Sveikos, prisijungciau prie SD uzsakymo,man reikia tik 1 daiktelio.
Ieskokit manes el.pastu godzilaz@gmail.com
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 11 08, 13:40)
Aš vaikų svajonėms šaškių ieškau. Galvojau, kad bus paprasta, bet visur tik šachmatai
Jei norit pigiau, mačiau Prismoje mažutė, simpatiška dėžutė medinė lenta ir šachmatukai, kaina apie 35lt, ryt 30proc būtų. Yra ir diiidelė metalinė solidi dėžutė, apie 85lt. Ten dar 2 kažkokie kiti rimtesni žaidimai kartu su šachmatais. Taip pat yra ir galvosūkių pasaulyje medinukai, ir Ukmergės maximoje mačiau sporto prekių skyriuje.
Sveikos merginos,
Kur perkat paaugliams pašiltintus džinsus?
Kur perkat paaugliams pašiltintus džinsus?
Merginos, o mjusu prekybcentriuose tokiu lego ar buna? Provincijoj gyvenu, atsilikus. Jau norejau pirkt is uk, bet kad babymarkete pigiau
QUOTE(roka @ 2014 11 08, 15:02)
Aš vaikų svajonėms šaškių ieškau. Galvojau, kad bus paprasta, bet visur tik šachmatai
Jei norit pigiau, mačiau Prismoje mažutė, simpatiška dėžutė medinė lenta ir šachmatukai, kaina apie 35lt, ryt 30proc būtų. Yra ir diiidelė metalinė solidi dėžutė, apie 85lt. Ten dar 2 kažkokie kiti rimtesni žaidimai kartu su šachmatais. Taip pat yra ir galvosūkių pasaulyje medinukai, ir Ukmergės maximoje mačiau sporto prekių skyriuje.
Amazonej šaškiu nemazas pasirinkimas
Saskes
QUOTE(roka @ 2014 11 08, 15:02)
Mes saskes su medine lenta pirkom gariunuose. Ant stalu kur ukines prekes. Kartu ieina ir sachmatai. Kainavo 16 Lt.
Ačiū, merginos, dėl šaškių Aš svarstau, ar geriau pirkti vien šaškes, ar kelių stalo žaidimų rinkinį, kuriame būtų ir šaškės "Mano" vaikas yra iš penkių vaikų šeimos, sakau gal pravesrtų šeimoje daugiau žaidimų? Bet jis asmeniškai nori konkrečiai šaškių Kaip Jūs manote?
Klaipedoje Vetrunges Iki maciau advento kalendoriu, 49 kaina su akcija, parasyta buvo tik lego city, bet salia ir friends kalendoriai tame paciame stende, bet ar jiems akcija taip pat, nezinau...
Papildyta:
Klp akropolio maximoje nemaciau tokiu
Papildyta:
QUOTE(Jinafire @ 2014 11 08, 15:48)
Merginos, o mjusu prekybcentriuose tokiu lego ar buna? Provincijoj gyvenu, atsilikus. Jau norejau pirkt is uk, bet kad babymarkete pigiau
Klp akropolio maximoje nemaciau tokiu
QUOTE(ziogellis @ 2014 11 08, 17:46)
Aciu
Galvoju, ar laukt nuolaidu babymarkete, ar ne... O jei paskui neliks?
QUOTE(roka @ 2014 11 08, 16:24)
Ačiū, merginos, dėl šaškių Aš svarstau, ar geriau pirkti vien šaškes, ar kelių stalo žaidimų rinkinį, kuriame būtų ir šaškės "Mano" vaikas yra iš penkių vaikų šeimos, sakau gal pravesrtų šeimoje daugiau žaidimų? Bet jis asmeniškai nori konkrečiai šaškių Kaip Jūs manote?
Rinkinys su saskemis visada geriau nei vien saskes, mano manymu. Ypac vaikams, kuriems reikia ivairiu zaidimu
Aciu merginos uz patarimus del sachmatu
Dar vienas klausimas del crocsu. Kokiu geriausiu nuolaidu dabar buna? Paskutini karta pirkau pries kelis metus, tai baisiai gerom kainom, tiek EU, tiek USA. Dabar kazkaip nieko panasaus nematau
Dar vienas klausimas del crocsu. Kokiu geriausiu nuolaidu dabar buna? Paskutini karta pirkau pries kelis metus, tai baisiai gerom kainom, tiek EU, tiek USA. Dabar kazkaip nieko panasaus nematau