Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai

Mano svarkas per didelis... gal kuri is Vln noretu perimti?
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2015 01 03, 22:26)
Mitsouco batai wub.gif

Ačiū smile.gif

Iš paskutinių pirkinių niekas nepatiko blush2.gif ...

Mano naujas pirkinys labai praktiškas- piniginė.
Mano juoda

user posted image
Atsakyti
O man zali swarovskiai nerealus 4u.gif Groziu grozis smile.gif

Atsakyti
Free People suknute
user posted image

Zara poncas - dar nesu 100% tikra, kad pasiliksiu. Suviliojo tas kailinis kapisonas, bet realybej sunkokai draugauju su juo (didokas siaip uzsidejus, o atlenkus kiek kitoks vaizdas nei noreciau). Bet dar bandysiu matuotis kai pakabos siek tiek, nes matavausi tik is dezes isimta visa susilanksciusi ir susigulejusi. 4u.gif
user posted image

QUOTE(Gisana @ 2015 01 06, 13:43)

Man ziedas nelabai, o kitkas patiko. Tikiu, kad realiai zymiai geriau atrodo - pati ne karta patyriau su papuosalais, kad parduotuvej kazka pamatau, tada online susirandu ir vos atpazistu ir jei buciau pirma online pamacius, tai ne neatkreipciau demesio.

Ir visai nepavadinciau senoviniais - greiciau klasikiniais.
Atsakyti
kašmyro megztukas ir odinė rankinė. Seniai nužiūrėti, pagaliau sulaukiau nuolaidos smile.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Dailu Evelinki 4u.gif

Blonde suknelė ohohoho biggrin.gif

Gisanos papuošalai patiko, priminė Kate Middleton stilių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2015 01 08, 23:41)
kašmyro megztukas ir odinė rankinė. Seniai nužiūrėti, pagaliau sulaukiau nuolaidos smile.gif

Rankine labai dali. Is kur?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 01 08, 23:56)
Rankine labai dali. Is kur?

abeji daiktai iš hm.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 01 08, 23:50)
Gisanos papuošalai patiko, priminė Kate Middleton stilių smile.gif

Oo geras, man tai komplimentas smile.gif kažkaip pastebėjau, kad jau bežiūriu į klasikinius papuošalus..

Ačiū ir kitoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2015 01 08, 23:41)

user posted image

Idomu, kaip HM kasmyro kokybe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2015 01 09, 17:49)

man patinka jų kašmyras, perku ir sau ir vyrui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 09 sausio 2015 - 17:29
QUOTE(Joviva @ 2015 01 09, 17:49)

Turiu viena H&M kasmyrini megztuka is vyru skyriaus - nesioju pati, nes maniskiui nepatiko, o ir modelis toks, kad drasiai tinka kaip oversized megztukas (vienintele problema platokos rankoves, bet namuose nesiojant dzin, o siaip patraukt i virsu galima). Nesiojasi puikiai - man rodos jau virs metu jam, gal net du, bet jokiu nusiskundimu neturiu. Skalbdavau pradzioj rankomis, dabar i masina dedu (sulankscius idedu i apatiniams skalbti skirta maiseli, i dziovykle nededu), tai kazkiek pasitrauke per visa ta laika, vyras jau nebenesiotu, o man visdar oversized, bet siauresnis. Daugiau nebesitraukia, nurinkinet apsiburbuliavimu nereikejo kolkas. Pirkau uz $10 per sale, bet nesiojasi geriau nei kiti kasmyrai pirkti zymiai brangiau 4u.gif
Atsakyti