Tepaluota, taigi pasidaryk tu tų burokėlių, jau šito gero tikrai turit...ten gi nėr kas veikt, nu...
ar tau proporcijų reik?
500 g burokėlių
500 g morkų
1 a.š. kmynų
1 a.š. kalendrų sėklų
5-6 juod.pipirų žirneliai
druska
2 a. š. balzamiko acto
6-8 a.š. aliejaus
prieskonius sutrinti, į juos įpilti actą ir aliejų, tą marmalą užpilti ant pjaustytų burokėlių ir morkų, gerai išmaišyti, išdėlioti skardoj ir kept 20 min, tadum apverst kiekvieną gabalėlį ir dar 20 min.Psio.
Šiandien ant morkų dar pritarkavau česnako, tiko
Kiek laipsnių turi būti orkaitėje??? Koks kaitinimas, t.y. iš viršaus ir apačios? Ar su ventiliatoriumi?