kas čia per žvėrys?
nervijuos ...kaip bezdžionė noriu būt graži (mokytis), noriu būt protinga (reik poilsio) galimybių nelabai rasta...kažką reik aukot, kaip nuspręst nes noriu ir to, ir to
Papildyta:
beZdžionė atrodo, ryškiai reik poilsio
nervijuos ...kaip bezdžionė noriu būt graži (mokytis), noriu būt protinga (reik poilsio) galimybių nelabai rasta...kažką reik aukot, kaip nuspręst nes noriu ir to, ir to
Papildyta:
QUOTE(L'aurore @ 2014 11 03, 21:19)
bezdžione tu bezdžione kaip yra taip ir reikia mano dead line - gruodžio 1 dieną o dar net nepajudinau vieno rimto darbo
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 03, 21:33)
Į vakarienę
vėlu į vakarienę. eik į lovą
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 03, 21:13)
Vakarienė lovoj
nuo vakarienės lovoj šiaip jau nestorėjama
QUOTE(L'aurore @ 2014 11 03, 22:16)
nuo vakarienės lovoj šiaip jau nestorėjama
aga.
Sveikos mergaites.as vis del to UZSIVEDZIAU.nzn kas kaltas-manau kad viskas,gal pati pribrendau (per daug uzsisedejau),darbe bankrotas vienai is imoniu,padidintas kruvis nuo vasaros pradzios ir t.t. vyras kuris myli taip kaip atrodau.o dar manau kad ir jusu be proto pasiilgau.vienu zodziu dar tik pirma sav, bet jauciu 'propeleriuka' uodegoj.kol kas tik aerobika po 2 metu pertraukos (zaviuos Meska zumboj-pavydziu);po 19h needu.iskrova praejusia sav tiko ir patiko,reiks trec manau vel kartot.nu irpreik kcal skaiciavima prisimint...
flesi -as ir ziauriai pasiilgau jusu,visad mintimis buvau su jumis. Seima ok,medu dar vis kopinejam.as tik jauciu kad as raganeju,ne tokia esu gera kaip pirma kart.tik tiek kad pati jauciu,pati isvadas padarau ar paprasau nekreipt demesio vistiek as tobula zmona :-P
Turtle-skyrybos taisykliu neturi.palinkeciau lengvu ir greitu.as anyta turejau tramdyt kad sunaus ir jo sekancios zmonos nepultu.as po siai d su ja bendrauju,o jie ne.patarimas-issikalbet,nelaikyt visko savy.o del giminiu,pasakysi kai pribresi.rasyciau ir rasyciau bet'kersta' rodo. Labos
P.s. jauciu neatstosiu nuo jusu
Papildyta:
Sveikos mergaites.as vis del to UZSIVEDZIAU.nzn kas kaltas-manau kad viskas,gal pati pribrendau (per daug uzsisedejau),darbe bankrotas vienai is imoniu,padidintas kruvis nuo vasaros pradzios ir t.t. vyras kuris myli taip kaip atrodau.o dar manau kad ir jusu be proto pasiilgau.vienu zodziu dar tik pirma sav, bet jauciu 'propeleriuka' uodegoj.kol kas tik aerobika po 2 metu pertraukos (zaviuos Meska zumboj-pavydziu);po 19h needu.iskrova praejusia sav tiko ir patiko,reiks trec manau vel kartot.nu irpreik kcal skaiciavima prisimint...
flesi -as ir ziauriai pasiilgau jusu,visad mintimis buvau su jumis. Seima ok,medu dar vis kopinejam.as tik jauciu kad as raganeju,ne tokia esu gera kaip pirma kart.tik tiek kad pati jauciu,pati isvadas padarau ar paprasau nekreipt demesio vistiek as tobula zmona :-P
Turtle-skyrybos taisykliu neturi.palinkeciau lengvu ir greitu.as anyta turejau tramdyt kad sunaus ir jo sekancios zmonos nepultu.as po siai d su ja bendrauju,o jie ne.patarimas-issikalbet,nelaikyt visko savy.o del giminiu,pasakysi kai pribresi.rasyciau ir rasyciau bet'kersta' rodo. Labos
Papildyta:
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 03, 07:30)
Nesisverk. Aš jau pasisvėriau ir pabijojau. Už visas
Vajei, tikras draugas Tikiuosi po kokios savaitėlės galėsi pakartoti?
QUOTE(Marla @ 2014 11 03, 13:14)
Turtle, viskas bus gerai. Ir nebedink
Ek, kad taip kažkam į ausį O su dingimu, matai kaip labai jau margai gyvenu - kelis metukus ramiai prazulinu a paskui kai dedu, kad net fejerverkai skraido Išvada - su turtle bent jau nenuobodu, ane? Gal tasmtelę kada suorganizuosim gyvai pamatyt?
QUOTE(flesi @ 2014 11 03, 19:28)
aš tik dabar supratau, kad esu visai faina, nors sveriu gerokai daugiau.
Manau tai vadinama IŠMINTIM Aš dabar stora ir visokia kitokia, nu bet žinot... vis dėlto kažkodėl nors dešimtmetis skiria, bet aš sau gražesnė dabar, neskaitant visų kg - ale ot iškreiptų veidrodžių karalystė Nieko, reik puoštis, Meška greit mane gyvai invertins, jau dabar kinkos dreba, nes kai pamatys mane...
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 03, 20:04)
ir nuo tokių soti būsi? Kažkaip kūdokos pasirodė
QUOTE(Akire3 @ 2014 11 03, 22:34)
Va dėl anytos sveikatos tai nuoširdžiai pergyvenu. Šiandien su MBB išgėrėm alaus, aš leptelėjau kažką (nu negi aš kalta, kad humoro nesupranta ) ir išlėkė kažkur kitur miegot. Indomu kur, kad tik man ryt vakare prisistatytų, vaikus pažiūrėtų, bo išėjimą eilinį organizuojuosi (nu čia tokia intensyvi terapija vyksta). Bet užtat man visai fain, nesipainioja po akim
Beje, Akire3, pasakysiu tokią žiauriąąą tiesą - jei pabėgsi nuo Minus 10, tai Minus 10 tave vieną dieną tikrai suras - patikrinta
QUOTE(turtle @ 2014 11 04, 01:07)
Tikiuosi po kokios savaitėlės galėsi pakartoti?
Spakainiai
QUOTE(turtle @ 2014 11 04, 01:07)
Aš dabar stora ir visokia kitokia...
Nu kaži, ar tik ne tokia pat stora, kokia buvai?