As tebeieskau tu tobuluju ilgaauliu....
Stuart Weitzman grazuoliai atkeliavo ir ziauriai nuvyle - pirkau is Zappos.com (esu ten pirkus ir anksciau), tai atejo paprastoj kartoninej dezej, nebuvo jokiu priedu (t.y. nei i plastikinius maiselius batai sudeti, nei tos valymo kempineles, nei medvilninio batu maiseliu, nieko), o patys batukai apraizyti ir taip ryskiai, matomose vietose
Padas svarutelis, bet jauciu kazkas grazino ir nezinau ka su jais iki tol veike (buvo 'out of stock' ir kai vieni atsirado, tuomet pirkau), bet zomsos irezimai/nubraukimai tokie, kad nepataisoma - pabandziau nagu perbraukt, tai po to normaliai viskas uzsilygino ir ne zymes neliko, o cia priekyje blauzdos perrezimas ilgas, aplink uzkulni is sonu prabraukyti pasviesejimai ryskus.... Maciau jau ir kitur ta spalva atsiranda, tai ne problema gaut, ypac pilna kaina perkant, bet kiek sudvejojau del kokybes, t.y. gaila, jei tiek sumokejus lengvai apsidauzytu...
Ir dar is tikro sudvejojau del patogumo - namuose pavaiksciojau, tai man paslysta zemiau, nesilaiko ant slaunies taip aukstai, kaip ka tik uzsimovus, o labai stipriai sniureli irgi nepatogu suverzt.... Tiek 'lowland', tiek 'highland' modeliukai man patogiausia juodos spalvos, atrodo kiek laisvesni jie ir patogiau uzsimauna, o spalvoti aptemptesni. Bet galvoju, kad vistiek gal zemyn slystels ir ta juoda, tai dabar visai dvejoju ar ju noriu....
Radau is tikro tobulai patinkancius SW batukus, bet tik samanine spalva likus, o as nelabai jos noriu, tai kolkas bandysiu siuos siustis ir matuotis:
Steven Madden tamsiai melyni batai virs keliu - siaip nemegstu sios firmos, bet turiu vienus ilgaaulius, kuriais labai patenkinta, tai nenurasysiu neapziurejus gyvai
Rebecca Minkoff batukai virs keliu
QUOTE(Salvince @ 2015 01 30, 13:55)
Pakutinieji pirkinukai,kai kurie jau pas mane,kai kuriu laukiu dar parkeliaujant
Paltukas ir auskarai labai patiko
QUOTE(Victorious @ 2015 01 30, 14:28)
Į ilgaaulių temą.
Idomi spalva, noretusi gyvai ir ant kojos pamatyt, kad pilnai ivertint butu galima, bet dabar visai patinka
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 25, 01:47)
batai virs keliu - neatsilaikiau pries sia spalva