Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 14, 03:20)
AT, bet sios spalvos atrodo nebera. O kaina pigiausia jo buvo su 60% nuolaida.

nemačiau jo tiek pigiai g.gif ax.gif aš pirkau su 50 off.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 14, 04:00)
nemačiau jo tiek pigiai g.gif  ax.gif  aš pirkau su 50 off.

Nezinau del spalvos, nes as i ta megztuka dairytis pradejau tik link papildomu 60% pabaigos, bet kitos spalvos tikrai dar buvo su ta nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 11 10, 15:32)
Triwa laikrodukas

grazuolis bigsmile.gif
dar kazkieno auskaras labai patiko smile.gif

mano keli paskutiniai:
batai
http://www.danija.lt...-padu-OTRE.html

suknele
http://static.zara.n...s=1415207317484

marskineliai
http://static.zara.n...p=1413988907460

user posted image

marskineliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heaven_sent: 14 lapkričio 2014 - 11:34
QUOTE(Gisana @ 2014 11 12, 10:30)

Is kur dzinsai? smile.gif
Atsakyti
Gauta suknutė
user posted image

ir ponchas užsimetus ant suknutės, puikiai dera tarpusavyje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 16, 20:38)
Gauta suknutė

ir ponchas užsimetus ant suknutės, puikiai dera tarpusavyje

Puikus pirkiniai drinks_cheers.gif Suknute ir as pirkau (skolinuos tavo paveiksliuka).

----------------------------------------------

2 Ann Taylor suknutes ir megztukas bei Keepsake suknutes
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 11 16, 20:38)
Gauta suknutė
user posted image

Ziuriu populiari si suknute, gavau ir as tokia wub.gif tik dar pasimatuot neteko.
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 11 16, 23:00)
Ziuriu populiari si suknute, gavau ir as tokia wub.gif  tik dar pasimatuot neteko.

kai visos pirko tą kašmyrinę tą suknutę tuos baltinukus su akmenukais ir ponchą, o aš pirkau šitą odinukę, nes tokios neturėjau ir norėjau įsigyti, tik vėliau AT temoje pasirodo buvo perkančių tyliai narių šią suknutę
tai pasimatuok ir parašysi savo komentarą, kokį dydį pirkote???
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 16, 21:04)

oi kiek vėl pirkinių blonde bigsmile.gif
antra suknutė, nereali jau žinau lotuliukas.gif wub.gif wub.gif iš blogo
o ta paskutinė, dar nemačiau, kap atrodo , blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 16 lapkričio 2014 - 23:07
Ir dar uzmirstieji VS flaneliniai naktinukai - neseniai kito rasto nusipirkau, tai taip patiko, kad ir antru prireike.
user posted image

QUOTE(inga_ @ 2014 11 17, 00:13)
oi kiek vėl pirkinių blonde bigsmile.gif
antra suknutė, nereali jau žinau lotuliukas.gif  wub.gif  wub.gif iš blogo
o ta paskutinė, dar nemačiau, kap atrodo , blink.gif

Ne nauji jau pirkiniai, tik dabar sukeliau, nes pradejau ne nusipirkus kelt, o kai apsisprendziu, kad tikrai pasilieku (cia labiau galioja online perkant). Nors paskutine suknute tai tik nusipirkau - ziuresiu kaip realiai bus, bet man turetu gerokai ilgesne but. Va CIA uzmaciau ta suknute, tai prisireike ir man. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 16 lapkričio 2014 - 23:57
QUOTE(heaven_sent @ 2014 11 14, 11:32)

heaven sent,
pats metas pasirodyti deriniu temoje:) blush2.gif senai matyta, bet pamenu tavo derinukai idomus budavo!
Atsakyti

QUOTE(inga_ @ 2014 11 17, 00:13)
kai visos pirko  tą kašmyrinę tą suknutę  tuos baltinukus su akmenukais  ir ponchą, o aš pirkau šitą odinukę, nes tokios neturėjau ir norėjau įsigyti, tik vėliau AT temoje pasirodo buvo perkančių tyliai narių šią suknutę
tai pasimatuok ir parašysi savo komentarą, kokį dydį pirkote???

Aha, as irgi buvau viena is tu tyliuju pirkeju smile.gif pirkau 4 dydi, siaip nesioju 2 labiau, bet norejau jos sventems, o kadangi esu tik 4 dienos po gimdymo, tai manau iki svenciu i 2 nebuciau tilpus, todel emiau 4. Pasimatuot noreciau, bet gal po kokiu geru vieju savaiciu, nes dar bijau suplesyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanteleee @ 2014 11 17, 09:37)
Aha, as irgi buvau viena is tu tyliuju pirkeju smile.gif pirkau 4 dydi, siaip nesioju 2 labiau, bet norejau jos sventems, o kadangi esu tik 4 dienos po gimdymo, tai manau iki svenciu i 2 nebuciau tilpus, todel emiau 4. Pasimatuot noreciau, bet gal po kokiu geru vieju savaiciu, nes dar bijau suplesyt biggrin.gif

sveikinu, mamyte wub.gif wub.gif , tai va o mano suknutės daugiau 4 dyd, bet temoje visos pradėjo R rašyti diidntos palaidinės, didintos kašmyrų suknelės, tai ir pasiėmiau usa2 , tai normaliai nėra maža tik tik, nes man ir usa2 tinka, tai priklausomai nuo rūvo sudėties, ten šilkai, įvairūs pamušalai: paltai, švarkai, tai jau usa4 su laisvumu tada man ok drinks_cheers.gif

na jei jūs sukūsite, aš sustorėsiu, galėsime keistis lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vėl bus gerai abiem drinks_cheers.gif
prekė taip pat iš tyliųju buvo bet va vis vien papirkome tas pačias, niekas tada garsiai jų nepirko, gerą prekę nereikia reklamuoti thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 17, 00:55)
Va CIA uzmaciau ta suknute, tai prisireike ir man. ax.gif

ačiū už nuorodą 4u.gif
gražiai žiūrisi sunkutė wub.gif tu irgi dėvėsi suknutę su ilgaauliais, ji man tokia trumputė, tai man norisi čia ilgaaulių batų drinks_cheers.gif
Atsakyti