[quote=spinsa,2014 12 20, 22:51]
[quote=Dusetelle,2014 12 19, 13:41]
Sveikutes.
Kazkada labai labai senai dalyvavau sioje temuteje. Ziuriu daug kas laukia svenciu ir pasizadejusiu keist gyvenimo buda po svenciu,nes dabar neapsimoka
.Del to cia tiek daug erdves
.
o ką valgote?ar daug ką ribojate?kažko atsisakote?
[/quote]
Atsisakau gal tik vieno dalyko,istampyti skrandi.
Geriau suvalgau mazesne porcija,bet skaniai.
Cipsu ir saldziu gerimu ir anksciau nevalgydavau,tai sito nepasigendu.Valgau paprastai,kaimiskai sveikai
.Valgau naturalius produktus maziau,bet ne visokius misinius.Pvz grietine,ne grietines misini,sviesta,bet nemargarina,mesa,bet ne desreles.Jei tinka ir taukus panaudoju
.Geriau maziau,bet gryno produkto
Pvz.siandien pietum labai uzsinorejau perliniu kruopu,kuriuos uzspirginau
ir salia greifrukto gabaliuka,kaip desertui (bet viskas i 300gr.). Kadangi pietus ne is kuduju,tai vakarienei atsisveriau mandarinu 300gr.
Tiesa,dar savo zarnynui padedu, rytais ant tuscio skrandzio, suvartoju 3valgomus saukstus selenu misinio.Vandeniu uzsigeriu.Misini lengva pasidaryti,o ir skanu vartoti:Pakelis selenu,pakelis moliugu seklu,pakelis saulegrazu(nedidelis),pakelis smulkintu megstamu riesutu(bet ne kokoso,nes primins muila),pakelis dziovintu vaisiu misinio,siek tiek semenu.Viska ismaisyti ir menesiui sociai.Po pusvalandzio papusryciauju.
Papildyta:
Dabar mano Naujametinis planas,kad sausio 1d,nebutu daugiau,nei 90kg.
Iki sios laimes dabar 200gr truksta,bet cia kaip bala persokti
.Pries Kaledas tikrai bus ir maziau,bet sventes ir man bus sventes
.
Per metima buvo ir gimtadieniu ir taip visokiu progu.Tikrai i maista neziurejau ir seiles nevarvinau
.Buvo pas mane kitokios ne iskrovos,o "ikrovos" dienos
.Aisku,po tu progu trejeta dienu reikia,kad gryztum pries progini lygi .Kaip sakant nera,taip kad isitverus sistemos ir jokiu pagundu.