Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 00:47)
Batukai laabai kokybiski ir grazus. Tik nepasilikau, nes keistai nepatogus buvo - uzteko i kita kambari prie veidrodzio nueit, kad vos neapsiverkciau, nes ties ciurna kazkaip nepatogiai lenkiasi batas... Nera aptempta ta vieta, laisva ir tt, bet einant kazkaip keistai sukrenta turbut. Gal cia tik man, bet toks jausmas, kad pjauna ta vieta peiliu (matavausi abi spalvas ir abiem kojom taip pat, bet ne paciam batekazkokia siule ar pan ta daro, uztai ir keista). doh.gif   

Siaip tikrai rekomenduociau juos, net jei man ir netiko - tik turbut geriau butu gyvai pasimatuot, jei imanoma.

Oj kaip gaila, kad nepatogiai sukrenta, turbūt nešiojant net ta vieta išdiltų g.gif nes šiaip tai labai gražūs, užsimaniau bigsmile.gif

Labai ačiū už išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 00:47)
Stuart Weitzman batai virs keliu - neatsilaikiau pries sia spalva ax.gif

thumbup.gif pirkinys.. sis modeliukas (lygiapadziai ,man asmeniskai ,daaaug grazesni ) bigsmile.gif ..
ir ta spalva currant kokia gerule ... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(desire @ 2015 01 25, 11:40)
Oj kaip gaila, kad nepatogiai sukrenta, turbūt nešiojant net ta vieta išdiltų  g.gif  nes šiaip tai labai gražūs, užsimaniau  bigsmile.gif

Labai ačiū  už išsamų atsakymą  4u.gif

Gal netiksliai parasiau del to sukritimo, nes batas standesnis, nera minkstas kaip pvz Stuart Weitzman, ir nera taip, kad medziaga sukrenta, bet tiesiog duria toj vietoj. Sunku papasakot kas ten is tikro vyksta, o ir nemaciau is sono, bet nemanau, kad isdiltu labai-na normalios lenkimo zymes galbut, bet kaip ir kitose vietose, kur lankstosi.
Papildyta:
QUOTE(cameja @ 2015 01 25, 14:01)
thumbup.gif pirkinys.. sis modeliukas (lygiapadziai ,man asmeniskai ,daaaug grazesni  ) bigsmile.gif .. 

As tai dar neatsisakau minties ir highland nusipirkt, nes man jie gerai sueitu kaip iseiginiai kur out einant. Ir siaip labai patogus, nors ir su kulniuku. Bet kol neskubu, tai bandysiu ir Givenchy norimus savo dydzio pagaut - ziuresiu kurie vertesni demesio.

O del spalvos, tai dar dar labai grazios naujos lygiapadziu spalvos melyna ir samanine (bet tik paziuret grazu, pati turbut nepritaikyciau) bei Nordstrom tamsiai ruda - va tu rudu irgi noriu, bet nera mano dydzio sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 01:47)
Stuart Weitzman batai virs keliu - neatsilaikiau pries sia spalva ax.gif

Koks pirkinys wub.gif spalva - puiki smile.gif
Jei ne paslaptis, pilna kaina pirkote ar su nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2015 01 25, 18:33)
Koks pirkinys wub.gif  spalva - puiki smile.gif
Jei ne paslaptis, pilna kaina pirkote ar su nuolaida? 4u.gif

Pilna. ax.gif Si spalva dar labai nauja, tai abejoju, kad kur nuolaidos butu. Pamaciau zappos.com ir prisireike, bet nebuvo dydzio, tai pasirinkau, kad pranestu, jei/kai atsiras. Vakar kaip tik darkart atsidariau paziuret ir radau 1vnt, nors jokio pranesimo negavau, tai daug ir nesvarsciau.

Dydi emiau savo nesiojama, nors daug komentaru, kad butent siuos puse dydzio mazesnius galima imt. Matavausi ir savo, ir puse dydzio mazesnius, tai pedai panasiai patogu, gal kiek geriau mazesnis dydis, bet per visa bato ilgi siauriau - suprantu, kad pasitemps nesiojant, bet iki to laiko kazkaip nesiot irgi reikes... Be to, kai pasils oras ar vakare koja labiau pabrinkus buna, tai velgi mazesnis dydis gali ne taip patogu but. Na bent as taip mastau. g.gif Ai, blogiausiu atveju koki paduka isidesiu i bata, bet manau nereikes to. Vat su 'highland' tai jokiu dvejoniu - atitinkantis dydis idealiai.
Atsakyti
Pakutinieji pirkinukai,kai kurie jau pas mane,kai kuriu laukiu dar parkeliaujant tongue.gif
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
dzinsai vasarai
user posted image
Atsakyti
Į ilgaaulių temą. biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 30 sausio 2015 - 13:48
As tebeieskau tu tobuluju ilgaauliu.... Stuart Weitzman grazuoliai atkeliavo ir ziauriai nuvyle - pirkau is Zappos.com (esu ten pirkus ir anksciau), tai atejo paprastoj kartoninej dezej, nebuvo jokiu priedu (t.y. nei i plastikinius maiselius batai sudeti, nei tos valymo kempineles, nei medvilninio batu maiseliu, nieko), o patys batukai apraizyti ir taip ryskiai, matomose vietose sad.gif Padas svarutelis, bet jauciu kazkas grazino ir nezinau ka su jais iki tol veike (buvo 'out of stock' ir kai vieni atsirado, tuomet pirkau), bet zomsos irezimai/nubraukimai tokie, kad nepataisoma - pabandziau nagu perbraukt, tai po to normaliai viskas uzsilygino ir ne zymes neliko, o cia priekyje blauzdos perrezimas ilgas, aplink uzkulni is sonu prabraukyti pasviesejimai ryskus.... Maciau jau ir kitur ta spalva atsiranda, tai ne problema gaut, ypac pilna kaina perkant, bet kiek sudvejojau del kokybes, t.y. gaila, jei tiek sumokejus lengvai apsidauzytu... g.gif Ir dar is tikro sudvejojau del patogumo - namuose pavaiksciojau, tai man paslysta zemiau, nesilaiko ant slaunies taip aukstai, kaip ka tik uzsimovus, o labai stipriai sniureli irgi nepatogu suverzt.... Tiek 'lowland', tiek 'highland' modeliukai man patogiausia juodos spalvos, atrodo kiek laisvesni jie ir patogiau uzsimauna, o spalvoti aptemptesni. Bet galvoju, kad vistiek gal zemyn slystels ir ta juoda, tai dabar visai dvejoju ar ju noriu....

Radau is tikro tobulai patinkancius SW batukus, bet tik samanine spalva likus, o as nelabai jos noriu, tai kolkas bandysiu siuos siustis ir matuotis:

Steven Madden tamsiai melyni batai virs keliu - siaip nemegstu sios firmos, bet turiu vienus ilgaaulius, kuriais labai patenkinta, tai nenurasysiu neapziurejus gyvai
user posted image

Rebecca Minkoff batukai virs keliu
user posted image

QUOTE(Salvince @ 2015 01 30, 13:55)
Pakutinieji pirkinukai,kai kurie jau pas mane,kai kuriu laukiu dar parkeliaujant  tongue.gif

Paltukas ir auskarai labai patiko drinks_cheers.gif

QUOTE(Victorious @ 2015 01 30, 14:28)
Į ilgaaulių temą. biggrin.gif

Idomi spalva, noretusi gyvai ir ant kojos pamatyt, kad pilnai ivertint butu galima, bet dabar visai patinka 4u.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 01:47)

batai virs keliu - neatsilaikiau pries sia spalva ax.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Iš kur Timberlandai? smile.gif
Atsakyti
Praejusiais metais si timberlandu modeli (earthkeeper brookton boots) per 6pm apie kovo men. buvau pagavusi uz berods 54 $, tik maniskiai pilkos spalvos. Tamsiai rudas visai velai pavasari ir uz 46$ buvo. Nesumeluosiu - tobuliausi batai ever - patogus, labai labai lengvi, tas sviesus padas tokio madingo labai lengvo sportiskumo suteikia , tinka tiek prie striukes, tiek ir prie griezto formalaus palto su dzinsais. Dabar jau gailiuosi kad kitokiu spalvu neuzsipirkau, nes gerokai brangesni, 6pm isvis neturi. Bet as manau kad link vasaros bus jiems daugiau nuolaidu, tai laukiu, ne basa vistiek rolleyes.gif
Tai noriu paprastu sviesiu kaip pas renata, ir labiausiai va tokiu bordo ''rolltop'' wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti