Delninė,palaidinė ir suknelė
Delninė superinė...
Iš Mango man patiko sandalai kur mergina baltai apsirengusi..
Iš Mango man patiko sandalai kur mergina baltai apsirengusi..
QUOTE(overlook @ 2015 02 08, 16:31)
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2015 02 09, 09:55)
Guess by Marciano odiniai bateliai
Abieju pirkiniai patiko
Fossil rankine - norejau kazkokios tokio tipo, kad galeciau tampyt i darba (t.y. kad galeciau isidet pietus, persiovimui batelius ir tt). Jau buvau online nuziurejus Tory Burch 'york' tokio tipo rankine, bet realiai nuejus pirkt nepatiko jos oda + viduryje uzsegamas paminkstintas atskyrimas kompiuteriui (masciau, kad jei ne kompa, tai pinigine ir pan galima susidet) padaro tase ne tokia talpia, nes erdve dalinasi i 2 dalis... Si realybej zymiai grazesne (ir spalva tamsesne), o dar uztaikiau nuolaida, tai visai juokinga kaina gavos
Tory Burch batai virs keliu (taupe spalvos) - ejau tases, o grizau su batais (tiksliau grizau be batu, nes i namus atsius). Pagaliau radau tuos tobuliuosius OTK Tik kaip tycia online kiek juos matydavau vis nekreipdavau demesio, kitaip ant kojos isivaizdavau, bet parduotuvej patrauke demesi, o pasimatavus abieju spalvu uzsinorejau. Nera beprotiskai siauri, bet ir nera platus/beformiai, koja graziai aptempia ir atrodo tobulai. Aisku ir patogus, o dar didelis pliusas jiems, kad apacia odine - galima ir bjauresniu oru eit ir nesusigadins batai.
Tory Burch batai virs keliu (taupe spalvos) - ejau tases, o grizau su batais (tiksliau grizau be batu, nes i namus atsius). Pagaliau radau tuos tobuliuosius OTK Tik kaip tycia online kiek juos matydavau vis nekreipdavau demesio, kitaip ant kojos isivaizdavau, bet parduotuvej patrauke demesi, o pasimatavus abieju spalvu uzsinorejau. Nera beprotiskai siauri, bet ir nera platus/beformiai, koja graziai aptempia ir atrodo tobulai. Aisku ir patogus, o dar didelis pliusas jiems, kad apacia odine - galima ir bjauresniu oru eit ir nesusigadins batai.
Ms.Blonde batai liuksiski
Kaip su dydziais TB?
Kaip su dydziais TB?
QUOTE(Cocainna @ 2015 02 15, 10:28)
Aciu
Kiek matavusis, man atitinka dydziai.
Patiko Ms. Blonde ilgaauliai batai ir klasikinis rankinės modelis.
Wow, Nepasimetusi, kokie batai.
Man 2.
Pirma.