Stuart Weitzman batai virs keliu - neatsilaikiau pries sia spalva
QUOTE(desire @ 2015 01 24, 21:52)
Sakykit, kokioje parduotuvėje rasti šiuos batus?
Ar atitiko jūsų dėvimą dydį? Ar nėra labai siauri, kaip su užsimovimu? Ir dar - ar tinkami aukštesniai kelčiai?
Oj kiek klausimų
Pirkau Hautelook (
nuoroda), bet pagooglinus rastum dar keliose (modelis Coleton) - lyg Saks, Neiman Marcus turejo, gal dar kazkas, nors Hautelook geriausia kaina buvo ($299). Kazkurioj parduotuvej viena is siu spalvu neseniai dar pigiau maciau, nedidelis skirtumas, gal $30, bet vistiek.
Dydi atitiko. Mano peda plati ir keltis auksta, tai situos batukus be problemu apsioviau - pedai pasirode patogu, ant kelniu drasiai uzsimove, nera siaura blauzdos dalis. Geda prisipazint, bet nepamenu del uzsegimo - vakar labai velai siuntini atveze, pasimatavau ir atgal supakavau daug negalvojus, bet tikrai aprasyme raso koks tas uzsegimas.
Batukai laabai kokybiski ir grazus. Tik nepasilikau, nes keistai nepatogus buvo - uzteko i kita kambari prie veidrodzio nueit, kad vos neapsiverkciau, nes ties ciurna kazkaip nepatogiai lenkiasi batas... Nera aptempta ta vieta, laisva ir tt, bet einant kazkaip keistai sukrenta turbut. Gal cia tik man, bet toks jausmas, kad pjauna ta vieta peiliu (matavausi abi spalvas ir abiem kojom taip pat, bet ne paciam batekazkokia siule ar pan ta daro, uztai ir keista).
Siaip tikrai rekomenduociau juos, net jei man ir netiko - tik turbut geriau butu gyvai pasimatuot, jei imanoma.