Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(linamog @ 2015 03 11, 15:09)
Auskarai tai ojei...

drinks_cheers.gif Tikrai ne "nuostabieji" ax.gif bet palaidine balta labai daili wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 03 11, 14:09)
Auskarai tai ojei...

o man fantastiski wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 03 11, 14:11)
drinks_cheers.gif  Tikrai ne "nuostabieji"  ax.gif  bet palaidine balta labai daili  wub.gif

drinks_cheers.gif Salvince, o bliuskute is Jcrew? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina.S @ 2015 03 11, 17:26)
drinks_cheers.gif Salvince,  o bliuskute is Jcrew?  4u.gif

Bliuskute J.Crew factory smile.gif
Atsakyti
Kadangi prijaucianti Elvyros papuosalams, tai man irgi grazus auskarai pas Salvince smile.gif turi ir grazesniu, bet ir kaina.. man labiau imponuoja jos apyrankes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 03 11, 17:55)
Bliuskute J.Crew factory  smile.gif

Bet kaina tai virš 250 lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina.S @ 2015 03 11, 20:56)
Bet kaina tai virš 250 lt. doh.gif

Na ne 250lt dar buvo kodukas -30% mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvince: 11 kovo 2015 - 21:47
QUOTE(Cocainna @ 2015 03 11, 20:39)
Kadangi prijaucianti Elvyros papuosalams, tai man irgi grazus auskarai pas Salvince smile.gif turi ir grazesniu, bet ir kaina.. man labiau imponuoja jos apyrankes smile.gif

Man patinka jos darbai,turiu maikute su muse ant nugaros,tai nebuvo nei vieno zmogaus kuris neatkreiptu demesio ir nepaklaustu kur pirkau toki grazu drabuzi wub.gif
foto nesimato tikrojo grozio, dekoruotos muses smile.gif
user posted image
Atsakyti
Man auskarai tokie su šarmu. Turint savitą, išsiskiriantį stiliuką galima labai įdomiai įkomponuoti prie aprangos.
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 03 11, 13:54)

auskarai ne ojei, bet wow gali buti, kad ir derinant prie jusu bliuskutes ir sortuku smile.gif ....prie minimalistinio stiliaus, kaip akcentas. Cia jau nuo seimininkes priklausys sugebes juos ,,istraukt'' ar ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~SUR~ @ 2015 03 12, 03:55)
auskarai ne ojei, bet wow gali buti, kad ir derinant prie jusu bliuskutes ir sortuku smile.gif ....prie minimalistinio stiliaus, kaip akcentas. Cia jau nuo seimininkes priklausys sugebes juos ,,istraukt'' ar ne. smile.gif

Vat butent,man ir norejosi akcento prie minimalistinio stiliaus wink.gif Jau galvoje kirba simtas deriniu,tikrai devesiu ne 1-2 kart wink.gif
Atsakyti
Jau ruošiuosi žiemai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti