Sveikos, nuotakos, jungiuosi prie jūsų ir aš Paskaičiau, kad daug klausimėlių dėl sumuštinukų vasarą po ceremonijos. Mums rekomendavo pasisamdyti iš artimiausios kavinukės padavėją ir ten sumuštinukus bei šampaną - viskas bus šviežia (ir laikyta šaldytuve), be to, aptarnaus padavėjas ir nereikės tuo rūpintis kažkuriam iš svečių. Mums asmeniškai ši idėja patinka, nes mūsų liūdininkai ne iš tų, kurie su krepšiais ir padėklais bėgiotų ir visus drąsintų
QUOTE(Live your Life @ 2015 01 23, 17:01)
Sveikos, nuotakos, jungiuosi prie jūsų ir aš Paskaičiau, kad daug klausimėlių dėl sumuštinukų vasarą po ceremonijos. Mums rekomendavo pasisamdyti iš artimiausios kavinukės padavėją ir ten sumuštinukus bei šampaną - viskas bus šviežia (ir laikyta šaldytuve), be to, aptarnaus padavėjas ir nereikės tuo rūpintis kažkuriam iš svečių. Mums asmeniškai ši idėja patinka, nes mūsų liūdininkai ne iš tų, kurie su krepšiais ir padėklais bėgiotų ir visus drąsintų
Jūs gerai apsvarstykite, ar apsimoka. Jei samdysite vedėją, kuris dažnai turi pagalbininkų, tai jie taip pat galės užimti barmeno vaidmenį. Bent jau mums tai jie ir staliuką parūpins, ir šampaną papilstys, tad už papildomą barmeną mokėti nereikės.
Jei vedėjo neimate, arba jis tik nuo vakarinės dalies prisijungs, tada idėja labai puiki {{:
Mums planuotojos irgi pasiule pasiimti padaveja, uz tikrai pakankamai nedidele kaina jie suteikia ir stalus, taures, vandeni ir padaveja porai valandu, tad nereikia niekuo rupintis patiems, na tik uzkandziais aisku
Sveikos busimos nuotakos! Jungiuosi ir as prie jusu. Musu svente Rugpjucio 14d.
Na, kas naujo, kas gero jūsų fronte?
QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 09:07)
Na, kas naujo, kas gero jūsų fronte?
viskas labai puiku dėliojamės, planuojamės, likusio laiko taip mažėja
mes gavom galimus meniu pasiūlymus, kainoraščius. savaitgalį laukia sudėtingas ir svarbus darbas - turėsim galutinai suderinti meniu galimus ir surašyti savo norus
taip pat laukiam iš restorano žinių, kokius skonius ir tipus gali pasiūlyti mūsų išsirinktiems torto modeliams
ir dar intensyviai derinam kvietimų reikalus žodžiu veiklos apstu, tik sukis
kaip jums einasi?
QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 12:07)
Na, kas naujo, kas gero jūsų fronte?
Mes vis dar laukiam sutarties dėl maisto ir inventoriaus labai įdomus žmogelis papuolė.. davė garbės žodį, nes tai jo manymu yra svarbiau nei sutartis kitą savaitę skambinsimės su juo pasikalbėti, nes nors ir kompanija turi daug gerų atsiliepimų ir turi ilgametę patirtšį, man tai nepaaiškina nenoro rašytis sutartį
O šiaip derinamės smulkmenas įvairias.. Sprendžaim klausimą dėl automobilio (mano "užgaida" ), ar reikia, jei reikia tai kokio ir panašiai. Derinam po biškį kvietimus, nors dar ir labai anksti, bet nenorim po to paskubopm daryt
Nusiunčiau dar planuotojom gėlių nuotraukas kokių visai norėčiau, bet nelabai žinau jų pavadinimo ir kada jos žydi, nes šiaip apie gėles absoliučiai nieko nenusimanau
QUOTE(Almost. @ 2015 01 30, 12:03)
viskas labai puiku dėliojamės, planuojamės, likusio laiko taip mažėja
mes gavom galimus meniu pasiūlymus, kainoraščius. savaitgalį laukia sudėtingas ir svarbus darbas - turėsim galutinai suderinti meniu galimus ir surašyti savo norus
taip pat laukiam iš restorano žinių, kokius skonius ir tipus gali pasiūlyti mūsų išsirinktiems torto modeliams
ir dar intensyviai derinam kvietimų reikalus žodžiu veiklos apstu, tik sukis
kaip jums einasi?
mes gavom galimus meniu pasiūlymus, kainoraščius. savaitgalį laukia sudėtingas ir svarbus darbas - turėsim galutinai suderinti meniu galimus ir surašyti savo norus
taip pat laukiam iš restorano žinių, kokius skonius ir tipus gali pasiūlyti mūsų išsirinktiems torto modeliams
ir dar intensyviai derinam kvietimų reikalus žodžiu veiklos apstu, tik sukis
kaip jums einasi?
O kokio modelio tortus išsirinkot? {{{{: Beje, ką darysit dėl gėrimų? Svečiai užsisakinės ko absoliučiai nori, ar sudarinėsit kažkokį gėrimų meniu? Ar dėsit ant stalo grafinus, ar užsakoma bus pas padavėjas? Ir šiaip, kiek planuojate restorane išleisti pinigų su gėrimais? <:
Mums truputį sulėtėjo darbai. Kvietimai užsakyti, tai dabar laukiam tiesiog jų iki kovo. Įpusėjom sužadėtinių kursus, sakyčiau, greitai laikas ten praeina ir išties aptariam su MB dalykus, apie kuriuos nebūtume šiaip pagalvoję. Na, ir pas Jakumą antrą vizitą padarėm, užsakėm man žiedą. Pasiėmiau 4 milimetrų, bet turbūt prašysiu, kad mažintų ir darytų 3, nes su suždaėtuvių nešiosiu, tai ir taip plotis didesnis bus... Ir deimantukus aplink dėsiuos, tik dar jų kiekio nežinau. <<:
O dabar tai tiesiog žiūrinėjuos svečių knygas, dekorą, greitu metu turbūt reikės dairytis alkoholio akcijų ir panašiai. {:
QUOTE(Pukšt @ 2015 01 30, 12:20)
Mes vis dar laukiam sutarties dėl maisto ir inventoriaus labai įdomus žmogelis papuolė.. davė garbės žodį, nes tai jo manymu yra svarbiau nei sutartis kitą savaitę skambinsimės su juo pasikalbėti, nes nors ir kompanija turi daug gerų atsiliepimų ir turi ilgametę patirtšį, man tai nepaaiškina nenoro rašytis sutartį
O šiaip derinamės smulkmenas įvairias.. Sprendžaim klausimą dėl automobilio (mano "užgaida" ), ar reikia, jei reikia tai kokio ir panašiai. Derinam po biškį kvietimus, nors dar ir labai anksti, bet nenorim po to paskubopm daryt
Nusiunčiau dar planuotojom gėlių nuotraukas kokių visai norėčiau, bet nelabai žinau jų pavadinimo ir kada jos žydi, nes šiaip apie gėles absoliučiai nieko nenusimanau
O šiaip derinamės smulkmenas įvairias.. Sprendžaim klausimą dėl automobilio (mano "užgaida" ), ar reikia, jei reikia tai kokio ir panašiai. Derinam po biškį kvietimus, nors dar ir labai anksti, bet nenorim po to paskubopm daryt
Nusiunčiau dar planuotojom gėlių nuotraukas kokių visai norėčiau, bet nelabai žinau jų pavadinimo ir kada jos žydi, nes šiaip apie gėles absoliučiai nieko nenusimanau
Pas mus taip pat su restoranu buvo. Mes norim sutarties, kaip garantijos, o jie nesupranta - ką rašyti į tą sutartį, jei nei meniu, nei valanda tiksli nesuderinta. Ir irgi sakė, taigi nepavesim, taigi mums tai neapsimoka, etc. Galų gale susėdom ir normaliai išsiaiškinom, kodėl mums ta sutartis reikalinga ir kokios konkrečiai norim. {: Sutartį atsiuntė kitą dieną, bet vis dar nepasirašom mes jos Kažkaip ramiau pasidarė vien todė, jog "nebesispardė" ir atsiuntė. ((:
O apie automobilius ką mąstot? Kokių labiausiai norit? {{: Mes tikimės iki vestuvių nusipirkti kitą automobilį, tai tada nuomotis nereiks. Jei nenusipirksim - irgi kažko ieškosim.
QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 12:07)
O kokio modelio tortus išsirinkot? {{{{:
Beje, ką darysit dėl gėrimų?
Mums truputį sulėtėjo darbai. Kvietimai užsakyti, tai dabar laukiam tiesiog jų iki kovo. Įpusėjom sužadėtinių kursus, sakyčiau, greitai laikas ten praeina ir išties aptariam su MB dalykus, apie kuriuos nebūtume šiaip pagalvoję.
O dabar tai tiesiog žiūrinėjuos svečių knygas, dekorą, greitu metu turbūt reikės dairytis alkoholio akcijų ir panašiai. {:
O apie automobilius ką mąstot? Kokių labiausiai norit?
Beje, ką darysit dėl gėrimų?
Mums truputį sulėtėjo darbai. Kvietimai užsakyti, tai dabar laukiam tiesiog jų iki kovo. Įpusėjom sužadėtinių kursus, sakyčiau, greitai laikas ten praeina ir išties aptariam su MB dalykus, apie kuriuos nebūtume šiaip pagalvoję.
O dabar tai tiesiog žiūrinėjuos svečių knygas, dekorą, greitu metu turbūt reikės dairytis alkoholio akcijų ir panašiai. {:
O apie automobilius ką mąstot? Kokių labiausiai norit?
mes žiūrėjom tiesiog paprastus, kelis modelius nusiuntėm planuotojoms, kad išsiaiškintų, ką restoranas gali pasiūlyt. siuntėm panašaus tipo, tik atitinkančio mūsų spalvinę tematiką - kuklu, gražu, minimalistiška. tai, ko norim ir ką įsivaizduojam
dėl gėrimų dar nesu tikra.. gavom visą jų gėrimų meniu, tai dar galvosim, ką daryt.. kažkodėl įsivaizduoju, kad turbūt nebūtų itin protinga palikti viso didžiulio gėrimų meniu svečiams rinktis, tai turbūt padarysim tiesiog atskirą Mini Meniu alkoholiui iš to, ką jie siūlo. Arba leisim svečiams rinktis jų norimus gėrimus, arba užsakinėsim buteliais gėrimus tiesiog
kokio tipo kvietimus užsisakėt, jei ne paslaptis? mes "kursus" irgi pradėjom.. gavom pratybas, jas pildom ir viskas. kažkaip net ir nusivyliau tokiais kursais, dvejopi jausmai ir mintys apėmę, bet yra kaip yra
buvo čia lyg aną savaitgalį Maximose 30% nuolaida visam vynui užsitavarinom putokšlio po ceremonijos furšetui
mes tai apie automobilio nuomą galvojam.. maniškis ir mūsų liudininkai aukštaūgiai, aš plati tai reikia mašinos didesnės, kad tilptume visi keturi.. tai žiūrėsim kažką nuomai iš didesnių, prabangos klasės automobilių pasiūlos, bet mes neplanuojam nei puošt mašinos, nuomotis tik parai be jokių vairuotojų, žodžiu kad būtų komfortabilu, gražu, patogu ir kad būtų smagu pavairuot prabangos klasės mašiną
QUOTE(Almost. @ 2015 01 30, 14:25)
mes žiūrėjom tiesiog paprastus, kelis modelius nusiuntėm planuotojoms, kad išsiaiškintų, ką restoranas gali pasiūlyt. siuntėm panašaus tipo
kokio tipo kvietimus užsisakėt, jei ne paslaptis? mes "kursus" irgi pradėjom.. gavom pratybas, jas pildom ir viskas. kažkaip net ir nusivyliau tokiais kursais, dvejopi jausmai ir mintys apėmę, bet yra kaip yra
mes tai apie automobilio nuomą galvojam.. maniškis ir mūsų liudininkai aukštaūgiai, aš plati tai reikia mašinos didesnės, kad tilptume visi keturi.. tai žiūrėsim kažką nuomai iš didesnių, prabangos klasės automobilių pasiūlos, bet mes neplanuojam nei puošt mašinos, nuomotis tik parai be jokių vairuotojų, žodžiu kad būtų komfortabilu, gražu, patogu ir kad būtų smagu pavairuot prabangos klasės mašiną
kokio tipo kvietimus užsisakėt, jei ne paslaptis? mes "kursus" irgi pradėjom.. gavom pratybas, jas pildom ir viskas. kažkaip net ir nusivyliau tokiais kursais, dvejopi jausmai ir mintys apėmę, bet yra kaip yra
mes tai apie automobilio nuomą galvojam.. maniškis ir mūsų liudininkai aukštaūgiai, aš plati tai reikia mašinos didesnės, kad tilptume visi keturi.. tai žiūrėsim kažką nuomai iš didesnių, prabangos klasės automobilių pasiūlos, bet mes neplanuojam nei puošt mašinos, nuomotis tik parai be jokių vairuotojų, žodžiu kad būtų komfortabilu, gražu, patogu ir kad būtų smagu pavairuot prabangos klasės mašiną
Tortas fainas, aš ir pati kažko noriu panašaus, tik dar nežinau, ar cukrinė masė, ar kreminė pritiks labiau. (((: o kiek kilogramų planuojat imti? Nes man labai gražūs yra dviejų aukštų tokie va tortukai, bet kažkaip restorano vadovė užsiminė, kad pas mus per mažai žmonių dviejų aukštų tortui (35-40), t.y. jam reikia daugiau kilogramų, kad pirmas aukštas išlaikytų antrąjį, tai jei norėsim, galės tiesiog ant padėklo tuos aukštus padaryt... Va ir susimąsčiau, kaip čia taip, nes man ant padėklų neatrodo gražiai. Beje, kokių skonių labiau norėsite, gaivių ar saldžių? Maskarponės tipo ar sunkesnių?
Dėl automobilio tai mūsų nuomonės sutampa. Taip pat nežadam puošti, MB vairuos, nes jam tai labai patinka ir yra negeriantis. {{: Tik va laikau kumščius, kad pasikeistume auto iki vestuvių, bo dabar džipą turim, tai jis toks nelabai elegantiškas Na, tikiuosi, kad kažkaip nuomos pavyks išvengti, nes man pats procesas labai nefainas atrodo tokių dalykų paieškų ir t.t.
O kvietimai tai tokie. Tik kitų atspalvių. {:
QUOTE(lahti @ 2015 01 30, 14:35)
Tortas fainas, aš ir pati kažko noriu panašaus, tik dar nežinau, ar cukrinė masė, ar kreminė pritiks labiau. (((: o kiek kilogramų planuojat imti? Nes man labai gražūs yra dviejų aukštų tokie va tortukai, bet kažkaip restorano vadovė užsiminė, kad pas mus per mažai žmonių dviejų aukštų tortui (35-40), t.y. jam reikia daugiau kilogramų, kad pirmas aukštas išlaikytų antrąjį, tai jei norėsim, galės tiesiog ant padėklo tuos aukštus padaryt... Va ir susimąsčiau, kaip čia taip, nes man ant padėklų neatrodo gražiai. Beje, kokių skonių labiau norėsite, gaivių ar saldžių? Maskarponės tipo ar sunkesnių?
Dėl automobilio tai mūsų nuomonės sutampa. Taip pat nežadam puošti, MB vairuos, nes jam tai labai patinka ir yra negeriantis. {{: Tik va laikau kumščius, kad pasikeistume auto iki vestuvių, bo dabar džipą turim, tai jis toks nelabai elegantiškas Na, tikiuosi, kad kažkaip nuomos pavyks išvengti, nes man pats procesas labai nefainas atrodo tokių dalykų paieškų ir t.t.
O kvietimai tai tokie. Tik kitų atspalvių. {:
Dėl automobilio tai mūsų nuomonės sutampa. Taip pat nežadam puošti, MB vairuos, nes jam tai labai patinka ir yra negeriantis. {{: Tik va laikau kumščius, kad pasikeistume auto iki vestuvių, bo dabar džipą turim, tai jis toks nelabai elegantiškas Na, tikiuosi, kad kažkaip nuomos pavyks išvengti, nes man pats procesas labai nefainas atrodo tokių dalykų paieškų ir t.t.
O kvietimai tai tokie. Tik kitų atspalvių. {:
aš laiške minėjau planuotojoms, kad nenoriu jokių storų cukraus masių ir jei būtinai jos reikia, tai kad tegul kuo plonesnę daro. o jeigu galima išsiversti be jos ir pakeisti kremu (bet būtinai lygiai tepant, o ne kad sluoksniai matytųsi), tai būtų idealiausia ai ir puošimui jei gėles kokias naudosim, tai tik tikras - jokių man ten cukrinių cackų pacackų nereikia
mes tortą imsim kažkur 3kg, nes pas mus apskritai vakare bus turbūt tik kokie 25 žmonės tai kol kas nieko neminėjo dar dėl galimybės / negalimybės tokį tortą pagamint, žiūrėsiu, ką sakys.. turim ir vieno aukšto variantus kelis iš bėdos, bet idealiai norėtume kažko tokio o šiaip tai manau, kad pvz. jeigu pirmą aukštą pagrindui imant "kietesnį", ne minkštą, o jau viršų nediduką ir minkštą, tai gal taip įmanoma apeit situaciją?
žinok skoniai pas mus namuose šiuo klausimu nediskutuojami mes nelabai valgom tokius saldėsius, tai net nenutuokiam, ko galėtume norėt.. kažko turbūt gaivaus, lengvo, nežinau net.. pasikliauju restorano pasiūla
mes kadangi grįžtame be mašinos (o ir šiaip turbūt su savo nevažiuotumę, nebent vyrai spėtų patvarkyt iki vestuvių ), pasiskolint nelabai išeis iš kažko, tai teks nuomotis. bet ir taip reikės nuomotis visam grįžimo laikui kažkokį paprastą automobilį, tai gal bandysim suderint kokią specialią kainą ar pan
žavūs kvietimai! nemirštanti elegantiška klasika kodėl nusprendėt užsakinėti, o ne patys gaminti?
aš tai mėtausi tarp maketavimo pačiai ir tarp užsakymo.. bet vis tik manau užsakinėsim, nes patys maketuot nei vienas neturim nei laiko, nei noro, nei kantrybės
QUOTE(Almost. @ 2015 01 30, 16:40)
aš laiške minėjau planuotojoms, kad nenoriu jokių storų cukraus masių ir jei būtinai jos reikia, tai kad tegul kuo plonesnę daro. o jeigu galima išsiversti be jos ir pakeisti kremu (bet būtinai lygiai tepant, o ne kad sluoksniai matytųsi), tai būtų idealiausia ai ir puošimui jei gėles kokias naudosim, tai tik tikras - jokių man ten cukrinių cackų pacackų nereikia
žinok skoniai pas mus namuose šiuo klausimu nediskutuojami mes nelabai valgom tokius saldėsius, tai net nenutuokiam, ko galėtume norėt.. kažko turbūt gaivaus, lengvo, nežinau net.. pasikliauju restorano pasiūla
žavūs kvietimai! nemirštanti elegantiška klasika kodėl nusprendėt užsakinėti, o ne patys gaminti?
aš tai mėtausi tarp maketavimo pačiai ir tarp užsakymo.. bet vis tik manau užsakinėsim, nes patys maketuot nei vienas neturim nei laiko, nei noro, nei kantrybės
žinok skoniai pas mus namuose šiuo klausimu nediskutuojami mes nelabai valgom tokius saldėsius, tai net nenutuokiam, ko galėtume norėt.. kažko turbūt gaivaus, lengvo, nežinau net.. pasikliauju restorano pasiūla
žavūs kvietimai! nemirštanti elegantiška klasika kodėl nusprendėt užsakinėti, o ne patys gaminti?
aš tai mėtausi tarp maketavimo pačiai ir tarp užsakymo.. bet vis tik manau užsakinėsim, nes patys maketuot nei vienas neturim nei laiko, nei noro, nei kantrybės
Su kremo sluoksniu man toks labai gražus. Tik aišku spalviškai kažką kito galima, bet ir tie kreminiai dryžiai gražiai žiūrisi bent jau man. (((: Na ir kaip minėjai, gyvos gėlės visgi tikrai gražiau atrodo, nei tos cukrinukės. Tai arba jokios gėlės neimsim ir kažką smeigsim ant viršaus mielo, arba jau be smeigtukų su gėle.
Dėl skonių tai mes irgi ne smaližiai, pas mus šokoladai, saldainiai ir kiti dalykėliai stovi mėnesiais Bet kažkaip jei jau viską planuojam, tai ir planuojam iš peties . Kai paklausė restorane, kokią šventę mes norime turėti, atsakiau, kad elegantišką. Tai jie iškart pradėjo siūlyti gaivius tortus, sūrio, uogų ir t.t. Man asmeniškai tokie labai skanūs, maskarponei neatsispiriu, bet norisi lyg ir kažko išskirtinesnio, nes sūrio tortus valgom per kiekvieną gimtadienį. Aišku, nepalyginsi maximinių nuo kepyklos, bet still. Tai vat, o kai užsiminiau apie tuos visus snikerso, rafaelo skonius (šiaip nesu ragavusi tokių, bet kiekvienoje temoje šitie skoniai figūruoja, tai įsiminė), sakė, kažkaip visai ne elegantiškai atrodo. Būtinai pasakyk, ką jums ten pasiūlys, kadagi mūsų šventės koncepcija panaši, tai gal įkvėpimo pasisemsiu. ((:
Dėl kvietimų tai realiai nesame mes labai kruopštūs + MB dirba daug ir tikrai nesutiktų savo laisvą laiką praleisti prie tokio dalyko, ką gali padaryti kitas žmogus. O aš viena irgi tingiu tiek laiko skirti kvietimams, kai jie man pačiai neatrodo labai svarbūs. Na, aš kai ir pati juos gaunu, tai po mėnesio išmetu, nesu kaupianti tų tokių smulkmenėlių, tai ir neatrodo man, kad kiti labai kaups. Dabar tiesiog išrinkom gražius, mūsų akiai klasikinius, ir tiek. Daugiau dėmesio skiriu pačiai šventės eigai, maistui, vaišėms, o ne kvietimams kažkaip (((: Dėl maketavimo tai tau irgi nesiūlyčiau to daryti na rimtai, geriau laiką kažkur kitur išnaudoti, nei sėdėti prie pc ir varvinti akis...