Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(heaven_sent @ 2014 11 14, 12:32)
user posted image

Is kur sie grazuoliai? ax.gif

Is likusiuju dar patiko Ms.Blonde antroji juodoji suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 17, 10:51)
ačiū už nuorodą 4u.gif
gražiai žiūrisi sunkutė wub.gif  tu irgi dėvėsi suknutę su ilgaauliais, ji man tokia trumputė, tai man norisi čia ilgaaulių batų  drinks_cheers.gif

Ziuresiu ka gausiu, bet isivaizduoju, kad mano ugiui ji bus ilgesne, nes jei realiai labai trumpa bus, tai turbut nepasiliksiu. O nesiot bandysiu su ilgaauliais ar net virskeliu batais - vistik ziema arteja, tai trumpesni batai nebenesiojami patampa. Na dar masciau kazka tokio kaip tam bloge nusipirkt, tai radau kelis zemakulniu variantus, bet nesu tikra ar patinka (o irsunku sprest suknutes kartu neturint).

O blogas siaip patinka, vis kokiu ideju pasisemiu, nors siaip tik ji viena ir seku. Nemadiste as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 11 17, 12:32)
Is kur sie grazuoliai?  ax.gif

labai kvailas dalykas su siuo nike modeliu yra wacko.gif zomsines vietos labai greit nusidevi, neina nei normaliai sutvarkyt nei nuvalyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 11 17, 15:54)
labai kvailas dalykas su siuo nike modeliu yra wacko.gif zomsines vietos labai greit nusidevi, neina nei normaliai sutvarkyt nei nuvalyt  unsure.gif

Turejau kazkada zomsinius sportinius batelius, tai labai gerai devejosi, net nepagalvojau, kad gali kas ne to buti ir su siais. ax.gif Aciu uz informacija.
Atsakyti
nedėvint kiekvieną dieną arba būnant kiek stropesniu ties batų priežiūra nei mano draugė kad yra (ji juos turi) gal situacija kiek kita. tiesa, sakė, kad baisiai patogūs.

patiko Blondės žalias megztinis
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2014 11 17, 12:32)
Is kur sie grazuoliai?  ax.gif

Daug kur ju yra, springs.lt, po to kaune akropoly kedu parduotuvej(nepamenu pavadinimo), tik kaina uzkelta, as uzsieny 100lt pigiau pirkau:). Del nesiojimo, tikrai daznai aviu, jau virs menesio turiu, darbe po 8val atvaikstau, kolkas kaip nauji:)
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 17, 10:51)
sveikinu, mamyte wub.gif  wub.gif , tai va o mano suknutės daugiau 4 dyd, bet temoje visos pradėjo R rašyti diidntos palaidinės, didintos kašmyrų suknelės, tai ir pasiėmiau usa2 , tai normaliai nėra maža tik tik, nes man ir usa2 tinka, tai priklausomai nuo rūvo sudėties, ten šilkai, įvairūs pamušalai: paltai, švarkai, tai jau usa4 su laisvumu tada man ok drinks_cheers.gif

Aciu labai 4u.gif jei ka, susirasysim AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 16, 20:38)
Gauta suknutė

Iš kur ši?
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2014 11 17, 19:14)
Iš kur ši?

iš Ann taylor
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 17, 14:36)
Nemadiste as  biggrin.gif

aha patikėjau, tongue.gif tai, kaip madistės rėdosi tada bigsmile.gif lens.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 17, 19:23)
aha patikėjau,  tongue.gif tai, kaip madistės rėdosi  tada bigsmile.gif    lens.gif

As labai paprastai ir gana klasikiniu stilium rengiuosi, nesivaikau fast fashion, neseku blogu, nebandau atkartot ten pamatytu idomiu deriniu (nes kai kurie per daug crazy, o kiti tiesiog tokie, su kuriais nesijauciu gerai). Megstu tokius daiktus, kad ir po 5 metu galesiu apsivilkt, o ne tuos, kur po poros apsivilkimu nebepatinka/nebepritaikomi/nebemadingi patampa.
Atsakyti
QUOTE(heaven_sent @ 2014 11 17, 18:16)
Daug kur ju yra, springs.lt, po to kaune akropoly kedu parduotuvej(nepamenu pavadinimo), tik kaina uzkelta, as uzsieny 100lt pigiau pirkau:). Del nesiojimo, tikrai daznai aviu, jau virs menesio turiu, darbe po 8val atvaikstau, kolkas kaip nauji:)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 11 12, 22:16)
Gisana, iš kur juodas megztukas su lopais ant alkūnių? smile.gif

Bershkos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 11 14, 14:28)
Is kur dzinsai? smile.gif

Irgi iš bershkos biggrin.gif
Atsakyti