Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(lahti @ 2015 01 15, 12:15)

Man irgi iškilo klausimas. Panelės, kurios darysit vieno vakaro šventę, kaip su fotografais, vedėjais, etc? Ką darysit su jų pavalgymu? Užsakysit jiems karštus?  Jei taip, ar tokius pačius, kaip svečiams, ar šiek tiek paprastesnius? Taip pat ar planuojat jiems iš anksto pasakyti, kad bus galimybė pavalgyti, ar kaip darysit? Man šita visa situacija labai awkward atrodo kažkaip...

Mūsų šventė nors ir su nakvyne, bet vienos dienos. Kadangi vedėjas ir dj bus iki vėlumos, forografą irgi samdėmės iki pirmos nakties, o planuotojos sakė bus tol kol mums jų reikės, tai galvoju užsakyti jiems visiems po karštą, manau paklausiu arčiau šventės kokių norėtų (bus galima rinktis iš trijų kaip ir svečiams). Jiems bus staliukas paruoštas atskiroj patalpoj, manau ten padėsim gaivių gėrimų, galbūt šiek tiek mažų užkandžių nuo bendros šventės, na kad būtų galima užbėgt ir užkast jei norisi smile.gif kadangi visi pas mus bus gana ilgai, tai kažkaip ir nekilo klausimų dėl to, nes nepamaitinti būtų kažkaip nežmogiška unsure.gif beeet mūsų situacija kiek kitokia, kadangi šventė ne restorane vyks. Manau jūsų atveju galite leisti jiems patiems užsisakyti karštus jei nori ir apsimokėti patiems.. priklauso nuo kiek laiko jie su jumis dirbs, na vedėjas, tai aišku, kad ilgai, o fotografai jei tik iki šventės pradžios, tai manau kaip ir nebūtina jų maitinti smile.gif
Atsakyti
Aha, aš irgi siūlyčiau tiesiog pasikalbėti su paslaugų tiekėjais ir paklausti, ar jie norėtų pavakarieniauti kartu su jumis, turiu galvoje ne prie bendro stalo žinoma biggrin.gif Jie tikrai manau puikiai supranta ir yra pratę prie tokių klausimų biggrin.gif

Aš taip darysiu su savo fotografais, nes kontrakte nurodyta, kad jie liks iki vakarinės dalies pradžios, bet būtinai paklausiu, ar norėtų likti vakarienei. O tarkim dj'us ir apšvietėjas liks iki vėlios nakties, tai jiems jau būtinai siūlysim vakarienę. Grynai mūsų atveju, tai šventės vietos sutartyje nurodytame meniu yra atskira skiltis vakarienei paslaugų tiekėjams, nepamenu tiksliai, bet suma atrodo perpus mažesnė nei svečiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 15, 13:31)
aš tai siūlau tiesiog paimt ir parašyt e-laišką žinok ir tiek.. paklaust, kaip būna, kokia situacija būtent Jūsų atveju, kai vakarienė ne sodyboje, o restorane. ar jie valgys iš Jūsų, ar savim pasirūpins patys. aš nemanau, kad nenormalu to klausti  smile.gif nu aš savo planuotojų klausiau  biggrin.gif jos nepasakė, kad aš nenormali  lotuliukas.gif bet tik paklausus sutartį paskaičiau dar kartą  lotuliukas.gif

QUOTE(Voo @ 2015 01 15, 19:43)
Aha, aš irgi siūlyčiau tiesiog pasikalbėti su paslaugų tiekėjais ir paklausti, ar jie norėtų pavakarieniauti kartu su jumis, turiu galvoje ne prie bendro stalo žinoma  biggrin.gif  Jie tikrai manau puikiai supranta ir yra pratę prie tokių klausimų  biggrin.gif

QUOTE(Pukšt @ 2015 01 15, 17:41)
Manau jūsų atveju galite leisti jiems patiems užsisakyti karštus jei nori ir apsimokėti patiems.. priklauso nuo kiek laiko jie su jumis dirbs, na vedėjas, tai aišku, kad ilgai, o fotografai jei tik iki šventės pradžios, tai manau kaip ir nebūtina jų maitinti smile.gif

Ačiū už patarimus, turbūt taip ir darysim, pirmiausia pasiklausim restorano, kur įprastai valgo paslaugų tiekėjai ir kas įprastai jiems užsakoma, o po to jau domėsimės jų dėl maitinimo sąlygų. Bet kaip manote, ar būtų nemandagu, jei jiems būtų užsakomi paprastesni patiekalai, nei svečiams?

Na, o mes jau ir dar daugiau pasistūmėjome. Buvau jau užmokėti avanso dėl vestuvinės suknelės, susitarėm, kad pirmas primatavimas bus likus pusei mėnesio iki vestuvių, nes tada jau figūra praktiškai nebesikeičia.

Taip pat užsisakiau suknelę iki kelių vakarinei šventės daliai restorane. Buvau ją užmačius jau prieš 5 mėnesius, labai patiko, bet po poros savaičių ji dingo iš prekybos, arba tiesiog nemokėjau ieškoti. Na, o dabar kai užkliuvo ji man už akies, kitą dieną ir pasigriebiau dar per naktį pasigalvojus. Abejojau dėl dydžio, tai jei ką, reiks keisti, bet jau spirgu visa, laukiu, kada ateis ((8 Beliko tik batelius su kulniukais ir be kulniukų rasti, praktiškai visas rūbų įvaizdis sutvarkytas ir bus. {{:

Na ir vakar taip pat jau buvom pirmoje sužadėtinių kursų paskaitoje. Patiko visai, mums veda juos pora, kuri 18 metų santuokoje, tad daug šnekam ir apie jų patirtį, ir apie bendrus dalykus. Namų darbų dar uždavė, tai plušim su MB, bandydami pažinti vienas kitą biggrin.gif

Šiai savaitei tiek visko, kitą jau planuojam skambintis restoranui, pasidomėti apie saldų stalą, ar jie patys jį daro, ar ne, taip pat jau pasirašyti sutartį po euro įvedimo ir išsprogdinti akis, kaip visos kainos sukilo biggrin.gif

Atsakyti
Pas mus fotografė bus iki vakarienės pradžios, bet galvoju, kad jai vis tiek paimsime karštą patiekalą.. kadangi nuo ryto bus su mumis, o paskui dar jai valanda kelio atgal 4u.gif (nors beabjo ji ir gamtoj būdama vaišinsis su mumis) vedėjui ir dj - taip pat galvoju karštą užsakyti ir prie jų staliuko užkandžių padėti 4u.gif Aš kažkaip galvoju juk natūralu, kad jie irgi išalks..na ir kas kad mes jiems mokam už darbą, jei jau keliam vestuves išgalėsim ir už kelis papildomus karštus sumokėt 4u.gif Pas mus sutartyje su sodyba nieko nėra apie vat tokius papildomus pavalgymus, bet manau kad sutarsim ir kad ims matyt tik karšto patiekalo kainą g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kur ieškote batų su SB jam? g.gif

Dėl karštų patiekalų mūsų paslaugų tiekėjams.. Tai pas mus sodyboje pasakė, kad duoda maistą ir muzikantams, fotografams.. Bent jau pas mus sodyboje maistas jiems kainuos pusė kainos to, ką mes mokėsime už vieną asmenį smile.gif
QUOTE(lahti @ 2015 01 15, 11:15)
Tos formelės ir patogios, ir gražiai atrodo, tik ne visada būna skanios. Tad patarčiau būūtinai pasiragauti jau prieš užsakant padėklą.

Ačiū už pastabėlę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Pukšt @ 2015 01 15, 16:41)
Mūsų šventė nors ir su nakvyne, bet vienos dienos. Kadangi vedėjas ir dj bus iki vėlumos, forografą irgi samdėmės iki pirmos nakties, o planuotojos sakė bus tol kol mums jų reikės, tai galvoju užsakyti jiems visiems po karštą, manau paklausiu arčiau šventės kokių norėtų (bus galima rinktis iš trijų kaip ir svečiams). Jiems bus staliukas paruoštas atskiroj patalpoj, manau ten padėsim gaivių gėrimų, galbūt šiek tiek mažų užkandžių nuo bendros šventės, na kad būtų galima užbėgt ir užkast jei norisi smile.gif kadangi visi pas mus bus gana ilgai, tai kažkaip ir nekilo klausimų dėl to, nes nepamaitinti būtų kažkaip nežmogiška  unsure.gif beeet mūsų situacija kiek kitokia, kadangi šventė ne restorane vyks. Manau jūsų atveju galite leisti jiems patiems užsisakyti karštus jei nori ir apsimokėti patiems.. priklauso nuo kiek laiko jie su jumis dirbs, na vedėjas, tai aišku, kad ilgai, o fotografai jei tik iki šventės pradžios, tai manau kaip ir nebūtina jų maitinti smile.gif

Turiu klausimeli? o Jus sveciams leisite rinktis,ka jie nores valgyt?
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 01 17, 21:25)
Turiu klausimeli? o Jus sveciams leisite rinktis,ka jie nores valgyt?

Taip leisime, bus galima rinktis is triju karstu patiekalu.. Is anksto paklausime jei yra vegetaru netycia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 01 17, 22:37)
Taip leisime, bus galima rinktis is triju karstu patiekalu.. Is anksto paklausime jei yra vegetaru netycia  rolleyes.gif

Nes tiesiog pagalvojau, kad siek tiek sumaistis gautusi, jeigu skirtingi patiekalai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydriuke @ 2015 01 18, 00:38)
Nes tiesiog pagalvojau, kad siek tiek sumaistis gautusi, jeigu skirtingi patiekalai ax.gif

Pas mus irgi bus galima pasirinkti iš trijų patiekalų - mėsos, paukštienos, žuvies. Man atrodo, čia ne aukštasis mokslas suskirstyti ir prisiminti, kas ką valgo, o bent jau mano atveju padavėjų bus ne vienas, tai jie turėtų greitai susigaudyti kaip kas. ((: Ir man pačiai gražu, kai gali pasirinkti, ko tądien nori. (:
Atsakyti
labas rytas nu va suknele uzsakyta smile.gif radau siauliuose wub.gif wub.gif wub.gif o jau tas nuomos punktas ir seimininke kokia maloni ir gera thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 01 18, 12:55)
labas rytas nu va suknele uzsakyta  smile.gif  radau siauliuose  wub.gif  wub.gif  wub.gif  o jau tas nuomos punktas ir seimininke kokia maloni ir gera  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  fantastika  wub.gif

Sveikinu!!! thumbup.gif Kokią išsirinkote? ((:
Atsakyti
kuklia balta zodziu man jinai labai grazi miela su ja jausiuos tikra nuotaka thumbup.gif kazkokiu barbisku ir pustu nenorejau ax.gif
Atsakyti