Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 11:58)
Turi savo seimininkes ir padavejas, apie 35 eur zmogui sake, priklausomai nuo menu. Savininke turi savo imone, kur maitinimo paslaugas teikia. Musu saldus stalas ir gerimai.

Oj tai labai gerai! Mes tai kankinames su "Svente Jums" doh.gif nors apie juos labai geri atsiliepimai visur, bet nesuprantu kodel nenori sutarties pasirasineti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 02 12, 12:17)
Oj tai labai gerai! Mes tai kankinames su "Svente Jums"  doh.gif nors apie juos labai geri atsiliepimai visur, bet nesuprantu kodel nenori sutarties pasirasineti  blink.gif

As girdejus, kad maistas geras ir pan. Bet vadybininkai ne kokie smile.gif tikiuosi viskas issispres smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 12:00)
tai kad apskritai atrodo, jog prieš 1-1,5metų jau puola žmonės viską užsakinėt.. nesuprantu aš net iš tiesų  g.gif  unsure.gif
aišku, gal nesuprantu ir dėl to, kad mes šiek tiek kitaip švęsim, bet nu vis tiek.. jergau, tos vestuvės koks geras verslas tiems paslaugų tiekėjams, kai pagalvoji..
įmesk daugmaž modeliuką suknelės, kokį čiupai?  smile.gif

aš tai jungiuos prie Pukšt dėl laukimo  biggrin.gif *****, atrodo būčiau nusipirkus suknelę ir būtų ramu.. o dabar laukt siuvėjos skambučio, eit matuotis, laukt pabaigos siuvimo proceso.. ypač sunku, kai aš kantrybės neturiu  doh.gif  biggrin.gif

tokia galvojau netiks toks modelis, bet kaip nulieta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 10:53)
tokia galvojau netiks toks modelis, bet kaip nulieta thumbup.gif

kokia įdomi bigsmile.gif sakyčiau ne tradicinis pasirinkimas. aš pati nieko panašaus nesimatavau, jei gerai pamenu. nes irgi galvojau (ir tebegalvoju blush2.gif biggrin.gif ), kad netiktų toks modelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 13:55)
kokia įdomi  bigsmile.gif sakyčiau ne tradicinis pasirinkimas. aš pati nieko panašaus nesimatavau, jei gerai pamenu. nes irgi galvojau (ir tebegalvoju  blush2.gif  biggrin.gif ), kad netiktų toks modelis  smile.gif

Mano klubai platus, tai galvojau, kad atrodysiu dar storesne sitoj suknelej, bet istikruju kudina biggrin.gif o tas dirzelis, tai didziausia efekta suteikia. Atrodo, tokia maza detale, o ispudi koki suteikia. Salone buvau su mama ir puske, tai iskart pasake, kad tik sita smile.gif jau rasiausi sutarti nuomai, bet galiausiai persigalvojau ir nusipirkau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moske_poske: 12 vasario 2015 - 13:09
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 11:08)
Mano klubai platus, tai galvojau, kad atrodysiu dar storesne sitoj suknelej, bet istikruju kudina biggrin.gif  o tas dirzelis, tai didziausia efekta suteikia. Atrodo, tokia maza detale, o ispudi koki suteikia. Salone buvau su mama ir puske, tai iskart pasake, kad tik sita  smile.gif  jau rasiausi sutarti nuomai, bet galiausiai persigalvojau ir nusipirkau.

tai žinai, nepriklausomai nuo to, klubai platūs ar ne - jei suknelės modelis tinka, jeigu liemuo aiškiai išreikštas ir teisingoje vietoje, tai automatiškai super ir gula ant kūno suknutė mirksiukas.gif
labai bus įdomu pamatyt Tave su ja po šventės, lauksiu nuotraukų blush2.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif

kalbant apie mūsų darbus, tai.. vis dar laukiu žinių iš siuvėjos. sakė šį mėnesį paskambins ir pirmas matavimas bus bigsmile.gif
lyg ir galutinai apsisprendėm dėl kvietimų - turim kelis maketus preliminarius, sugalvojom visą tekstą, išdėliojimą. liks užsisakyt (ką padarysim kitą savaitę manau) ir laukt jų.
planuotojos pranešė, kad turi informaciją ir kitą savaitę viską pateiks dėl furšeto po ceremonijos bigsmile.gif
taip pat jau aiškėja detalės dėl dekoro tiek furšetui, tiek restoranui.
ai, sakė, kad jau užrašė mane pas floristę, tai turėčiau greitu metu gauti nemažai informacijos ir dėl to.
taip pat dėl tekstilės buvo visokių klausimų, bet jie irgi kaip ir išsisprendė..
žodžiu visokių dalykėlių smulkių pilna dabar spręsti, nes šventė nenumaldomai artėja mega_shok.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 14:29)
tai žinai, nepriklausomai nuo to, klubai platūs ar ne - jei suknelės modelis tinka, jeigu liemuo aiškiai išreikštas ir teisingoje vietoje, tai automatiškai super ir gula ant kūno suknutė  mirksiukas.gif
labai bus įdomu pamatyt Tave su ja po šventės, lauksiu nuotraukų  blush2.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif
kalbant apie mūsų darbus, tai.. vis dar laukiu žinių iš siuvėjos. sakė šį mėnesį paskambins ir pirmas matavimas bus  bigsmile.gif
lyg ir galutinai apsisprendėm dėl kvietimų - turim kelis maketus preliminarius, sugalvojom visą tekstą, išdėliojimą. liks užsisakyt (ką padarysim kitą savaitę manau) ir laukt jų.
planuotojos pranešė, kad turi informaciją ir kitą savaitę viską pateiks dėl furšeto po ceremonijos  bigsmile.gif
taip pat jau aiškėja detalės dėl dekoro tiek furšetui, tiek restoranui.
ai, sakė, kad jau užrašė mane pas floristę, tai turėčiau greitu metu gauti nemažai informacijos ir dėl to.
taip pat dėl tekstilės buvo visokių klausimų, bet jie irgi kaip ir išsisprendė..
žodžiu visokių dalykėlių smulkių pilna dabar spręsti, nes šventė nenumaldomai artėja mega_shok.gif  biggrin.gif

Tavo birzeli vestuves?
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 11:53)
Tavo birzeli vestuves?

aha mirksiukas.gif birželio pradžioj.. mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 14:54)
aha  mirksiukas.gif birželio pradžioj.. mega_shok.gif

4 months to go thumbup.gif
Atsakyti
Kas liečia darbus, tai pas mus šioks toks judėjimas vyksta, bet ne masiškas, nes na dar 5,5 mėnesio kaip ir yra biggrin.gif bet detalės po truputį pildosi, yra keli dalykai dėl kurių dar nepadarėm galutinių sprendimų - automobilis, fejerverkai..
Gėlių salone vietą irgi mums jau užsakė, bet dėl pačių gelių dar nesu galutinai apsisrendusi doh.gif iš vis jose nesigaudau tai man kažkaip sunku..

moske_poske, žinai gal jau kokias gėles rinksies savo šventei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 12:02)
4 months to go thumbup.gif

less than actually.. dėl to turbūt jau ir pradėjau labiausiai nerimaut blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Pukšt @ 2015 02 12, 12:51)
Gėlių salone vietą irgi mums jau užsakė, bet dėl pačių gelių dar nesu galutinai apsisrendusi doh.gif iš vis jose nesigaudau tai man kažkaip sunku..

aš tik pvz. nelabai suprantu, ką reiškia tas pasakymas "užsakė vietą gėlių salone"? mastau.gif ta prasme mūsų šventės gėlių užsakymams rezervavo jau, kad tikrai jie būtų išpildyti ar kaip suprast? biggrin.gif
Atsakyti
na man pvz. irgi reiks vietą rezervuot pas floristę, nes ji daugiau nei tik puokštes darys smile.gif tai tikriausiai tą ir turėjo omeny Pukšt. Mes jau pradėsim dalint kvietimus. 3mėnesiai beliko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 12, 15:43)
na man pvz. irgi reiks vietą rezervuot pas floristę, nes ji daugiau nei tik puokštes darys smile.gif tai tikriausiai tą ir turėjo omeny Pukšt. Mes jau pradėsim dalint kvietimus. 3mėnesiai beliko  doh.gif

ne nu aš dėl to ir klausiu, nes man planuotojos vietą pas floristę irgi jau rezervavo, bet aš galvoju, kaip tai atrodo, jeigu pvz. dar neturiu konkretaus užsakymo, nežinau tiksliai, nei ko noriu, nei kam. tai vietos rezervavimas reiškia tiesiog tai, kad jos mano datai išpildys mano užsakymą, kad ir koks jis bus? mastau.gif

Jūsų kada šventė? kažkada arti mūsų man atrodo? mastau.gif ar gegužės mėn? smile.gif o siuntėt Save the Date korteles ar tiesiog nusprendėt taip vėlai dalinti kvietimus, nes neturit svečių užsienyje?

mes irgi dalinsim tik likus 2 - 3mėn (išeis turbūt kažkur likus 2-2,5, nes dar neužsisakėm net, bet jau turim galutinę idėją, liks išsiųsti ir užsisakyti), bet prieš tai siuntėm Save the Date korteles visiems svečiams, kad žinotų iš anksto, jog norime juos matyti savo šventėje smile.gif
Atsakyti