Kiek batų gražių
QUOTE(micefee @ 2015 02 02, 00:42)
Iš kur Timberlandai?
Is Vilniaus Ozo.
QUOTE(saulitta @ 2015 02 02, 09:58)
Praejusiais metais si timberlandu modeli (earthkeeper brookton boots)
As kai juos uzsidejau, tai ir nenusiemiau parduotuveje. Labai graziai atrodo ant kojos.
Siaip, paskutinius pora metu i Timberlandu puse neziurejau. Nes visi ar dauguma buvo sunkus, nepatogus, grynos kalades. O siuos priejus pakeliau o gi lengvuciai, kaip pukelis. Buvau moraliskai pasiruosus pakelti "sunkuma", tai net is netiketumo kaip kilstelejau ranka su batu i virsu.
Pirkau juos savaitgali Oze, buvo -60% nuolaida, sumokejau 45 eur. Tai si karta ir USA neprireike nieko ieskotis ir siustis.
QUOTE(Renata123 @ 2015 02 03, 00:59)
Is Vilniaus Ozo.
As kai juos uzsidejau, tai ir nenusiemiau parduotuveje. Labai graziai atrodo ant kojos.
Siaip, paskutinius pora metu i Timberlandu puse neziurejau. Nes visi ar dauguma buvo sunkus, nepatogus, grynos kalades. O siuos priejus pakeliau o gi lengvuciai, kaip pukelis. Buvau moraliskai pasiruosus pakelti "sunkuma", tai net is netiketumo kaip kilstelejau ranka su batu i virsu.
Pirkau juos savaitgali Oze, buvo -60% nuolaida, sumokejau 45 eur. Tai si karta ir USA neprireike nieko ieskotis ir siustis.
O kaip su dydziais? Atitinka? Nesioju 36 kitu batu. Kazi kas like Oze
idomus sijonukas,is kur?
QUOTE(evelinki @ 2015 01 08, 22:41)
kašmyro megztukas ir odinė rankinė. Seniai nužiūrėti, pagaliau sulaukiau nuolaidos
sVEIKI, kokio dydzio h&M megztukas tiktu 91 cm krutine 72 cm liemeniui /?
QUOTE(Sense @ 2015 02 03, 19:24)
idomus sijonukas,is kur?
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 03, 19:30)
Grazu
Sijonukas Zara, kaip kažkas rašė Šiaip Zaros kokybė man tragiška, bet sijonų tai je gražių prikepa
Ms. Blonde, dėkui
QUOTE(daiviss @ 2015 02 03, 00:29)
O kaip su dydziais? Atitinka? Nesioju 36 kitu batu. Kazi kas like Oze
Manau, kad atitinka. Aviu 38 - 38.5 (24.5 - 25 cm), siuos pirkau 38.5 dydi, viskas pukiai, gal net vos vietos yra, manau, kad ir siltesne kojine galesiu uzsidet.