QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 17:13)
Su kremo sluoksniu man toks labai gražus. Tik aišku spalviškai kažką kito galima, bet ir tie kreminiai dryžiai gražiai žiūrisi bent jau man. (((:
Na ir kaip minėjai, gyvos gėlės visgi tikrai gražiau atrodo, nei tos cukrinukės. Tai arba jokios gėlės neimsim ir kažką smeigsim ant viršaus mielo, arba jau be smeigtukų su gėle.
Būtinai pasakyk, ką jums ten pasiūlys, kadagi mūsų šventės koncepcija panaši, tai gal įkvėpimo pasisemsiu. ((:
Daugiau dėmesio skiriu pačiai šventės eigai, maistui, vaišėms, o ne kvietimams kažkaip (((: Dėl maketavimo tai tau irgi nesiūlyčiau to daryti na rimtai, geriau laiką kažkur kitur išnaudoti, nei sėdėti prie pc ir varvinti akis...
Na ir kaip minėjai, gyvos gėlės visgi tikrai gražiau atrodo, nei tos cukrinukės. Tai arba jokios gėlės neimsim ir kažką smeigsim ant viršaus mielo, arba jau be smeigtukų su gėle.
Būtinai pasakyk, ką jums ten pasiūlys, kadagi mūsų šventės koncepcija panaši, tai gal įkvėpimo pasisemsiu. ((:
Daugiau dėmesio skiriu pačiai šventės eigai, maistui, vaišėms, o ne kvietimams kažkaip (((: Dėl maketavimo tai tau irgi nesiūlyčiau to daryti na rimtai, geriau laiką kažkur kitur išnaudoti, nei sėdėti prie pc ir varvinti akis...
aš siūliau MB ir tokius, bet jis sakė, kad jie keisti jam kažkokie.. buvau surinkus gal 10 skirtingų tortų dizainių (vieno aukšto, dviejų, penkių su cukraus mase, nude, su kremais) ir daviau jam išsirinkt kelis gražiausius.. tai ką išrinko, tą ir nusiunčiau galutinai, nes jau buvau visame kame pasimetus
aš galvojau irgi apie kažkokias dekoracijas torto viršuj - figūrėles smagias ar užrašą, bet nežinau dar, kažkaip neapsisprendžiu galutinai, ar reikia mums to, ar ne..
pasidalinsiu, kai gausiu atsakymą su jų pasiūlymais
aš tai viskam smulkmeniškai skiriu dėmesį todėl ir su kvietimais buvo sunku.. irgi kelis modelius išsirinkom dizainui, tai žiūrėsim, kaip ir ką darysim toliau.. nes kažkaip tie paprasti mums lyg per pliki, per plyni, nu tokie "ne mes"
matai, mes abu dirbam pilną darbo dieną prie pc, tai ir taip jau nuovargis ima, todėl ir maketuot nelabai besinori patiems tai manau, kad maloniai mielai priimsiu Tavo pasiūlymą