QUOTE(flesi @ 2014 11 02, 20:20)
Turtle, tai visą glėbį balionų. Laikykis, mergyt. Tfu tą slieką -tegu sau bolotiruojasi velniop. Tau padovanojo du nuostabius žmogeliukus, - išgyvensi be jo.
ošitąaną, ateik į mūsų facebuke grupę

ten irgi picų ir alaus reikia
Ačiū jums visoms, kad esat
Aš protu suvokiu, kad man ans visai nereikalingas, kad tuos metus tik turėjau trečią vaiką

bet ta ateities nežinomybė, tos silpnumo akimirkos daro savo kartais

Kam teko išgyventi skyrybas, kas padėjo? Kol kas nesakau artimiesiems, nes žinau, kad tada prasidės antras raundas

Mano mama tikrai nesusilaikys nepamokiusi, kaip gyventi reikia....

dar gerai bus, jei neatskris žento pamokyti

Na, bet kaip MBB sakė, šioje situacijoje daugiausia visi smerks jį. Už klaidas reikia mokėti, ania?
A FB tai kaip ten vadinatės, brūkštelkit kas nors, kaip ten kur nors slaptai rasti jumi?
QUOTE(L'aurore @ 2014 11 02, 20:30)
kilimams, girndims išbandžiau tik kartą, langams dar nebandžiau, bet va sofai, markizėms, paltams, plytelėms tai jooo...patiko
Aš paprastą mažutį turiu, man langams fainiausia
Tepaluota, gal Kalėdoms bent to robotuko kur siurbia automatiškai užsiprašyk?
QUOTE(flesi @ 2014 11 02, 21:14)
Mano diedas. anas gali grįžt pavargęs, išgėręs ar sulaužyta koja - grindis vis tiek šiūruos. visa kita - nesvarbu, bet pas mumei nuo grindų valgyt galima

eik tu sau.... atrodė tiek daug apie gyvenimą jau žinojau, ale šito nebuvau dar girdėjus.... aš į eilę stoju
nors man su pedantu būtų sunku gyventi, oi sunku turbūt.... pas mani amžina kūrybinė betvarkė. Žiūrėsim, kaip galiausiai baigsis, kai vieno daug prisidedančio elemento neliks

Bet dabar pas mane namuose kaip po karo - visas tris dienas vaikai daro ką nori. Žaislai visur, dulkės irgi
Pasisverčiau, bet bijau