Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(lahti @ 2015 02 03, 18:08)
Pati dovanėlė gali būti minimali - kažkokie saldumynai. {: Tai realiai kaina labai panaši gaunasi, o stalą tos dėžutės labiau papildo, nei šiaip kortelės. Tai galvosim dar su MB, gal kažką ir dovanosim.

Išsirinkom kelionę kruizu.

esu lygiai tos pačios nuomonės, nemėgstu aš pati tų visų magnetukų su kitų žmonių nuotraukom ir inicialais, tai ir kitiems nesiūlau. šiaip gal iš tų visų foto dovanų man atrodo gražu dar savo vestuvių fotoalbumą tėvams padovanoti. Na, pasidės į lentyną, karts nuo karto pavartys, bet vis kažkokia vertė išliks ir nereikės per prievartą ant sienos kabint, kad tik dovanojantieji neįsižeistų . (((:

aš irgi taip galvojau dėl tokių dovanėlių - gražiai kažką smulkaus, valgomo, itin gardaus supakavus į tokią dėžutę su vardo kortele tikrai ir stalą galima padekoruot, ir patogu išsinešt, ir nestovi tas daiktas niekur kampe užslėptas, mol tik kad būtų, o kai į svečius užsuksim, tai kad ištrauktų į matomiausią vietą laugh.gif

kaip faina! aš tai bijočiau jaučiu, nelabai manęs traukia blush2.gif bet MB sakė labai nori.. tai gal kada ir mes pasilepinsim tokiu reikalu smile.gif mes galvojom lėkt kažkur subiniukų pakepint iškart kitą dieną po šventės, bet persidėliojo planai, tai jaučiu nukelsim medų neribotam laikui - ir taip kaip medui gyvenam, tai koks jau čia ir beskirtumas hihihi.gif

drinks_cheers.gif man netgi tie albumai neatrodo labai logiška dovana.. ta prasme nu gal dėl to, kad aš pažįstu savo tėvus, maniškis - savo ir nu mes žinom, kad nei jie tų albumų žiūrės, nei ką.. savo nežiūri, tai ar vaikų žiūrės? kur 2/3 veidų (mūsų draugų pvz. ar mano tėvams manojo giminės) nepažįstami? mastau.gif kažkaip nežinau.. man iš viso atrodo, kad tos visos šventės nuotraukos aktualiausios jauniesiems arba tiems, kurie realiai figūruoja tose nuotraukose. visiems kitiems užtenka vieną kartą peržiūrėt ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. O sakykit yra tokiu kurios daro paprastutes vestuves? blush2.gif Ir gal aplamai yra kokia nuotaka is Anyksciu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 06, 15:36)
Sveikutes. O sakykit yra tokiu kurios daro paprastutes vestuves? blush2.gif  Ir gal aplamai yra kokia nuotaka is Anyksciu? unsure.gif

ką tiksliau Jūs vadinate paprastutėmis vestuvėmis? nes man prie paprastų būtų mano, lahti pvz. tipo šventė smile.gif tai toli gražu nereiškia prastesnės, tiesiog paprasta šventė su pačiais artimiausiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 02 06, 17:44)
ką tiksliau Jūs vadinate paprastutėmis vestuvėmis? nes man prie paprastų būtų mano, lahti pvz. tipo šventė  smile.gif tai toli gražu nereiškia prastesnės, tiesiog paprasta šventė su pačiais artimiausiais  4u.gif

Hmmm tai va ir pas mane tik patys artimiausi.cia pasiskaiciau kaip merginos suka galva,del to ir ano... net supavydejau(baltai) blush2.gif aisku noretusi kazko daugiau,bet... pareiskimu nepadave sedim norvegijoj,optimistiskai tikimes,kad gryze liepos pradzioj rasim per menesi vietos vadinam "zakse" unsure.gif ir neturiu zalio supratimo kaip suplanuot kuklias vestuves cry.gif
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 06, 15:53)
Hmmm tai va ir pas mane tik patys artimiausi.cia pasiskaiciau kaip merginos suka galva,del to ir ano... net supavydejau(baltai) blush2.gif  aisku noretusi kazko daugiau,bet... pareiskimu nepadave sedim norvegijoj,optimistiskai tikimes,kad gryze liepos pradzioj rasim per menesi vietos vadinam "zakse" unsure.gif ir neturiu zalio supratimo kaip suplanuot kuklias vestuves cry.gif

tai juk kiekviena pora savo šventę planuoja pagal savo norus ir galimybes mirksiukas.gif

nesu tikra, ar rasite laisvų vietų kokiai populiariai datai (tarkim 08.08 ar 08.15, savaitgaliams taip pat), tačiau tikiu, kad bet kuriai kitai dienai (pvz. penktadieniui) vietos turėtų būti.. o ir tiems, kas šiuo metu yra rezervavę datas, planai (tfu tfu tfu) kartais keičiasi, tai jų gali atsirasti laisvų tikrai. Ai nu ir priklauso nuo miesto / miestelio, kuriame norite tuoktis smile.gif

o kuklias vestuves suplanuoti reikėtų, manyčiau, lygiai taip pat, kaip ir didesnes, tik gabaritai (užmojai) kiti ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
na musu vestuves isvis netipines, tiesiog vestuviu popiete ir vsio...
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 06, 18:53)
Hmmm tai va ir pas mane tik patys artimiausi.cia pasiskaiciau kaip merginos suka galva,del to ir ano... net supavydejau(baltai) blush2.gif  aisku noretusi kazko daugiau,bet... pareiskimu nepadave sedim norvegijoj,optimistiskai tikimes,kad gryze liepos pradzioj rasim per menesi vietos vadinam "zakse" unsure.gif ir neturiu zalio supratimo kaip suplanuot kuklias vestuves cry.gif

Pas mus buvo viskas paprasta bet neprasta.Tokiuose Anyksciuose tikrai gausite data.Mes Kaune nunesem pareiskimus geguzes pirma pirmadieni(buvom grize savitgaliui)o vestuves atsokom liepos 19. Buvo ir anksciau.Tik su laiku buvo savotiskai.Dave 10,20 ryte.Juokiausi kad valgysim vestuvinius pusrycius.Bet paskui susitvarkem su laiku.Mums leido veluoti ir zaksa apturejom 3,30pm.Viska susisukau per ta laika ir dideliu problemu nebuvo.Kostiumus,batus sukneles turejau dar net datos nezinodama.Ir tikrai nebuvo prasciau kaip pas kitas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.Elija: 06 vasario 2015 - 23:11
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 06, 23:07)
Pas mus buvo viskas paprasta bet neprasta.Tokiuose Anyksciuose tikrai gausite data.Mes Kaune nunesem pareiskimus geguzes pirma pirmadieni(buvom grize savitgaliui)o vestuves atsokom liepos 19. Buvo ir anksciau.Tik su laiku buvo savotiskai.Dave 10,20 ryte.Juokiausi kad valgysim vestuvinius pusrycius.Bet paskui susitvarkem su laiku.Mums leido veluoti ir zaksa apturejom 3,30pm.Viska susisukau per ta laika ir dideliu problemu nebuvo.Kostiumus,batus sukneles turejau dar net datos nezinodama.Ir tikrai nebuvo prasciau kaip pas kitas.

Tai va as save ir raminu. Tuo lab,kad dabar daug kas juk eina tik i baznycia smile.gif bet galvoju,ar vis gi ne per daug rizikinga butu rezervuotis vieta sventimui....
Atsakyti
QUOTE(si mo @ 2015 02 09, 02:19)
Tai va as save ir raminu. Tuo lab,kad dabar daug kas juk eina tik i baznycia smile.gif  bet galvoju,ar vis gi ne per daug rizikinga butu rezervuotis vieta sventimui....

Aisku rizikinga.Mes viska rezervavom kaip turejom data.Jus per men tikrai spesit,jeigu dvaru ir sodybu papigiai neieskosit.O restoranus rasit tikrai.Ir fotografa rasit.Dar pabandykit skambintis i metrikacijas(ar baznycias)ir klausiti kaip su prognozem.Gal mamos gali nueiti,nes kitur kaip skaiciau kad buna kad mamos uzsirezervuoja data.(nors tai nelegalu).Bet bandykit.Anyksciai nedidelis miestelis,ten su dokumentais bus lengviau.
Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2015 02 09, 14:00)
Aisku rizikinga.Mes viska rezervavom kaip turejom data.Jus per men tikrai spesit,jeigu dvaru ir sodybu papigiai neieskosit.O restoranus rasit tikrai.Ir fotografa rasit.Dar pabandykit skambintis i metrikacijas(ar baznycias)ir klausiti kaip su prognozem.Gal mamos gali nueiti,nes kitur kaip skaiciau kad buna kad mamos uzsirezervuoja data.(nors tai nelegalu).Bet bandykit.Anyksciai nedidelis miestelis,ten su dokumentais bus lengviau.

Snd nuejom i metrikacija, tai prasymo sake nepriims, jeigu negalim visu dokumentu pateikt. Taigi nieko negalim rezervuot. Isejau apsizliumbus is nervu verysad.gif

Taigi negaliu uzsirezervuot makiazo, sukuosenos, kai nezinau vestuviu valandos verysad.gif zodziu sugadino nuotaika...
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 02 10, 17:31)
Snd nuejom i metrikacija, tai prasymo sake nepriims, jeigu negalim visu dokumentu pateikt. Taigi nieko negalim rezervuot. Isejau apsizliumbus is nervu verysad.gif

Taigi negaliu uzsirezervuot makiazo, sukuosenos, kai nezinau vestuviu valandos verysad.gif  zodziu sugadino nuotaika...

O del ko nepriima dokumentu? blink.gif is vyro puses kazko truksta?
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 02 10, 23:36)
O del ko nepriima dokumentu? blink.gif is vyro puses kazko truksta?

Jo. Jam reikia gim liudijimo ir popieriaus, kad nera vedes. Mes viska buvom nl savivaldybej uzsisake, bet nesugebejo padaryt per 1 men tu dokumentu. O turejo padaryt per 5 dd. Zodziu... Dar snd varysiu, gal leis nors valanda uzsirezervuot, nes net negaliu kvietimu daryt verysad.gif
Atsakyti