Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 10

Paprastai kol kas einam mokyklon valgyt, kol sezonas leidžia. Todėl nesinešu nieko, bet kartais tiesiog neišeina išeiti pavalgyti, dėl darbo pvz. Nes mokykla tai ne kavinė, kad kada nori tada ateini dienos bėgy. O nešųiotis "dėl visa ko, jei nespėsiu" tai yra kvailystė. Nedarykit išvadų iš 1 dienos paskubom. Sūrelius naikinu, nes baigiasi galiojimo laikas, labai nemėgstu mėtyti maisto, nors labai madingas šūkis "ar tu esi šiukšliadėžė", tai turbūt taip, bet negaliu sau leist mėtytis ir tiek biggrin.gif . Šiandien dar porą atsinešiau darban, bus pusryčiai apie 10 val.

Dėl maisto išdėstymo, aišku, geriau ikipiet suvartot didžiąją dalį, bet ne visuomet išeina. Negaliu aš pasiųst darbadavio, kad aš žinau nedarysiu tų darbų kol nepavalgysiu.
Atsakyti
nedarau jokių išvadų kol kas smile.gif bent savaitę reik pastebėt, tada jau matysis ryškėjančios tendencijos mirksiukas.gif

per visus kraustymus/tvarkymus nerandu kur užkišau pernykščius užrašus doh.gif ryte riebalų suėdžiau beveik visą dienos normą doh.gif nu, vakare pamėginsiu ir aš surašyt, kad pati išvadas pasidaryčiau biggrin.gif man šian pietūs panašu, kad turi "nuplaukt", tai eisiu ridiką su morka tarkuot, kad bent kažkas būtų..
Atsakyti
O kaip tu skaičiuoji tas riebalų normas? Aš kai kelis mėn su kalorijom skaičiavimu prasikankinau, tai man visą norą kažką svert ir skaičiuot atmušė visam gyvenimui. Primetu daugmaž kalorijas,m o kad ten daugiau lįst su baltymais ir angliavandeniais įm lankas tai nu nafig, kažkokia vergovė , o ne gyvenimas.
Atsakyti
aš suvedu viską į kalorijos.lt lentelę, tai ten iškart išmeta ir kcal ir batymus/riebalus....nemėgstu šito darbo, nu bet ką...kito metodo nerandu....atsidarau lentelę ir palieku visai dienai...negaliu sakyt, kad parinuosi, ne...tiesiog pradedu galvot, ką valgyt, jei jau padauginau kažko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'aurore: 09 gruodžio 2014 - 09:47
QUOTE(L'aurore @ 2014 12 09, 10:46)
aš suvedu viską į kalorijos.lt lentelę, tai ten iškart išmeta ir kcal ir batymus/riebalus....nemėgstu šito darbo, nu bet ką...kito metodo nerandu....atsidarau lentelę ir palieku visai dienai...negaliu sakyt, kad parinuosi, ne...tiesiog pradedu galvot, ką valgyt, jei jau padauginau kažko..

bet ten gi dafiga nieko nėra, toje lentelėje, turi pats tada galvoti ką panašaus įvedinėt. Plius reik svorius žinot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marla: 09 gruodžio 2014 - 11:05
nežinau, aš gal paprasčiau valgau g.gif randu viską, nu, naminių konservuotų daržovių nėr, o daugiau g.gif tiesa, ten kai kas kitose grupėse surašyta, pvz prie mėsos produktų gali rast šaltieną, kai prie patiekalų jos nėra biggrin.gif
Atsakyti
O gramus sveri?
Atsakyti
kartais sveriu, kai ką jau "iš akies" moku nustatyti biggrin.gif dėl 5 g nesuku galvos
Atsakyti
QUOTE(L'aurore @ 2014 12 09, 12:44)
kartais sveriu, kai ką jau "iš akies" moku nustatyti  biggrin.gif dėl 5 g nesuku galvos

Aš tai grybauju. Jei poakuotė yra tai dzin, jei nėra, tai nežinau. Pvz, vištos blauzdos- ten kcal gryn mėsos ar su kaulu? O šiaip sunku pastoviai su svarstyklėm prisirišus gyvent. Kol kas pagal lentelę pas mane yra už vakar 1400 kcal, su meduoliu, kurį pamiršau ant lapelio pakabintą. jis buvo tarp mandarinų ir obuolio.
Atsakyti
NU, ką, prisiduodu smile.gif (vakarienė bus už 15 min)

pusryčiai (360 kcal):
Kiaušinienė iš 2 kiaušų, cukinijų-paprikų mišrainė su aliej ir medum 70g, j. "Agotos duona - 30g

pietūs 180kcal:
jautienos-kiaul.ausų šaltiena 140g, j.ridiko-morkų salotos su citr.sultimis 150g

pavakariai:
varškės sūris 80g, daktariška dešra biggrin.gif 45g, marin.aguras 50g, j.Agotos duona 18g

vakarienė 304 kcal:
kotletai "turkiški" - 360g (jautiena 150g, likusios daržovės)

nu, ką, vakarui dar turiu sočiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'aurore: 09 gruodžio 2014 - 17:19
A ko tu nerašai kai jau viskas vienoj krūvoj, įskaitant vakarą?

Aš kol kas turiu kokius 1200, anot skaičiuoklės biggrin.gif
Atsakyti
tai, kad aš žvengiu, po tokios porcijos jau nieko nenorėsiu biggrin.gif čia viskas šiandien...riebalų ir vėl ryškiai per daug...nu, ką...ryt mažinsiu...kažkaip rolleyes.gif
Atsakyti