QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 03, 07:30)
Nesisverk. Aš jau pasisvėriau ir pabijojau. Už visas
Vajei, tikras draugas

Tikiuosi po kokios savaitėlės galėsi pakartoti?
QUOTE(Marla @ 2014 11 03, 13:14)
Turtle, viskas bus gerai. Ir nebedink
Ek, kad taip kažkam į ausį

O su dingimu, matai kaip labai jau margai gyvenu - kelis metukus ramiai prazulinu a paskui kai dedu, kad net fejerverkai skraido

Išvada - su turtle bent jau nenuobodu, ane?

Gal tasmtelę kada suorganizuosim gyvai pamatyt?
QUOTE(flesi @ 2014 11 03, 19:28)
aš tik dabar supratau, kad esu visai faina, nors sveriu gerokai daugiau.
Manau tai vadinama IŠMINTIM

Aš dabar stora ir visokia kitokia, nu bet žinot... vis dėlto kažkodėl nors dešimtmetis skiria, bet aš sau gražesnė dabar, neskaitant visų kg - ale ot iškreiptų veidrodžių karalystė
Nieko, reik puoštis, Meška greit mane gyvai invertins, jau dabar kinkos dreba, nes kai pamatys mane...
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 03, 20:04)
ir nuo tokių soti būsi?

Kažkaip kūdokos pasirodė
QUOTE(Akire3 @ 2014 11 03, 22:34)
Turtle-skyrybos taisykliu neturi.palinkeciau lengvu ir greitu.as anyta turejau tramdyt kad sunaus ir jo sekancios zmonos nepultu.as po siai d su ja bendrauju,o jie ne.patarimas-issikalbet,nelaikyt visko savy.o del giminiu,pasakysi kai pribresi.rasyciau ir rasyciau bet'kersta' rodo. Labos
P.s. jauciu neatstosiu nuo jusu
Va dėl anytos sveikatos tai nuoširdžiai pergyvenu. Šiandien su MBB išgėrėm alaus, aš leptelėjau kažką (nu negi aš kalta, kad humoro nesupranta

) ir išlėkė kažkur kitur miegot. Indomu kur, kad tik man ryt vakare prisistatytų, vaikus pažiūrėtų, bo išėjimą eilinį organizuojuosi (nu čia tokia intensyvi terapija vyksta). Bet užtat man visai fain, nesipainioja po akim
Beje,
Akire3, pasakysiu tokią žiauriąąą tiesą - jei pabėgsi nuo Minus 10, tai Minus 10 tave vieną dieną tikrai suras - patikrinta