 02 13, 16:15)
tai praktiškai viską ir turit, liko tik dekoro smulkmenos visokios?  bigsmile.gif sveikinu, kad pavyko taip greit susitvarkyt viską!  mirksiukas.gif

Beliko kvietimai, dekoras ir reikia apgalvot, ka veiksim vidurnakti smile.gif dar mb uzsimane senovines masinos, tai nzn smile.gif paziuresiu kaip i biudzeta itilpsiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, kiek zadate baznyciai aukoti?
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2015 02 13, 23:09)
Merginos, kiek zadate baznyciai aukoti?

čia labai įdomi situacija... pvz. pas mus mieste kiek pasiklausinėjau tai litais būdavo 300lt+dovana (saldainiai ir pan.) ir dar papildomai, jei bažnyčia teikia puošimo paslaugą ir choras, jei gieda. Tai man kosminė suma pasirodė, manau užteks 50eur g.gif
Atsakyti