Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Rocco @ 2014 11 21, 19:33)

Skara fainuole wub.gif
Atsakyti

skara čia mango??? smile.gif ax.gif
Atsakyti
mano paskutiniai, ruosiuosi aktyviom atostogom, jokiu aukstakulniu ir rankiniu biggrin.gif

Grazu, o ypac skara patiko thumbup.gif
Atsakyti
Skara Asos, bet reik pagaudyt, kada in stock buna g.gif Diiiidele, bus ir uz deki lektuve biggrin.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=4311246
Atsakyti
Rocco, skara patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2014 11 21, 18:33)
patiko Vai2lkos paltas  thumbup.gif
mano paskutiniai, ruosiuosi aktyviom atostogom, jokiu aukstakulniu ir rankiniu biggrin.gif

user posted image

Skara superine...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 22 lapkričio 2014 - 13:30
rocco, puikus pirkiniai. kuprine kokia must have !
Atsakyti
QUOTE(Rocco @ 2014 11 21, 21:19)
Skara Asos, bet reik pagaudyt, kada in stock buna  g.gif Diiiidele, bus ir uz deki lektuve  biggrin.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=4311246

Atrodo gražiai, bet fuuuuu sintetika schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 11 21, 23:09)
Atrodo gražiai, bet fuuuuu sintetika  schmoll.gif .

Sintetika sintetikai nelygu wink.gif Turiu vienus Juicy Couture poliesterio marskinukus, kuriuos pamacius ir paciupinejus galvojau, kad silko misinys arba net grynas silkas, nors pasirodo visai ne. Tam paciam H&M galima poliesteriniu marskinuku tiek labai kokybisku ir maloniu prie odos, tiek labai siurksciu rast.

O apie skara kalbant, tai sitos skaros populiarios daugelyje parduotuviu, i Asos pati ziurejau, bet butent susilaikaudel sudeties. JCrew grazia languota (ne tokia didele) turi siuo metu, vilna, bet man labai nemaloni liest (nors kitas plonas vilnones mielai deviu).
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 21, 23:56)
O apie skara kalbant, tai sitos skaros populiarios daugelyje parduotuviu, i Asos pati ziurejau, bet butent susilaikaudel sudeties. JCrew grazia languota (ne tokia didele) turi siuo metu, vilna, bet man labai nemaloni liest (nors kitas plonas vilnones mielai deviu).

tai va jos man gražios, bet ta sudėtis nepatinak akrilinė, kažin kaip dėvėsis, netįs, nesivels ji, 100 proc. akrilas
nes mango irgi yra tokios, sudėtis taip pat akrilinė doh.gif galėtų nors 30 proc. būt vilnos, tada super būtų thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Koks atgyvenes poziuris, nebe tie laikai, kad sintetikos reiktu kratytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 11 23, 18:32)
Koks atgyvenes poziuris, nebe tie laikai, kad sintetikos reiktu kratytis rolleyes.gif

Kiekvienam savo mirksiukas.gif .
Atsakyti