Įkraunama...
Įkraunama...

2015 metų nuotakos

QUOTE(Voo @ 2014 12 31, 13:42)
Aj vaaa, kaip tik ir norėjau apie sukneles paklausti. Nes jei gerai atsimenu, tai Pukšt ir tu planuojiesi siūtis? Tai kiek jums daugmaž kainuos tos suknelės?
Nes gal čia tik aš taip nesigaudau kainose, nes nu man labai brangu atrodo

Almost, nu paasakok, kokią suknelę radai?
Ir labai skiriasi nuo tos, kurią buvai sugalvojusi siūtis? A kodėl galvoji, kad netiktų?

aha, aš planuoju siūtis drinks_cheers.gif
aš siųsiuos čia vietoje, pas airę siuvėją. buvau jau susitikus su ja prieš šventes ir turiu pripažinti, kad labai ji man patiko. paprasta, normali siuvėja, kuri, atrodo, tikrai išmano tai, ką daro smile.gif savo patarimus dalija ne pagal savo skonį, o pagal tai, ko aš noriu ir pagal savo patirtį (kad, tarkim, vienai suknelei nenaudoti dviejų skirtingų tekstūrų / rūšių nėrinių ir t.t.). žodžiu tikrai atrodo, kad ji suprato mane, ko aš noriu ir sugebės tai išpildyti smile.gif siūtis kainuos tikrai labai nepigiai - nuo 1500eur. aišku tai priklauso nuo modelio, norimų medžiagų (kaip ir viską, ko aš norėjau medžiagoms, ji turi vietoje - naudosiu tiulį, satiną, nėrinius), siuvimo sudėtingumo. bet iš esmės tokios kainos čia ir yra norint nusipirkti paprastesnę kokią suknelę.. panašiai tai, ko norėjau, pirkti, man kainuotų apie 2000eur. laukti reikėtų apie 6mėn, tai man jau degė laikas užsisakyti suknutę salone prieš Naujus metus. Todėl jau tuomet turėjau spręsti, ką daryti smile.gif

ta, kurią netikėtai radau, VISIŠKAI skiriasi nuo to, ką matavausi, ko negalėjau nusiimti, ką žinau, kaip norėčiau pakeisti ir tai, kas man tiko. parodžiau draugei savo naujai surastos suknutės foto ir turbūt pati suvokiau, kad.. ji man patiko dėl nostalgijos (tokio tipo sijoną kadaise esu turėjus tiesiog šiaip kasdienai, tik trumpą, bet modelio mintis tokia pati dėl dizaino sijono viršuje), dėl to, kokia kitokia ji yra, dėl to, kad niekad tokios panašios nes niekur mačius. dėl to, kad sijonas turi kišenes biggrin.gif dėl to, kad, rodos, viena suknelė talpina mano vizija. bet tuo pačiu metu susivokiau, draugės pastebėjimų vedama, kad.. pernelyg didelė rizika imti ir siūti tokią suknelę, kai net nežinau, ar ji man, mano sudėjimui tiktų smile.gif todėl nusprendžiau likti prie savo pirminio varianto ir tiesiog būti saugiai laiminga, nei ekstremalumų ieškotoja lotuliukas.gif

aš įmesiu Tau į AŽ modelį, kurį planuoju siūtis ir modelį, kurį radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost. @ 2015 01 02, 13:36)
todėl nusprendžiau likti prie savo pirminio varianto ir tiesiog būti saugiai laiminga, nei ekstremalumų ieškotoja  lotuliukas.gif

aš įmesiu Tau į AŽ modelį, kurį planuoju siūtis ir modelį, kurį radau  mirksiukas.gif

Aha, aš irgi būčiau už tai, kad kuo mažiau pergyvenimo būtų, nors ir tai aš galvoju jaudinsiuos, kol pamatysiu galutinį suknelės variantą, nes bijau, kad siuvėja nepasiūs taip, kaip norėsiu dry.gif Net nežinau kodėl aš taip tom siuvėjom nepasitikiu laugh.gif

Smagu, kad radai patinkančią siuvėją, man atrodo tas labai svarbu, nes vis tiek juk ir nuo suknelės šiek tiek priklausys tos dienos savijauta biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos, kaip pavydžiu jau tom, kurios žinot kokios suknytės norit... aš dar be nuomonės, net nežinau kas man tinka, eisiu matuotis jau šį mėn, bet kiek peržiūrėjau vaizdų abejoju ar tiks man blush2.gif
dar dėl žiedų noriu klustert, kurios gaminosi žiedelius, ar pas meistrą gyvų pavyzdžių yra? ar tik katalogiukas ir vsio? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Po biski perkuosi, bei gaminu ivairias smulkmenas vestuvems, bet bijau, kad ko nors nepamirsciau. Kokie daiktai (is smulkmenu) yra reikalingi vestuvems? Tokie kaip sveciu knyga ir t.t

Dar klausimas, kaip ketinate dekoruoti stalus bei baznycia? smile.gif
Atsakyti
Help gal turit kokiu ideju, kaip papuosti man taip suolus, kai matosi suolai neturi iskilimo, gal turite kokiu ideju kaip man tai padaryti? Pirmoje nuotraukoje, baznycia kuria puosiu, o antroje yra tai, kaip noreciau papuosti. smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurfytee: 03 sausio 2015 - 13:40
Na, meeees jau pagaliau su bažnyčia pajudėjome ((((: vis diskutavom, ar trečią, ar ketvirtą valandą ceremoniją daryti, tai nei tokio, nei kito laiko nebuvo... buvo pusė keturių - geras kompromisas biggrin.gif tik dėl pavardės nustebino, kad iškart reikėjo pasirinkti {{{: Gerai, kad jau buvau apgalvojusi iš anksčiau <;

Taip pat jau kitą savaitę planuojam su vedėju susitikti, iki galo sutartį pasirašyti, susižinoti smulkiau apie vedimą ir koncepciją... Naaaa, ir su restoranu taip pat sutartis kabo, tad tikiuosi, per šį mėnesį ir tai susitvarkyti. <;
Atsakyti
QUOTE(Voo @ 2015 01 02, 17:23)
Aha, aš irgi būčiau už tai, kad kuo mažiau pergyvenimo būtų, nors ir tai aš galvoju jaudinsiuos, kol pamatysiu galutinį suknelės variantą, nes bijau, kad siuvėja nepasiūs taip, kaip norėsiu  dry.gif  Net nežinau kodėl aš taip tom siuvėjom nepasitikiu  laugh.gif

Smagu, kad radai patinkančią siuvėją, man atrodo tas labai svarbu, nes vis tiek juk ir nuo suknelės šiek tiek priklausys tos dienos savijauta  biggrin.gif

gal dar neradai tos SAVO siuvėjos, tai ir nepasitiki todėl irnesakyk.gif smile.gif bet gi viskas bus gerai mirksiukas.gif

tikrai taip, pritariu drinks_cheers.gif šiaip bendravau su keliom lietuvaitėm siuvėjom, tai galiu pasakyt, kad likau nustebusi blogąja prasme ir labai džiaugiuosi susiradusi vietinę siuvėją - dizainerę.. labai patiko man su ja susitikimas ir tikrai džiugina bent jau savo išmanymu ir mandagumu biggrin.gif

QUOTE(rootha @ 2015 01 03, 09:40)
sveikos merginos, kaip pavydžiu jau tom, kurios žinot kokios suknytės norit... aš dar be nuomonės, net nežinau kas man tinka, eisiu matuotis jau šį mėn, bet kiek peržiūrėjau vaizdų abejoju ar tiks man blush2.gif

dar dėl žiedų noriu klustert, kurios gaminosi žiedelius, ar pas meistrą gyvų pavyzdžių yra? ar tik katalogiukas ir vsio? g.gif

reikia ne vaizdus žiūrėt, o būtinai matuotis matuotis matuotis mirksiukas.gif tai, kas maniau, kad man tikrai tiks, tai visiškai netiko ir atrodžiau kaip betmenas laugh.gif

taip, mūsų juvelyras turėjo gyvų pavyzdžių ir internete galeriją. tai atėjus davė mums padėklą ir tiesiog paliko mus dviese, kad galėtume ramiai aptarti pavyzdžius, tiesiog pakalbėti tarpusavyje, kas ir kaip smile.gif išsirinkom modelį iš jo turėtų realių pavyzdžių mirksiukas.gif

QUOTE(lahti @ 2015 01 03, 16:25)
Na, meeees jau pagaliau su bažnyčia pajudėjome ((((: vis diskutavom, ar trečią, ar ketvirtą valandą ceremoniją daryti, tai nei tokio, nei kito laiko nebuvo... buvo pusė keturių - geras kompromisas biggrin.gif tik dėl pavardės nustebino, kad iškart reikėjo pasirinkti {{{: Gerai, kad jau buvau apgalvojusi iš anksčiau <;

Taip pat jau kitą savaitę planuojam su vedėju susitikti, iki galo sutartį pasirašyti, susižinoti smulkiau apie vedimą ir koncepciją... Naaaa, ir su restoranu taip pat sutartis kabo, tad tikiuosi, per šį mėnesį ir tai susitvarkyti. <;

su tuo ir sveikinu! pamenu, kiek nerimavai dėl Bažnyčios, kad dar neregistruoja bigsmile.gif smagiai judat pirmyn, praktiškai visi didieji darbai ir nuveikti bigsmile.gif
Atsakyti
ar skaitete naujiena apie santuoka bažnyčiose?
http://www.delfi.lt/...a.d?id=66720348
Atsakyti
QUOTE(Smurfytee @ 2015 01 03, 13:39)
Help gal turit kokiu ideju, kaip papuosti man taip suolus

Vienintelį būdą, ką sugalvojau šiai situacijai.. tai kaspinus tvirtinti su "prisiurbtukais" (na, kaip navigacijos laikiklis prisitvirtina prie lango). Kaspinų/juostos linkyje pritvirtinti kokius 2 "prisiurbtukus" ir tvirtinti ant suolo toliau nuo krašto, kad išgaut apvalėjančią formą g.gif jei suprantamai paaiškinau rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,

gal turit atsiliepimu apie forografe Egle Jociute? (www.eglejo.lt)

Krito man jos darbai i aki smile.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos! bye1.gif
gal kuri besirinkadama suknutę buvote tiulio fėjoje? Labai domina atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 08 sausio 2015 - 12:40
QUOTE(tiju @ 2015 01 08, 13:33)
Sveikos būsimos nuotakos!  bye1.gif
gal kuri besirinkadama suknutę buvote tiulio fėjoje? Labai domina atsiliepimai  4u.gif

ooo alytiske thumbup.gif kur vestuves planuojat svest, nes as dar neturiu vietos smile.gif
Atsakyti