Mano naujieji:
Monton juodas švarkas
Rieker batai patogiam pasivaikščiojimui
Tamsiai mėlynos kelnės
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 18, 12:49)
Mano naujieji:
Monton juodas švarkas[/url]
Rieker batai patogiam pasivaikščiojimui[/url]
Monton juodas švarkas[/url]
Rieker batai patogiam pasivaikščiojimui[/url]
rieker tikrai šaunūs, verstos odos
QUOTE(inga_ @ 2014 11 18, 12:49)
rieker tikrai šaunūs, verstos odos
O kokie patogūs ir avies kailiukas viduje
QUOTE(Carpe diem @ 2014 11 18, 14:10)
O kokie patogūs ir avies kailiukas viduje
esu vienus turėjusi rielkerius tikiu,kad patogūs, fainuoliai jūsų, geras pirkinukas
Vai2ulka, man labai grazus paltukas. Mama jaunysteje labai panasu turejo
Grazus paltukas
QUOTE(Cuddle @ 2014 11 20, 22:45)
Vai2ulka, man labai grazus paltukas. Mama jaunysteje labai panasu turejo
Mada sukasi ruta daug kas grizta is senu laiku
Ms.Blonde, Carpe diem aciu, siandien tureciau jau gauti
Laba diena, gal čia ir netinkama tema, bet nerandu tinkamesnės.
Noriu paklausti turinčių daugiau patirties. Prieš dvi savaites įsigijau natūralios odos Ritelle firmos rankinę. Nors nešioju tik dvi savaites ir labai saugau, jau atsirado daug įvairių įbrėžimų, šonai negražiai pasitrynė. O mokėjau 360 litų, tad tikėjausi tikrai geresnės kokybės. Ar verta prašyti, jog grąžintų pinigus (yra garantija, tik nepasigilinau, kam, nes jokio rašto nedavė, tik čekį), ar neverta gaišti laiko, nes išgirsiu, kad pati kalta, kad subraižiau, arba kad natūrali oda yra jautri ir čia normalu, kad taip nešiojasi.
Ką manot, gal kam teko susidurti?
Noriu paklausti turinčių daugiau patirties. Prieš dvi savaites įsigijau natūralios odos Ritelle firmos rankinę. Nors nešioju tik dvi savaites ir labai saugau, jau atsirado daug įvairių įbrėžimų, šonai negražiai pasitrynė. O mokėjau 360 litų, tad tikėjausi tikrai geresnės kokybės. Ar verta prašyti, jog grąžintų pinigus (yra garantija, tik nepasigilinau, kam, nes jokio rašto nedavė, tik čekį), ar neverta gaišti laiko, nes išgirsiu, kad pati kalta, kad subraižiau, arba kad natūrali oda yra jautri ir čia normalu, kad taip nešiojasi.
Ką manot, gal kam teko susidurti?
patiko Vai2lkos paltas
mano paskutiniai, ruosiuosi aktyviom atostogom, jokiu aukstakulniu ir rankiniu
mano paskutiniai, ruosiuosi aktyviom atostogom, jokiu aukstakulniu ir rankiniu