Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(Zydriuke @ 2015 01 18, 01:38)
Nes tiesiog pagalvojau, kad siek tiek sumaistis gautusi, jeigu skirtingi patiekalai ax.gif

Na, anokia cia sumaistis, juk ne pilna meniu duosim zmonem.. rolleyes.gif kaip ir lahti sake, bus galima rinktis is mesos, paukstienos ir zuvies patiekalu, konkrecius patiekalus parinkom mes patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 16, 09:29)
Na, o mes jau ir dar daugiau pasistūmėjome. Buvau jau užmokėti avanso dėl vestuvinės suknelės, susitarėm, kad pirmas primatavimas bus likus pusei mėnesio iki vestuvių, nes tada jau figūra praktiškai nebesikeičia.

Taip pat užsisakiau suknelę iki kelių vakarinei šventės daliai restorane. Buvau ją užmačius jau prieš 5 mėnesius, labai patiko, bet po poros savaičių ji dingo iš prekybos, arba tiesiog nemokėjau ieškoti. Na, o dabar kai užkliuvo ji man už akies, kitą dieną ir pasigriebiau dar per naktį pasigalvojus. Abejojau dėl dydžio, tai jei ką, reiks keisti, bet jau spirgu visa, laukiu, kada ateis ((8 Beliko tik batelius su kulniukais ir be kulniukų rasti, praktiškai visas rūbų įvaizdis sutvarkytas ir bus. {{:

bet Tu suknutę pirksi ar nuomosies? smile.gif kažkaip maniau, kad pirksi, bet dabar pasimečiau biggrin.gif imsi tą su satino / atlaso sijonu, kuria ir susižavėjai? bigsmile.gif

pasirodyk, kokią užsisakei trumpą bigsmile.gif aš vis galvoju, ką man daryti dėl kokios lengvesnės.. man nereikia vakarui labai ten kažkokios, ta prasme žadu būti su ilga iki galo, bet paskui pratęsimui gal norėtųsi irgi kažkokios lengvos, bet baltos, smagios tokios biggrin.gif

ar jau žinai, kokių batų nori? smile.gif

QUOTE(Grafee` @ 2015 01 16, 13:09)
Kur ieškote batų su SB jam?  g.gif

maniškis žvalgosi visur - Aldo, Zaroj ir pan. smile.gif daugmaž žino, ko nori, bet dabar dar didesnė bėda jam bus surast batus, nei kad man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 19, 10:57)
bet Tu suknutę pirksi ar nuomosies?  smile.gif kažkaip maniau, kad pirksi, bet dabar pasimečiau  biggrin.gif imsi tą su satino / atlaso sijonu, kuria ir susižavėjai?  bigsmile.gif

pasirodyk, kokią užsisakei trumpą  bigsmile.gif aš vis galvoju, ką man daryti dėl kokios lengvesnės.. man nereikia vakarui labai ten kažkokios, ta prasme žadu būti su ilga iki galo, bet paskui pratęsimui gal norėtųsi irgi kažkokios lengvos, bet baltos, smagios tokios  biggrin.gif

ar jau žinai, kokių batų nori?  smile.gif

Suknelę pirkau (aha, tą satininę), bet ji šiek tiek didoka man, reiks siaurinti, tvarkyti + kai batelius nusipirksiu, ilgį žiūrėsim. Ir šleifas didelis, mąstysiu, gal prašysiu patrumpinti jį šiek tiek. Na ir jos ten nuometus siuva iškart, tai jį derinsim taip pat likus dviems savaitėms, po to suknelę išvalys garais ir jau atsiimsiu. Gal ir gerai, nekaba ji dabar spintoj, nemaga pasimatuoti vis, tai ir neatsibos iki to laiko. Gal. biggrin.gif

Dėl batelių, tai man tie visokie nėrinukai tradiciniuose vestuvių bateliuose labai gražu, bet norisi kažko, ką vėliau galėčiau nešioti. Po suknele jų ir taip praktiškai nesimatys, tai ir nenoriu skirti jiems padidinto dėmesio. Kol kas mąstau apie kažką panašaus į šiuos. T.y. kad būtų kreminiai, uždari, patogūs, mažesnio kulno, nei link'e gal. Na, kad tikrai atbūčiau aš su jais ilgą laiką, bet dėl visa ko ir plokščiapadžių ieškosiu, nes man jau kai kojas skauda, nuotaika dingsta mygom biggrin.gif

O suknelė tai tokia. {{:
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 19, 09:52)
Suknelę pirkau (aha, tą satininę), bet ji šiek tiek didoka man, reiks siaurinti, tvarkyti + kai batelius nusipirksiu, ilgį žiūrėsim.

Dėl batelių, tai man tie visokie nėrinukai tradiciniuose vestuvių bateliuose labai gražu, bet norisi kažko, ką vėliau galėčiau nešioti. Po suknele jų ir taip praktiškai nesimatys, tai ir nenoriu skirti jiems padidinto dėmesio. Kol kas mąstau apie kažką panašaus į šiuos.

O suknelė tai tokia. {{:

aišku smile.gif svarbiausia, kad pagaliau pliusiuką užsidėjai ties šiuo reikalu! bigsmile.gif gražios to satininės suknutės drinks_cheers.gif wub.gif
o kokio nuometo prie jos nori? smile.gif

aš turėjau vienus batelius seniai jau nusipirkus, su nėriniais ir kaip tik ėjau su jais į matavimus. tai jau maniau jei nieko kito nerasiu - iš nevilties ausiuos tuos, nes nors ir aukšti, bet labai patogūs biggrin.gif nu ir ką - nuėjau pas siuvėja ir sugriuvo mano planas B. suknutė balta, o batai - ivory, tai kaip purvini atrodo doh.gif biggrin.gif teks naujų ieškotis..

oj, kokia smagi! bigsmile.gif wub.gif mano skonio tokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 19, 11:59)
aišku  smile.gif svarbiausia, kad pagaliau pliusiuką užsidėjai ties šiuo reikalu!  bigsmile.gif gražios to satininės suknutės  drinks_cheers.gif  wub.gif
o kokio nuometo prie jos nori?  smile.gif

aš turėjau vienus batelius seniai jau nusipirkus, su nėriniais ir kaip tik ėjau su jais į matavimus. tai jau maniau jei nieko kito nerasiu - iš nevilties ausiuos tuos, nes nors ir aukšti, bet labai patogūs  biggrin.gif nu ir ką - nuėjau pas siuvėja ir sugriuvo mano planas B. suknutė balta, o batai - ivory, tai kaip purvini atrodo  doh.gif  biggrin.gif teks naujų ieškotis..

oj, kokia smagi!  bigsmile.gif  wub.gif mano skonio tokia  drinks_cheers.gif

Nuometą galvoju ilgą dėtis, na, kad būtų sulig šleifo pabaiga. Man kažkaip trumpi nuometai visai nesižiūri, jau tada geriau gėlės į plaukus arba retro stiliaus tinklelis, bet žinoma, gal pasimatavus ir kitaip atrodys. <; Ką pati šiuo klausimu mąstai? Dėsies jį, ar kažką kito galvosi?

O dėl suknelės, imsi sniego baltumo ar pieno? Jei pas tave medžiaginiai bateliai tai jo, tada reikia atspalvį atitaikyti jaučiu labai. Bet jei tarkim bateliai odiniai/lakiniai, ar ir jie atrodo murzinai? Ns aš kažkaip nenoriu tų visai šviesučių batelių - kūno spalvos man limpa, o ir pasirinkimas Lietuvoj turėtų būti nemažas tokių... Sukonfjūzinai mane dabar biggrin.gif

Dėl suknelės ačiū wub.gif Tikiuosi, realybėj dar gražesnė bus, o ne atvirkščiai biggrin.gif Beje, parašė jau, kad žiedas mano pagamintas, savaitės laikotarpyje jau turėčiau gauti. Žiaaauriai maga pasimatuoti {{:
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 19, 13:05)
Ką pati šiuo klausimu mąstai? Dėsies jį, ar kažką kito galvosi?

O dėl suknelės, imsi sniego baltumo ar pieno? Jei pas tave medžiaginiai bateliai tai jo, tada reikia atspalvį atitaikyti jaučiu labai. Bet jei tarkim bateliai odiniai/lakiniai, ar ir jie atrodo murzinai? Ns aš kažkaip nenoriu tų visai šviesučių batelių - kūno spalvos man limpa, o ir pasirinkimas Lietuvoj turėtų būti nemažas tokių... Sukonfjūzinai mane dabar biggrin.gif

Beje, parašė jau, kad žiedas mano pagamintas, savaitės laikotarpyje jau turėčiau gauti. Žiaaauriai maga pasimatuoti {{:

aha, užsisakiau, kad siuvėja pasiūtu su suknele ir ilgą nuometą smile.gif matavausi ilgą, tokio ir noriu.. paprasto, šiek tiek su swarovski akutėm puošto, labai minimaliai smile.gif

pas mane balta balta (tiesiog white - ne porcelain, ne ivory, o white biggrin.gif ). manau, kad tokiu atveju neatrodo kaip murzini. čia problema būtų tik su medžiaginiais / nėrinių turbūt smile.gif šiaip Nude batelius vienus aš iš Kurt Geiger buvau nusižiūrėjus - tobuli jie man. bet kadangi siuvėja sakė, jog dėl suknelės baltumo, jos manymu, man labiausiai tiktų balti, sidabriniai arba spalvoti bateliai, MB tai girdėjo, tai žodžiu jis man ir travina smegenis, kad nežiūrėčiau nude spalvos doh.gif lotuliukas.gif

o joooo, aš jau irgi laukiu nesulaukiu savo žiedą pasimatuot, eina sau mega_shok.gif dar grįžus reikės nuspręst dėl akmenuko - kokio noriu ir kaip, tai žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 19, 15:18)
kadangi siuvėja sakė, jog dėl suknelės baltumo, jos manymu, man labiausiai tiktų balti, sidabriniai arba spalvoti bateliai, MB tai girdėjo, tai žodžiu jis man ir travina smegenis, kad nežiūrėčiau nude spalvos  doh.gif  lotuliukas.gif

O nenori tada lakinių pasiieškoti? Arba pagal šventės spalvas kažko? Nes balti balti laabai jau nepraktiška ir jei truputį susipurvins - iškart nefaina bus vaikščiot. <<<:

Mes va dabar ties spalvom užstrigom dekoro. Galvojau - noriu pastelinių. Bet ta salė tokia be charakterio, kad ryškesnių spalvų tiesiog prašosi. Tada ėmiau mąstyti apie tamsią fuschsią + švelniai rožinė + kreminė/geltona ar kažkas panašaus, bet kad tokia spalva gražiai gautųsi ir nebūtų neskoninga (nelįstų vien tą fuschia, o atsiskleistų ir kiti tonai), mano galva sunku padaryti. Sakė dekoratorė, kad lyg ir puošė violetine spalva restoraną, bet dar nuotraukų neturi, bus įdomu pasižiūrėti...

Dabar ėmiau kažkaip galvoti apie persiką + žalius tonus, na, kad gyvesnė tematika būtų. Va ties tuo ir užstrigau. MB viskas tinka, man ir taip, ir anaip tiesiog sunku įsivaizduoti. ;o
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 19, 19:44)
O nenori tada lakinių pasiieškoti? Arba pagal šventės spalvas kažko? Nes balti balti laabai jau nepraktiška ir jei truputį susipurvins - iškart nefaina bus vaikščiot. <<<:

Mes va dabar ties spalvom užstrigom dekoro. MB viskas tinka, man ir taip, ir anaip tiesiog sunku įsivaizduoti. ;o

žiūrinėjau ir lakinius, bet kažkaip ne taip gal.. neradau aš kažko TO va, to, ko norėčiau mirk griūk, apie ką svajočiau.. gal todėl, kad jau turėjau tokį vaizdą susikūrusi biggrin.gif tai nei lakiniai, nei kitokie netinka.. pačiupau vakar vienus, pasirodysiu, kai gausiu - laikau kumštukus, kad tiktų bigsmile.gif biggrin.gif

o Tu nenori tiesiog Pintereste pašmirinti dekoro su dominančiais spalvų deriniais? gal bus lengviau įsivaizduot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 19, 20:44)

Mes va dabar ties spalvom užstrigom dekoro. Galvojau - noriu pastelinių. Bet ta salė tokia be charakterio, kad ryškesnių spalvų tiesiog prašosi. Tada ėmiau mąstyti apie tamsią fuschsią + švelniai rožinė + kreminė/geltona ar kažkas panašaus, bet kad tokia spalva gražiai gautųsi ir nebūtų neskoninga (nelįstų vien tą fuschia, o atsiskleistų ir kiti tonai), mano galva sunku padaryti. Sakė dekoratorė, kad lyg ir puošė violetine spalva restoraną, bet dar nuotraukų neturi, bus įdomu pasižiūrėti...

Dabar ėmiau kažkaip galvoti apie persiką + žalius tonus, na, kad gyvesnė tematika būtų. Va ties tuo ir užstrigau. MB viskas tinka, man ir taip, ir anaip tiesiog sunku įsivaizduoti. ;o

Sveikos 4u.gif

Samanine zalia labai suteikia gyvumo, ir su fuschia, ir su violetine. Jei nesinori zalios, galima fuschia, violetine ir violetiniai melyna. O kad sale be charakterio, tai tiesiog super, nes jus turite visiska laisve savo norams;)
O kad paciai butu lengviau, pavandyk sugalvotus spalvu derinius per google paveiksliukus pasiieskoti, man taip labai padejo suprasti, ar man taip grazu, ar to noriu;)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 18, 11:53)
Pas mus irgi bus galima pasirinkti iš trijų patiekalų - mėsos, paukštienos, žuvies. Man atrodo, čia ne aukštasis mokslas suskirstyti ir prisiminti, kas ką valgo, o bent jau mano atveju padavėjų bus ne vienas, tai jie turėtų greitai susigaudyti kaip kas. ((: Ir man pačiai gražu, kai gali pasirinkti, ko tądien nori. (:

pas mus bus keletas sveciu kurie nevalgo mesos, tai jiems uzsakysime zuvies karstu patiekalu, pries tai perspesime kur jie sedes aptarnaujanti personala. Galvojame jog vyrams karsta patiekala patiekti is jautienos o moterims is vistienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astencija @ 2015 01 23, 12:12)
pas mus bus keletas sveciu kurie nevalgo mesos, tai jiems uzsakysime zuvies karstu patiekalu, pries tai perspesime kur jie sedes aptarnaujanti personala. Galvojame jog vyrams karsta patiekala patiekti is jautienos o moterims is vistienos  4u.gif

Del jautienos bijociau, nes labai retai lt gerai ja pateikia. Nebent vestuves gerame restorane.
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 20, 12:32)
pačiupau vakar vienus, pasirodysiu, kai gausiu - laikau kumštukus, kad tiktų  bigsmile.gif  biggrin.gif

o Tu nenori tiesiog Pintereste pašmirinti dekoro su dominančiais spalvų deriniais? gal bus lengviau įsivaizduot?  mirksiukas.gif

lauksiu batų nuotraukų {{{:

QUOTE(Zydriuke @ 2015 01 20, 20:00)
Sveikos 4u.gif

O kad paciai butu lengviau, pavandyk sugalvotus spalvu derinius per google paveiksliukus pasiieskoti, man taip labai padejo suprasti, ar man taip grazu, ar to noriu;)

4u.gif

Paklausiau jūsų patarimų ir Pinterest'e peržiūrėjau spalvų derinius, tai visai persigalvojau. {{: Kažkaip tos ryškios spalvos žalios/violetinės/mėlynos gražiai atrodo tada, kai tiiikrai daug investuojama į dekorą, viskas šimtus kartų pergalvota, ieškota ir išieškota. Man tai toks ganėtinai antraeilis dalykas, norisi tiesiog kad viskas sueitų į vieną tematiką ir būtų skoninga, dekorui neskirsiu didelio biudžeto, į pusantro tūkstančio norime įtilpti. Taigi, kadangi pats restorano interjeras rudas ir kėdės rudos, o konferencinėj salėj parketas tamsesnis, pasirinkom šokoladinės-kreminės-persikinės derinį. Klasikinis toks, laukiu dabar dekoratorės nuomonės, ar tiks viskas. <:

Taip pat dar susiradom merginą, kuri kvietimus padarys. Taip nustebau, nes pas ją geriausiu atveju kvietimus kovo gale gausim ohmy.gif Mane kažkaip vis dar sugeba nustebinti tokios eilės planuojant vestuves ir užsakinėjant paslaugas. biggrin.gif

Na ir žiedą manąjį jau atsiuntė, tai siųsim atgal. Pats modeliukas gražus, bet man buvo didokas ir comfort fit'as laaabai didelis, todėl žiedas automatiškai gaunasi gaubtas ir suglaudus pirštus jis įstrižai pasilenkia. Na, ir su sužadėtuvių nelabai derinasi, nors įsivaizdavau kitaip. Kokias porą dienų vėl mirkau žiedų nuotraukose, bet galų gale nusprendėm eiti pas tą patį Liną Jakumą ir užsisakyti žiedą pas jį.

Ir buvom taip pat su restorano vadove susitikę. Realiai jie patys gali tortą pagaminti, tik negalėsim iš anksto pasiragauti, bet kai pagalvojom su MB, kad nesam kokie smaližiai, o ir svečių ne 80, kad imtumėm ten diiidelį grandiozinį tortą, tai bus gerai ir iš Vivos. + jie patys siūlo visokius panas cotas, creme brule, tiramisu mažuose indeliuose pagaminti, o tokio saldaus stalo ir noriu - minimalaus, bet kokybiško. Vieno kąsnio užkandėles prie bažnyčios jie taip pat gamins, meniu jau derinsim likus mėnesiui ar porai. Apsidžiaugėm, nes nesinori blaškytis ir iš vis kitokių vietų imti tam tikrus kepinius/užkandėles, etc. Taip pat labai patiko pats vadovės požiūris, dėl kai kurių iškilusių klausimų protingai patarė. Dar gera naujiena, kad mums liuksą dovanos ir jau užsakė jį, nebereikės rūpintis viešbučiu. Vasarą to neminėjo, todėl dabar dvigubas džiaugsmas buvo {{{: Jau šią savaitę reiks ir viešbučio kambarius rezervuoti svečiams, lauksim, ką patars MB mama, nes jie labiau norėjo butą išsinuomoti ar panašiai.
Atsakyti