Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(saulyteee @ 2015 01 13, 13:27)
Sveika, aš nepamenu kada tavo šventė.. bet mes buvome vienose vestuvėse, kuomet buvo vaišinama įvairiais sumuštinukais, sūrio vėrinukais ir pan. sotesniais užkandžiais. Bet buvo labai karšta diena.. ir tikrai nors viskas buvo skanu - bet vaizdas labai prastas.. tiesiog natūraliai viskas pasilydę.. susilydę..ištęžę ir pan.. Todėl aš apsisprendžiau, kad pas mus nebus jokių tokių dalykų 4u.gif  apsiribosiu saldumynais ir vaisiais 4u.gif

man atrodo, kad aš nerašiau net, kada šventė mūsų hihihi.gif tai nieko tokio, kad ir nepameni mirksiukas.gif biggrin.gif
mūsų bus birželio pradžioje.. tai va klausimas, kaip su orais bus ir su tais visais duonos gaminia, sumuštiniais ir t.t. Aš, aišku, pasitikiu tais tiekėjais, kurie man buvo parodyti kaip potencialūs - tikiu, kad jie iš visko rastų išeitųį.. Bet būtų vis tiek baisu, jeigu va tokia situacija unsure.gif
Atsakyti
labas jumgiusi i jusu buri musu svente bus liepos 18 smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi:))
mūsų taip pat liepos 18 smile.gif kur švęsit?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 13, 13:43)
bet ką daryti su tais rimtais??? pasidalinkit mintim, nes pasimečiau  biggrin.gif lyg ir nenoriu jokių sumuštinukų, batonų, duonų ir t.t., norisi kažko įdomaus.. bet nebesugalvoju, ko  blink.gif

Mes taip pat planuojame po ceremonijos turėti vieno kąsnio užkandėlę (tai nebus maži sumuštinukai) smile.gif Kas būtent mums juos paruoš, dar neišsirinkome. Tos užkandėlės dažnai būna tokiose formelėse (nežinau iš ko jos padarytos), kurios būna su įvairiais įdarais.. Tai mes tokias planuojame wink.gif
O jei bus karšta, tai tiesiog pasiimsime kelioninius šaldytuvukus, ant dugno sudėsime atšaldytas kapsules ir, manau, neištiš ten jau labai g.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(vasarele85 @ 2015 01 13, 19:51)
labas jumgiusi i jusu buri musu svente bus liepos 18 smile.gif

Sveika, prisijungusi 4u.gif Lengvo planavimo ir smagių plepesiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafee` @ 2015 01 13, 22:26)
Mes taip pat planuojame po ceremonijos turėti vieno kąsnio užkandėlę (tai nebus maži sumuštinukai) smile.gif Kas būtent mums juos paruoš, dar neišsirinkome. Tos užkandėlės dažnai būna tokiose formelėse (nežinau iš ko jos padarytos), kurios būna su įvairiais įdarais.. Tai mes tokias planuojame wink.gif
O jei bus karšta, tai tiesiog pasiimsime kelioninius šaldytuvukus, ant dugno sudėsime atšaldytas kapsules ir, manau, neištiš ten jau labai  g.gif  rolleyes.gif

Spėjus apie jorkšyro pudingus kalbi? ax.gif

O jūs patys tuos užkandžius transportuosite iš kažkur į ceremonijos vietą? g.gif

Mes taip pat imsime vieno kasnio užkandėles, ir saldžias ir pikantiškas, manau bus ir ant duonos ir kitokių, čia jau priklausys kokį rinkinį pasiimsime ax.gif kadangi užsisakinėsime vietoj - Kaune, tai atveš mums juos į vietą manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 01 14, 00:01)
Spėjus apie jorkšyro pudingus kalbi?  ax.gif

O jūs patys tuos užkandžius transportuosite iš kažkur į ceremonijos vietą?  g.gif

Nežinau, kaip tos visos formelės vadinasi ax.gif Bet kažką va tokio žiūrėsim smile.gif
user posted image

Kadangi dar nesidomėjau, kas mums užkandėles paruoš, tai ir nežinau, ar mums atveš ar patys pasiimsime. Nes mums reiks gal 40 - 60 vnt., tai kaži ar pristatinės patys? g.gif Nebent už mokamą pristatymą gal rolleyes.gif
Atsakyti
na mes tai svesim taurageje nes tenai ir gyvenam smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nuotakos, kas nors girdėjote apie grupę Trivašis?
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 13, 15:25)
bet turbūt gerai draugė patarė - reikia tiesiog kreiptis manau į potencialius tiekėjus ir klausti, kokį rinkinį / padėklą jie gali pasiūlyti už tam tikrą kainą dominančią  smile.gif

Tai jau taip, manau ((: tik kažkada bandžiau googlinti, kas tokias paslaugas teikia Klaipėdoje ir laaabai greitai pastrigau. Gal turi idėjų, kur jas skaniai ruošia? Pirma mintis kilo apie Biskvitą, tik nežinia, ar jie apsiima su tokiais gana mini užsakymais...

QUOTE(Grafee` @ 2015 01 14, 01:11)
Nežinau, kaip tos visos formelės vadinasi  ax.gif  Bet kažką va tokio žiūrėsim smile.gif

Tos formelės ir patogios, ir gražiai atrodo, tik ne visada būna skanios. Tad patarčiau būūtinai pasiragauti jau prieš užsakant padėklą.

Man irgi iškilo klausimas. Panelės, kurios darysit vieno vakaro šventę, kaip su fotografais, vedėjais, etc? Ką darysit su jų pavalgymu? Užsakysit jiems karštus? Jei taip, ar tokius pačius, kaip svečiams, ar šiek tiek paprastesnius? Taip pat ar planuojat jiems iš anksto pasakyti, kad bus galimybė pavalgyti, ar kaip darysit? Man šita visa situacija labai awkward atrodo kažkaip...
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 15, 09:15)
Tai jau taip, manau ((: tik kažkada bandžiau googlinti, kas tokias paslaugas teikia Klaipėdoje ir laaabai greitai pastrigau. Gal turi idėjų, kur jas skaniai ruošia? Pirma mintis kilo apie Biskvitą, tik nežinia, ar jie apsiima su tokiais gana mini užsakymais...

Man irgi iškilo klausimas. Panelės, kurios darysit vieno vakaro šventę, kaip su fotografais, vedėjais, etc? Ką darysit su jų pavalgymu? Užsakysit jiems karštus?  Jei taip, ar tokius pačius, kaip svečiams, ar šiek tiek paprastesnius? Taip pat ar planuojat jiems iš anksto pasakyti, kad bus galimybė pavalgyti, ar kaip darysit? Man šita visa situacija labai awkward atrodo kažkaip...

man planuotojos rekomendavo "rimtiems" užkandukams Bisquit ir Mini Kasniukai (Bisquit neturi FB nieko parodomojo, Mini kasniukai turi albumą nemažą su savo darbais), o saldiems rekomendavo Milli Saldumynus ir Saldi Šventė smile.gif Aš nesu ragavusi niekur nieko, bet savo merginų siūlymais tikrai pasitikiu drinks_cheers.gif

aš kaip tik peržvelgiau sutartis su kai kuriais tiekėjais šiuo klausimu. mūsų planuotojos pagal sutartį lieka iki vakarienės, tai joms vakarienės nereikės, kaip supratau. aš klausiau, ar jos prisijungs prie mūsų, bet manau, kad ne, nes sutartis aiškiai apibrėžia sąlygas smile.gif fotografų paketą irgi imame tokį, kad vakarinėje dalyje jie tik realiai įamžins visokias dekoracijas, tortą ir turbūt ties tuo baigsis fotosesija smile.gif tai vėlgi turbūt išeis taip, kad jiems vakarienės užsakyti nereikės..
šiaip aš galvoju, kad jeigu pas Jus tiekėjai lieka ir vakarienės metu, tai jiems tikrai priklauso karštas, užkandžiai smile.gif bet jeigu ne, tai galite iš didelio noro pasiūlyti, bet jie gali ir atsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 15, 11:23)
man planuotojos rekomendavo "rimtiems" užkandukams Bisquit ir Mini Kasniukai (Bisquit neturi FB nieko parodomojo, Mini kasniukai turi albumą nemažą su savo darbais), o saldiems rekomendavo Milli Saldumynus ir Saldi Šventė  smile.gif Aš nesu ragavusi niekur nieko, bet savo merginų siūlymais tikrai pasitikiu  drinks_cheers.gif

aš kaip tik peržvelgiau sutartis su kai kuriais tiekėjais šiuo klausimu. mūsų planuotojos pagal sutartį lieka iki vakarienės, tai joms vakarienės nereikės, kaip supratau. aš klausiau, ar jos prisijungs prie mūsų, bet manau, kad ne, nes sutartis aiškiai apibrėžia sąlygas  smile.gif fotografų paketą irgi imame tokį, kad vakarinėje dalyje jie tik realiai įamžins visokias dekoracijas, tortą ir turbūt ties tuo baigsis fotosesija  smile.gif tai vėlgi turbūt išeis taip, kad jiems vakarienės užsakyti nereikės..
šiaip aš galvoju, kad jeigu pas Jus tiekėjai lieka ir vakarienės metu, tai jiems tikrai priklauso karštas, užkandžiai  smile.gif bet jeigu ne, tai galite iš didelio noro pasiūlyti, bet jie gali ir atsisakyti  smile.gif

ačiū už rekomendacijas ((: o prieš kiek laiko pati galvoji užkandėles užsakyti?

pas mus sutartyse irgi nieko neminima dėl valgių, tai kažkaip lyg ir nesame įpareigoti pasirūpinti maistu. MB tai pasvarstė, jog čia visgi ne sodyba, kur kiekvienas karštas suskaičiuotas, o restoranas, tai jie gi gali patys užsisakyti ką nori ir susimokėti, visgi uždirba nemažai. man kažkaip visgi atrodo maloniau pasirūpinti... bet ir vėlgi pas mus fotografai du, vedėjas, jo pagalbininkas ir DJ, tai penkių žmonių maitinimas nemažą sumą sudaro. o ir galvoju, jei užsakyti jiems paprastesnius patiekalus, t.y. ne steikus, ar neatrodytų nemandagu? tada irgi kyla problema, tarkim, jei kuris nors mėsos nevalgo ar alergiškas, gautųsi taip, jog iš anksto reikia domėtis ir panašiai... kažkaip tikrai pasimečiau, nors dar toli iki meniu derinimo, bet norisi bent aiškią viziją turėti.

ir su užkandžiais po bažnyčios / ceremonijos metu kaip daryti? atskirą padėkliuką fotografams ir vedėjui ruošti, ar tiesiog šiaip pasakyti, kad ir jie vaišintųsi?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 15, 11:04)
ačiū už rekomendacijas ((: o prieš kiek laiko pati galvoji užkandėles užsakyti?

<..>kažkaip tikrai pasimečiau, nors dar toli iki meniu derinimo, bet norisi bent aiškią viziją turėti.

ir su užkandžiais po bažnyčios / ceremonijos metu kaip daryti? atskirą padėkliuką fotografams ir vedėjui ruošti, ar tiesiog šiaip pasakyti, kad ir jie vaišintųsi?

***** tiek visko parašiau ir smigo SM doh.gif biggrin.gif ot nelemta..

užvakar susirašiau su merginom ir jos išsiuntinės užklausas dėl užimtumo mūsų datai, taip pat dėl siūlomų užkandėlių meniu ir kainų, tuomet viską gausim ir išsirinksim. manau jau neužilgo ir suderint reikėtų smile.gif

aš tai siūlau tiesiog paimt ir parašyt e-laišką žinok ir tiek.. paklaust, kaip būna, kokia situacija būtent Jūsų atveju, kai vakarienė ne sodyboje, o restorane. ar jie valgys iš Jūsų, ar savim pasirūpins patys. aš nemanau, kad nenormalu to klausti smile.gif nu aš savo planuotojų klausiau biggrin.gif jos nepasakė, kad aš nenormali lotuliukas.gif bet tik paklausus sutartį paskaičiau dar kartą lotuliukas.gif

užkandžius planuojam tiesiog bendrai visiems patiekti ir visi galės vaišintis smile.gif tikrai neskirsim atskirai planuotojoms bei fotografams - nematau tikslo. jie bus tokie pat mūsų šventės dalyviai, tik dar daugiau prie jos prisidėję smile.gif tai vaišinsis nuo tų pačių staliukų ir padėklų kartu su visais smile.gif šiaip kai buvom draugų vestuvėse, tai gamtoje fotosesijos metu buvo jau rimtesni užkandžiai paruošti (sumuštiniai ir t.t.), piršliai tuomet pakvietė fotografus taip pat su visais pailsėti, pasivaišinti prieš fotosesiją. aš kažkaip jaučiu, kad jei nebūtų pakvietę, tai fotografai būtų ir nėję ten valgyt su visais biggrin.gif
Atsakyti