Tbs
Exclusive £20 Off when you Spend £40 at The Body Shop
Valid between 3rd November 9th November 2014 Present voucher In-Store
Code: 14320
Nepamaciau, kad tik parduotuvese
O TBS PA adresu jau galima pirkt?
merginos kur Asdoj pasirinkti, kad nedėtų kitų prekių,jeigu užsakomų nėr? nes man tai pir neatėjo nei viena raudona saldainių dėžutė sudėjo visas kitas... o nerandu kur pažymėt,kad nedėtų kitko...
merginos kur Asdoj pasirinkti, kad nedėtų kitų prekių,jeigu užsakomų nėr? nes man tai pir neatėjo nei viena raudona saldainių dėžutė sudėjo visas kitas... o nerandu kur pažymėt,kad nedėtų kitko...
QUOTE(D'esire @ 2014 11 04, 10:49)
Tbs
sitas kodas tik 40% nuolaida duoda
QUOTE(Bluntė @ 2014 11 04, 10:55)
O TBS PA adresu jau galima pirkt?
Taip, naujuoju jų adresu pirkti galima
QUOTE(Bluntė @ 2014 11 04, 10:55)
O BS PA adresu jau galima pirkt?
Pries kurian uzsakyma pasikeiskite nustatymus, kurie liks visada
Your account -> Your preferences -> No, don't bring any substitutions -> Save changes
Prisijunčiau prie užsakymo http://www.clothingattesco.com/
ačiū merginos
MERGAITES GAL PATARSIT PER KA PIGIAU BUTU BATUS PESIUSTI LT ?
Gal zinote, kur butu galima gauti sia pudryte?
Illamasqua Rich Liquid Foundation
Illamasqua Rich Liquid Foundation
QUOTE(Geiste @ 2014 11 04, 12:54)
MERGAITES GAL PATARSIT PER KA PIGIAU BUTU BATUS PESIUSTI LT ?
Iš kokios parduotuvės ir kokius?
HELP- gal esate kas susidure gavau siandien siuntini didziuli, o jame -visai kito zmogaus is Lietuvos uzsakymas. atveze DPD -lipdukai mano vardu tvarkingai ant visu triju deziu, o viduje -nei vienos mano prekes ka daryti? jau skambinau ir tam kitam zmogui-tai sake dar savo negavo. bet esme ta kad ji Gargzduose, o as Kaune tai jei ir mano siuntini gaus-kaip atsikeisti, jug uz siuntima moketa nemazai DPD sake cia ne ju klaida ir aiskintis su siunteju, nes jie pristato kam nurodyta ant lipduko... siuntejui siunciau laiska ir kol kas tyla. ACIU jei kas padesite
QUOTE(darlia25 @ 2014 11 04, 14:05)
HELP- gal esate kas susidure gavau siandien siuntini didziuli, o jame -visai kito zmogaus is Lietuvos uzsakymas. atveze DPD -lipdukai mano vardu tvarkingai ant visu triju deziu, o viduje -nei vienos mano prekes ka daryti? jau skambinau ir tam kitam zmogui-tai sake dar savo negavo. bet esme ta kad ji Gargzduose, o as Kaune tai jei ir mano siuntini gaus-kaip atsikeisti, jug uz siuntima moketa nemazai DPD sake cia ne ju klaida ir aiskintis su siunteju, nes jie pristato kam nurodyta ant lipduko... siuntejui siunciau laiska ir kol kas tyla. ACIU jei kas padesite
Man taip buvo, kreipkitės į siuntėją, jis iškvies atgal DPD vairuotuoją ir jis paims tą siuntą atgal. Tik gal kad greičiau būtų, skambinkit siuntėjui, o ne mailu rašykit
Svarbiausia dabar, kad jūsų siunta atsirastų, jei gaus ta gargždiškė, irgi jai iškvies DPD ir paims jūsų siuntą
Taip, DPD čia ne prie ko, ne jie lipdukus klijuodami sumaišė.