QUOTE(Almost. @ 2015 01 20, 12:32)
pačiupau vakar vienus, pasirodysiu, kai gausiu - laikau kumštukus, kad tiktų
o Tu nenori tiesiog Pintereste pašmirinti dekoro su dominančiais spalvų deriniais? gal bus lengviau įsivaizduot?
lauksiu batų nuotraukų {{{:
QUOTE(Zydriuke @ 2015 01 20, 20:00)
Sveikos
O kad paciai butu lengviau, pavandyk sugalvotus spalvu derinius per google paveiksliukus pasiieskoti, man taip labai padejo suprasti, ar man taip grazu, ar to noriu;)
Paklausiau jūsų patarimų ir Pinterest'e peržiūrėjau spalvų derinius, tai visai persigalvojau. {{: Kažkaip tos ryškios spalvos žalios/violetinės/mėlynos gražiai atrodo tada, kai tiiikrai daug investuojama į dekorą, viskas šimtus kartų pergalvota, ieškota ir išieškota. Man tai toks ganėtinai antraeilis dalykas, norisi tiesiog kad viskas sueitų į vieną tematiką ir būtų skoninga, dekorui neskirsiu didelio biudžeto, į pusantro tūkstančio norime įtilpti. Taigi, kadangi pats restorano interjeras rudas ir kėdės rudos, o konferencinėj salėj parketas tamsesnis, pasirinkom šokoladinės-kreminės-persikinės derinį. Klasikinis toks, laukiu dabar dekoratorės nuomonės, ar tiks viskas. <:
Taip pat dar susiradom merginą, kuri kvietimus padarys. Taip nustebau, nes pas ją geriausiu atveju kvietimus kovo gale gausim
Mane kažkaip vis dar sugeba nustebinti tokios eilės planuojant vestuves ir užsakinėjant paslaugas.
Na ir žiedą manąjį jau atsiuntė, tai siųsim atgal. Pats modeliukas gražus, bet man buvo didokas ir comfort fit'as laaabai didelis, todėl žiedas automatiškai gaunasi gaubtas ir suglaudus pirštus jis įstrižai pasilenkia. Na, ir su sužadėtuvių nelabai derinasi, nors įsivaizdavau kitaip. Kokias porą dienų vėl mirkau žiedų nuotraukose, bet galų gale nusprendėm eiti pas tą patį Liną Jakumą ir užsisakyti žiedą pas jį.
Ir buvom taip pat su restorano vadove susitikę. Realiai jie patys gali tortą pagaminti, tik negalėsim iš anksto pasiragauti, bet kai pagalvojom su MB, kad nesam kokie smaližiai, o ir svečių ne 80, kad imtumėm ten diiidelį grandiozinį tortą, tai bus gerai ir iš Vivos. + jie patys siūlo visokius panas cotas, creme brule, tiramisu mažuose indeliuose pagaminti, o tokio saldaus stalo ir noriu - minimalaus, bet kokybiško. Vieno kąsnio užkandėles prie bažnyčios jie taip pat gamins, meniu jau derinsim likus mėnesiui ar porai. Apsidžiaugėm, nes nesinori blaškytis ir iš vis kitokių vietų imti tam tikrus kepinius/užkandėles, etc. Taip pat labai patiko pats vadovės požiūris, dėl kai kurių iškilusių klausimų protingai patarė. Dar gera naujiena, kad mums liuksą dovanos ir jau užsakė jį, nebereikės rūpintis viešbučiu. Vasarą to neminėjo, todėl dabar dvigubas džiaugsmas buvo {{{: Jau šią savaitę reiks ir viešbučio kambarius rezervuoti svečiams, lauksim, ką patars MB mama, nes jie labiau norėjo butą išsinuomoti ar panašiai.