Mano svarkas per didelis... gal kuri is Vln noretu perimti?
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 01 03, 22:26)
Mitsouco batai
Ačiū
Iš paskutinių pirkinių niekas nepatiko ...
Mano naujas pirkinys labai praktiškas- piniginė.
Mano juoda
O man zali swarovskiai nerealus Groziu grozis
Free People suknute
Zara poncas - dar nesu 100% tikra, kad pasiliksiu. Suviliojo tas kailinis kapisonas, bet realybej sunkokai draugauju su juo (didokas siaip uzsidejus, o atlenkus kiek kitoks vaizdas nei noreciau). Bet dar bandysiu matuotis kai pakabos siek tiek, nes matavausi tik is dezes isimta visa susilanksciusi ir susigulejusi.
Man ziedas nelabai, o kitkas patiko. Tikiu, kad realiai zymiai geriau atrodo - pati ne karta patyriau su papuosalais, kad parduotuvej kazka pamatau, tada online susirandu ir vos atpazistu ir jei buciau pirma online pamacius, tai ne neatkreipciau demesio.
Ir visai nepavadinciau senoviniais - greiciau klasikiniais.
Zara poncas - dar nesu 100% tikra, kad pasiliksiu. Suviliojo tas kailinis kapisonas, bet realybej sunkokai draugauju su juo (didokas siaip uzsidejus, o atlenkus kiek kitoks vaizdas nei noreciau). Bet dar bandysiu matuotis kai pakabos siek tiek, nes matavausi tik is dezes isimta visa susilanksciusi ir susigulejusi.
QUOTE(Gisana @ 2015 01 06, 13:43)
Man ziedas nelabai, o kitkas patiko. Tikiu, kad realiai zymiai geriau atrodo - pati ne karta patyriau su papuosalais, kad parduotuvej kazka pamatau, tada online susirandu ir vos atpazistu ir jei buciau pirma online pamacius, tai ne neatkreipciau demesio.
Ir visai nepavadinciau senoviniais - greiciau klasikiniais.
kašmyro megztukas ir odinė rankinė. Seniai nužiūrėti, pagaliau sulaukiau nuolaidos
Dailu Evelinki
Blonde suknelė ohohoho
Gisanos papuošalai patiko, priminė Kate Middleton stilių
Blonde suknelė ohohoho
QUOTE(evelinki @ 2015 01 08, 23:41)
kašmyro megztukas ir odinė rankinė. Seniai nužiūrėti, pagaliau sulaukiau nuolaidos
Rankine labai dali. Is kur?
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 08, 23:56)
Rankine labai dali. Is kur?
abeji daiktai iš hm.
QUOTE(Malena @ 2015 01 08, 23:50)
Oo geras, man tai komplimentas kažkaip pastebėjau, kad jau bežiūriu į klasikinius papuošalus..
Ačiū ir kitoms
QUOTE(evelinki @ 2015 01 08, 23:41)
Idomu, kaip HM kasmyro kokybe?
QUOTE(Joviva @ 2015 01 09, 17:49)
man patinka jų kašmyras, perku ir sau ir vyrui.
QUOTE(Joviva @ 2015 01 09, 17:49)
Turiu viena H&M kasmyrini megztuka is vyru skyriaus - nesioju pati, nes maniskiui nepatiko, o ir modelis toks, kad drasiai tinka kaip oversized megztukas (vienintele problema platokos rankoves, bet namuose nesiojant dzin, o siaip patraukt i virsu galima). Nesiojasi puikiai - man rodos jau virs metu jam, gal net du, bet jokiu nusiskundimu neturiu. Skalbdavau pradzioj rankomis, dabar i masina dedu (sulankscius idedu i apatiniams skalbti skirta maiseli, i dziovykle nededu), tai kazkiek pasitrauke per visa ta laika, vyras jau nebenesiotu, o man visdar oversized, bet siauresnis. Daugiau nebesitraukia, nurinkinet apsiburbuliavimu nereikejo kolkas. Pirkau uz $10 per sale, bet nesiojasi geriau nei kiti kasmyrai pirkti zymiai brangiau