QUOTE(Akire3 @ 2014 11 03, 22:34)
pamaciau siandien placiajam ekrane savo liniuoteeeeeeeeeeeeeeeee su senais duomenim - toks juokas peme. reik koreguot. o svarstykles tai nedziugina.
QUOTE(turtle @ 2014 11 04, 01:07)
Beje, Akire3, pasakysiu tokią žiauriąąą tiesą - jei pabėgsi nuo Minus 10, tai Minus 10 tave vieną dieną tikrai suras - patikrinta
kas tiesa, tai ne melas. o del TBB ( cia kaip issisifruoja Tavo Buves Brangusis? - tik nezvenkit jei ne taip :-) ) man veliau irgi patikdavo, kad negrizta ir nematau as jo.
mano padetis tokia juokinga, jau minejau gal kazkada, kad dabar mus darbai sieja, musu imone pasirasius sutarti su jo ir jis man dokus i RUS tvarko, o as parasau, kad 'zinai Brangusis 3 ir 13 grafoj prasau pataisyt ta ir ana, ir atsiusk dar kart patikrinimui". Jauciu jam taip 'smagu'. o ka daryt - toks juokingai suredytas gyvenimas. kazkada sake, kad liksiu basa plika ir be vaiku, darbo negausiu, nes nekazka su manim. o veliau viskas apsivercia. dar labai atsimenu kad skyrybos labai per pasitikejima ir saviverte musa, tokia niekam tikus jauciaus, o dabar tokia visu galu Meistre jauciuos. buvo bankrotas imonej, kolegos pergyveno, mol jei atleis tai kur detis reiks, amzius visa kita. o as tokia rami kaip belge, kazkaip dzin, atleis neatleis, tikrai rasciau ka veikt ir kur pasiduot. aisku gal naiviai atrodau is salies, bet as jauciuo pasitikinti savim.
dirbu, dirbu, darbo daug ir taip nestovi ant praejusio men ataskaitu. kazkaip susikaupsiu.