QUOTE(Voo @ 2014 12 31, 13:42)
Aj vaaa, kaip tik ir norėjau apie sukneles paklausti. Nes jei gerai atsimenu, tai Pukšt ir tu planuojiesi siūtis? Tai kiek jums daugmaž kainuos tos suknelės?
Nes gal čia tik aš taip nesigaudau kainose, nes nu man labai brangu atrodo
Almost, nu paasakok, kokią suknelę radai?
Ir labai skiriasi nuo tos, kurią buvai sugalvojusi siūtis? A kodėl galvoji, kad netiktų?
Nes gal čia tik aš taip nesigaudau kainose, nes nu man labai brangu atrodo
Almost, nu paasakok, kokią suknelę radai?
Ir labai skiriasi nuo tos, kurią buvai sugalvojusi siūtis? A kodėl galvoji, kad netiktų?
aha, aš planuoju siūtis
aš siųsiuos čia vietoje, pas airę siuvėją. buvau jau susitikus su ja prieš šventes ir turiu pripažinti, kad labai ji man patiko. paprasta, normali siuvėja, kuri, atrodo, tikrai išmano tai, ką daro savo patarimus dalija ne pagal savo skonį, o pagal tai, ko aš noriu ir pagal savo patirtį (kad, tarkim, vienai suknelei nenaudoti dviejų skirtingų tekstūrų / rūšių nėrinių ir t.t.). žodžiu tikrai atrodo, kad ji suprato mane, ko aš noriu ir sugebės tai išpildyti siūtis kainuos tikrai labai nepigiai - nuo 1500eur. aišku tai priklauso nuo modelio, norimų medžiagų (kaip ir viską, ko aš norėjau medžiagoms, ji turi vietoje - naudosiu tiulį, satiną, nėrinius), siuvimo sudėtingumo. bet iš esmės tokios kainos čia ir yra norint nusipirkti paprastesnę kokią suknelę.. panašiai tai, ko norėjau, pirkti, man kainuotų apie 2000eur. laukti reikėtų apie 6mėn, tai man jau degė laikas užsisakyti suknutę salone prieš Naujus metus. Todėl jau tuomet turėjau spręsti, ką daryti
ta, kurią netikėtai radau, VISIŠKAI skiriasi nuo to, ką matavausi, ko negalėjau nusiimti, ką žinau, kaip norėčiau pakeisti ir tai, kas man tiko. parodžiau draugei savo naujai surastos suknutės foto ir turbūt pati suvokiau, kad.. ji man patiko dėl nostalgijos (tokio tipo sijoną kadaise esu turėjus tiesiog šiaip kasdienai, tik trumpą, bet modelio mintis tokia pati dėl dizaino sijono viršuje), dėl to, kokia kitokia ji yra, dėl to, kad niekad tokios panašios nes niekur mačius. dėl to, kad sijonas turi kišenes dėl to, kad, rodos, viena suknelė talpina mano vizija. bet tuo pačiu metu susivokiau, draugės pastebėjimų vedama, kad.. pernelyg didelė rizika imti ir siūti tokią suknelę, kai net nežinau, ar ji man, mano sudėjimui tiktų todėl nusprendžiau likti prie savo pirminio varianto ir tiesiog būti saugiai laiminga, nei ekstremalumų ieškotoja
aš įmesiu Tau į AŽ modelį, kurį planuoju siūtis ir modelį, kurį radau