Įkraunama...
Įkraunama...

Minus 10

QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 27, 16:46)
1. Tu juk "kriaušė"- bent jau mano atsiminimuose... Taip kad talija tikrai yra cool.gif

2. Negi "Dr.Ozas" tik dabar pradėjo rodyti? biggrin.gif  Ar... jau su lietuviškais ozais bendrauji?

3. Marla, a girdž, jau sninga- tuoj pašviesės nuo sniego. Ir nuotaika pasidarys labai kokia. O gal tau... šunį kokį įsigyt? rolleyes.gif

1. Nu talijos užuominos nebent. kas žemiau tų užuominų, tai patylėsiu. Čia jau ne kriaušė, čia aš tokių daržovių nežinau net.
2. Su lietuviškais, einu per visus, kažko ieškau unsure.gif
3. Pas maną turiu 2 šunis, namie neturiu sąlygų. Labai namie nabūnam ir katinuką turim. tik katinukas ne šuva, jam nelabai tų šeimininkų reik.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2014 11 28, 09:32)
Čia jau ne kriaušė, čia aš tokių daržovių nežinau net.

Aš žinau bigsmile.gif Maž moliūgas tu ypatingos veislės? tongue.gif

user posted image

Su lietuviškais, einu per visus, kažko ieškau  unsure.gif

Skydliaukę išsiieškojai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 28, 10:38)
Aš žinau  bigsmile.gif Maž moliūgas tu ypatingos veislės?  tongue.gif

Skydliaukę išsiieškojai? unsure.gif

Nia, maždaug būtų taip dar link apačęios trigubai paplatinus

Neišieškojau, buvau pas angiochirurgą, ortopedą, pulmonologą, ginekologą, LOR'ą, inkstų echoskopuotoją ir kraujo tyrimus visus padariau. Hormoininiai tyrimai skydliaukės viskas pagal kraują normoje.
Dar noriu pas kardiiologą, gastroenetrologą ir gal žarnas pažiūrėt, nežinau dėl jų. Ir onkocitologinį pasidaryt reik. Dar galvos MR kokio noriu ar KT, bet nežinau ar pavyks ir dar kaž-ko noriu, bet kol kas nežinau ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2014 11 28, 11:00)
Nia, maždaug būtų taip dar link apačęios trigubai paplatinus

Tik jau nebepasakok pasakų - matėm, žinom, jokių te trigubų nėr.
QUOTE(Marla @ 2014 11 28, 11:00)
kaž-ko noriu, bet kol kas nežinau ko biggrin.gif

O tu čia savo malonumui ar darosi kas nors negero? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 28, 12:05)

O tu čia savo malonumui ar darosi kas nors negero? unsure.gif

Jau yra, nuo to laiko kaip matei aš turiu +10 kg, kjei ne daugiau

Nežinau kas darosi, šiaip daug ką einu profilaktiškai, dėl visa ko, kad žinočiau. Bet ir darosi kažkas. man šiaip sunku, dusulys kartais būna (dar nepriaugus prasidėjo), šiaip neturiu jėgų ir pastoviai papykina, silpnai, nevemiu, tiesiog pamutina bet kažkaip būna fuj.
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2014 11 28, 11:21)
šiaip neturiu jėgų ir pastoviai papykina, silpnai, nevemiu, tiesiog pamutina bet kažkaip būna fuj.

Nu blem , skydliaukė dažnai tokius cirkus krečia, ale jei žiūrėta... unsure.gif
Atsakyti
Sveiks, kolektyvs mirksiukas.gif

Darbe mane pagrasino patraukti baudžiamojon atsakomybėn. Bet aš rami kaip belgas cool.gif Tik biški valgau... ax.gif

3. Pas maną turiu 2 šunis, namie neturiu sąlygų.
4. tik katinukas ne šuva, jam nelabai tų šeimininkų reik.

3. Prabangus "pajudėjimas" išeina, jei važiuot per pusę miesto mamos šunų triskart dienoj pavedžiot biggrin.gif

4. Ale anas turi kitų gerųjų savybių. Giliai paslėptų cool.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 28, 09:38)
Aš žinau  bigsmile.gif Maž moliūgas tu ypatingos veislės? 

lotuliukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 28, 11:05)

drinks_cheers.gif

QUOTE(Marla @ 2014 11 28, 11:21)
Nežinau kas darosi, šiaip daug ką einu profilaktiškai, dėl visa ko, kad žinočiau. Bet ir darosi kažkas. man šiaip sunku, dusulys kartais būna (dar nepriaugus prasidėjo), šiaip neturiu jėgų ir pastoviai papykina, silpnai, nevemiu, tiesiog pamutina bet kažkaip būna fuj.

Kaip tik MB vakar buvo ištikęs priepuolis, kai jau kaip reikalas suspaudė krūtinę, net įkvėpti negalėjo... O ir prieš tai buvo tavo aprašyti simptomai, kelias savaites. Apsikroviau medicinos enciklopedijom ir, nustačiusi krūtinės anginą, persigandau pati unsure.gif Dabar ir aš ieškosiu MB ligų... Pas gydytojus...
Atsakyti
Sveikos mergaites.perskaiciau jus,pasijuokiau,pasidziaugiau.linksmuoles kaip visad. Mano nuotaikos velniai zino kokios. Sportuot tingiu,bet einu, per negaliu.ne tiek tingiu,kiek fizini nuovargi pastoviai jauciu.o nuo ko?ner nuo ko.reiktu gal vitaminu-uzdraude visus kuriuose yra B gsupe,o kur jos ner? Kuo daugiau noriu vakare nevalgyt,tuo labiau noris kasni isimest.atrodo suaugus,o taip noris priesintis.nezinau kur detis ir ranku nuleist nesinori.reik gero pendelio į sedimą.
Meska ko prisidirbai? P.s.man patinka abu irasai tavo parase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 29 lapkričio 2014 - 15:08
QUOTE(Akire3 @ 2014 11 29, 15:05)
1. Sportuot tingiu,bet einu, per negaliu.ne tiek tingiu,kiek fizini nuovargi pastoviai jauciu.o nuo ko?
2. uzdraude visus kuriuose yra B gsupe,o kur jos ner?
3. Kuo daugiau noriu vakare nevalgyt,tuo labiau noris kasni isimest.atrodo suaugus,o taip noris priesintis.
4. Meska ko prisidirbai?

P.s.man patinka abu irasai tavo parase

1. Nenoriu gąsdinti, bet nuovargis- vienas iš dažniausiai pasitaikančių simptomų... Kokios ligos? Prisijunk prie Marlos ir manęs- ieškosim būriu biggrin.gif

2. Kiek žinau, vienas blogiausių vitaminų gėrimų variantų- vit. kompleksai. "Viskas- reiškia nieko", sakė man viena gydytoja. O gerti vieną kurį nors konkretų vitaminą/mineralą- tikrai rasi be B.

3. Stresas?

4. Aš manau, kad nieko, o kaip ten yra- nieks nežino biggrin.gif Lietuvis lietuviui gi labai mėgsta grasinti...

P.S.: oranžinis įrašas man patiko labiau birželio mėnesį. Tuomet buvo -20 kg. Bet tobulumui ribų nėra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 29, 14:02)
Darbe mane pagrasino patraukti baudžiamojon atsakomybėn.

Za čio? Nors aš pati ruošiuosi vieną personą patampyti. Už intelektualinę vagystę. Daviau laiko susitvarkyti, jei ne, galėsim pasismagint.
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 29, 14:02)
Kaip tik MB vakar buvo ištikęs priepuolis, kai jau kaip reikalas suspaudė krūtinę, net įkvėpti negalėjo... 

Tik nesijuok, ale duok kelis rytus ant tuščios omeprozolio. Turgely anas 8Lt, vaistinėj beveik trigubai cool.gif Dažnai ieškoma astmų ar širdies problemų, bet dar dažiau tokiu atveju būna refliuksas paprastasis. Jei padės, būsi smarkiai sutaupius.
QUOTE(Akire3 @ 2014 11 29, 15:05)
uzdraude visus kuriuose yra B gsupe,o kur jos ner?

Tokiam uždraudimui turi būti labai rimtas pagrindas, dvi pagrindinės priežastys - B grupės netoleravimas/ alerginė reakcija ir taikytas antinavikinis gydymas. Kudy uždraudė pačiai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2014 11 29, 16:54)
1. Za čio?
2. Tik nesijuok, ale duok kelis rytus ant tuščios omeprozolio. Turgely anas 8Lt, vaistinėj beveik trigubai cool.gif Dažnai ieškoma astmų ar širdies problemų, bet dar dažiau tokiu atveju būna refliuksas paprastasis. Jei padės, būsi smarkiai sutaupius.

1. Za ni čio- todėl, kad netaikau savo kasdieniame bendravime klientės, persmelktos visokių fobijų, taisyklių. Laimei, klientės vyras, blaivesnio proto žmogus, mane palaiko- antraip jau anais metais būčiau atleista cool.gif

2. Man dabar svarbiau ne tiek tikrąją priežastį nustatyti, kiek kaip reikalas prigąsdinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 29, 17:18)
Laimei, klientės vyras, blaivesnio proto žmogus, mane palaiko- antraip jau anais metais būčiau atleista cool.gif

O klienčiukas probleminis ar tik motka?
QUOTE(meškutė_Nida @ 2014 11 29, 17:18)
Man dabar svarbiau ne tiek tikrąją priežastį nustatyti, kiek kaip reikalas prigąsdinti cool.gif

laugh.gif
Atsakyti