Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 17:13)
Su kremo sluoksniu man toks labai gražus. Tik aišku spalviškai kažką kito galima, bet ir tie kreminiai dryžiai gražiai žiūrisi bent jau man. (((:

Na ir kaip minėjai, gyvos gėlės visgi tikrai gražiau atrodo, nei tos cukrinukės. Tai arba jokios gėlės neimsim ir kažką smeigsim ant viršaus mielo, arba jau be smeigtukų su gėle.

Būtinai pasakyk, ką jums ten pasiūlys, kadagi mūsų šventės koncepcija panaši, tai gal įkvėpimo pasisemsiu. ((:

Daugiau dėmesio skiriu pačiai šventės eigai, maistui, vaišėms, o ne kvietimams kažkaip (((: Dėl maketavimo tai tau irgi nesiūlyčiau to daryti biggrin.gif na rimtai, geriau laiką kažkur kitur išnaudoti, nei sėdėti prie pc ir varvinti akis...

aš siūliau MB ir tokius, bet jis sakė, kad jie keisti jam kažkokie.. buvau surinkus gal 10 skirtingų tortų dizainių (vieno aukšto, dviejų, penkių laugh.gif su cukraus mase, nude, su kremais) ir daviau jam išsirinkt kelis gražiausius.. tai ką išrinko, tą ir nusiunčiau galutinai, nes jau buvau visame kame pasimetus doh.gif lotuliukas.gif

aš galvojau irgi apie kažkokias dekoracijas torto viršuj - figūrėles smagias ar užrašą, bet nežinau dar, kažkaip neapsisprendžiu galutinai, ar reikia mums to, ar ne..

pasidalinsiu, kai gausiu atsakymą su jų pasiūlymais mirksiukas.gif

aš tai viskam smulkmeniškai skiriu dėmesį blush2.gif biggrin.gif todėl ir su kvietimais buvo sunku.. irgi kelis modelius išsirinkom dizainui, tai žiūrėsim, kaip ir ką darysim toliau.. nes kažkaip tie paprasti mums lyg per pliki, per plyni, nu tokie "ne mes" biggrin.gif
matai, mes abu dirbam pilną darbo dieną prie pc, tai ir taip jau nuovargis ima, todėl ir maketuot nelabai besinori patiems doh.gif biggrin.gif tai manau, kad maloniai mielai priimsiu Tavo pasiūlymą drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 15:07)
O apie automobilius ką mąstot? Kokių labiausiai norit? {{: Mes tikimės iki vestuvių nusipirkti kitą automobilį, tai tada nuomotis nereiks. Jei nenusipirksim - irgi kažko ieškosim.

MB tai iš vis nereikia to automobilio, jam tinka ir mano ar jo tėvų.. bet aš kažkaip užsimaniau ir viskas biggrin.gif gavau atsakymus kelis iš planuotojų apie kainas, tai žiūrėsim kaip į biudžetą paišosi... Plius yra viena bėda, kad automobiliai kurie man patinka yra dviviečiai ir juos nuomoja su vairuotoju dauguma juk, tai mums dviese jau ir kaip neišeina važiuot g.gif doh.gif

QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 20:13)
Su kremo sluoksniu man toks labai gražus. Tik aišku spalviškai kažką kito galima, bet ir tie kreminiai dryžiai gražiai žiūrisi bent jau man. (((: Na ir kaip minėjai, gyvos gėlės visgi tikrai gražiau atrodo, nei tos cukrinukės. Tai arba jokios gėlės neimsim ir kažką smeigsim ant viršaus mielo, arba jau be smeigtukų su gėle.

Mes tokį tortą ir pasirinkom panašų rolleyes.gif tiesiog baltą puoštą gyvom gėlėm :)bet dabar biškį pasimečiau.. nes planuotojom tai nepasakiau ar cukraus masės ar kremo norim biggrin.gif šiaip norėčiau kremo labiau, bet mūsų šventė bus lauke, o jei bus labai karšta diena, tai baisu kad kol atgabens tą tortą ir jį galiausiai valgysime tai nieko iš jo ir nebeliks? sad.gif
Skoniu užsakėm morenginį ir braškinį-jogurtinį, apie 5kg ant 30 žmonių, nes žinau, kad dauguma mūsų svečių mėgsta pasmaguriauti rolleyes.gif

Kvietimų maketą kol kas galvoju daryti pati, o spausdinimo ir klijavimo darbus perleisti planuotojom, na o jei kažkas nepavyks, ar nebegalėsiu pati maketuot ir tai atiduosiu joms.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif paskaitysiu daaaug puslapių atgal, nes praleidau nemažai blush2.gif biggrin.gif mes judam judam... jau turiu šeimininkę maisto gamybai, dabar važiuosiu audinio savo ir pamergių suknelėms cool.gif
kilo klausimas - kokias dovanas įteiksite tėvams?
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 01 30, 19:32)
Plius yra viena bėda, kad automobiliai kurie man patinka yra dviviečiai ir juos nuomoja su vairuotoju dauguma juk, tai mums dviese jau ir kaip neišeina važiuot  g.gif  doh.gif

Mes tokį tortą ir pasirinkom panašų  rolleyes.gif tiesiog baltą puoštą gyvom gėlėm :)bet dabar biškį pasimečiau.. nes planuotojom tai nepasakiau ar cukraus masės ar kremo norim biggrin.gif šiaip norėčiau kremo labiau, bet mūsų šventė bus lauke, o jei bus labai karšta diena, tai baisu kad kol atgabens tą tortą ir jį galiausiai valgysime tai nieko iš jo ir nebeliks? sad.gif
Skoniu užsakėm morenginį ir braškinį-jogurtinį, apie 5kg ant 30 žmonių, nes žinau, kad dauguma mūsų svečių mėgsta pasmaguriauti  rolleyes.gif

Man rodos, kiek pati žiūrėjau, tai dvivietes mašinas siūlo ir be vairuotojo ((: Tai jūs dėl to būtinai susisiekit su savininkais, nemanau, kad jiems būtų didelį problemą išnuomoti dvivietį automobilį be vairuotojo. Kitaip tikrai labai mažai užsakymų jie gautų.

O morenginis skonis tai tiesiog pats biskvitas iš morengėlių padarytas ar kaip gaunasi? Labai įdomiai skamba (((: Ir dar klausimas - tortą gyvom gėlėm puoš jūsų floristės, ar jau patys konditeriai pasirūpins? <:

QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 02, 07:26)

kilo klausimas - kokias dovanas įteiksite tėvams?

Mes apie tai dar nešnekėjom su MB labai rimtai ir daug, bet kol kas mąstau apie spa savaitgalį ar kažką panašaus. MB tėvai iš Vilniaus, tai jiems būtų gerai kažką Trakuose surasti, o mano tėvai išsiskyrę, mama turi draugą, tėtis kol kas vienišas - jį vieną siųst į spa nelabai kas gautųsi, tai čia ir stringa mano idėja biggrin.gif bet kažkaip esam prieš visus tuos paveikslus, diplomus tėvams, obuoliukus, statulėles, etc. Norisi padovanoti kažką, kas įspūdžių suteiktų, o ne stovėtų pakampy ir dulkėtų. Ką patys mąstot?

Mes jau išsirinkom medaus mėnesio kelionę, po kelių savaičių pirksim bigsmile.gif laukiu nesulaukiu, norisi dar vieną kryžiuką užsidėti {{{: taip pat pagaliau prisiverčiau susimažinti sužadėtuvių žiedą ir atėjo jau mano suknelė vakarui, ryt lėksiu į paštą ir staigiu taikymu namo matuotis {{{8
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 02 02, 18:05)

Mes apie tai dar nešnekėjom su MB labai rimtai ir daug, bet kol kas mąstau apie spa savaitgalį ar kažką panašaus. MB tėvai iš Vilniaus, tai jiems būtų gerai kažką Trakuose surasti, o mano tėvai išsiskyrę, mama turi draugą, tėtis kol kas vienišas - jį vieną siųst į spa nelabai kas gautųsi, tai čia ir stringa mano idėja biggrin.gif bet kažkaip esam prieš visus tuos paveikslus, diplomus tėvams, obuoliukus, statulėles, etc. Norisi padovanoti kažką, kas įspūdžių suteiktų, o ne stovėtų pakampy ir dulkėtų. Ką patys mąstot?

gavau pasiūlymą gaminti knygą - albumą. viduje linkėjimas ir nuotraukos sudėtos nuo tėvų vestuvių iki mūsiškių. arba tiesiog mūsų nuotrauka o toliau tušti lapai g.gif bet galvoju ar ne per daug banalu. nors albumas gražus, rankų darbo
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 02 02, 19:05)
Man rodos, kiek pati žiūrėjau, tai dvivietes mašinas siūlo ir be vairuotojo ((: Tai jūs dėl to būtinai susisiekit su savininkais, nemanau, kad jiems būtų didelį problemą išnuomoti dvivietį automobilį be vairuotojo. Kitaip tikrai labai mažai užsakymų jie gautų.

O morenginis skonis tai tiesiog pats biskvitas iš morengėlių padarytas ar kaip gaunasi? Labai įdomiai skamba (((: Ir dar klausimas - tortą gyvom gėlėm puoš jūsų floristės, ar jau patys konditeriai pasirūpins? <:

MB man vis aiškina, kad tikrai su vairuotoju, na nes dauguma tų dviviečių tai sportinės mašinos, galingais varikliais, aceit bet kam nepatikėtų vairuot g.gif bet kokiu atveju, liepiau planuotojoms sužinot viską, kaip ten yra ir tada jau spręsim kaip čia kas su tuo auto rolleyes.gif

Dėl morenginio skonio tai net žinok ir nežinau, bet man atrodo kad tas biskvitas morenginis yra ir tada pertepimas, va taip atrodo:
user posted image

Dėl puošimo irgi dar nežinau tiksliai, manau gali ir patys konditeriai papuošti, tik jiems gėles reiks atvešt smile.gif

Dėl dovanų tėvams, tai kol kas mastom apie Bonsai medelius, kadangi žinau jog abiejų tėvai mėgsta gyvus augalus ir toks dalykas kaip ir turi išliekamąja vertę.. Bet dar nesam nusprendę ar apskritai kažką dovanosime.. Kaip ir lahti B tėvai taip ir mano pačios yra išsiskyrę prieš daugelį metų, mama susituokusi su kitu vyru, o tėtis šiuo metu vienas.. kažkaip durnai su tom dovanom mano pusėj gaunasi g.gif
Atsakyti
Ar sveciam, kokias nors dovaneles dovanosit? jei taip, tai kokias? bigsmile.gif
QUOTE(lahti @ 2015 02 02, 18:05)

Mes jau išsirinkom medaus mėnesio kelionę, po kelių savaičių pirksim  bigsmile.gif laukiu nesulaukiu, norisi dar vieną kryžiuką užsidėti {{{:

jei nepaslaptis, kokia kelione issirinkot?
Atsakyti
sveikos hi.gif

kalbant apie dovanas tėvams, tai vakar ar užvakar saviškio paklausiau, ką dovanosim. jis labai rimtai pažiūrėjo į mane ir sako "O ką dovanosim? O kodėl? Čia taip reikia?" biggrin.gif žodžiu nežinau, ar kažką dovanosim - nesinori tokių visokių dulkių rinkikų, nesinori dovanot ir ekstrinės nuotraukos įrėmintos, nes nu *****, kažkaip nežinau aš biggrin.gif visokie SPA mano šeimynai atkrenta, nes jie nemėgsta tokių dalykų.. žodžiu nežinau net ir. o manojo tėvai irgi išsiskyrę, mama draugą turi, tai iš viso pekla tokia, kad turbūt vyras sakys nesukt galvos ir nesirūpint tuo..

o kalbant apie dovanėles svečiams, tai norėtųsi kažką mažo, simboliško, suvartojamo padovanot, bet nežinau, kaip tai pavyks smile.gif Pintereste visokių idėjų prisižiūrėjus esu suvartojamoms (valgomoms) dovanoms, tai pasikrovus minčių esu, bet nesu tikra, ar restoranas pvz. leistų atsinešti savo vartojamas gėrybes.. gali tekti pas juos užsisakinėti, o aš nenoriu taip turbūt biggrin.gif
Atsakyti
mes tevam nedovanosim per vestuves nieko, o po jų, kai gausim foto, nusprendem padovanot pačią gražiausią vestuvinę foto ant drobės, galės kiekvieną dieną grožėtis mumis blush2.gif
Almost. , o aš net nesakyčiau restoranui, kad tai valgomos dovanos, beto koks jiems skirtumas, ne patiekala juk dovanosit, o kažkokia dovanelę, tarkim įvardint galima kaip "stalo kortelė su atminimu" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 02 03, 09:32)
mes tevam nedovanosim per vestuves nieko, o po jų, kai gausim foto, nusprendem padovanot pačią gražiausią vestuvinę foto ant drobės, galės kiekvieną dieną grožėtis mumis blush2.gif

Almost. , o aš net nesakyčiau restoranui, kad tai valgomos dovanos, beto koks jiems skirtumas, ne patiekala juk dovanosit, o kažkokia dovanelę, tarkim įvardint galima kaip  "stalo kortelė su atminimu" blush2.gif

man šiaip gražus toks reikalas, kai foto tinkamai parinkta namų dizainui.. bet turbūt kabinčiausi tik pas save namie - nekiščiau tėvams ar artimiesiems biggrin.gif nežinau, kodėl, bet mano toks nusistatymas.. apskritai aš nelabai suprantu tų dovanų su visokiais jaunųjų inicialais ir t.t. Nu ta prasme ką mano svetys ar šeima veiks su tokiu daiktu, kaip ten pvz. koks puodelis su mūsų foto ar pan? mastau.gif aš gal labai nesentimentali tuo klausimu, labai nejausminga, bet taip kažkaip abu su MB mes mastom unsure.gif biggrin.gif

matai, jeigu pvz. kažkas sugalvotų atsidaryt ir paragaut tokios dovanos ir jeigu tarkim apsinuodytų (nu čia aš žiūriu blogiausią atvejį, nes apskritai labai giliai galvoju apie visokius dalykus ir gyvenime blush2.gif biggrin.gif ), tai tada galėtų skųsti restoraną dėl netinkamo maisto. o jeigu dovana ne iš restorano, jie nieko apie tai nežino - ką tada? mastau.gif ax.gif čia kaip ir kai kurie restoranai nekepa tortų / saldėsių, bet savo atsinešti leidžia tik tada, kai žmogus pateikia čekį ir produkto sudėtį oficialią, o ne beleką atsineša, nes per didelė rizika restoranui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 02 03, 10:10)

dovanosim mažus dekoruotus kondensuoto pieno indelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2015 02 03, 10:10)

Svečiam pirma nenorėjom nieko dovanoti, nes tai man atrodo nereikalinga. Bet po to su dekoratore pakalbėjom, kad realiai jei stalo kortelė kainuoja ~3 litus, tai apipavidalinta dovanėlė ~5 litus, o tos dovanėlės labai gražiai ir visame dekore žiūrisi. Panaršiau ebay - ten yra daug gražių dėžučių, prie kurių tiesiog galima pritvirtinti vardo lapelį, o vieneto kaina gaunasi 1-2 litai. Pati dovanėlė gali būti minimali - kažkokie saldumynai. {: Tai realiai kaina labai panaši gaunasi, o stalą tos dėžutės labiau papildo, nei šiaip kortelės. Tai galvosim dar su MB, gal kažką ir dovanosim.

Išsirinkom kelionę kruizu. Pirma svarstėm porą savaičių Portugalijoj pabūti, pirmą savaitę išsinuomoti kabrioletą ir apkeliauti pakrantę, kitą savaitę pasidžiaugti prabangiu viešbučiu. Dar mąstėm karibus, bet liūčių sezonas atbaidė. Visgi pasirinkom kažką labai jau medausmėnesiško, kaip sakome biggrin.gif Kruizas truks 12 naktų, plauksim iš Barselonos, joje irgi kokias 4 dienas pabūsim, priklauso nuo skrydžių. Aplankysim Kanus, Florenciją, Romą, Atėnus, Ephesus (Turkijos miestas), Santorinį ir Neapolį. Jau nusipirkom, širdis džiaugias ir šoka laimės šokį biggrin.gif

QUOTE(Almost. @ 2015 02 03, 12:48)
man šiaip gražus toks reikalas, kai foto tinkamai parinkta namų dizainui.. bet turbūt kabinčiausi tik pas save namie - nekiščiau tėvams ar artimiesiems  biggrin.gif nežinau, kodėl, bet mano toks nusistatymas.. apskritai aš nelabai suprantu tų dovanų su visokiais jaunųjų inicialais ir t.t. Nu ta prasme ką mano svetys ar šeima veiks su tokiu daiktu, kaip ten pvz. koks puodelis su mūsų foto ar pan? mastau.gif aš gal labai nesentimentali tuo klausimu, labai nejausminga, bet taip kažkaip abu su MB mes mastom  unsure.gif  biggrin.gif

esu lygiai tos pačios nuomonės, nemėgstu aš pati tų visų magnetukų su kitų žmonių nuotraukom ir inicialais, tai ir kitiems nesiūlau. šiaip gal iš tų visų foto dovanų man atrodo gražu dar savo vestuvių fotoalbumą tėvams padovanoti. Na, pasidės į lentyną, karts nuo karto pavartys, bet vis kažkokia vertė išliks ir nereikės per prievartą ant sienos kabint, kad tik dovanojantieji neįsižeistų . (((:

QUOTE(Agnikiii @ 2015 02 03, 16:22)
dovanosim mažus dekoruotus kondensuoto pieno indelius smile.gif

labai liuks idėja bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti