Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 10

QUOTE(Fever Ray @ 2014 11 30, 17:05)
flesi, o tas druskinis tau veiksmingas?  g.gif

na prakaitavimo tai nestabdo, bet kvapo nebūna - matyt pristabdo bakterijų dauginimąsi. Net nežinau, ar veiksmingas, nes palaidinukes po vieno apsivilkimo vis tiek skalbiu.

QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 30, 17:21)
Pašalinis vaikščiojimo poveikis- dingsta apetitas bigsmile.gif

thumbup.gif gerą gyduolį įsigijai. Paaugs šuniukas, galėsi pradėt bėgiot mirksiukas.gif

kažin kodėl man po bėgimo baisiai šalta būna g.gif bėgant nešalta, grįžus išsimaudau po dušu, o tada prasideda šaltkrėtis. Kokias dvi valandas rankos būna ledinės, net nosies galiukas šaltas. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fever Ray @ 2014 11 30, 16:05)
hm... mūsiškiai vienmečiai

O nevienmetis pilietis kaip laikosi?
QUOTE(flesi @ 2014 11 30, 17:30)
kažin kodėl man po bėgimo baisiai šalta būna  g.gif 

Kalorijų trūkumas? unsure.gif Ar duodi ko organimui, kad atsistatytų po bėgimo?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2014 11 30, 17:30)
kažin kodėl man po bėgimo baisiai šalta būna  g.gif  bėgant nešalta, grįžus išsimaudau po dušu, o tada prasideda šaltkrėtis. Kokias dvi valandas rankos būna ledinės, net nosies galiukas šaltas.  bigsmile.gif

Tau paxmelas (nesugalvojau kaip lietuviskai) po begimo. O jei rimtai, tai drebi kai lasinukai sutirpsta,gal pas tave ju nelike, o tu vis begi begi

Šiandien visa diena sporto halej praleidau, vyro dukra gatves šokius šoka,konkursas buvo. Tai guliu dabar lovoj, o ausyse dar groja tiksliau trankos bumcikai.
labos ir lengvo pirmadienio, savaitgalis prabego akimirksniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 30 lapkričio 2014 - 23:01
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 30, 19:55)
Kalorijų trūkumas?  unsure.gif Ar duodi ko organimui, kad atsistatytų po bėgimo?

nu kaip ir stengiuosi atstatyti, bet vakar pvz matuoklis rodė, kad sudeginau apie 1300 kcal, tai gal ir dėl trūkumo. Nors draugė gąsdina lėtiniu nuovargiu ir pasekimu...

QUOTE(Akire3 @ 2014 11 30, 23:56)
1. Tau paxmelas (nesugalvojau kaip lietuviskai) po begimo. O jei rimtai, tai drebi kai lasinukai sutirpsta,gal pas tave ju nelike, o tu vis begi begi

2. savaitgalis prabego akimirksniu

1. aga, geras žodis paxmelas. Perskaičiau - net atsilošiau kėdėj - aš tiek neišgėriau lotuliukas.gif o lašinukų tai turiu dar kokių 30-40 proc ax.gif Sako, kad bėgant ilgiau negu 75 minutes organizmas pradeda imti energiją iš raumenyno, tai gal todėl ir purto šaltis. bet kodėl kitiems bėgikams nebūna taip... g.gif
Atsakyti
O kas sakė, kad nebūna?
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2014 12 01, 12:01)
kodėl kitiems bėgikams nebūna taip...  g.gif

Mane visada purtydavo po sporto ir miego norėdavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2014 12 01, 13:46)
O kas sakė, kad nebūna?

kiti bėgikai, kurie bėga tikrą maratoną arba vidutiniškai po 15-20 km.

QUOTE(BonaDona @ 2014 12 01, 14:26)
Mane visada purtydavo po sporto ir miego norėdavau  g.gif

anksčiau mane purtydavo po sporto, jeigu sportuodavau alkana. Miegas ima, jeigu spaudimas pakyla/nukrenta.
Ai, gal čia norma - nesuksiu sau galvos.
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2014 11 30, 22:56)
Tau paxmelas (nesugalvojau kaip lietuviskai) po begimo.

Adrenalinas priot? biggrin.gif

Šunį vedžioju už 4000 žingsnių, grįžtu namo, užpurto šaltis ir užmiegu aštuntą vakaro rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

na, Marla, laukiam tavo valgiaraščio mirksiukas.gif

man, nevalgančiai kruopų, anglių ne tik neįmanoma padauginti, aš jų tiesiog nesurenku ...o štai riebalai riebaliukai biggrin.gif kiaulė kiauliausia biggrin.gif dienos normą viršijau 3 kartus doh.gif na štai, sakiau, kad žinau savo klaidas, a ko gi aš jų netaisau?????? teks mesti kiaulą....ana vis kiša ir kiša koją...
Atsakyti
Soriukas, namie savo kompo nebeturiu, tai vakarais jungiuosi iš telefono, kuris kiauliškai vakar nudvėsė parodęs dar 55 proc batareikos. Tai va
Ryte arbata, pusryčiai vėlyvi apie 10 obuolys, priešpiečiai 11 du mandarinai, pietai 13.30 obuolys, popietai 15 val morka didelė, vakarienei 19val. 2 vištos blauzdos ant grotelių džiovintos, pomidoro it grietinės salotos, 1 virta bulvė. apie 20.30 sūrelis su arbata, arbata, arbata.

P.S. nei kavos, nei arbatos niekad nesaldinu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

nu, ką, Marla, pati matai klaidas, ar ne? o tuos sūrelius gal gali perkelti į pusryčius? vis mažesnė blogybė...
o ką darysi su pietumis? nešies savo?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 30, 19:55)
O nevienmetis pilietis kaip laikosi?

Puikiai smile.gif
Atsakyti