Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

Sveikos smile.gif

Gal kas nors taip pat ieškojo ir matė kur galima nusipirkti mėlyną varlytę ir petnešas jaunikiui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grafee`: 08 sausio 2015 - 19:41
QUOTE(moske_poske @ 2015 01 08, 15:27)
ooo alytiske thumbup.gif  kur vestuves planuojat svest, nes as dar neturiu vietos smile.gif

dar ne 100% aišku kur, bet ne lt ax.gif
o jūs Alytuj? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 09 sausio 2015 - 10:51
QUOTE(tiju @ 2015 01 09, 11:39)
dar ne 100% aišku kur, bet ne lt  ax.gif
o jūs Alytuj?  4u.gif

taip, Alytuj. Dzukijos dvaras is foto suzavejau. Reiks vaziuot paziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moske_poske @ 2015 01 09, 13:02)
taip, Alytuj. Dzukijos dvaras is foto suzavejau. Reiks vaziuot paziuret  smile.gif

suknutę irgi renkatės/siuvatės Alytuj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2015 01 09, 14:55)
suknutę irgi renkatės/siuvatės Alytuj?  ax.gif

maciau salonas Diora turi graziu nuomai ir pardavimui (apie 600eur). Reiks apsilankyt smile.gif
Atsakyti
Na ką, mes dar labiau pasistūmėjom į priekį. ((: Pirmiausia, tai užsakėm MB ir man žiedus. MB ėmėm pas juvelyrą Klaipėdoje, manąjį gamins amerikiečiai, tai tikiuosi, dydis bus geras (8

Taip pat pasirašėm sutartį su vedėju, aptarėm smulkiau, koks scenarijus tinkamas, ko norim, ir t.t., kadangi šiaip užstatą buvom pervedę net jo nematę, tai susitikimas labai nuramino (: Pasirodė šarmingas, jaunatviškas, na, toks paprastas, su kuriuo malonu bendrauti.

Irrr nuvykau į saloną matuotis sukneles. Pasimatavau 8, iš kurių 7 buvo gražios biggrin.gif net pardavėja stebėjos, kaip čia viskas man tinka. O išsirinkti tada dar sunkiau... Na, kol kas vis dar esu apmąstymuose, ryškėja dvi favoritės, tikiuosi jau per kitą savaitę išsirinkti galutinai. {:
Atsakyti
Sveikos! norejau paklaustitu kurios ruosiates tuoktis baznycioje kokiu dokumentu jum reikejo, einant tartis pas kuniga?
Atsakyti
QUOTE(FėJa. @ 2015 01 12, 09:32)
Sveikos! norejau paklaustitu kurios ruosiates tuoktis baznycioje kokiu dokumentu jum reikejo, einant tartis pas kuniga?

laisvio stovio pažymos / krikšto liudijimo (išduoda kunigas Bažnyčios, kurioje buvote krikštyti), leidimo tuoktis kitoje parapijoje (jeigu tuokiatės ne savoje), gimimo liudijimo, pasus turėjom irgi, janavedžių kursų pažymos smile.gif galima ateit be pažymos, jeigu dar neturite kursų praėję

lahti - kaip smagu, jau tiek visko nuveikėt bigsmile.gif
kokius žiedus užsisakėt, jei ne paslaptis? įdomus dizainas bigsmile.gif ir pas ką Klaipėdoje užsisakėt juos?
kokių modelių suknutes nusižiūrėjai? smile.gif

aš užvakar irgi susimokėjau jau avansą už suknelės siuvimą, net palengvėjo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 12, 11:59)
lahti - kaip smagu, jau tiek visko nuveikėt  bigsmile.gif
kokius žiedus užsisakėt, jei ne paslaptis? įdomus dizainas  bigsmile.gif ir pas ką Klaipėdoje užsisakėt juos?
kokių modelių suknutes nusižiūrėjai?  smile.gif

aš užvakar irgi susimokėjau jau avansą už suknelės siuvimą, net palengvėjo  biggrin.gif  biggrin.gif

Abiejų geltono aukso su komfortu. Manasis ~4 mm, per visą žiedą eis penkios eilės baltų deimantukų. Šį užsakėm Amerikoje. O MB ~5 mm, viduryje vienas juodas deimantas. Užsakėm Aukso Kalvėj pas Liną Jakumą. ((:

O suknelės buvo labai skirtingų modelių - viena nėriniuota žuvytės silueto (Jei esi Nuotakų pašnekesiuose fb, tai viena panelė buvo įkėlusi nuotraukas, kur jaunikis su rožiniu kostiumu, tai jos suknelė buvo šis modelis ((: ), kita - satininė pūstoka, su dideliu šleifu ir kišenėm. Keista, įsivaizdavau visada save su tiuline suknele, bet va pasimatavus kažkaip linkau prie nepatogių, bet man neįprastesnių sprendimų biggrin.gif o kokią pati nusprendei visgi siūtis?
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 12, 17:12)
Abiejų geltono aukso su komfortu. Manasis ~4 mm, per visą žiedą eis penkios eilės baltų deimantukų. Šį užsakėm Amerikoje. O MB ~5 mm, viduryje vienas juodas deimantas. Užsakėm Aukso Kalvėj pas Liną Jakumą. ((:

O Amerikoje uzsakinejot is kazkokio tai puslapio ar pas konkretu juvelyra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 01 12, 14:12)

O suknelės buvo labai skirtingų modelių - viena nėriniuota žuvytės silueto (Jei esi Nuotakų pašnekesiuose fb, tai viena panelė buvo įkėlusi nuotraukas, kur jaunikis su rožiniu kostiumu, tai jos suknelė buvo šis modelis ((: ), kita - satininė pūstoka, su dideliu šleifu ir kišenėm. Keista, įsivaizdavau visada save su tiuline suknele, bet va pasimatavus kažkaip linkau prie nepatogių, bet man neįprastesnių sprendimų biggrin.gif o kokią pati nusprendei visgi siūtis?

oi, kaip įdomu Tavo būtų pamatyt bigsmile.gif nelabai įsivaizduoju, kaip ant 4mm telpa 5eilės deimantukų mastau.gif
kodėl nusprendėt būtent pas jį užsisakyti? mes irgi savuosius pas jį užsisakėm smile.gif ten Aukso Kalvėj ir kitas juvelyras dirba, bet labiau norėjau pas Liną, tai užtaikėm kaip tik, kai jis ten buvo ir nei kiek nesigailim biggrin.gif

aha, pamenu jos suknelę - labai labai gražiai atrodė bigsmile.gif
o satininę matavaisi gal iš Pronovias kolekcijos? man širdis totaliai linko prie tokio tipo (satininė su kišenėm, viršus koks nors su nėriniais arba kaip tik labai struktūriškas, griežtas), bet labai jau jos sunkios pasirodė, tai nusprendžiau siūtis lengvą, su tiuliu, paprastai romantišką, elegantišką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2015 01 12, 17:37)
O Amerikoje uzsakinejot is kazkokio tai puslapio ar pas konkretu juvelyra?  ax.gif

Pirma norėjome užsakinėti pas konkretų, kuris gamino mano sužadėtuvių žiedą, bet norimų modeliukų neturėjo, tad tada jau ieškojausi per etsy ((:

QUOTE(Almost. @ 2015 01 12, 17:39)
oi, kaip įdomu Tavo būtų pamatyt  bigsmile.gif nelabai įsivaizduoju, kaip ant 4mm telpa 5eilės deimantukų mastau.gif
kodėl nusprendėt būtent pas jį užsisakyti? mes irgi savuosius pas jį užsisakėm  smile.gif ten Aukso Kalvėj ir kitas juvelyras dirba, bet labiau norėjau pas Liną, tai užtaikėm kaip tik, kai jis ten buvo ir nei kiek nesigailim  biggrin.gif

aha, pamenu jos suknelę - labai labai gražiai atrodė  bigsmile.gif
o satininę matavaisi gal iš Pronovias kolekcijos? man širdis totaliai linko prie tokio tipo (satininė su kišenėm, viršus koks nors su nėriniais arba kaip tik labai struktūriškas, griežtas), bet labai jau jos sunkios pasirodė, tai nusprendžiau siūtis lengvą, su tiuliu, paprastai romantišką, elegantišką  smile.gif

Na, štai taip atrodys žiedas, tik auksas kitos spalvos:

user posted image user posted image

Dėl Lino Jakumo žinok visai nebuvom išrankūs. Žinojau tik tiek, kad darysim žiedą Aukso Kalvėje, nes daug gerų atsiliepimų apie juos, o jau pats žiedas kadangi labai nepretenzingas, tai tiesiog kas tuo metu dirbo Aukso Kalvėje, pas tą juvelyrą ir užsakėme. ((:

Suknelė iš San Patrick kolekcijos antroji, viršus gal toks ale kaip būna be petnešėlių, bet toliau eina pasiuvinėtas tinklelis. Esi teisi, patogumu nepasižymi, ypač kai po to matavausi tiulines lengvas, tai jau po tos satininės su jom nuoga jaučiausi ;D tačiau kooo tik dėl grožio nepadarysi (: žadu aš vis tiek su ja daugiausiai 6 valandas būti, iki vakarienės restorane, tai nusprendžiau, kad galima ir pakentėti. Ir širdis kažkaip prie jos linksta, jau ryt planuoju skambintis ir pirkt, jei dar niekas man prieš nosį to nepadarė ((8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lahti: 12 sausio 2015 - 18:19