Kaip sekasi ridenti kilogramus. ? O as tuoi gal uz paskaitas pinigus pradesiu imt .Uzejo tarpas,kad poniutes pradejo tiesiog reikalaut pasakyt ka as darau,praso el.pasto tel nr. O as juokom sakau,uz kiekviena numesta 1kg.imsiu po 10 .
QUOTE(Dusetelle @ 2015 05 06, 14:28)
Kaip sekasi ridenti kilogramus. ? O as tuoi gal uz paskaitas pinigus pradesiu imt
Te balioną Puikūs pasiekimai! Išgirdai "klinkt" galvoje?
Įsivaizduoju išvaizdos pokyčius Bet... kaip su oda (pilvo, rankų, šlaunų) reikalai?
QUOTE(meškutė_Nida @ 2015 05 06, 17:59)
Te balioną Puikūs pasiekimai! Išgirdai "klinkt" galvoje?
Įsivaizduoju išvaizdos pokyčius Bet... kaip su oda (pilvo, rankų, šlaunų) reikalai?
Nesu ta moteris,kuri turi ta grazia kriauses formos figura.Tai kojos pas man is kudesniu vietu visa laik buvo.Va su pilvu,tai jis pas mane labiausiai kabejo.Ypac po paskutinio nestumo,kai kudiki 4.6kg reikejo isnesiot.Bet su lasinukais ir jis traukiasi.Sportuoju dar reguliariai iki devinto prakaito.Tai kai pasakiau moteriai,kad sveriu 81,o ana 70kg sverianti,manes isputus akis paklause,,tai kas pas tave taip sveria?Nes vizualiai mes vienodos.Dar kai nepamirstu pasitepu oda mumijaus tablete istirpinta kreme.Na,bet atskiru maudimuku nevaiksciosiu,tai nelabai imsiu galvon jei tas pilvas ir neatrodys estetiskai :-) .
QUOTE(Dusetelle @ 2015 05 09, 08:42)
Na,bet atskiru maudimuku nevaiksciosiu,tai nelabai imsiu galvon jei tas pilvas ir neatrodys estetiskai :-) .
A, tai tu irgi "obuolys"? Nes dėl pilvo aš niekad neturėjau iliuzijų- toks gyvenimas. Kaip ir dėl krūtinės- nereikia norėti, kad E-F taptų stangriu C.
Bet kaip tau su rankų (viršutinės dalies), šlaunų (viršutinės vidinės dalies) oda? Nes man jau dabar, po -23 kg, liūdna žiūrėti, o kas bus po dar -12 kg...
Ir- kas tas mumijus, ką jis duoda, kur jį pirkti? A.a. tetulė vis girdavo kažkokį mumijo- bet nepamenu, nei kas, nei kaip, nei kodėl.
QUOTE(meškutė_Nida @ 2015 05 09, 13:42)
A, tai tu irgi "obuolys"? Nes dėl pilvo aš niekad neturėjau iliuzijų- toks gyvenimas. Kaip ir dėl krūtinės- nereikia norėti, kad E-F taptų stangriu C.
Bet kaip tau su rankų (viršutinės dalies), šlaunų (viršutinės vidinės dalies) oda? Nes man jau dabar, po -23 kg, liūdna žiūrėti, o kas bus po dar -12 kg...
Ir- kas tas mumijus, ką jis duoda, kur jį pirkti? A.a. tetulė vis girdavo kažkokį mumijo- bet nepamenu, nei kas, nei kaip, nei kodėl.
Apie alatajaus mumiju daug internete aprasyta.
Jis naudingas ne tik vartojant,bet ir sumaisius tablete su kuno kremu tepant oda.Tvarko suglebima,stangrina,gydo strijas.As pries tepant,pries valanda,tablete imetu i atskira indeli su kremu ir ji kreme istirpsta.Dar labai gerai pylinga pasidaryti si kavos tirsiais(neuzplikytais) .As daug info radau Miranovos temoj -60 .
Del ranku ir as bijojau,bet kai tenka daryti atsispaudimus,tai viskas graziai kolkas atrodo.Slaunu vidine dali kaip ir pilva tepu mumijum.Pries tai tikrai atrode nekaip. .
Laba diena,
Nu ka, vel pribrendo reikalas
MN sveikinimai, nezinau, kaip tu taip pavarei, ale vistiek geras
As irgi noriu.
Nu ka, vel pribrendo reikalas
MN sveikinimai, nezinau, kaip tu taip pavarei, ale vistiek geras
As irgi noriu.
QUOTE(Rhianna @ 2015 06 09, 06:25)
1. Nu ka, vel pribrendo reikalas
2. MN sveikinimai, nezinau, kaip tu taip pavarei, ale vistiek geras
3. As irgi noriu.
2. MN sveikinimai, nezinau, kaip tu taip pavarei, ale vistiek geras
3. As irgi noriu.
1. Sveri tiek, kiek niekad anksčiau?
2. Taip elementariai paprasta, kad vis vien nepatikėsi, kaip...
3. Nori- bus.
sveikos
QUOTE(BonaDona @ 2015 06 16, 11:05)
Oho,kokie zmones ! . Kokiais vejais?
praverką darau Įkvėpimo ieškau
QUOTE(meškutė_Nida @ 2015 06 10, 13:50)
1. Sveri tiek, kiek niekad anksčiau?
3. Nori- bus.
3. Nori- bus.
1. Taip.
2. Genialumas paprastume.
3. Ok.
oi, seniai matyta Rhianna gal susiimam maždaug?