Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Infinite Love @ 2015 02 21, 21:25)
Ar jau gavote? Ar atitiko dydis?  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif
Kaip tik buvau nusižiūrėjus šiuos gražuolius  wub.gif Bet buvo vienintelis komentaras, kad dydis kelnių viduje neatitinka tą,kuris rašomas etiketėje,kažkas tokio,tai pabijojau siųstis  g.gif

Taip gavau,tik laukiu mazesniu,nes didinti vienu dydziu tai tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 21, 17:22)
Radau.  bigsmile.gif H&M.

micefee, aciu 4u.gif
kaip gaila, kad h&m, man ju avalyne absoliuciai nepatogi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2015 02 21, 22:33)
micefee, aciu  4u.gif
kaip gaila, kad h&m, man ju avalyne absoliuciai nepatogi  verysad.gif

Eisiu pasimatuoti pirmadienį. bigsmile.gif Bet jaučiu, kad bus per aukštas kulnas - 11.5cm, nepaeisiu su tokiais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 22, 02:27)
Eisiu pasimatuoti pirmadienį.  bigsmile.gif Bet jaučiu, kad bus per aukštas kulnas - 11.5cm, nepaeisiu su tokiais.  lotuliukas.gif

Man jie visai patogus pasirode, nepaisant aukscio, be to nebrangus, LABAI GRAZUS, tad pirkau daug negalvojusi - pamaciau ir griebiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Salvince @ 2015 02 21, 21:29)
Taip gavau,tik laukiu mazesniu,nes didinti vienu dydziu tai tikrai wink.gif

Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2015 02 21, 17:22)
Radau.  bigsmile.gif H&M.

Grzus, bet neodiniai schmoll.gif ir esu prastos nuomones apie tokiu brandu batus. Bet jei patogus, tai jau pradedu noret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2015 02 23, 16:37)
Grzus, bet neodiniai  schmoll.gif ir esu prastos nuomones apie tokiu brandu batus. Bet jei patogus, tai jau pradedu noret  biggrin.gif

As lygiai tokios pat nuomones drinks_cheers.gif Kazkaip nepatinka, netinka ir siaip neitinka daznai rubu parduotuvese siulomi batai. Na aisku dar ir nuo parduotuves priklauso, nes koks Banana Republic puiki kokybe. Bet H&M pagrindas neodiniai ir kokybe tokia vienam sezonui geriausiu atveju - turejus keleta poru batuku, tai vienkartiniai doh.gif Neseniai kaip tik is tolo simpatiskus pamaciau, tai priejau arciau apziuret, tai iskart nesinorejo nei liest: oda nekokybiska, kai kurie net ne odiniai, klijai prie pado nubege... Na dabar bus antras ar trecias sezonas vienom balerinom, bet tik del to, kad retai nesioju, nes su jom atmusu padus bevaiksciodama, nors ir atrodo pradzioje patogios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 23 vasario 2015 - 16:56

Zara

user posted image user posted image

Michael Kors

Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2015 02 25, 00:44)

Kelnes wub.gif
Atsakyti
Kelnės būtų gražios, bet tos juostelės šonuose schmoll.gif