Jau pernai iš jų pirkau vilnones tympas, labai patiko:) Šymet kartoju!
https://www.facebook...o...e=1
Ar "nekanda" ? Butent kokia vilna ?
QUOTE(EWI @ 2014 11 24, 07:42)
Ar "nekanda" ? Butent kokia vilna ?
Man nekanda, bet nesu aš labai jautri...
Rašo, kad priekyje kostiuminis audinys su vilna, o nugaroj pusvilnė. O kokia ta vilna, tai nežinau..
QUOTE(flexy @ 2014 11 23, 16:32)
Koks atgyvenes poziuris, nebe tie laikai, kad sintetikos reiktu kratytis
Aš asmeniškai sintetikos kratausi ne dėl požiūrio, o dėl audinio savybių. Sintetinius perku tik jei laaabai rūbas patinka ir ne itin dažnai nešiojamas bus (tarkim kokia proginė suknelė). Man rūbai turi būti ne tik gražūs, bet ir praktiški.
QUOTE(micefee @ 2014 11 24, 18:31)
Aš asmeniškai sintetikos kratausi ne dėl požiūrio, o dėl audinio savybių. Sintetinius perku tik jei laaabai rūbas patinka ir ne itin dažnai nešiojamas bus (tarkim kokia proginė suknelė). Man rūbai turi būti ne tik gražūs, bet ir praktiški.
as irgi taip pat. stengiuosi sintetiniu nepirkti. o ir kainos tu sintetiniu akriliniu,poliesteriniu daiktu labai ispustos, kaip uz vilna permokam. Beje, pasiskaitykite is ko gaminamas poliesteris...
Poliesteris yra cheminis pluoštas, gaminamas iš naftos. Poliesteris atsparus trinčiai, beveik nesiglamžo, yra tvirtas, nesugeria drėgmės, todėl greitai džiūsta. Poliesteris dažniausiai yra maišomas su vilna, medvilne, linu. Suteikia audiniui tvirtumo, ne taip glamžosi.
Be to, kartais tas poliesteris buna itin kokybiskas,svelnus,primenantis medvilne netgi, tai dar dar, kodel gi ne, bet kai buna pristampuota kokiam HM persikreipusiu,siurkstaus poliesterio kaip bintas vos ne,kreivu,sleivu marskineliu, na niekaip nesuvokiu,kas juos perka? Ir dar uz tokia kaina. (Retorinis klausimas)
Mano poziuriu tai geriausi yra truputi maisyti audiniai, t.y. paimi is sintetiniu audiniu ta dali kur ''nesiglamzo'', nesitrina'', o is naturaliu kur ''svelnus'', ''kepuoja''. As irgi prie tu, kur kaip maro sintetikos tikrai nesibaido. Nes su 100 % naturaliais rubais kartais irgi gaunasi toks truputi... prieziuros kartais buna tiek daug, kad jau tu tarnauji rubui, o ne rubas tau.
QUOTE(saulitta @ 2014 11 27, 12:47)
Nes su 100 % naturaliais rubais kartais irgi gaunasi toks truputi... prieziuros kartais buna tiek daug, kad jau tu tarnauji rubui, o ne rubas tau.
Va va... Aš 100 proc. vilnos gaminius mėgstu, bet pamaišymas su kokiu nailonu suteikia tvirtumo drabužiui.
Kažkada buvau labai pasinešusi ant šilko palaidinių/ suknelių, bet priežiūra - gryna kankynė: rankom skalbk (po kiekvinos dienos dėvėjimo) arba valyk, per karštas ar per šaltas vanduo - susitraukia. Kol išlygini, jei prakaituoji bent kiek, iškaty matosi
Ko niekada neperku - akrilo: nemėgstu jo vėlimosi ir jausmo apsirengus.
Givenchy auskariukai
Free People tunika
Free People tunika
Sau Kalėdoms
"Furla" rankinė
Ir saffiano odos piniginė.
"Furla" rankinė
Ir saffiano odos piniginė.
Grazi paltuko spalva. Ir megztinis idomus - is kur?