Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(moske_poske @ 2015 02 11, 09:32)
Jo. Jam reikia gim liudijimo ir popieriaus, kad nera vedes.  Mes viska buvom nl savivaldybej uzsisake, bet nesugebejo padaryt per 1 men tu dokumentu. O turejo padaryt per 5 dd. Zodziu... Dar snd varysiu, gal leis nors valanda uzsirezervuot, nes net negaliu kvietimu daryt  verysad.gif

Eina sau kaip durnai doh.gif linkiu ir tikiuosi, kad pavyks bent uzsirezervuoti laika 4u.gif o kokia data pasirinkot? Jus tik metrikacijoj norit, be baznycios ane?
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 11, 09:32)
Jo. Jam reikia gim liudijimo ir popieriaus, kad nera vedes.  Mes viska buvom nl savivaldybej uzsisake, bet nesugebejo padaryt per 1 men tu dokumentu. O turejo padaryt per 5 dd. Zodziu... Dar snd varysiu, gal leis nors valanda uzsirezervuot, nes net negaliu kvietimu daryt  verysad.gif

O tai kokiam cia mieste?mes irgi neturejom vyro skirybu liudijimo(sneku apie Kauna),skambinausi is anksto i CMS kur isduoda dokumentus,susitariau kad man ta liudijima isduos ten.Nors vyras priklauso Raseiniams.Jie susikambio su Raseiniu savivaldybe ir man pazadejo kad ta dokumenta isduos Kaune.Atskridom per bank holiday.Pirmadini nuvarom to dokumento,pasidodo kad tos moters kuri mums zadejo net nera darbe.Nuvarem pas skyriaus vedeja.Papasakojom situacija ir jis dar karta susikambines su Raseiniais mums vietoj atspauzdino ta skirybu liudijima.Tik manasis dar i banka nuvares sumokejo kazkiek tu pinigeliu.Taip kad as kiek supratau kad vietoj tuos dokumentus jie gali isduoti.Kaune tai Rotuses 10, kur archyvai.Kaip nunesem pareikimus mum tu gimimo liudijimu net neatsiverte.Dar buvau isanksto susikambinusi su zaksu(nes pirmadieni tipo pareiskimu nepriima)tai mus priime pati zakso vedeja,kuri dave mums laika 10,20 ryte,bet pasake kad galima bus veluoti,tik reikia sav pries su ja susikambinti.Tai va.Pakelej nusipirkau atvirutes,parvariusi susimaketavau kvietimu teksta ir susikambinusi su spaustuve ji nusiunciau emailu.Sokau i masina ir man per val juos atspauzdino.Per pietus jau buvo visiems issiusit.Vakare jau buvau namie Londone.Taip kad nosi aukstyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 11 vasario 2015 - 12:10
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 11, 13:05)

Moskes vyras nera Lietuvis, tai gal ne taip viskas lengvai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 02 11, 18:37)
Moskes vyras nera Lietuvis, tai gal ne taip viskas lengvai  unsure.gif

Taip taip, maniskis ne lietuvis smile.gif dar suzinojau snd viena bajeri, kad man reikia olandijoj savo gim. Liudijima pristatyt, tada parasys ta dokumenta, kad gali tuoktis biggrin.gif tai snd vel lekiau i metrikacija gimimo liudijimo tarptautinio darytis biggrin.gif bet turiu geru naujienu: sodyba, fotografas, ziedai uzsakyti smile.gif snd nusipirkau vestuvine suknele wub.gif tuokiames rugsejo gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 11, 22:23)
Taip taip, maniskis ne lietuvis smile.gif  dar suzinojau snd viena bajeri, kad man reikia olandijoj savo gim. Liudijima pristatyt, tada parasys ta dokumenta, kad gali tuoktis  biggrin.gif  tai snd vel lekiau i metrikacija gimimo liudijimo tarptautinio darytis  biggrin.gif bet turiu geru naujienu: sodyba, fotografas, ziedai uzsakyti smile.gif  snd nusipirkau vestuvine suknele wub.gif  tuokiames rugsejo gale smile.gif

Jėga sveikinu 4u.gif bigsmile.gif pasakok viską, smalsu gi biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukšt: 11 vasario 2015 - 23:42
QUOTE(Pukšt @ 2015 02 12, 00:41)
Jėga sveikinu  4u.gif  bigsmile.gif pasakok viską, smalsu gi biggrin.gif bigsmile.gif

Buvom tris sodybas aplankyt Alytaus rajone. Genutes ranca: aplinka ir miegamos vietos patiko, bet pati sale visiskai nepatiko. Paskui dar pasiule savininkas nuvaziuot i sodyba pas Algirda. Sodyba tikrai labai grazi, siuo metu remontuojama, praplesta sale, su dideliu kupolu lubose. Tikrai atrodys prabangiai. Jau buvom nusprende imti ta, bet mb sako dar vaziuojam i kita, Genutes sodyba. Taigi sale naujai renovuota, nauji nameliai pastatyti ir pirtis. Mums si vieta daug jaukesne pasirode, taigi pasirasem sutarti. Galit foto rast fb. Su fotografe buvom susitike, labai faina mergina, dave patarimu. Pasirasem sutarti iskart, net nejo, kazko kito ieskot. Vakar ziedus uzsisakem, celtic tipo. 6ir 7mm apie 19 gramu, geltono aukso (ne raudono, mb nekencia biggrin.gif ). Snd vaziuosim i Vilniu sutitikt su filmuotoju Meska kine. Suknele buvau issirinkus viena nuomos salone, tiuline pusta, bet dar nusprendem i kita nulekt. Ten antra besimatuojant supratau, kad tai ji. Norejau nuomot, bet galiausiai nusipirkau. Pabijau laukt rugsejo galo. Nors sake, kai as auksta, tai galimas variantas, kad niekas ir neisnuomos iki to laiko. Jau turiu suknele namuose. Pries vestuves padarys visus patvarkymus. Irgi su tiuliu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 10:17)
Buvom tris sodybas aplankyt Alytaus rajone. Genutes ranca: aplinka ir miegamos vietos patiko, bet pati sale visiskai nepatiko. Paskui dar pasiule savininkas nuvaziuot i sodyba pas Algirda. Sodyba tikrai labai grazi, siuo metu remontuojama, praplesta sale, su dideliu kupolu lubose. Tikrai atrodys prabangiai. Jau buvom nusprende imti ta, bet mb sako dar vaziuojam i kita, Genutes sodyba. Taigi sale naujai renovuota, nauji nameliai pastatyti ir pirtis. Mums si vieta daug jaukesne pasirode, taigi pasirasem sutarti. Galit foto rast fb. Su fotografe buvom susitike, labai faina mergina, dave patarimu. Pasirasem sutarti iskart, net nejo, kazko kito ieskot. Vakar ziedus uzsisakem, celtic tipo. 6ir 7mm apie 19 gramu, geltono aukso (ne raudono, mb nekencia biggrin.gif ). Snd vaziuosim i Vilniu sutitikt su filmuotoju Meska kine. Suknele buvau issirinkus viena nuomos salone, tiuline pusta, bet dar nusprendem i kita nulekt. Ten antra besimatuojant supratau, kad tai ji. Norejau nuomot, bet galiausiai nusipirkau. Pabijau laukt rugsejo galo. Nors sake, kai as auksta, tai galimas variantas, kad niekas ir neisnuomos iki to laiko. Jau turiu suknele namuose. Pries vestuves padarys visus patvarkymus. Irgi su tiuliu tongue.gif

Dar pamirsau, iad vedeja irgi turim smile.gif fainas vyrukas pasirode, tai irgi jieko daugiau neieskojom biggrin.gif
Atsakyti
aš vakar ieškojau audinio suknelei, deja, nieko neradau doh.gif na laiko turiu, notrs ir nedaug, dar rasiu gal ką. MB kostiumas šnd parėjo, tikiuosi tiks ax.gif ir liko aišku daaaaaug rūpesčių doh.gif bet su bažnyčia pradėjom jau draugauti - pamokėles lankom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 12, 11:19)
aš vakar ieškojau audinio suknelei, deja, nieko neradau  doh.gif na laiko turiu, notrs ir nedaug, dar rasiu gal ką. MB kostiumas šnd parėjo, tikiuosi tiks ax.gif  ir liko aišku daaaaaug rūpesčių doh.gif  bet su bažnyčia pradėjom jau draugauti - pamokėles lankom  thumbup.gif

Mes kaip turim viena savaite viska susioganizuot, tai ilgai nesirinkinejam ir atgal neziurim issirinke. Patiko ir jamam biggrin.gif manau per sia sav turesim uzsisake pagrindinius dalykus. Super duper viskas greitai. O visokius dekoravimus galesiu ir namie darytis, kai laiko turesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 10:30)

Dar pamirsau, iad vedeja irgi turim smile.gif  fainas vyrukas pasirode, tai irgi jieko daugiau neieskojom biggrin.gif

Smagu kai taip viskas greitai, mes irgi Spali visus pagrindinius dalykus uzsisakem kai buvom thumbup.gif Genutes rancos ta sale tai tikrai nekokia, bet mes ta platforma ant ezero taip isimylejom, kad ir nebesinorejo daugiau nieko ieskot, o savininkas irgi nusiveze i ta Algirdo sodyba, tai ten irgi faina pasirode, tas skardis grazus su terasa, bet sales musu apskritai kazkaip net netrauke, tai likom Rancoj lotuliukas.gif
Pavydziu biski del sukneles blush2.gif nors as jau pasirasius sutarti su siuveja ir viska, bet taip jau norisi ja turet, ar kad bent pradeta daryt butu biggrin.gif
O kaip toj Jusu pasirinktoj sodyboj su maistu, jie turi kokia seimininke? rolleyes.gif
Atsakyti
moske - sveikinu bigsmile.gif rugsėjis - nuostabus mėnuo šventei wub.gif jei mūsų planai būtų kitaip susiklostę, tai mes irgi rugsėjį būtume pasirinkę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 02 12, 11:47)
Smagu kai taip viskas greitai, mes irgi Spali visus pagrindinius dalykus uzsisakem kai  buvom  thumbup.gif Genutes rancos ta sale tai tikrai nekokia, bet mes ta platforma ant ezero taip isimylejom, kad ir nebesinorejo daugiau nieko ieskot, o savininkas irgi nusiveze i ta Algirdo sodyba, tai ten irgi faina pasirode, tas skardis grazus su terasa, bet sales musu apskritai kazkaip net netrauke, tai likom Rancoj  lotuliukas.gif
Pavydziu biski del sukneles  blush2.gif nors as jau pasirasius sutarti su siuveja ir viska, bet taip jau norisi ja turet, ar kad bent pradeta daryt butu biggrin.gif
O kaip toj Jusu pasirinktoj sodyboj su maistu, jie turi kokia seimininke?  rolleyes.gif

Turi savo seimininkes ir padavejas, apie 35 eur zmogui sake, priklausomai nuo menu. Savininke turi savo imone, kur maitinimo paslaugas teikia. Musu saldus stalas ir gerimai.
Papildyta:
QUOTE(Almost. @ 2015 02 12, 11:52)
moske - sveikinu  bigsmile.gif rugsėjis - nuostabus mėnuo šventei  wub.gif jei mūsų planai būtų kitaip susiklostę, tai mes irgi rugsėjį būtume pasirinkę  smile.gif

Neplanavom taip velai rugseji, bet viskas jau visos sodybos uzsakytos biggrin.gif labai daug vestuviu 2015m.
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 12, 08:58)
Neplanavom taip velai rugseji, bet viskas jau visos sodybos uzsakytos biggrin.gif  labai daug vestuviu 2015m.

tai kad apskritai atrodo, jog prieš 1-1,5metų jau puola žmonės viską užsakinėt.. nesuprantu aš net iš tiesų g.gif unsure.gif
aišku, gal nesuprantu ir dėl to, kad mes šiek tiek kitaip švęsim, bet nu vis tiek.. jergau, tos vestuvės koks geras verslas tiems paslaugų tiekėjams, kai pagalvoji..

įmesk daugmaž modeliuką suknelės, kokį čiupai? smile.gif

aš tai jungiuos prie Pukšt dėl laukimo biggrin.gif *****, atrodo būčiau nusipirkus suknelę ir būtų ramu.. o dabar laukt siuvėjos skambučio, eit matuotis, laukt pabaigos siuvimo proceso.. ypač sunku, kai aš kantrybės neturiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti