Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 10

QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 06, 08:54)
Su pyragų diena!

nu šakės kaip tylu - nei viena nenori pirma prisipažinti lotuliukas.gif O aš šiandien į svečius važiavau, tai pyragas buvo būtinas atributas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2014 11 06, 23:56)
nu šakės  kaip tylu - nei viena nenori pirma prisipažinti

aš buvau labai pikta, nes norėjau mėsos lotuliukas.gif

pastaruoju metu iš viso nesugalvoju, ką man pasiimt į darbą valgyt. Nieko nenoriu. Niekas neskanu. o valgyt vis tiek noriu. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2014 11 06, 22:56)
nu šakės  kaip tylu - nei viena nenori pirma prisipažinti  lotuliukas.gif O aš šiandien į svečius važiavau, tai pyragas buvo būtinas atributas  cool.gif

Visos dar po pyragu neatsigauna.mes tradiciskai darbe pyragavom. Pas mane isvis darbe problema del saldumynu,vairuotojai istisai lauktuviu parveza ir kasdien jie stovi ant gretimo stalo,reik tik ranka istiest. O kaip netiest? Nafik.pusdieni atsilaikau,o kai paragauju...tada kvieciu buhalterija prasikošt pro musu stala.tragedija kuri nesibaigia niekad

QUOTE(flesi @ 2014 11 07, 09:00)
aš buvau labai pikta, nes norėjau mėsos  lotuliukas.gif

pastaruoju metu iš viso nesugalvoju, ką man pasiimt į darbą valgyt. Nieko nenoriu. Niekas neskanu. o valgyt vis tiek noriu.  verysad.gif

As ir nzn ko noriu.lyg zoles(salotu),lyg silto kazko,lyg aštraus lyg ne.

Ryt Moters pasaulis manes laukia.surinkau draugiu kompanija,toks pasivaiksciojimas irgi degina kcal? Ir pinigus :-)
Atsakyti
Sveiks, kolektyvs mirksiukas.gif

QUOTE(Marla @ 2014 11 04, 16:48)
Atėjo mėnulis ir visi jebanulis

Grubiai, bet tiksliai drinks_cheers.gif Visa savaitė tokia...

QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 04, 18:35)
Jopšik, apsirikau  doh.gif

QUOTE(BonaDona @ 2014 11 04, 18:58)
Fuuu,palengvėjo  karsta.gif 

laugh.gif

QUOTE(Akire3 @ 2014 11 07, 22:28)
Ryt Moters pasaulis manes laukia.surinkau draugiu kompanija,toks pasivaiksciojimas irgi degina kcal? Ir pinigus :-)

Degina. Piniginė kaip nors pakentės cool.gif

Šiandien apsikirpau. Prieš metus kirpėja mane vis labai nutrumpindavo, dabar gi- palieka vis ilgesnius ir kėsinasi nudažyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 08, 12:45)
Prieš metus kirpėja mane vis labai nutrumpindavo, dabar gi- palieka vis ilgesnius ir kėsinasi nudažyti biggrin.gif

Paryškint spalvą ir pagyvint veido bruožus tamstai visai nepakenktų. Pasirodyk. Ten.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 08, 12:57)
Paryškint spalvą ir pagyvint veido bruožus tamstai visai nepakenktų. Pasirodyk. Ten.

Nemoku krūvos dalykų, kuriuos turiu mokėti, norėdama pasirodyti Ten blush2.gif

Man su mintimi apie nudažytus plaukus reikia permiegoti. Kaip minimum kartą per mėnesį ištisus metus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 08, 13:09)
Nemoku krūvos dalykų, kuriuos turiu mokėti, norėdama pasirodyti Ten blush2.gif

Blogiausiu atveju gali įmesti į el.pačtą, įkelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 08, 13:13)
Blogiausiu atveju gali įmesti į el.pačtą, įkelsiu.

Kažkas nujojo fotoaparato laidą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 08, 13:24)
Kažkas nujojo fotoaparato laidą cool.gif

Otmazkių karalienė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 08, 12:57)

O dar pakeisti akinių formą ir liamianūųką!!! Tada TB jau tektų čipą tau įdėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 08, 12:45)
Šiandien apsikirpau. Prieš metus kirpėja mane vis labai nutrumpindavo, dabar gi- palieka vis ilgesnius ir kėsinasi nudažyti biggrin.gif

Atsinaujinti sveika ir grazu.o as visa gyvenima buvus ilgaplauke pernai nusikirpau kare.maniau stori,tiesus plaukai -super bus. Dabar po metu auginu (o ner kantrybes).nu moraliskai uzkniso kas ryta juos su dziovintuvu tvarkyt,likusiu plauku gaila.bet fotkes paziuriu -nu grazu.

QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 08, 13:38)
Otmazkių karalienė  cool.gif

Tikrai kad

QUOTE(BonaDona @ 2014 11 08, 16:02)
O dar pakeisti akinių formą ir liamianūųką!!! Tada TB jau tektų čipą tau įdėti  biggrin.gif

Tikros drauges patarimai
Ryt broliene i baseina kviecia.viskas nieko,bet 10h susitinkam.o tai kadj pamiegot?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2014 11 08, 16:02)
O dar pakeisti akinių formą ir liamianūųką!!!

BD, žinai, ką? Nerk į geldą su savo patarimais. Vieną kartą aš galiu mandagiai nutylėti ar pajuokauti, bet kai tai ima kartotis...
Atsakyti