QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 11:08)
Mano klubai platus, tai galvojau, kad atrodysiu dar storesne sitoj suknelej, bet istikruju kudina
o tas dirzelis, tai didziausia efekta suteikia. Atrodo, tokia maza detale, o ispudi koki suteikia. Salone buvau su mama ir puske, tai iskart pasake, kad tik sita
jau rasiausi sutarti nuomai, bet galiausiai persigalvojau ir nusipirkau.
tai žinai, nepriklausomai nuo to, klubai platūs ar ne - jei suknelės modelis tinka, jeigu liemuo aiškiai išreikštas ir teisingoje vietoje, tai automatiškai super ir gula ant kūno suknutė
labai bus įdomu pamatyt Tave su ja po šventės, lauksiu nuotraukų
kalbant apie mūsų darbus, tai.. vis dar laukiu žinių iš siuvėjos. sakė šį mėnesį paskambins ir pirmas matavimas bus
lyg ir galutinai apsisprendėm dėl kvietimų - turim kelis maketus preliminarius, sugalvojom visą tekstą, išdėliojimą. liks užsisakyt (ką padarysim kitą savaitę manau) ir laukt jų.
planuotojos pranešė, kad turi informaciją ir kitą savaitę viską pateiks dėl furšeto po ceremonijos
taip pat jau aiškėja detalės dėl dekoro tiek furšetui, tiek restoranui.
ai, sakė, kad jau užrašė mane pas floristę, tai turėčiau greitu metu gauti nemažai informacijos ir dėl to.
taip pat dėl tekstilės buvo visokių klausimų, bet jie irgi kaip ir išsisprendė..
žodžiu visokių dalykėlių smulkių pilna dabar spręsti, nes šventė nenumaldomai artėja
Enjoy this moment.
This moment is your life.