meddeina, 06 Lap 2014 - 15:16, parašė:
meddeina, 06 Lap 2014 - 15:16, parašė: ![]()
Sveikos, jungiuosi į planuojančių būrelį
Pas mus tik pati planavimo pradžia, kol kas aišku tik su patalpomis, o visa kita nežinau kaip prisiversti planuoti
![]()
Šventė nusimato nemaža, bus 40-50žmonių
lahti, 06 Lap 2014 - 22:54, parašė:
lahti, 06 Lap 2014 - 22:54, parašė: ![]()
Sveikinu! Kokiam mieste švęsit, kokias patalpas išsirinkot?
Mes kažkaip sustojom ties tais planavimais gerokai, turbūt tik po Kalėdų pradėsim rimčiau pirmyn stumsimės - bažnyčioj užsirašysim, tada jau ir kvietimus gaminti pradėsim, suknelę pasimatuosiu, kostiumo ieškosimės ir t.t. Ką mąstote apie sąsagas? Siųsit, gaminsit, pirksit ar išvis tokių vyrai nenori?
meddeina, 06 Lap 2014 - 13:16, parašė:
meddeina, 06 Lap 2014 - 13:16, parašė: ![]()
Sveikos, jungiuosi į planuojančių būrelį
Pas mus tik pati planavimo pradžia, kol kas aišku tik su patalpomis, o visa kita nežinau kaip prisiversti planuoti
![]()
![]()
lahti, 06 Lap 2014 - 19:54, parašė:
lahti, 06 Lap 2014 - 19:54, parašė: ![]()
Ką mąstote apie sąsagas? Siųsit, gaminsit, pirksit ar išvis tokių vyrai nenori?
meddeina, 07 Lap 2014 - 10:51, parašė:
meddeina, 07 Lap 2014 - 10:51, parašė: Švęsime Rokiškio raj. šioje sodyboje- http://www.miskovila.lt/ ji realiai dar gražesnė negu nuotraukose
Aš irgi pradėjau domėtis kvietimais, svarstau ar bandyti pačiai daryti ar vis gi užsisakyti, tai dar pasitikslinsiu kiek vnt reikės ir tada spręsiu
Dėl sąsagų net nežinau, reikės vyro užklausti ką apie tai mano
Šiaip aš noriu, kad vestuvės būtų daugiau kaip paprastas balius ir tiek, be jokių piršlių, vedėjų ar dj, gal, kad kokie liudininkai šiek tiek pakoreguotų eigą ir tiek
![]()
Ar nusižiūrėjai norimos suknelės modelį?
Almost., 07 Lap 2014 - 11:20, parašė:
Almost., 07 Lap 2014 - 11:20, parašė: ![]()
sveika prisijungusi
![]()
kaip tik paskaičiusi Tavo klausimą vakar paklausiau saviškio, ar jis dėsis sąsagas į marškinius. tai giliai pamąstęs pasakė, kad turbūtturbūt negaminsiu, bet ieškosim kažko gražaus, prabangaus, ne itin išsišokančio, kad būtų galima jas panaudoti ir vėlesniuose renginiuose
RugpjucioMergele, 07 Lap 2014 - 15:20, parašė:
RugpjucioMergele, 07 Lap 2014 - 15:20, parašė: ![]()
Sveikos,
Jungiuosi ir ašDar nelabai ką pradėjom planuoti, bet jau šiokios tokios mintys sukasi galvoje. noriu paklausti, ką manot apie vestuvių parodas? Žinau, kad vasario mėn bus paroda, ar verta ten eiti?
Santorini., 07 Lap 2014 - 15:49, parašė:
Santorini., 07 Lap 2014 - 15:49, parašė: ![]()
Sveikos
![]()
Ryt su MB keliaujam į Klaipėdą, apžiūrėti poros restorantų povestuvinei vakarieneiO taip pat ir vietos prie jūros pačiai ceremonijai
lahti, 07 Lap 2014 - 23:45, parašė:
lahti, 07 Lap 2014 - 23:45, parašė: ![]()
Dėl suknelės, tai buvau viename salone matuotis. Prieš porą metų pasvajodavau apie graikiško stiliaus arba undinėlės, bet jau kai pasipiršo, pakeičiau nuomonę ir nusprendžiau, kad pūstą suknelę dėvėti tik vienintelė proga bus ir reikia ją išnaudoti... {: Pamačiau, jog norimai Veros Wang suknelei buvo akcija, o ją reikia siųstis, tai ir nubėgau pasimatuoti į saloną bet kokią panašaus silueto, pažiūrėti, ar tinka. Tai ir žuvytę, ir pūstą pasimatavusi visgi kol kas esu tos nuomonės, kad na, per sunkios man tos suknelės. Esu šiaip liekna, bet kai uždėjo man tuos sunkiai sveriančius meno šedevrus su belekiek sluoksnių tiulio, pasijaučiau tokia apkūni ir nerangi, kad visgi kol kas esu nuomonės, kad pasiliksiu prie lengvesnio modelio. Norisi jaustis jaukiai, o ne dėvėti kažką tik dėl to, kad vėliau tokios progos nebebus
lahti, 07 Lap 2014 - 22:45, parašė:
lahti, 07 Lap 2014 - 22:45, parašė: ![]()
O gal žinai, kaip su toms sąsagom Lietuvoj ar gal kokios internetinėse užsienio parduotuvėse yra? Maniškis jaučiu niekada neturėjo tam skirtų marškinių, o tuo labiau, pačių sąsagų, bet nori, tai va ir mąstau, kur čia ieškoti, kad būtų didesnė pasiūla visgi..
Agnikiii, 11 Lap 2014 - 05:02, parašė:
Agnikiii, 11 Lap 2014 - 05:02, parašė: ![]()
sveikos
man paskambino kunigas, kad jau turi knygas ir galim pasirinkti laiką ceremonijai, tai dabar galvosūkis koks čia tinkamiausias
Almost., 11 Lap 2014 - 11:33, parašė:
Almost., 11 Lap 2014 - 11:33, parašė: ![]()
priklausomai nuo to, kokį jūs scenarijų savo šventei planuojat
![]()
mes buvom rezervavę 13val ceremoniją, nes.. draugai tuokėsi tuo metu, kažkaip nežinojau, kokį čia kitą geriau imt, tai taip ir palikauo tada pakalbėjau su fotografais, pati kažkaip pagalvojau apie viską ir paprašiau, kad MB paskambintų ir perkeltų į 15val ceremoniją. ir manau, kad super padarėm
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė