Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 10

QUOTE(Akire3 @ 2014 11 03, 22:34)

P.s. jauciu neatstosiu nuo jusu

pamaciau siandien placiajam ekrane savo liniuoteeeeeeeeeeeeeeeee su senais duomenim - toks juokas peme. reik koreguot. o svarstykles tai nedziugina.

QUOTE(turtle @ 2014 11 04, 01:07)
Beje, Akire3, pasakysiu tokią žiauriąąą tiesą - jei pabėgsi nuo Minus 10, tai Minus 10 tave vieną dieną tikrai suras - patikrinta  dirol.gif

kas tiesa, tai ne melas. o del TBB ( cia kaip issisifruoja Tavo Buves Brangusis? - tik nezvenkit jei ne taip :-) ) man veliau irgi patikdavo, kad negrizta ir nematau as jo.
mano padetis tokia juokinga, jau minejau gal kazkada, kad dabar mus darbai sieja, musu imone pasirasius sutarti su jo ir jis man dokus i RUS tvarko, o as parasau, kad 'zinai Brangusis 3 ir 13 grafoj prasau pataisyt ta ir ana, ir atsiusk dar kart patikrinimui". Jauciu jam taip 'smagu'. o ka daryt - toks juokingai suredytas gyvenimas. kazkada sake, kad liksiu basa plika ir be vaiku, darbo negausiu, nes nekazka su manim. o veliau viskas apsivercia. dar labai atsimenu kad skyrybos labai per pasitikejima ir saviverte musa, tokia niekam tikus jauciaus, o dabar tokia visu galu Meistre jauciuos. buvo bankrotas imonej, kolegos pergyveno, mol jei atleis tai kur detis reiks, amzius visa kita. o as tokia rami kaip belge, kazkaip dzin, atleis neatleis, tikrai rasciau ka veikt ir kur pasiduot. aisku gal naiviai atrodau is salies, bet as jauciuo pasitikinti savim.

dirbu, dirbu, darbo daug ir taip nestovi ant praejusio men ataskaitu. kazkaip susikaupsiu.

Atsakyti
Sveiks, kolektyvs mirksiukas.gif

Visi kumpiai skauda nuo greito ėjimo. Dar vakare šunį vedžioju, tai tas tik pusę kelio ramiai eina, paskui užsinori namo ir ima mane tempti. O aš ką- aš nieko, paspartinu žingsnį cool.gif

QUOTE(L'aurore @ 2014 11 03, 20:19)
noriu būt graži (mokytis), noriu būt protinga (reik poilsio) 

Ir aš to noriu rolleyes.gif Dar geidžiama visai norėčiau pabūti ax.gif

QUOTE(turtle @ 2014 11 04, 01:07)
Nieko, reik puoštis, Meška greit mane gyvai invertins, jau dabar kinkos dreba, nes kai pamatys mane... [/color]  doh.gif  topsecret.gif

Nedrebink. Priimk kitas rezervacijas sutartai dienai, nes aš galiu supasuoti cool.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 04, 10:41)
Nu kaži, ar tik ne tokia pat stora, kokia buvai?  cool.gif

lotuliukas.gif
Ji dar manęs nematė- mažu mano, kad čia pas mane svoris nukrito nuo anuometinio svorio... blush2.gif

QUOTE(Akire3 @ 2014 11 04, 11:37)
aisku gal naiviai atrodau is salies, bet as jauciuo pasitikinti savim.

Va, dar pasitikėjimo savim noriu cool.gif

Darbe- beprotnamis, visi galvom eina. Pilnatis artėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2014 11 04, 12:37)
tokia niekam tikus jauciaus, o dabar tokia visu galu Meistre jauciuos. buvo bankrotas imonej, kolegos pergyveno, mol jei atleis tai kur detis reiks, amzius visa kita. o as tokia rami kaip belge, kazkaip dzin, atleis neatleis, tikrai rasciau ka veikt ir kur pasiduot. aisku gal naiviai atrodau is salies, bet as jauciuo pasitikinti savim.
dirbu, dirbu, darbo daug ir taip nestovi ant praejusio men ataskaitu. kazkaip susikaupsiu.

Nu kokia šaunuolė, smagu skaityt net smile.gif

QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 04, 16:33)

Atėjo mėnulis ir visi jebanulis
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 04, 15:33)

Jooo, priešpilnis konketus biggrin.gif

Šiandien pyragų diena - prisipažinkit, kas nešventėt? cool.gif
Atsakyti
*****, nežinojau.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 04, 17:40)

Čia pati sugalvojai? Galėjai ryte parašyt......namie nei gabaliuko!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2014 11 04, 18:18)
Čia pati sugalvojai? Galėjai ryte parašyt......namie nei gabaliuko!!!  verysad.gif

Jopšik, apsirikau doh.gif Taigi šiandien ne lapkričio 6, o 4 tik. Značit, turit laiko laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 04, 18:35)
Jopšik, apsirikau  doh.gif Taigi šiandien ne lapkričio 6, o 4 tik. Značit, turit laiko laugh.gif

Fuuu,palengvėjo karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 04, 17:40)

pas mus darbe kiekviena ketvirtadieni pyragu diena. is pradziu sugalvojom penkminute, visi skyriai renkames vienam kabinete, geriam kavute ar arbata ir aptarinejam rimtus reikalus arba nelabai. is pradziu personaliste pirkdavo ka nors prie kavos. paskui gime mintis, kad galim patys issikept. ir taip ratuku visi kepam vis kazka naujo... visai smagi tradicija ;-)

sakiau ryt iskrova, bet sportas vakare - tai kazkaip jauciu numuilinsiu iskrova. gal siaip maziau pavalgysiu

P.S. va dabar teisingus skaicius matot. ziauroka bet ka daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 04 lapkričio 2014 - 19:22
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 04, 10:41)
Nu kaži, ar tik ne tokia pat stora, kokia buvai?  cool.gif

Iki to storumo dar toli cool.gif

QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 04, 15:33)
1. Nedrebink. Priimk kitas rezervacijas sutartai dienai, nes aš galiu supasuoti cool.gif
lotuliukas.gif
2. Ji dar manęs nematė- mažu mano, kad čia pas mane svoris nukrito nuo anuometinio svorio... blush2.gif
3. Va, dar pasitikėjimo savim noriu cool.gif

1. Gal kaip nors pavyks? Nes aš jau taip laukiu blush2.gif
2. Nei vienas pridėtas ar pamestas kg nekeičia esmės mirksiukas.gif
3. Tą pirmą norą teks pačiai pildyti, o su šitu galiu padėti padirbėti. Man pavyko kažkaip, tas ypač svarbu buvo išeinant į darbą paauginus pametinukus ax.gif

QUOTE(Marla @ 2014 11 04, 16:48)
Atėjo mėnulis ir visi jebanulis

lotuliukas.gif thumbup.gif ypač MBB biggrin.gif kažkaip jis nepaskaičiavo manrods, kiek jam kainuos šitas bajeris unsure.gif

skalbiankė sugedo verysad.gif
Atsakyti
Pareinu atraportuot Tepaluotai biggrin.gif tas daiktas plyteles valo superiškai rolleyes.gif o aš pasijaučiau nevala unsure.gif man atrodė dar visai švarios, o pasirodo doh.gif garų nuotekos buvo juodos doh.gif yra kelios vietos (tarpeliai tarp plytelių), kurie laaabai prašėsi valymo, tai tuos dar reikės pakartot, ale anie ir įsisenėję buvo, ir dar apdailos juostelę tarp vonios ir sienos nušveičiau, nors vaikai akis išvertę rėkia, kad - mes valom,valom vonios kraštus cool.gif valyt,gal ir nuvalo išsimaudę, o garai nusėda ant plytelių ir sėkmingai nuteka ant vonios krašto, o tada...arba juoduoja, arba kalkėja...tai va šitą nušveičiau ir gan lengvai rolleyes.gif naudojau tris antgalius, kad prieičiau prie visų kampų...rankom tik škurliuką ploviau...ale ir nuvaliau dar tik dvi sienas, prie kitų, kad prieit, reik nukabint spinteles, tai palikau tai dienai, kai turėsiu noro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L'aurore @ 2014 11 05, 17:44)
Pareinu atraportuot

Aš apie laminatą klausiau, o tu jau atsakei hihihi.gif
Atsakyti