QUOTE(lahti @ 2015 02 03, 18:08)
Pati dovanėlė gali būti minimali - kažkokie saldumynai. {: Tai realiai kaina labai panaši gaunasi, o stalą tos dėžutės labiau papildo, nei šiaip kortelės. Tai galvosim dar su MB, gal kažką ir dovanosim.
Išsirinkom kelionę kruizu.
esu lygiai tos pačios nuomonės, nemėgstu aš pati tų visų magnetukų su kitų žmonių nuotraukom ir inicialais, tai ir kitiems nesiūlau. šiaip gal iš tų visų foto dovanų man atrodo gražu dar savo vestuvių fotoalbumą tėvams padovanoti. Na, pasidės į lentyną, karts nuo karto pavartys, bet vis kažkokia vertė išliks ir nereikės per prievartą ant sienos kabint, kad tik dovanojantieji neįsižeistų . (((:
Išsirinkom kelionę kruizu.
esu lygiai tos pačios nuomonės, nemėgstu aš pati tų visų magnetukų su kitų žmonių nuotraukom ir inicialais, tai ir kitiems nesiūlau. šiaip gal iš tų visų foto dovanų man atrodo gražu dar savo vestuvių fotoalbumą tėvams padovanoti. Na, pasidės į lentyną, karts nuo karto pavartys, bet vis kažkokia vertė išliks ir nereikės per prievartą ant sienos kabint, kad tik dovanojantieji neįsižeistų . (((:
aš irgi taip galvojau dėl tokių dovanėlių - gražiai kažką smulkaus, valgomo, itin gardaus supakavus į tokią dėžutę su vardo kortele tikrai ir stalą galima padekoruot, ir patogu išsinešt, ir nestovi tas daiktas niekur kampe užslėptas, mol tik kad būtų, o kai į svečius užsuksim, tai kad ištrauktų į matomiausią vietą
kaip faina! aš tai bijočiau jaučiu, nelabai manęs traukia bet MB sakė labai nori.. tai gal kada ir mes pasilepinsim tokiu reikalu mes galvojom lėkt kažkur subiniukų pakepint iškart kitą dieną po šventės, bet persidėliojo planai, tai jaučiu nukelsim medų neribotam laikui - ir taip kaip medui gyvenam, tai koks jau čia ir beskirtumas
man netgi tie albumai neatrodo labai logiška dovana.. ta prasme nu gal dėl to, kad aš pažįstu savo tėvus, maniškis - savo ir nu mes žinom, kad nei jie tų albumų žiūrės, nei ką.. savo nežiūri, tai ar vaikų žiūrės? kur 2/3 veidų (mūsų draugų pvz. ar mano tėvams manojo giminės) nepažįstami? kažkaip nežinau.. man iš viso atrodo, kad tos visos šventės nuotraukos aktualiausios jauniesiems arba tiems, kurie realiai figūruoja tose nuotraukose. visiems kitiems užtenka vieną kartą peržiūrėt ir viskas