Voo, atsiunciau tau musu korteles
Kas liecia dekora, tai mintys labai panasios ir pas mane, lengvai, svelniai.. Kadangi vestuves lauke, tai labai mums daug kazkokio dekoro ir neprireiks, manau mazos detales tiesiog sukurs ta jaukuma ir siluma spalvu konkreciu nesame pasirinke, iki siol nemanau, kad reikes, tiesiog naudosim naturalias spalvas, jokiu ryskumynu
QUOTE(Voo @ 2014 12 30, 18:18)
Almost. Kaip gražuuu. Šaunuoliai Jūs!
Kokios gražios spalvos pasirinktos, kokie vokai gražūs
Aš kai tokia smulkmeniška, tai man visos tokios detalytės labai svarbu ir miela, pas jus tas užrašiukas ant to daikčiuko, nu negaliu kaip miela
Dėkoju už įkvėpimą
Aš tikiuosi ir mes jau greitai sukursim savo Save the Date, ir pradėsiu kurti kvietimus
O dėl dekoro, tai aš irgi panašiai norėčiau, kad būtų taip jaukiai šiltai paprasta, bet tuo pačiu ir stilinga, lengva, šiek tiek elegantiška, kad būtų daug švieselių nuo žvakių, mažų vazelių iš storo stiklo, kuriose taip vasariškai, ne visai tvarkingai būtų sumerktos gėlės.
Maniškis pernai taip pat pirko labai dailų kostiumą iš Zaros draugų vestuvėms, tai jis ir savo vestuvėm pirmiausia jaučiu eis į Zarą. Čia aš tik jau jam noriu įsiūlyti kokį brangesnį, bet žinoma, pirks tik tą, kuris labiausiai jam pačiam patiks. Dabar tai dar būtinai ir į River Island'ą nusivesiu
O Boss'o tai man buvo gražių, labai gražus tamsiai mėlynas, panašus dar juodas su odiniais švarko atvartais.. vyrams lengviau rinktis nei mums suknelę.
Bet va tikrai, kai pamačiau Almost korteles, tai iš karto atrodo akyse šviesiau
Nes kai žiūrinėji visokius paveiksliukus internete, tai kažkaip kitaip jie atrodo, tokie bedvasiai, o kai va matai žmonių sukurtus, atrodo ir man taip viskas lengvai ir paprastai galvoje susidėlios
Kokios gražios spalvos pasirinktos, kokie vokai gražūs
Aš kai tokia smulkmeniška, tai man visos tokios detalytės labai svarbu ir miela, pas jus tas užrašiukas ant to daikčiuko, nu negaliu kaip miela
Dėkoju už įkvėpimą
Aš tikiuosi ir mes jau greitai sukursim savo Save the Date, ir pradėsiu kurti kvietimus
O dėl dekoro, tai aš irgi panašiai norėčiau, kad būtų taip jaukiai šiltai paprasta, bet tuo pačiu ir stilinga, lengva, šiek tiek elegantiška, kad būtų daug švieselių nuo žvakių, mažų vazelių iš storo stiklo, kuriose taip vasariškai, ne visai tvarkingai būtų sumerktos gėlės.
Maniškis pernai taip pat pirko labai dailų kostiumą iš Zaros draugų vestuvėms, tai jis ir savo vestuvėm pirmiausia jaučiu eis į Zarą. Čia aš tik jau jam noriu įsiūlyti kokį brangesnį, bet žinoma, pirks tik tą, kuris labiausiai jam pačiam patiks. Dabar tai dar būtinai ir į River Island'ą nusivesiu
O Boss'o tai man buvo gražių, labai gražus tamsiai mėlynas, panašus dar juodas su odiniais švarko atvartais.. vyrams lengviau rinktis nei mums suknelę.
Bet va tikrai, kai pamačiau Almost korteles, tai iš karto atrodo akyse šviesiau
Nes kai žiūrinėji visokius paveiksliukus internete, tai kažkaip kitaip jie atrodo, tokie bedvasiai, o kai va matai žmonių sukurtus, atrodo ir man taip viskas lengvai ir paprastai galvoje susidėlios
oi, Voo , labai Tu čia man netikėtai kažkaip taip, susigėdinau net Aaaačiū labai ir ačiū, kad išlaikei paslapty detales uoj, kaip sunku laikyt visiškai paslapty bent kol kas visą tą reikalą, kol negavo visi, kam reikia dėl spalvų tai čia buvo pats pirmas mano pasirinkimas. paskui lyg ir buvau pradėjus mėtytis, kaip čia kas, kaip nuotraukos, viską. bet pakalbėjau su planuotojom, fotografais ir apsiraminau - likau prie savo originalaus pirmojo sprendimo ir bent kol kas nei kiek nesigailiu.. taip - sunku rasti tokių norimų spalvų dekoro detalių, bet nėra neįmanoma, nes bandau pasitelkti visą turimą pagalbą ir susikurtus ryšius
žinau tik vieną - nebežadu pamesti galvos dėl kvietimų taip, kaip nervinausi dėl StD kortelių.. nebelakstysiu po visą miestą ir neieškosiu idealių lapų, tinkamo atspalvio vokų, papildomų detalių. tiek nervų išgadinau, kad eina sau. kvietimus paliksiu gamint planuotojoms
kažkodėl nei kiek nenustebinai savo tokį norą parašius - turiu minty, kad nu įsivaizduoju Tave kitokią, stilingą, minimalistišką, bet elegantišką nuotaką, tai nemanau, kad Tavo šventei tiktų kokie milžiniški dekoro elementai ir visokiausi kičiniai sijonai plastmasinėms kėdėms
dėl kostiumo, tai maniškis jau senokai buvo nusižiūrėjęs sau Zaroj, bet nenorėjo pirkti, nes kaina išėjo virš 200eur. o kai pamatė nuolaidą, tai susirado savo dydžio viską ir čiupo. šiaip apie River Island aš tai net nebūčiau pagalvojus - apskritai toje parduotuvėje retai lankausi, nors MB pakankamai dažnas svečias ten. bet va draugė kažkaip pamatė, kad jie irgi parduoda kostiumus, užbėgom ir ką - radom tikrai labai labai puikių kostiumų už dar puikesnę kainą dabar gali būti sunkoka rasti kažką iš tų su akcijom, nes bent pas mus gerai prašluota ir kelnes pvz. rasti prie švarko - vos ne misija neįmanoma. nu bet išeina rast kažką
Tu jau kažką apsisprendei dėl suknelės savo? pajudėjai kažkurion pusėn šiuo klausimu?
ačiū dar kartelį, tikrai žinau, kad labai kibau prie visų detalių aš juose, bet džiaugiuosi, kad net ir tie žmonės, kurie nebus mūsų svečiai, taip reaguoja į šį darbą tiesa, juos darėm ne patys, planuotojos gamino, bet vis tiek aš sakau, kad čia jungtinis darbas nes idėją visiškai pilnai sugeneravau ir visas medžiagas susiradau pati, o jos gamino palei nurodymus, nes aš... tingiu ir turiu dvi kaires rankas
QUOTE(Pukšt @ 2014 12 30, 19:09)
Voo, atsiunciau tau musu korteles
parodyk ir man
QUOTE(Pukšt @ 2014 12 30, 22:09)
Pukšt, dėkoju!!
Kaip gražu irgi! Labai patiko tie du sutvėrimukai ( ) pirmam paveikslėly, ir popierius matosi kokybiškas
Aš mūsų kvietimuose kažkaip irgi galvoju panaudoti tuos sutvėrimėlius, nes mes su MB tarp savo draugų esam žinomi kaip vieni jų (tie mažiukai, kur gyvena miestų gatvėse ir ne vaikšto, o šokinėja ). Tikiuosi jūsų draugai čia neskaito tų šaradų visų
Beje, Jūsų vestuvės viena diena anksčiau nei mūsų, tai kol kas aš paskutinė
QUOTE(Almost. @ 2014 12 30, 22:59)
Baik tu, Almost, nedėkok, nes jau ir man nepatogu nes nu tikrai nusipelnėt komplimentų visų
Dėl suknelės, tai ji kol kas tik mano galvoje
Sausio pabaigoje grįžtam į LT savaitei, tai tuomet ir tikiuosi pasidaryti.. viską
Bet blogiausia, kad vienintelę siuvėją žinau Tiulio Fėją, nu bet taaip nesinori tų tūkstančių mokėti, o kita mažai žinoma siuvėja nelabai pasitikėčiau Bet apskritai tai kažkokia nesąmonė tos suknelių kainos
Aišku aš ją galvoju po vestuvių parduoti, bet o jei bus tokia graži ir miela, kad nebenorėsiu atiduot
Aj, o dėl galvos pametimo, tai aš visuomet buvau įsitikinus, kad jau AŠ, tai jau tikrai tikrai nesijaudinsiu ir nesinervuosiu dėl visų tų mergaitiškų-nuotakiškų dalykėlių šūdniekėlių Ir tikrai tikrai nesidėsiu ant savęs jokių blizgučių ir nėrinukų Bet va nuėjau į vieną vestuvių parodą, ten ant podiumo vaikščiojo-šoko nuotakos ir jaunikiai, tai eina saaau.. kaip gražuu ir tie nėriniai, ir blizgučiai, ir plaukai į kuodelį susukti Ir jau spėjau susinervinti, kai būsima anyta pasakė, kad nupirko skirtingus vyno butelius
Nu bet anyway, man atrodo svarbiausia, kad vestuvės būtų grynai pagal jaunuosius, kad atspindėtų juos, kas ir matosi iš visų smulkmenėlių, akcentų. Ir man dar labai patiko fotografų patarimas, kad kuo mažiau galvotume apie gryną vestuvinę atributiką (suknelę, puokštę), bet kurtume viską pagal save
Buvau dar kažką sugalvojus paklausti, bet pamiršau, kol rašiau
QUOTE(Voo @ 2014 12 30, 21:08)
Tikiuosi jūsų draugai čia neskaito tų šaradų visų
Baik tu, Almost, nedėkok, nes jau ir man nepatogu. nes nu tikrai nusipelnėt komplimentų visų
Ir jau spėjau susinervinti, kai būsima anyta pasakė, kad nupirko skirtingus vyno butelius
Nu bet anyway, man atrodo svarbiausia, kad vestuvės būtų grynai pagal jaunuosius, kad atspindėtų juos, kas ir matosi iš visų smulkmenėlių, akcentų.
Baik tu, Almost, nedėkok, nes jau ir man nepatogu. nes nu tikrai nusipelnėt komplimentų visų
Ir jau spėjau susinervinti, kai būsima anyta pasakė, kad nupirko skirtingus vyno butelius
Nu bet anyway, man atrodo svarbiausia, kad vestuvės būtų grynai pagal jaunuosius, kad atspindėtų juos, kas ir matosi iš visų smulkmenėlių, akcentų.
:
negaliu baigt, nes nu čia man vos ne kaip pirmas vestuvinis kūdikis :
*****, o žinai.. aš tai jau buvau susitikus su siuvėja, viską aptarėm, atrodė viskas, jau žinau. ir visai neseniai pamačiau TOKIĄ suknelę, kad eina sau. mano skonio belekaip. nežinau, kas pasidarė, bet atrodo pasaulis apsivertė ir nemanau *****, kad ji man tiktų iš tiesų, bet toooooks sprendimas suknelės, kad eina sau
o joo, tas geras buvo, prajuokinai
čia tikrai pritariu!!! nieko nėra geriau, kaip planuoti, galvoti, matyti savo šventę taip, kaip nori patys jaunieji. kai viskas - nuo spalvų iki smulkmenų, nuo akcentų iki teksto parinkta palei juos..
Su artėjančiais, mielosios!
Kaip jūs čia smagiai, emocionaliai džiūgaujat, spirgat.. dėl vestuvių StD kortelių užkrėtėt ta nuotaika ir mane
Mes StD kortelių nedarėm, nes pavasarį patys asmeniškai įteikinėsim kvietimus jau kaip laukiu tų akimirkų keletai giminaičių, kurie gyvena užsieny, jau pasakėm.. bet taip tiesiog kalbėdami telefonu apie ką nors, o po to tik bac.. kad vestuvės tai pradžioj tyla ragelyje.. o po to džiaugsmo pliūpsniai
Keletą porų kviesime iš čia, kur gyvename užsieny.. tai norėjau po Naujųjų, kai susieisime vakarienei kurį vakarą.. tiesiog ant popierinių stalo servetėlių išrašyti to mėnesio dienas (kaip kalendoriuje) ir širdutės aplikaciją užklijuoti ant mūsų datos.. bet MB jau vienai porai pasisakė neiškentė tai nežinau, gal kitai porai tokią mintį padarysim.. na, bus kaip ir StD kortelės
O man taip "varžo rankas" nebuvimas LT visko vestuvėms žiūrinėju LT.. bet po to galvoju, "gerai, dabar internetu visas idėjas susižiūriu, susirašau, kur ir ką pirkti", o jei pavasarį tų dalykų nebeturės kad vieną vakarą atsisėdau ir jau beveik rankas nuleidau.. o bet tačiau.. atėjo nušvitimas į mano kiemą sutikau mergaitę, kuri pagelbės.. tiesiog supirks tai, ko reikia ir padės TĄ dieną viską pasipuošt
Kaip jūs čia smagiai, emocionaliai džiūgaujat, spirgat.. dėl vestuvių StD kortelių užkrėtėt ta nuotaika ir mane
Mes StD kortelių nedarėm, nes pavasarį patys asmeniškai įteikinėsim kvietimus jau kaip laukiu tų akimirkų keletai giminaičių, kurie gyvena užsieny, jau pasakėm.. bet taip tiesiog kalbėdami telefonu apie ką nors, o po to tik bac.. kad vestuvės tai pradžioj tyla ragelyje.. o po to džiaugsmo pliūpsniai
Keletą porų kviesime iš čia, kur gyvename užsieny.. tai norėjau po Naujųjų, kai susieisime vakarienei kurį vakarą.. tiesiog ant popierinių stalo servetėlių išrašyti to mėnesio dienas (kaip kalendoriuje) ir širdutės aplikaciją užklijuoti ant mūsų datos.. bet MB jau vienai porai pasisakė neiškentė tai nežinau, gal kitai porai tokią mintį padarysim.. na, bus kaip ir StD kortelės
O man taip "varžo rankas" nebuvimas LT visko vestuvėms žiūrinėju LT.. bet po to galvoju, "gerai, dabar internetu visas idėjas susižiūriu, susirašau, kur ir ką pirkti", o jei pavasarį tų dalykų nebeturės kad vieną vakarą atsisėdau ir jau beveik rankas nuleidau.. o bet tačiau.. atėjo nušvitimas į mano kiemą sutikau mergaitę, kuri pagelbės.. tiesiog supirks tai, ko reikia ir padės TĄ dieną viską pasipuošt
QUOTE(Grafee` @ 2014 12 31, 09:02)
Mes StD kortelių nedarėm, nes pavasarį patys asmeniškai įteikinėsim kvietimus jau kaip laukiu tų akimirkų
Mes StD kortelių nedarėm, nes pavasarį patys asmeniškai įteikinėsim kvietimus jau kaip laukiu tų akimirkų
aš nežinau, kodėl, bet mane labai džiugina visokie vestuvių reikalai šiuo metu nu man buvo toks etapas, kai nuo visko jau vemt varė, nes nusibodo, nevyko niekas taip, kaip noriu. o dabar labai jau stipriai juda mūsų reikalai, tai belieka tik džiaugtis
pavasarį kvietimus oficialius ir mes planuojam jau siųsti. nu jau nebebus kur dingt bet norėjosi dėl tam tikrų priežasčių visą informaciją išlaikyt kuo ilgiau paslaptyje, tai automatiškai nusprendėm su tom StD kortelėm pirmiausia informuoti žmones, o tuo pačiu ir duoti mintį ir suvokimą apie šventės spalvas, preliminariai tematiką, mintį tiesa, kvietimų asmeniškai įteikti negalėsime, nes grįžtame tik likus kelioms dienoms iki šventės, tai manau, kad StD toks tarsi ir atsipirkimas už galimybę parodyti mažiau realaus dėmesio..
žinok aš tai pagalvojau jau nežinau, kelintą kartą, kad nerealiai džiaugiuosi, jog nusisamdėm planuotojas.. man dar reikia išmokt tiesiog sakyti savo nuomonę ir drąsiai prašyti to ar ano, bet iš kitos pusės tiesiog žmogiškai bendraujam su merginom, ieškom sprendimų, kaip jau pastebėjau ne kartą, tikrai pataria tai, kas naudingiau mums būtų (ir finansiškai, ir morališkai ). todėl tikrai manau, kad nebūnant Lietuvoje planuoti vestuves pačiam ten yra labai labai sunku..
QUOTE(Voo @ 2014 12 31, 00:08)
Pukšt, dėkoju!!
Kaip gražu irgi! Labai patiko tie du sutvėrimukai ( ) pirmam paveikslėly, ir popierius matosi kokybiškas
Aš mūsų kvietimuose kažkaip irgi galvoju panaudoti tuos sutvėrimėlius, nes mes su MB tarp savo draugų esam žinomi kaip vieni jų (tie mažiukai, kur gyvena miestų gatvėse ir ne vaikšto, o šokinėja ). Tikiuosi jūsų draugai čia neskaito tų šaradų visų
Aciu uz pagyras, labai malonu
Mes norejom viena diena veliau, bet iskilo keletas trugdziu - ta diena yra mano tecio gimtadienis ir norimas fotografas uzimtas, o ir siaip tokios datos labai populiarios, tad nusprendem, kad penktadienis mums ir siaip kaip diena labiau patinka.
Gal galite pasidalinti šventės vietos dekoravimo idėjomis?
Vieta toks kuklus dvaras, erdvė nelabai didelė, šviesi, sienos ne medinės, kas man labai negražu...
Noriu kažko švelnaus, ne pompastiško, bet mielo ir derančio. Spalvą šventės jau turime
Mainais galėčiau kam idomu atsiųsti savo rankų darbo kvietimus...
Vieta toks kuklus dvaras, erdvė nelabai didelė, šviesi, sienos ne medinės, kas man labai negražu...
Noriu kažko švelnaus, ne pompastiško, bet mielo ir derančio. Spalvą šventės jau turime
QUOTE(caramelcandy @ 2014 12 31, 12:24)
Jūs pašmirinėkit, idėjų paieškokit pinterest.com ten tieeeek visko apstu, kad galva susisuks nuo gausios pasiūlos
QUOTE(Almost. @ 2014 12 31, 00:14)
*****, o žinai.. aš tai jau buvau susitikus su siuvėja, viską aptarėm, atrodė viskas, jau žinau. ir visai neseniai pamačiau TOKIĄ suknelę, kad eina sau. mano skonio belekaip. nežinau, kas pasidarė, bet atrodo pasaulis apsivertė ir nemanau *****, kad ji man tiktų iš tiesų, bet toooooks sprendimas suknelės, kad eina sau
Aj vaaa, kaip tik ir norėjau apie sukneles paklausti. Nes jei gerai atsimenu, tai Pukšt ir tu planuojiesi siūtis? Tai kiek jums daugmaž kainuos tos suknelės?
Nes gal čia tik aš taip nesigaudau kainose, nes nu man labai brangu atrodo
Almost, nu paasakok, kokią suknelę radai?
Ir labai skiriasi nuo tos, kurią buvai sugalvojusi siūtis? A kodėl galvoji, kad netiktų?
Aš tai tikiuosi, kad neberasiu kitos patinkančios
QUOTE(Grafee` @ 2014 12 31, 12:02)
Su artėjančiais, mielosios!
sutikau mergaitę, kuri pagelbės.. tiesiog supirks tai, ko reikia ir padės TĄ dieną viską pasipuošt
sutikau mergaitę, kuri pagelbės.. tiesiog supirks tai, ko reikia ir padės TĄ dieną viską pasipuošt
Kaip norėčiau ir aš tokią mergaitę sutikti
Grafee`, o daug dekoracijų galvojat?
QUOTE(Pukšt @ 2014 12 31, 14:27)
Aciu uz pagyras, labai malonu
Mes norejom viena diena veliau, bet iskilo keletas trugdziu - ta diena yra mano tecio gimtadienis ir norimas fotografas uzimtas, o ir siaip tokios datos labai populiarios, tad nusprendem, kad penktadienis mums ir siaip kaip diena labiau patinka.
Aha, aš ir nelabai išties norėjau tos populiarios dienos, norėjau savaitgalio anksčiau, bet šventės vieta jau buvo užimta, ir maniškis norėjo su pirtele, ežeru kitą dieną, tai neišėjo kitaip
QUOTE(caramelcandy @ 2014 12 31, 15:24)
Laabai čia mums įdomu!! Laukiam
Papildyta:
caramelcandy, aj pamiršau dėl dekoro patarti
Šiaip patarti gal nieko nepatarsiu, bet galiu pasiūlyti susirasti FB Jakiškių dvaro anketą, ten mūsų vieni draugai šventė gimtadienį, patys labai gražiai viską dekoravosi! Kaip tik pažiūrėjau nuotraukas, tai yra sukelta ne tik jų šventės, bet nemažai ir vestuvinių nuotraukų, praėjusios vasaros tikriausia, gal kils kokių minčių
QUOTE(Almost. @ 2014 12 31, 11:42)
aš nežinau, kodėl, bet mane labai džiugina visokie vestuvių reikalai
žinok aš tai pagalvojau jau nežinau, kelintą kartą, kad nerealiai džiaugiuosi, jog nusisamdėm planuotojas.. <...> todėl tikrai manau, kad nebūnant Lietuvoje planuoti vestuves pačiam ten yra labai labai sunku..
žinok aš tai pagalvojau jau nežinau, kelintą kartą, kad nerealiai džiaugiuosi, jog nusisamdėm planuotojas.. <...> todėl tikrai manau, kad nebūnant Lietuvoje planuoti vestuves pačiam ten yra labai labai sunku..
Pati ir aš labai džiaugiuosi planavimu, su malonumu sukuosi toje "planavimo virtuvėje"
Viską susiplanuot tai pavyko, tik va dėl dekoracijų.. minčių yra, bet va tiesiog trūksta vienos ar kitos detalės.. o visko susipirkti patiems neįmanoma.. biudžetas pasidarys begalinis tai va, bandysim su dekoratore mergaite mano idėjas įvykdyti
QUOTE(caramelcandy @ 2014 12 31, 14:24)
Gal galėtume padėti, bet reikia vis tiek kažkiek žinoti, ko jūs patys norit, kas patinka aš tiesiog google susivesdavau savo šventės spalvas, tematiką ir pan., tai tik spėk akimis gaudyti visus vaizdus o po to jau atsirenki pagal save
QUOTE(Voo @ 2014 12 31, 15:42)
Grafee`, o daug dekoracijų galvojat?
Na, noriu didįjį stalą, saldų stalą ir pačią salę padekoruot, kad būtų vientisas harmoningas stilius. dar ceremonijos vietą ir vaišių staliuką ten. o pats dekoravimas, tai gėlės, žvakės ir keletas smulkmenėlių mūsų šventės tematika labai kažko apkrauto ir perdekoruoto nenoriu.. noriu elegancijos, trapumo, gaivumo tą dieną