Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(lahti @ 2015 01 12, 16:18)
Na, štai taip atrodys žiedas, tik auksas kitos spalvos

Dėl Lino Jakumo žinok visai nebuvom išrankūs. Žinojau tik tiek, kad darysim žiedą Aukso Kalvėje, nes daug gerų atsiliepimų apie juos, o jau pats žiedas kadangi labai nepretenzingas, tai tiesiog kas tuo metu dirbo Aukso Kalvėje, pas tą juvelyrą ir užsakėme. ((:

Suknelė iš San Patrick kolekcijos antroji, viršus gal toks ale kaip būna be petnešėlių, bet toliau eina pasiuvinėtas tinklelis. Esi teisi, patogumu nepasižymi, ypač kai po to matavausi tiulines lengvas, tai jau po tos satininės su jom nuoga jaučiausi ;D tačiau kooo tik dėl grožio nepadarysi (: žadu aš vis tiek su ja daugiausiai 6 valandas būti, iki vakarienės restorane, tai nusprendžiau, kad galima ir pakentėti. Ir širdis kažkaip prie jos linksta, jau ryt planuoju skambintis ir pirkt, jei dar niekas man prieš nosį to nepadarė ((8

įdomus variantas bigsmile.gif

mūsų žiedai irgi nėra labai pretenzingi ir tikiu, kad ir kiti juvelyrai galėtų juos pagaminti ramiai, bet va žinai kažkaip būna, kad pasiskaičiau atsiliepimus ir nu viskas - žinojau, kad noriu tik pas jį biggrin.gif biggrin.gif

man satininės dar dėl to atkrito, kad mano formų tikrai nedailino laugh.gif jaučiausi išplatinta, išdidinta, kaip pampuška.. o gal tiesiog taip ir neradau tos SAVO satininės.. nes tikrai pradžioj ir planuotojoms sakiau, ir matavausi visas tik satinines.. kol neradau SAVO smile.gif kaip buvo gera užsidėti ir nenorėt nusiimt. net draugė sakė, kad nenustojau šypsotis ir kad matėsi, jog MANO suknutė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 12, 18:22)

man satininės dar dėl to atkrito, kad mano formų tikrai nedailino laugh.gif jaučiausi išplatinta, išdidinta, kaip pampuška.. o gal tiesiog taip ir neradau tos SAVO satininės.. nes tikrai pradžioj ir planuotojoms sakiau, ir matavausi visas tik satinines.. kol neradau SAVO  smile.gif kaip buvo gera užsidėti ir nenorėt nusiimt. net draugė sakė, kad nenustojau šypsotis ir kad matėsi, jog MANO suknutė  bigsmile.gif  wub.gif

Nu jo, aš panašiai jaučiausi su tiulinėm, bet to pačio pūsto silueto. Na tokia Didelė, gryna kubilda biggrin.gif o keista, nes tiulis kaip tik turėtų lengvumo pojūtį suteikti. Su satinine kitaip, ji tą liemenį suveržia, išdailina, na kaip tik tas jos kirpimas labai gražiai išryškino manąjį, nors neturiu aš juosmens tokio išraiškingo. <<: Bet va, to jausmo, kad čia TA suknelė, nebuvo. Kažkaip matuojantis man visos gražios atrodė, įsivaizduodavau jas savo vestuvių dieną su tam tikra šukuosena ir tiko patiko, tik foto peržiūrėjus ir iš šono pamačius visas sukneles ši labiausiai krito į akį. (((:
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 12, 16:40)
Nu jo, aš panašiai jaučiausi su tiulinėm, bet to pačio pūsto silueto. Na tokia Didelė, gryna kubilda biggrin.gif o keista, nes tiulis kaip tik turėtų lengvumo pojūtį suteikti.

matai, aš kai žiūrinėjau jau po to jas visokias su tuo tiuliu, tai nusprendžiau rinktis ne tokią, kuri tiulio masyvumą į šonus duoda, nu ale princesiška, o tokią, kuri visą tiulį suveda į "train" (tą medžiagą gale), nes tuomet į šonus nepučia, liemenį išryškina, padailina figūrą smile.gif matavausi ir vieną princesišką su korsetu, tai eina sau mane ten kai suveržė visą, tai toooookia coliukė pasijutai laugh.gif tik suknelė matėsi ir galva mano, kūno praktiškai nebeliko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 12, 18:46)
matai, aš kai žiūrinėjau jau po to jas visokias su tuo tiuliu, tai nusprendžiau rinktis ne tokią, kuri tiulio masyvumą į šonus duoda, nu ale princesiška, o tokią, kuri visą tiulį suveda į "train" (tą medžiagą gale), nes tuomet į šonus nepučia, liemenį išryškina, padailina figūrą  smile.gif matavausi ir vieną princesišką su korsetu, tai eina sau mane ten kai suveržė visą, tai toooookia coliukė pasijutai laugh.gif tik suknelė matėsi ir galva mano, kūno praktiškai nebeliko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif geras biggrin.gif o daug salonų šiaip apvaikščiojai?

nelabai supratau to tiulio nuėjimo, gal gali kokį pavyzdį numest?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 12, 16:55)
biggrin.gif biggrin.gif geras biggrin.gif o daug salonų šiaip apvaikščiojai?

nelabai supratau to tiulio nuėjimo, gal gali kokį pavyzdį numest?

ką žinau, bijau pameluot dabar, bet gal kokiuose 6 - 8 tikrai buvau.. kelis kartus per vieną dieną turėjom po du salonus, tai jau iš dviejų savaitgalių keturi susidaro biggrin.gif

turiu minty, kai tiulio sijonas ne šitaip nueina, o panašiai šitaip pvz. tas masyvumas ne į šonus princesiškas pasidaro, o į galą labiau ant žemės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 12, 19:01)
ką žinau, bijau pameluot dabar, bet gal kokiuose 6 - 8 tikrai buvau.. kelis kartus per vieną dieną turėjom po du salonus, tai jau iš dviejų savaitgalių keturi susidaro  biggrin.gif

turiu minty, kai tiulio sijonas ne šitaip nueina, o panašiai šitaip pvz. tas masyvumas ne į šonus princesiškas pasidaro, o į galą labiau ant žemės smile.gif

Supratau, tokio kirpimo irgi matavausi porą, gražios man jos, labai lengvos, romantiško stiliaus ir svarbiausia - patogios (((: o žadi būti visą vakarą su ja, ar vėliau keisi?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 12, 17:16)
Supratau, tokio kirpimo irgi matavausi porą, gražios man jos, labai lengvos, romantiško stiliaus ir svarbiausia - patogios (((: o žadi būti visą vakarą su ja, ar vėliau keisi?

manau, kad tikrai keisiu į kažką lengvo, trumpo, šviesaus ir tinkančio šampės taškymui pajūry ir klubui laugh.gif laugh.gif mes neplanuojame švęsti iki paryčių mirksiukas.gif
Atsakyti
konkrečiai pasimečiau ir dabar ateinu čia klausti jūsų biggrin.gif

žodžiu žinau, kad po ceremonijos visus vaišinsime šampanu. ir žinau, kad noriu užsakyti kažkokių užkandukų tiek dėl svečių (pakviestų į vakarinę dalį ir tų, kurie, galbūt, ateis pasveikinti netikėtai), tiek dėl mūsų biggrin.gif noriu ir rimtų (sūrių), ir saldžių.. žinau, kad kai kurios rašėte, kad svečius vaišinsite braškėmis, triufeliais, rafaelo. o kažkas galvojote apie tokius vieno kąsnio užkandukus? su saldžiais lyg ir nėra didelės problemos - išsirinksiu kažką įdomaus. bet ką daryti su tais rimtais??? pasidalinkit mintim, nes pasimečiau biggrin.gif lyg ir nenoriu jokių sumuštinukų, batonų, duonų ir t.t., norisi kažko įdomaus.. bet nebesugalvoju, ko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 13, 14:43)
konkrečiai pasimečiau ir dabar ateinu čia klausti jūsų  biggrin.gif

žodžiu žinau, kad po ceremonijos visus vaišinsime šampanu. ir žinau, kad noriu užsakyti kažkokių užkandukų tiek dėl svečių (pakviestų į vakarinę dalį ir tų, kurie, galbūt, ateis pasveikinti netikėtai), tiek dėl mūsų  biggrin.gif noriu ir rimtų (sūrių), ir saldžių.. žinau, kad kai kurios rašėte, kad svečius vaišinsite braškėmis, triufeliais, rafaelo. o kažkas galvojote apie tokius vieno kąsnio užkandukus? su saldžiais lyg ir nėra didelės problemos - išsirinksiu kažką įdomaus. bet ką daryti su tais rimtais??? pasidalinkit mintim, nes pasimečiau  biggrin.gif lyg ir nenoriu jokių sumuštinukų, batonų, duonų ir t.t., norisi kažko įdomaus.. bet nebesugalvoju, ko  blink.gif

paziurek fb: spoon to the moon. Yra visokiu uzkandziu pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 13, 13:43)

žodžiu žinau, kad po ceremonijos visus vaišinsime šampanu. ir žinau, kad noriu užsakyti kažkokių užkandukų tiek dėl svečių (pakviestų į vakarinę dalį ir tų, kurie, galbūt, ateis pasveikinti netikėtai), tiek dėl mūsų  biggrin.gif noriu ir rimtų (sūrių), ir saldžių.. žinau, kad kai kurios rašėte, kad svečius vaišinsite braškėmis, triufeliais, rafaelo. o kažkas galvojote apie tokius vieno kąsnio užkandukus? su saldžiais lyg ir nėra didelės problemos - išsirinksiu kažką įdomaus. bet ką daryti su tais rimtais??? pasidalinkit mintim, nes pasimečiau  biggrin.gif lyg ir nenoriu jokių sumuštinukų, batonų, duonų ir t.t., norisi kažko įdomaus.. bet nebesugalvoju, ko  blink.gif

O tie visi krepšeliai įdaryti netinka? Ir kodėl vieno kąsnio sumuštinukų nenori? Jų gi gali būti tikrai labai įdomių ir neįprastų... Žinoma, galima kokias slyvas sūriu įdarytas, mėsos rutuliukus su įdaru, sūrio rutuliukus su įdaru daryti, slyvinius pomidoriukus kimšti, agurko krepšelius daryt, bet man atrodo, tokių užkandėlių, į kurias neįeina duona ar kažkoks miltinis kepinys, neis daug suvalgyti, nes jos bus aitresnės, intensyvesnio skonio. Duona visgi truputėlį atmuša, pašvelnina skonį, o ir sotesnis jautiesi.
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 13, 12:19)
O tie visi krepšeliai įdaryti netinka? Ir kodėl vieno kąsnio sumuštinukų nenori? Jų gi gali būti tikrai labai įdomių ir neįprastų... Žinoma, galima kokias slyvas sūriu įdarytas, mėsos rutuliukus su įdaru, sūrio rutuliukus su įdaru daryti, slyvinius pomidoriukus kimšti, agurko krepšelius daryt, bet man atrodo, tokių užkandėlių, į kurias neįeina duona ar kažkoks miltinis kepinys, neis daug suvalgyti, nes jos bus aitresnės, intensyvesnio skonio. Duona visgi truputėlį atmuša, pašvelnina skonį, o ir sotesnis jautiesi.

nežinau net, kodėl, bet norėčiau išvengti duonos, jei įmanoma smile.gif tiesiog norisi kažko neįprasto.. bet turbūt gerai draugė patarė - reikia tiesiog kreiptis manau į potencialius tiekėjus ir klausti, kokį rinkinį / padėklą jie gali pasiūlyti už tam tikrą kainą dominančią smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 13, 14:43)

Sveika, aš nepamenu kada tavo šventė.. bet mes buvome vienose vestuvėse, kuomet buvo vaišinama įvairiais sumuštinukais, sūrio vėrinukais ir pan. sotesniais užkandžiais. Bet buvo labai karšta diena.. ir tikrai nors viskas buvo skanu - bet vaizdas labai prastas.. tiesiog natūraliai viskas pasilydę.. susilydę..ištęžę ir pan.. Todėl aš apsisprendžiau, kad pas mus nebus jokių tokių dalykų 4u.gif apsiribosiu saldumynais ir vaisiais 4u.gif
Atsakyti